Tο προοδευτικό μέτωπο
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Re: Tο προοδευτικό μέτωπο
Και αυτοι πασοκια ειναι. Τα πασοκια δεν εχουν καποια σταθερη θεση στο πολιτικό μέτωπο, κινούνται οπου ειναι μεγαλύτερη η πιθανοτητα βολεματος.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Να δειτε που στις ευρωεκλογες η ροζ ΝΔ θα κατεβει ως εκπροσωπος του Ευρωπαικου Λαικου Κομματος
0 .
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

"Ακόμα όμως & σε αυτή την τόσο κρίσιμη περίοδο για την ελληνική κοινωνία,κυβέρνηση κ εφοπλιστές αγνοούν τη συνταγματική επιταγή αναζητώντας από κοινού τρόπους για να επιτύχουν την ελάχιστη συμβολή τ εφοπλιστικού κεφαλαίου στ δημόσια βάρη"
ΣΥΡΙΖΑ-2013
"Το Σύνταγμα ωστόσο στην παράγραφο 5 του τέταρτου άρθρου αναφέρεται στην υποχρέωση των Ελλήνων πολιτών να συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους"
ΣΥΡΙΖΑ-2013
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Α,τσίπρας
- ε, καλά δε λέει;
- ναι,αλλά τότε ρωτούσε τον Α.ΣΑΜΑΡΑ
- και;
- τι είπε κι έκανε σήμερα ρε ανόητε;
"Γιατί επελέγη η διαδικασία της οικειοθελούς «φορολόγησης» των εφοπλιστών στη βάση ιδιωτικών συμφωνητικών με το ελληνικό δημόσιο αντί της υποχρεωτικής φορολόγησης;"
- ε, καλά δε λέει;
- ναι,αλλά τότε ρωτούσε τον Α.ΣΑΜΑΡΑ
- και;
- τι είπε κι έκανε σήμερα ρε ανόητε;
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Μεγάλη έκπληξη η συμφωνία με τους εφοπλιστές!
Ο Σταθάκης, ο Παπαδημητρίου, το Brookings, το εφοπλιστικό λόμπυ του Λονδίνου και της Ν.Υόρκης, όλος ο κόσμος έχει πέσει από τα σύννεφα!!
Κανονικά έπρεπε να είναι υποχρεωτική επιδότηση όχι εθελοντική φορολογία...
Ο Σταθάκης, ο Παπαδημητρίου, το Brookings, το εφοπλιστικό λόμπυ του Λονδίνου και της Ν.Υόρκης, όλος ο κόσμος έχει πέσει από τα σύννεφα!!
Κανονικά έπρεπε να είναι υποχρεωτική επιδότηση όχι εθελοντική φορολογία...
0 .
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Διεύρυνση προοδευτικού μετώπου με μισθοφόρους σάπιων τηλεριάλιτι...
Δεν έχουν αφήσει Μισθοφόρο για Μισθοφόρο στον ΣΥΡΙΖΑ
Δεν έχουν αφήσει Μισθοφόρο για Μισθοφόρο στον ΣΥΡΙΖΑ
0 .
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Διάβαζα τώρα την ανακοίνωση του τμήματος δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ για την απαγόρευση συμμετοχής κομμουνιστών και Αράβων στις εκλογές του ισραηλ.
Τι πάει να πει δεν υπάρχει τέτοια ανακοίνωση;
Τι πάει να πει δεν υπάρχει τέτοια ανακοίνωση;
0 .
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Η Σκοπούλη ρε παιδιά που κατεβάζει ευρωβουλευτή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν υφυπουργός Σαμαροβενιζέλου στο αμαρτωλό Υπουργείο Υγείας???
0 .
-
pluton
- Supreme poster

L'ami du peuple έγραψε:Φαίνεται ότι το προοδευτικό μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ φτιάχνεται μαζί και με την Ένωση Ελλήνων Εφοπληστών...
Έχει και "γλωσσικά ατοπήματα"
Mirsini Loizou
.
Λυπάμαι που η πολιτική αντιπαράθεση για τις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκίνησε με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας από ένα ζήτημα μικροπολιτικής.
Σε κάθε περίπτωση, η ψευδαίσθηση της προφορικότητας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης με οδήγησε πριν αρκετά χρόνια σε ένα γλωσσικό ατόπημα στο Twitter.
Φαίνεται ότι ενώ κάποιοι ήταν εξαιρετικά πρόθυμοι να συγκρατήσουν το λάθος μου, απέφυγαν αντίστοιχα να συγκρατήσουν την δημόσια συγγνώμη που είχα εκφράσει ήδη από τότε.
Ας ελπίσουμε ότι ο προεκλογικός διάλογος από εδώ και πέρα θα κινηθεί σε επίπεδο Αρχών και πολιτικών για το μέλλον της χώρας μου μέσα σε μια πιο κοινωνική Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.

Το γλωσσικό ατόπημα για το οποίο ζήτησε συγνώμη όπως η ίδια λέει ήταν επαναστατική ανάρτηση της υπέρ των τρομοκρατών..... (γλώσσα λανθάνουσα τ αληθή λέει).
Η Μυρσίνη Λοϊζου είχε γράψει στο twitter επί λέξει: «Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη», ενώ είχε υπερασπιστεί τον Δημήτρη Κουφοντίνα για τις άδειες που λαμβάνει από τη φυλακή.
Πηγή: «Τα θύματα του Ξηρού να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη» -Η παλιά ανάρτηση της Μυρσίνης Λοΐζου (ΣΥΡΙΖΑ) που βάζει φωτιές | iefimerida.gr
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Να και το προοδευτικό μέτωπο που οραματίστηκε ο Τσιπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ εναντια στην ακροδεξιά που ...ανεβαίνει !
Συγκροτήθηκε πριν λίγη ωρα με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Benjamin Netanyahu, τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη και τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Mike Pompeo. !
Καλορίζικο !
Τώρα εσυ συνέχισε να πιπιλάς την καραμέλα .. ψηφίζω Σύριζα να μην έρθει η Δεξιά !

Συγκροτήθηκε πριν λίγη ωρα με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Benjamin Netanyahu, τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη και τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Mike Pompeo. !
Καλορίζικο !
Τώρα εσυ συνέχισε να πιπιλάς την καραμέλα .. ψηφίζω Σύριζα να μην έρθει η Δεξιά !

0 .