Πρόταση για δημιουργία μαζικού πολιτικού φορέα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Πρόταση για δημιουργία μαζικού πολιτικού φορέα

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 14 Ιούλ 2017, 14:28

oldjedi έγραψε::)

@Αριστο...
Ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι δεν εχει νοημα η συζητηση με ενα κουμμουνιστη ;;
Εχουν παγια τακτικη τις προσωπικες επιθεσεις ...Επισης δεν απαντανε ΠΟΤΕ ευθεως σε οποια ερωτηση τους κανεις , ιδιαιτερα οταν αντιλαμβανονται οτι η απαντηση που πρεπει υποχρεωτικα να δωσουν , δεν τους συμφερει ... Ακομα , εχουν δημιουργησει συγκεκριμενες φρασεις , σαν απαντηση σε συγκεκριμενες ερωτησεις ... Κασετα δηλαδη ... Την βαζουν να παιξει και θεωρουν οτι κανουν συζητηση ...
ΟΛΟΙ οι κουμμουνιστες ειναι προβληματικα ατομα , ελαχιστες οι εξαιρεσεις ... ΟΛΟΙ ανεξαιρετως εχουν ψυχολογικα προβληματα και αποτελει ενα μυστηριο τι νευρικες συναψεις εχουν για να κανουν τους συγκεκριμενους συνειρμους ... Δεν ειναι κατ' αναγκη κακοι ανθρωποι .
Θεωρησε τους σαν αρρωστους και πασχοντες απο ενα περιεργο συνδρομο ...

:ciao5: Ολντ

Αφηνω τους κομμουνιστες που νομιζουν πως κανουν επανασταση στον καπιταλισμο εισπρατοντας βουλευτικους μισθους και κομματικες επιδοτησεις και να πω ειδικα για σενα πως ησουνα ενας απο τους ελαχιστους που συναντησα στα φορα και φορανε παντελονια, σιγουρα εχασα χρονια μπαινοντας στα φορα και συζητοντας με ενα σωρο κομπλεξικους και προβληματικους...

Μια απο τις λιγες εξαιρεσεις ησουν εσυ και δεν με νοιαζει αν δεν συμφωνουσαμε σε ολα, παντα ειχες ομως μια συμπεριφορα και ενα χαρακτηρα διαμαντι...

Και ακριβως επειδη ησουν αυτος ο ακεραιος ανθρωπος που εισαι δεν ταιριαξαν τα χνωτα των πολλων μαζι σου...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 14 Ιούλ 2017, 19:50

Συριζανέλ και νεοδημοκράτης ξυπνητζήδες VS κουκουές σανοφάγος
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Ιούλ 2017, 21:39

Βεβαια ειναι ξυπνητζηδες γιατι ο μεν παππους χωθηκε σε ΔΕΚΟ γλειφοντας την ΝΔ, ο δε πυραμιδατζης μπηκε στο τιμ των διαδικτυακων τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και μασουλαει απο κει

Και γω ο μαλακας αντι να γλειψω κανενα πστη καθομαι και δουλευω σε κανονικη 8ωρη δουλεια :ohno:
0 .

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 15 Ιούλ 2017, 00:50

:)

@Αριστο ...
Ευχαριστω για τα καλα λογια ...κοκκινησα ...
Παρε ζωντανο παραδειγμα τον διπλανο μας κουμμουνιστη ...
Ισαμε 5 φορες του εχω γραψει πως δουλευα σε εταιρεια που συνεργαζοταν εργολαβικα με την ΔΕΗ ... αυτος τον χαβα του ... καταλαβε πως δουλευα σε ΔΕΚΟ και συνεχιζει να το αναφερει , οτι και να του λεω εγω ...
Επισης , αλλες τοσες φορες εχω γραψει πως αρχισα τον εργασιακο μου βιο επι χουντας ... Παλι τον χαβα του ... Εγλειψα την ΝΔ και μπηκα στην ΔΕΚΟ ...
Δηλαδη τι πρεπει να κανω μαζι του ;;
Δεν κανω τιποτα ... βαρεθηκα ... Αστον να λεει ...διασκεδαζω με τις εμμονες του.

Τα φορα ειναι μικρογραφιες της κοινωνιας μας ... Βρισκεις εδω μεσα καθε καρυδιας καρυδι ... Θα επρεπε να εχεις φτασει και εσυ στο καταλληλο επιπεδο αναισθησιας που να μην σε νοιαζουν οσα γραφονται για σενα και να τους γραφεις ολους ... Γιατι εχουν την εντυπωση πως ειναι υπερανω των παντων και οτι η κριτικη τους ειναι αλανθαστη ...

Δεν βαρυεσαι ...κανε λοιπον το κεφι σου , γραφε οτι θελεις και μην σε νοιαζει ...

:ciao5: Ολντ
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Ιούλ 2017, 04:44

Eγω απο το 1993 μεχρι σημερα ειμαι στο χωρο της διαφημισης στον οποιο εχω δουλεψει τοσο με δικη μου εταιρια οσο και με μερικες απο τις μεγαλυτερες εταιριες στο χωρο και με λεει πυραμιδατζη επειδη ασχοληθηκα 3 μηνες με το Απαξ που στοχευε στην προωθηση προιοντων Ελληνων παραγωγων...

Φετος για πολλοστη φορα εκλεισα ολη τη διαφημιση σε 20 μεγαλα θερινα σινεμα της Αθηνας, ολη τη διαφημιση, απο ταμπελες διπλα στην οθονη και σποτακια στα διαλειμματα, μεχρι τις διαφημισεις στο Προγραμμα και ολες τις τυχον χορηγιες, δουλεψα με τουλαχιστον 150 επιχειρησεις, απο κολοσσους μεχρι τοπικες μαριδες...

