Γνωστός μου που έχει βαθιές διασυνδέσεις στη νδ μέσω τοπικής αυτοδιοίκησης, μιλάμε συχνά για πολιτικά. Ούτε μια φορά δεν έχει πέσει έξω για τα ποσοστά του κόμματός του. Το '07 που προκηρύχθηκαν πρόωρες εκλογές και λεγόταν πως μπορεί να ερχόταν ο γκαπ λόγω πυρκαγιών συνέχεια μου επεσήμανε "τις παίρνουμε, τις παίρνουμε", κι έτσι έγινε. Δυο χρόνια μετά, όλοι μιλούσαν για ήττα βούδα, εκείνος το πήγε παραπέρα και μου εκμυστηρεύτηκε "θα την πιούμε μεγαλοπρεπώς, θα πάρουμε μικρότερο ποσοστό κι από του Ράλλη, έχει τσαντίσει κόσμο ο Κώστας, εγώ όμως τον πιστεύω, να δεις αργότερα θα δικαιωθεί όπως έγινε και με τον Ψηλό". Στήριξε Ντόρα στις εκλογές για αρχηγό επειδή θεωρούσε το Σαμαρά καραγκιόζη.
Σε ένα γεύμα μου είχε πει χαρακτηριστικά "όπως σε βλέπω και με βλέπεις, όλα αυτά που βγαίνει ο Αντώνης και φωνάζει για τα μέτρα, για τη λιτότητα θα τα πάρει πίσω πιο γρήγορα από ό,τι νομίζεις, στην Ευρώπη έχουν τσαντιστεί πολύ που αρχηγός που το κόμμα του ανήκει στην πλέον ευρώφιλη παράταξη, το EPP, βγαίνει στα κάγκελα λες και είναι το UKIP, θα του πετάξουν το μπαλάκι και αυτός χωρίς να του το υπαγορεύσουν καν θα αλλαξοπιστήσει για να πάρει την καρέκλα". Σκεφτόταν πάρα πολύ σοβαρά να μην το ρίξει νδ το '12, αλλά τελικά υπέκυψε επειδή είναι πάρα πολύ συνδεδεμένος, σχεδόν βάζοντας μανταλάκι στη μύτη του. "Θα τα πάει πάρα πολύ άσχημα, χειρότερα κι από τον Κώστα, θα μας κάνει ρεζίλι, κανείς δεν τον πιστεύει μέσα στο κόμμα, όσο μένει διώχνει κόσμο, θα σημειώσουμε αρνητικό ρεκόρ".
Το Μάιο του '12 η νδ πήρε το χαμηλότερο ποσοστό της εκλογικής της ιστορίας. Επί ένα μήνα έβριζε το Σαμαρά. Το ξανάριξε τον Ιούνιο γιατί περισσότερο κι από τον Σαμαρά μισούσε τον Τσίπρα, σε ένα τραπέζι οικογενειακό που είχαμε κάνει τότε παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με ξάδερφό μου φανατικό συριζαίο (πρώην φανατικό ψηφοφόρο του Αντρέα, αργότερα του Τσοβόλα και όταν άλλαξε η ηγεσία από Σημίτη σε γκαπ πάλι το έριχνε πασόκ μέχρι να το αλλάξει το '12). Συνέχεια αναφέρεται σε αυτόν με το όνομα "Αλεξία" ή "Τσούπρα". Όταν πολλοί έλεγαν μπας και βγει ο σύριζα στη στροφή εκείνος επέμενε "θα κερδίσουμε γιατί θα συσπειρώσουμε κόσμο που δε θέλουν τον αρχιμαλάκα τον Τσούπρα, θα πάρουμε μικρό ποσοστό αλλά το ίδιο και αυτοί, το θέμα είναι πως θα κυβερνήσουμε με τους πασόκους στην πλάτη μας γιατί με αυτούς θα συνεργαστούμε". Πάλι βγήκε σωστός. Δε μιλούσαμε πολύ τα τελευταία χρόνια, πάντως όσες φορές πιάναμε κουβέντα και πήγαινε η συζήτηση στα πολιτικά θα μου εξέφραζε ότι ο Σαμαράς για τον ίδιο ήταν ευχάριστη έκπληξη τηρουμένων των αναλογιών, ότι μπορεί και να τα κατάφερνε, ότι σέρνει μεν κάτι καραγκιόζηδες λαϊκοδεξιούς αλλά προς το τέλος της θητείας του θα τα βελτιώσει τα πράγματα. Εγώ βέβαια τον έλεγα μαλάκα γιατί όπως κι αν γκρίνιαζε για τον οποιονδήποτε αρχηγό όταν ήταν αντιπολίτευση όταν θα κυβερνούσε πάντα θα τον έγλειφε πατόκορφα για ευνόητους λόγους.
