Ευρωπαϊκή οδηγία για το Copyright

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Ευρωπαϊκή οδηγία για το Copyright

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 29 Μαρ 2019, 11:38

Καμια ρυθμιση για 100 δοσεις δεν καταργηθηκε.

Εγω πιχι ειμαι σε αυτην και την τηρω κανονικα για 4ο χρονο.

Απλα πολλοι που δεν μπηκαν τοτε η καινουργιοι επιχειρηματιες που ειναι στα δυσκολα χρειαζονται νεα ρυθμιση.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Μαρ 2019, 11:52

Γιατί, μπορείς σήμερα να μπεις σε ρύθμιση 100 δόσεων;
Μπορούσες πέρυσι;
Τί λέμε τώρα;
Κι όσοι ήταν ήδη στη ρύθμιση (όσοι πρόλαβαν δηλαδή να μπουν) έφαγαν με το "έτσι θέλω" αναπροσαρμογή των δόσεων προς τα πάνω.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 29 Μαρ 2019, 11:59

Adminović έγραψε:Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι μόνο ο Βαρουφάκης είχε τα @@ να πάει κόντρα και -διόλου τυχαίο- ότι η μία εκ των δύο ΕΛ ευρωβουλευτών που καταψήφισαν είναι στο κόμμα του.
Αυτοί και θα έχουν την ψήφο μου, τουλάχιστον στις ευρωεκλογές. :yesyes:

Ο γιάνης είναι ένας λεφτάς που πουλάει τρέλα και μάλλον πράκτορας των άγγλων.Αν κάποιος ψάχνει αριστερό κόμμα με κυβερνητική προοπτικη και είναι ευρωσκεπτικιστής υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ για αυτόν.Αρκετά με τους χαβαλέδες που πουλάνε τρέλα ή άλλους που κάθονται στη γωνία και βρίζουν εκ του ασφαλούς.Ο Τσίπρας είναι ο ρεαλιστής αριστερός,ο σοσιαλιστής του 21ου αιώνα και ο λαός το γνωρίζει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Μαρ 2019, 12:02

'71 έγραψε:
Adminović έγραψε:Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι μόνο ο Βαρουφάκης είχε τα @@ να πάει κόντρα και -διόλου τυχαίο- ότι η μία εκ των δύο ΕΛ ευρωβουλευτών που καταψήφισαν είναι στο κόμμα του.
Αυτοί και θα έχουν την ψήφο μου, τουλάχιστον στις ευρωεκλογές. :yesyes:

Ο γιάνης είναι ένας λεφτάς που πουλάει τρέλα και μάλλον πράκτορας των άγγλων.Αν κάποιος ψάχνει αριστερό κόμμα με κυβερνητική προοπτικη και είναι ευρωσκεπτικιστής υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ για αυτόν.Αρκετά με τους χαβαλέδες που πουλάνε τρέλα ή άλλους που κάθονται στη γωνία και βρίζουν εκ του ασφαλούς.Ο Τσίπρας είναι ο ρεαλιστής αριστερός,ο σοσιαλιστής του 21ου αιώνα και ο λαός το γνωρίζει.

ΛΟΛ

Ναι, όσο αντισυστημική και αντιευρωπαϊκή είναι η ΧΑ, όσο κομμουνισμό θα εφαρμόσει το ΚΚΕ, άλλο τόσο αριστερός είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ. :xaxax:
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 29 Μαρ 2019, 12:10

Adminović έγραψε:
'71 έγραψε:Ο γιάνης είναι ένας λεφτάς που πουλάει τρέλα και μάλλον πράκτορας των άγγλων.Αν κάποιος ψάχνει αριστερό κόμμα με κυβερνητική προοπτικη και είναι ευρωσκεπτικιστής υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ για αυτόν.Αρκετά με τους χαβαλέδες που πουλάνε τρέλα ή άλλους που κάθονται στη γωνία και βρίζουν εκ του ασφαλούς.Ο Τσίπρας είναι ο ρεαλιστής αριστερός,ο σοσιαλιστής του 21ου αιώνα και ο λαός το γνωρίζει.

ΛΟΛ

Ναι, όσο αντισυστημική και αντιευρωπαϊκή είναι η ΧΑ, όσο κομμουνισμό θα εφαρμόσει το ΚΚΕ, άλλο τόσο αριστερός είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ. :xaxax:

Λαφαζάνης 2.χχ%,αυτό να θυμάσαι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Μαρ 2019, 12:12

'71 έγραψε:
Adminović έγραψε:ΛΟΛ

Λαφαζάνης 2.χχ%,αυτό να θυμάσαι.

Χέστηκα για τον Λαφαζάνη.
Αν ήθελα τύπους σαν τον Λαφαζάνη, θα τον ψήφιζα το Σεπτέμβριο του 2015, αντί να πάω παραλία.
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 29 Μαρ 2019, 12:31

Adminović έγραψε:
'71 έγραψε:Λαφαζάνης 2.χχ%,αυτό να θυμάσαι.

Χέστηκα για τον Λαφαζάνη.
Αν ήθελα τύπους σαν τον Λαφαζάνη, θα τον ψήφιζα το Σεπτέμβριο του 2015, αντί να πάω παραλία.

Να δούμε τι θα πιάσει και η δικηγορέσα που στηρίζεις.Λαφαζάνενα νο2 θα είναι...αυτή την αίσθηση έχω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 29 Μαρ 2019, 12:45

Adminović έγραψε:Γιατί, μπορείς σήμερα να μπεις σε ρύθμιση 100 δόσεων;
Μπορούσες πέρυσι;
Τί λέμε τώρα;
Κι όσοι ήταν ήδη στη ρύθμιση (όσοι πρόλαβαν δηλαδή να μπουν) έφαγαν με το "έτσι θέλω" αναπροσαρμογή των δόσεων προς τα πάνω.

Οι ρυθμισεις ειναι ενα παραθυρο ευκαιριας για ενα δυο χρονια.

Δεν γινεται να ειναι μονιμο καθεστως γιατι τοτε το κρατος θα κανει να εισπραττει τα λεφτα του καθε 10 χρονια.

Και τωρα παλι που θα ξανανοιξουν δεν θα ειναι μονιμα αλλα για οσους προλαβουν για ενα δυο χρονια.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 29 Μαρ 2019, 13:06

Αρίστος έγραψε:
Μπορούσες πέρυσι;
Τί λέμε τώρα;

Δεν γινεται να ειναι μονιμο καθεστως γιατι τοτε το κρατος θα κανει να εισπραττει τα λεφτα του καθε 10 χρονια.

Και τωρα παλι που θα ξανανοιξουν δεν θα ειναι μονιμα αλλα για οσους προλαβουν για ενα δυο χρονια.

.

Ενας εργολάβος οικοδομών μου είπε ότι παλιά υπήρχε δυνατότητα και για 220 δόσεις,αληθεύει;
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Μαρ 2019, 13:13

Αρίστος έγραψε:
Μπορούσες πέρυσι;
Τί λέμε τώρα;

.

Σοβαρά τώρα, αυτό είναι το πρόβλημα;

Να σου πω την λύση τότε......λες ότι στη ρύθμιση μπαίνουν βεβαιωμενες οφειλές που προέκυψαν πριν τη Χ ημερομηνία (παρελθόντος χρόνου).

Το ίδιο δηλαδή που γίνεται πάντα σε τετοιες περιπτώσεις. :pardon:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”