Μάγκες εκτός του ότι ξεβιδώθηκα πρέπει να έχασα 10.000 θερμίδες μέσα σε 10 λεπτά.
Καίγαν τα ποδάρια μου.
Φαίνεται εύκολο αλλά είναι Π-Α-Ν-Δ-Υ-Σ-Κ-Ο-Λ-Ο.

bizeli έγραψε:Προσπάθησα να χορέψω λίγο shuffle.
Μάγκες εκτός του ότι ξεβιδώθηκα πρέπει να έχασα 10.000 θερμίδες μέσα σε 10 λεπτά.
Καίγαν τα ποδάρια μου.
Φαίνεται εύκολο αλλά είναι Π-Α-Ν-Δ-Υ-Σ-Κ-Ο-Λ-Ο.
, ακόμα shuffle να επιχειρήσω...
Στύγιος έγραψε:
Eγώ να δεις, χτες και σήμερα λόγω υγρασίας; το αριστερό το πόδι το εγχειρισμένο με πάει γ@μιώντας, ακόμα shuffle να επιχειρήσω...
.gif)
bizeli έγραψε:Στύγιος έγραψε:
Eγώ να δεις, χτες και σήμερα λόγω υγρασίας; το αριστερό το πόδι το εγχειρισμένο με πάει γ@μιώντας, ακόμα shuffle να επιχειρήσω...
Ναι ενώ αν δεν είχες εγχειρισμένο πόδι θα χόρευες...

Στύγιος έγραψε:Προς απάντηση σου ,χόρεψα ένα επικίνδυνο τσιφτετέλι το 2004 σε αχανές κέντρο με κοστούμι και γραβάτα στην εξαήμερη της Γ' Λυκείου στην Κρήτη , πρέπει να έγινα "ρόμπα" μόνο σε 1200 άτομα και 3 - 4 σχολεία
bizeli έγραψε:Στύγιος έγραψε:Προς απάντηση σου ,χόρεψα ένα επικίνδυνο τσιφτετέλι το 2004 σε αχανές κέντρο με κοστούμι και γραβάτα στην εξαήμερη της Γ' Λυκείου στην Κρήτη , πρέπει να έγινα "ρόμπα" μόνο σε 1200 άτομα και 3 - 4 σχολεία
Μπράβο σου. Να χορεύετε.
Εγώ περιττό να σας πω εκτός του ότι ντρέπομαι θανάσιμα να χορεύω είμαι τελείως σκράπας. Τελείως όμως.
Μου αρέσει πολύ ο χορός, γι 'αυτό και θαυμάζω όσους το έχουν, αλλά εγώ δεν σκαμπάζω.

Στύγιος έγραψε:Κακώς ,κι εγώ δεν το είχα στα πάρτυ στο σχολείο και ήμουν στην απόξω, αργότερα πήρα την "εκδίκηση" μου..

Λαχουρένιος έγραψε:Στον αντρα ειναι πιο δυσκολος ο χορος γιατι πρεπει οντως να χορεψει ωραια. Η γυναικα λιγο κωλο να κουνησει θα τραβηξει ολα τα βλεμματα. Λογω κωλου οχι χορου
bizeli έγραψε:Στύγιος έγραψε:Κακώς ,κι εγώ δεν το είχα στα πάρτυ στο σχολείο και ήμουν στην απόξω, αργότερα πήρα την "εκδίκηση" μου..
Δεν το έχω καθόλου.
Έχω λίγο ρυθμό, εντάξει, αλλά ως εκεί.