Λαχουρένιος έγραψε:H μεγαλυτερη τιμωρια για τον Ψωλακη ...
Της κακιάς ψωλης της φταίνε οι...... ψωλες των άλλων

Λαχουρένιος έγραψε:H μεγαλυτερη τιμωρια για τον Ψωλακη ...

NikosVy έγραψε:Δεν με πειράζει αν θέλεις να γράφω πιο αραιά ακόμα, π.χ. μια κάθε εξάμηνο, να μην ταράξω την ησυχία του ιστοχώρου, που ούτε καν έχει ανακαλύψει τον Πωλάκη που τον συζητάνε ακόμα και στην Ιαπωνία.

BaKXOS_Lysios έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:H μεγαλυτερη τιμωρια για τον Ψωλακη ...
Της κακιάς ψωλης της φταίνε οι...... ψωλες των άλλων

NikosVy έγραψε:Έχοντας υπόψη ότι:
α) Εδώ ανοίγουν καθημερινά τα νήματα με ταχύτητα πολυβόλου με τίτλους ακριβώς όπως τα πρωτοσέλιδα των φιλοκυβερνητικών εφημερίδων, με νηματοθέτη γνωστό κράχτη,
β) Τα μοναδικά νήματα με ανεπτυγμένα σχόλια γίνονται σχετικά με τοξικολογικές εξετάσεις σχετιζόμενες με παράνομη έξοδο ατόμου μέσω βιτρίνας κοσμηματοπωλείου...
γ) Τα νήματα του Μακεδονικού ήταν πασαρέλα διακεκριμένων φιλοσόφων του θέματος που έβλεπαν πιο σφαιρικά και πιο παγκόσμια το θέμα της ονομασίας λες και κοίταζαν από σκοπιάς του Υπουργείου Εξωτερικών της Καμπότζης..
δ) Όταν προέκυψε προβληματισμός για το πως ωθήθηκε ιστορικά ο νηματοθέτης, ακολούθησαν (1) ένας ithaakee που έκανε πρόβλεψη του Loto ότι τα νήματα θα κλειδωθούν και (2) ένας συντονιστής που τα κλείδωσε τελικά..
ε) Το μόνο νήμα που είναι αλώβητο είναι αυτό για τον Πολλάκη, στο πρόσωπο του οποίου οι χρήστες δείχνουν εξαιρετική ευλάβεια, σεβασμό, κοινωνική και καλλιτεχνική καταξίωση που λίγοι έχουν τιμηθεί παγκοσμίως για τέτοια...όπως π.χ. οι Γερμανοί στον Μπετόβεν, ή οι Επτανήσιοι στον Σολωμό ή τον Μάντζαρο ..
θα ήθελα να ρωτήσω τον συντονιστή ευλαβικά και εγώ με τη σειρά μου::
-Αν εκφράσω μια θεωρία που εξηγεί γιατί υπάρχουν τέτοιες ομοιότητες μεταξύ του νηματοθέτη καθημερινών πολλαπλών πολυβολικών νημάτων και του Πολλάκη, το νήμα θα κλειδωθεί, πάλι μετά από πρόβλεψη του ithaakee;
- Αν μπορούσε ο συντονιστής να μου δείξει με ένα παράδειγμα "ποστ" πως ακριβώς μπορεί κανείς να σχολιάσει κάτι εδώ (χωρίς να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι "είναι παιχνίδια των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.")
Στερούμενος πλέον άλλων πηγαίων εμπνεύσεων συμβολής με ποστς στον αγαπητό ιστοχώρο, για την πρόοδο του οποίου έχω δεσμευτεί με υπόσχεσή μου στον διαχειριστή, να συμβάλω και με άρθρα μου (αρκεί να μην καταδικάζονται στην αφάνεια στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης υπό τον τίτλο Άρθρα που δεν τον συναντά κανείς αφού προσελκύονται από τα καθημερινά πολυβολικά ποστ του γνωστού κράχτη στα "Πολιτικά")..
Μεθ' υπολήψεως
Ο αιτών.

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αν δεν σε κάλυψα έχουμε ειδική ενότητα για τα μέλη του ελεύθερου στην οποία μπορούν να καταθέσουν τις όποιες αιτιάσεις έχουν για τη λειτουργία του φόρουμ.

NikosVy έγραψε:Έχοντας υπόψη ότι:
α) Εδώ ανοίγουν καθημερινά τα νήματα με ταχύτητα πολυβόλου με τίτλους ακριβώς όπως τα πρωτοσέλιδα των φιλοκυβερνητικών εφημερίδων, με νηματοθέτη γνωστό κράχτη,