Στις τελευταίες εκλογές χαρακτηριστικά μου είπε "δαγκωτό Σαμαρά, ο τύπος τελικά είναι μυαλό και τον είχα υποτιμήσει". Ναι, αλλά μάλλον τις χάνετε του τονίζω. "Έλα", μου απαντά. "Θα κρατήσουμε δυνάμεις που δε θα το πιστεύεις. Βγαίνουν τώρα διάφοροι δικοί μας επίτηδες και διαδίδουν πως πάμε για μεγάλη ήττα αλλά έχουμε συσπειρωθεί και, το κυριότερο, έχουμε απορροφήσει κόσμο και από άλλους. Όλοι αυτοί που κάνουμε μεταγραφές έχουν προσωπικές ψήφους, το πάει στρατηγικά ο Αντώνης, είναι πανέξυπνος. Θα χάσουμε κόσμο από τους δικούς μας αλλά θα αναπληρώσουμε σχεδόν από μεταγραφές.
Η βάση από το λάος είναι μπετόν αρμέ και φέρνουν κι άλλους, ο Βορίδης έχει καρδιά λιονταριού και μια ακόρεστη δίψα να βοηθάει το συνάνθρωπο, ο μικρός Πλεύρης θα ανδρωθεί κι έχει τα φόντα να γίνει ένας μίνι-Αβέρωφ, ο Γεωργιάδης ειδικά είναι ιδιοφυής, έντιμος και χρυσός άνθρωπος, θα τον δεις αρχηγό του κόμματος μια μέρα με 70%, δε σου κάνω καθόλου πλάκα, θα εξελιχθεί σε πολιτικό επιπέδου Τρικούπη και Βενιζέλου, τους δε κωλοαριστερούς θα τους εξαφανίσει παντελώς γιατί είναι ανίκητος και δε χαρίζει κάστανα. Θα χάσουμε τώρα και με σοβαρή διαφορά, αλλά οι συριζαίοι είναι άχρηστοι, ηλίθιοι και δέκα φορές πιο διεφθαρμένοι από όλο το πασόκ μαζί, θα κάνουν τέτοια ζημιά στη χώρα που θα φύγουν νύχτα, θα κάνουν τον γαπ να φαντάζει άγιος και ο Αντώνης θα κάνει επέλαση σε πρόωρες εκλογές με ποσοστό μεγαλύτερο από του '74 μαζί με τους καραμανλικούς που καλοπιάνουν τους συριζαίους για να τους στήσουν παγίδα αργότερα.".
Όλα αυτά μου φαίνονταν ως ένα απίστευτο παραλήρημα και του έκανα χοντρή καζούρα, όμως στα ποσοστά βγήκε πάλι σωστός. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Πάντως όσον αφορά το κόμμα του προβλέπει το πως θα πάει με ανατριχιαστική ακρίβεια.
Β Αθηνων Σημερα - ΝΔ 9,5%
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

-
Νάσος Ρούκουνας
- Rookie poster

Re: Β Αθηνων Σημερα - ΝΔ 9,5%
Kauldron έγραψε:Το Ποντίκι που βρυχάται, παραμένει φανατικός πασόκερμαν, οπαδός του ψυχασθενούς Μπένυ.
θα κατέβει και υποψήφιος Αρχηγός;
0 .