Αν νομιζει ο Λαχουρενιος πως ειναι ικανος να πετυχει κι αυτος τα μισα απ' οσα πετυχα εγω τους τελευταιους 5 μηνες, τον παιρνω στη δουλεια μου με καλο μισθο, ποσοστα και ελευθερο ωραριου...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 15 Ιούλ 2017, 07:07

αποδεικνυεται λοιπον γιατι τετοιου αεριτζιδικου τυπου τομεις της οικονομιας δεν πρεπει να υπαρχουν ή να ειναι τρομακτικα περιορισμενοι η δραση τους

σε ευυχαριστουμε που μας αποδεικνυεις γιατι ο καπιταλισμος που βιωνουμε απετυχε :good:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Ιούλ 2017, 08:18

oldjedi έγραψε::) Επισης , αλλες τοσες φορες εχω γραψει πως αρχισα τον εργασιακο μου βιο επι χουντας

Δηλαδη μπηκες σε ΔΕΚΟ γλειφοντας την χουντα, 10 φορες χειροτερο απο το να γλειφες την ΝΔουλα

Αρίστος έγραψε:Eγω απο το 1993 μεχρι σημερα ειμαι στο χωρο της διαφημισης στον οποιο εχω δουλεψει τοσο με δικη μου εταιρια οσο και με μερικες απο τις μεγαλυτερες εταιριες στο χωρο και με λεει πυραμιδατζη επειδη ασχοληθηκα 3 μηνες με το Απαξ που στοχευε στην προωθηση προιοντων Ελληνων παραγωγων...

Φετος για πολλοστη φορα εκλεισα ολη τη διαφημιση σε 20 μεγαλα θερινα σινεμα της Αθηνας, ολη τη διαφημιση, απο ταμπελες διπλα στην οθονη και σποτακια στα διαλειμματα, μεχρι τις διαφημισεις στο Προγραμμα και ολες τις τυχον χορηγιες, δουλεψα με τουλαχιστον 150 επιχειρησεις, απο κολοσσους μεχρι τοπικες μαριδες...

Αν νομιζει ο Λαχουρενιος πως ειναι ικανος να πετυχει κι αυτος τα μισα απ' οσα πετυχα εγω τους τελευταιους 5 μηνες, τον παιρνω στη δουλεια μου με καλο μισθο, ποσοστα και ελευθερο ωραριου...

.

Κανενας σοβαρος ανθρωπος με δουλειες δε γινεται κλακαδορος του Τσιπρα.
Ωραιο το παραμυθακι σου.

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:αποδεικνυεται λοιπον γιατι τετοιου αεριτζιδικου τυπου τομεις της οικονομιας δεν πρεπει να υπαρχουν ή να ειναι τρομακτικα περιορισμενοι η δραση τους

σε ευυχαριστουμε που μας αποδεικνυεις γιατι ο καπιταλισμος που βιωνουμε απετυχε :good:

:LoL: :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Ιούλ 2017, 09:40

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:αποδεικνυεται λοιπον γιατι τετοιου αεριτζιδικου τυπου τομεις της οικονομιας δεν πρεπει να υπαρχουν ή να ειναι τρομακτικα περιορισμενοι η δραση τους

Η ρεκλαμα ειναι η ψυχη του εμποριου λεγαν οι επιχειρηματιες πριν 50-60 χρονια και κατι ξερανε, σημερα τιποτα δεν μπορει να γινει χωρις διαφημιση, ανοιγεις μια μεγαλη επιχειρηση και σκας 100.000 ευρω, αν δεν την διαφημισεις θα κλεισει, κανενα καταστημα δεν μπορει να επιβιωσει απευθυνομενο μονο στη γειτονια που ανοιξε, πρεπει να μαθευτει αρκετα παραεξω...

Κατα συνεπεια οπου υπαρχει εμποριο υπαρχει και διαφημιση, ειναι πραγματα αλληλενδετα και μαλιστα στις αναπτυγμενες δυτικες χωρες τα κονδυλια για τη διαφημιση ειναι σε ποσοστο πολυ μεγαλυτερα της Ελλαδας....

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Ιούλ 2017, 09:52

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Eγω απο το 1993 μεχρι σημερα ειμαι στο χωρο της διαφημισης στον οποιο εχω δουλεψει τοσο με δικη μου εταιρια οσο και με μερικες απο τις μεγαλυτερες εταιριες στο χωρο και με λεει πυραμιδατζη επειδη ασχοληθηκα 3 μηνες με το Απαξ που στοχευε στην προωθηση προιοντων Ελληνων παραγωγων...

.

Κανενας σοβαρος ανθρωπος με δουλειες δε γινεται κλακαδορος του Τσιπρα.
Ωραιο το παραμυθακι σου.

Και σου πα τις δραστηριοτητες στη μια μονο εταιρια που δουλευω, δεν σου ειπα για την αλλη την οποια ξεκινησα πριν τρια χρονια με πρωην φρηφορουμιστα... :D

Κι ακομη δεν ξερεις η δεν θυμασαι οτι γραφω σε δυο περιοδικα.... :LoL:

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Ιούλ 2017, 09:56

Η δραστηριοτητα σου ειναι να διαφημιζεις τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορω να πω τουλ. κανεις κατι σχετικο με το κανονικο (?) (αν και αμφιβαλλω αν ειχες οντως ποτε) επαγγελμα σου.

Οταν σε εχω πιασει να λες ψεματα πολλακις στο παρελθον, θα μουν χαζος να πιστεψω τα ψεματα που λες τωρα.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”