Σε περιμένω να έρθεις και πάλι/μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη
-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

ΠΗΞΤΕ έγραψε: ο Βορίδης έχει καρδιά λιονταριού και μια ακόρεστη δίψα να βοηθάει το συνάνθρωπο, ο μικρός Πλεύρης θα ανδρωθεί κι έχει τα φόντα να γίνει ένας μίνι-Αβέρωφ, ο Γεωργιάδης ειδικά είναι ιδιοφυής, έντιμος και χρυσός άνθρωπος, θα τον δεις αρχηγό του κόμματος μια μέρα με 70%, δε σου κάνω καθόλου πλάκα, θα εξελιχθεί σε πολιτικό επιπέδου Τρικούπη και Βενιζέλου
Σε ποια πτέρυγα του ΨΝΑ νοσηλεύεται ο γνωστός σου, να του πάω φοντανάκι την επόμενη φορά που θα περνώ από το Χαϊδάρι?
0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Alkiviades έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε: ο Βορίδης έχει καρδιά λιονταριού και μια ακόρεστη δίψα να βοηθάει το συνάνθρωπο, ο μικρός Πλεύρης θα ανδρωθεί κι έχει τα φόντα να γίνει ένας μίνι-Αβέρωφ, ο Γεωργιάδης ειδικά είναι ιδιοφυής, έντιμος και χρυσός άνθρωπος, θα τον δεις αρχηγό του κόμματος μια μέρα με 70%, δε σου κάνω καθόλου πλάκα, θα εξελιχθεί σε πολιτικό επιπέδου Τρικούπη και Βενιζέλου
Σε ποια πτέρυγα του ΨΝΑ νοσηλεύεται ο γνωστός σου, να του πάω φοντανάκι την επόμενη φορά που θα περνώ από το Χαϊδάρι?
I know right?Ακόμη έξω κυκλοφορεί, μια μαλακία τον δέρνει, αλλά αν βγάλεις τα πολιτικά είναι καλός τύπος, είχε βοηθήσει παλιότερα σε οικονομικό επίπεδο κάποιους φίλους μου που του το ανταπέδωσαν και προσφέρθηκε να το ξανακάνει και αργότερα και ούτε δευτερόλεπτο δεν έκανε κάτι κατινίστικα που έχω δει σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις, να βλέπει τον άλλο στο δρόμο ξέρω γω, "καλημέρα ρε, τι κάνεις, πως είναι η οικογένεια, χαθήκαμε ρε, να ξανασυναντηθούμε, να σου πω πότε θα με ξεχρεώσεις;".
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
Kauldron
- Supreme poster

ο Βορίδης έχει καρδιά λιονταριού και μια ακόρεστη δίψα να βοηθάει το συνάνθρωπο, ο μικρός Πλεύρης θα ανδρωθεί κι έχει τα φόντα να γίνει ένας μίνι-Αβέρωφ, ο Γεωργιάδης ειδικά είναι ιδιοφυής, έντιμος και χρυσός άνθρωπος, θα τον δεις αρχηγό του κόμματος μια μέρα με 70%
Το ήξερα οτι οι νεοδημοκράτες είναι μαλάκες, αλλά δεν φανταζόμουν οτι είναι ΤΟΣΟ πολύ.
Ελπίζω να έχει καμιά καλή θεσάρα στο Δημόσιο (γιατί ο ΝΔΣόκος είναι νεοφιλελεύθερος για τους άλλους, ακραία σοσιαλιστής για την παρτάρα του) τουλάχιστον.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
exomotis
- Chiprleader

Εχουν ομως γουστο οι υποστηρικτες του ΝΔΑΣΟΚ ακομα εδω μεσα ππυ γραφουν δηθεν για τον συριζα.
Ολοι, απο τους κομμουνιστες του γλυκου νερου που προτρεχουν χειροτερα και απο ΝΔΣΟΚΟΥΣ , εως τους ιδιους που υποφερουν.
Αμφοτεροι δεν πανε καλα και κινδυνευουν με αφανισμο, για αυτο και οι κραυγες μισους και ανοησιας.
Σε δυο μηνακια τα καταλαβαν ολα, δικαιοθηκαν σε ολα.
Αρα τι αναγκη εχουμε, αντε ενας αλλος να αναλαβει που θα ειναι εντιμος.
Τραγελαφος , η ταραχη στο κρανιο.
Ολοι, απο τους κομμουνιστες του γλυκου νερου που προτρεχουν χειροτερα και απο ΝΔΣΟΚΟΥΣ , εως τους ιδιους που υποφερουν.
Αμφοτεροι δεν πανε καλα και κινδυνευουν με αφανισμο, για αυτο και οι κραυγες μισους και ανοησιας.
Σε δυο μηνακια τα καταλαβαν ολα, δικαιοθηκαν σε ολα.
Αρα τι αναγκη εχουμε, αντε ενας αλλος να αναλαβει που θα ειναι εντιμος.
Τραγελαφος , η ταραχη στο κρανιο.
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Γνωστός μου που έχει βαθιές διασυνδέσεις στη νδ μέσω τοπικής αυτοδιοίκησης, μιλάμε συχνά για πολιτικά. Ούτε μια φορά δεν έχει πέσει έξω για τα ποσοστά του κόμματός του. Το '07 που προκηρύχθηκαν πρόωρες εκλογές και λεγόταν πως μπορεί να ερχόταν ο γκαπ λόγω πυρκαγιών συνέχεια μου επεσήμανε "τις παίρνουμε, τις παίρνουμε", κι έτσι έγινε. Δυο χρόνια μετά, όλοι μιλούσαν για ήττα βούδα, εκείνος το πήγε παραπέρα και μου εκμυστηρεύτηκε "θα την πιούμε μεγαλοπρεπώς, θα πάρουμε μικρότερο ποσοστό κι από του Ράλλη, έχει τσαντίσει κόσμο ο Κώστας, εγώ όμως τον πιστεύω, να δεις αργότερα θα δικαιωθεί όπως έγινε και με τον Ψηλό". Στήριξε Ντόρα στις εκλογές για αρχηγό επειδή θεωρούσε το Σαμαρά καραγκιόζη. Σε ένα γεύμα μου είχε πει χαρακτηριστικά "όπως σε βλέπω και με βλέπεις, όλα αυτά που βγαίνει ο Αντώνης και φωνάζει για τα μέτρα, για τη λιτότητα θα τα πάρει πίσω πιο γρήγορα από ό,τι νομίζεις, στην Ευρώπη έχουν τσαντιστεί πολύ που αρχηγός που το κόμμα του ανήκει στην πλέον ευρώφιλη παράταξη, το EPP, βγαίνει στα κάγκελα λες και είναι το UKIP, θα του πετάξουν το μπαλάκι και αυτός χωρίς να του το υπαγορεύσουν καν θα αλλαξοπιστήσει για να πάρει την καρέκλα". Σκεφτόταν πάρα πολύ σοβαρά να μην το ρίξει νδ το '12, αλλά τελικά υπέκυψε επειδή είναι πάρα πολύ συνδεδεμένος, σχεδόν βάζοντας μανταλάκι στη μύτη του. "Θα τα πάει πάρα πολύ άσχημα, χειρότερα κι από τον Κώστα, θα μας κάνει ρεζίλι, κανείς δεν τον πιστεύει μέσα στο κόμμα, όσο μένει διώχνει κόσμο, θα σημειώσουμε αρνητικό ρεκόρ". Το Μάιο του '12 η νδ πήρε το χαμηλότερο ποσοστό της εκλογικής της ιστορίας. Επί ένα μήνα έβριζε το Σαμαρά. Το ξανάριξε τον Ιούνιο γιατί περισσότερο κι από τον Σαμαρά μισούσε τον Τσίπρα, σε ένα τραπέζι οικογενειακό που είχαμε κάνει τότε παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με ξάδερφό μου φανατικό συριζαίο (πρώην φανατικό ψηφοφόρο του Αντρέα, αργότερα του Τσοβόλα και όταν άλλαξε η ηγεσία από Σημίτη σε γκαπ πάλι το έριχνε πασόκ μέχρι να το αλλάξει το '12). Συνέχεια αναφέρεται σε αυτόν με το όνομα "Αλεξία" ή "Τσούπρα". Όταν πολλοί έλεγαν μπας και βγει ο σύριζα στη στροφή εκείνος επέμενε "θα κερδίσουμε γιατί θα συσπειρώσουμε κόσμο που δε θέλουν τον αρχιμαλάκα τον Τσούπρα, θα πάρουμε μικρό ποσοστό αλλά το ίδιο και αυτοί, το θέμα είναι πως θα κυβερνήσουμε με τους πασόκους στην πλάτη μας γιατί με αυτούς θα συνεργαστούμε". Πάλι βγήκε σωστός. Δε μιλούσαμε πολύ τα τελευταία χρόνια, πάντως όσες φορές πιάναμε κουβέντα και πήγαινε η συζήτηση στα πολιτικά θα μου εξέφραζε ότι ο Σαμαράς για τον ίδιο ήταν ευχάριστη έκπληξη τηρουμένων των αναλογιών, ότι μπορεί και να τα κατάφερνε, ότι σέρνει μεν κάτι καραγκιόζηδες λαϊκοδεξιούς αλλά προς το τέλος της θητείας του θα τα βελτιώσει τα πράγματα. Εγώ βέβαια τον έλεγα μλκ γιατί όπως κι αν γκρίνιαζε για τον οποιονδήποτε αρχηγό όταν ήταν αντιπολίτευση όταν θα κυβερνούσε πάντα θα τον έγλειφε πατόκορφα για ευνόητους λόγους. Στις τελευταίες εκλογές χαρακτηριστικά μου είπε "δαγκωτό Σαμαρά, ο τύπος τελικά είναι μυαλό και τον είχα υποτιμήσει". Ναι, αλλά μάλλον τις χάνετε του τονίζω. "Έλα", μου απαντά. "Θα κρατήσουμε δυνάμεις που δε θα το πιστεύεις. Βγαίνουν τώρα διάφοροι δικοί μας επίτηδες και διαδίδουν πως πάμε για μεγάλη ήττα αλλά έχουμε συσπειρωθεί και, το κυριότερο, έχουμε απορροφήσει κόσμο και από άλλους. Όλοι αυτοί που κάνουμε μεταγραφές έχουν προσωπικές ψήφους, το πάει στρατηγικά ο Αντώνης, είναι πανέξυπνος. Θα χάσουμε κόσμο από τους δικούς μας αλλά θα αναπληρώσουμε σχεδόν από μεταγραφές. Η βάση από το λάος είναι μπετόν αρμέ και φέρνουν κι άλλους, ο Βορίδης έχει καρδιά λιονταριού και μια ακόρεστη δίψα να βοηθάει το συνάνθρωπο, ο μικρός Πλεύρης θα ανδρωθεί κι έχει τα φόντα να γίνει ένας μίνι-Αβέρωφ, ο Γεωργιάδης ειδικά είναι ιδιοφυής, έντιμος και χρυσός άνθρωπος, θα τον δεις αρχηγό του κόμματος μια μέρα με 70%, δε σου κάνω καθόλου πλάκα, θα εξελιχθεί σε πολιτικό επιπέδου Τρικούπη και Βενιζέλου, τους δε κωλοαριστερούς θα τους εξαφανίσει παντελώς γιατί είναι ανίκητος και δε χαρίζει κάστανα. Θα χάσουμε τώρα και με σοβαρή διαφορά, αλλά οι συριζαίοι είναι άχρηστοι, ηλίθιοι και δέκα φορές πιο διεφθαρμένοι από όλο το πασόκ μαζί, θα κάνουν τέτοια ζημιά στη χώρα που θα φύγουν νύχτα, θα κάνουν τον γαπ να φαντάζει άγιος και ο Αντώνης θα κάνει επέλαση σε πρόωρες εκλογές με ποσοστό μεγαλύτερο από του '74 μαζί με τους καραμανλικούς που καλοπιάνουν τους συριζαίους για να τους στήσουν παγίδα αργότερα.". Όλα αυτά μου φαίνονταν ως ένα απίστευτο παραλήρημα και του έκανα χοντρή καζούρα, όμως στα ποσοστά βγήκε πάλι σωστός. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Πάντως όσον αφορά το κόμμα του προβλέπει το πως θα πάει με ανατριχιαστική ακρίβεια.
Ίντερνετ έχει; Φέρ' τον να γράφει εδώ.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Ίντερνετ έχει;
Όχι, ζει σε δεντρόσπιτο
Μπορεί να του μιλήσω την επόμενη εβδομάδα να βγούμε για κανέναν καφέ, θα του ρίξω στο άσχετο το ΕΕΦ και θα τον ξεναγήσω να δει τι παίζεται, θα προσπαθήσω να τον ψήσω.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
-
exomotis
- Chiprleader