Βουλευτικές εκλογές 2023

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Βουλευτικές εκλογές 2023

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 28 Απρ 2023, 19:31

Εκτός εκλογικής αναμέτρησης τέθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Παράλληλα απορρίφθηκαν ομόφωνα, τόσο οι αλληλοπροσφυγές του Ηλία Κασιδιάρη όσο και του Δημήτρη Μιχάκη για το θέμα της ονομασίας των κομμάτων τους, όπως απορρίφθηκε και αυτή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατά του κόμματος του συνασπισμού κομμάτων των Θάνου Τζήμερου – Φαήλου Κρανιδιώτη «ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».

Ειδικότερα, απορρίφθηκε η προσφυγή του Δημήτρη Μιχάκη ιδρυτή του κόμματος Έλληνες σε βάρος του Εθνικού Κόμματος Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη, καθώς κρίθηκε ότι είναι μη υπαρκτό πολιτικό κόμμα, χωρίς οντότητα, αφού δεν είχε συγκεντρώσει τις απαιτούμενες από την εκλογική νομοθεσία 200 υπογραφές, με αποτέλεσμα να μην νομιμοποιείται να καταθέσει προσφυγή σε βάρος του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρης. Παράλληλα, απορρίφθηκε και η προσφυγή του Ηλία Κασιδιάρη κατά του Δημήτρη Μιχάκη.

Την ίδια στιγμή έγινε δεκτή η προσφυγή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου που είχε ιδρύσει το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ. Η προσφυγή έγινε δεκτή, καθώς υπάρχει «ονοματοκλοπή» και παράνομη ιδιοποίηση συμβόλου, από το κόμμα που έχει ίδρυση αρχικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, από το οποίο προέρχεται και η ίδια, έως την ημέρα της διαγραφής της.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ήδη το κόμμα των Εμφιετζόγλου – Μπογδάνου «Πατριωτική Ένωση» αποκλείστηκε από τον Άρειο Πάγο μετά από προσφυγή που κατέθεσε συνεπώνυμο κόμμα για «ονοματοκλοπή» και παράνομη ιδιοποίηση συμβόλου (σ.σ. Ήλιος της Βεργίνας).

Παράλληλα, απορρίφθηκε η προσφυγή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατά του κόμματος του συνασπισμού κομμάτων των Θάνου Τζήμερου – Φαήλου Κρανιδιώτη «ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Έτσι, οι αρεοπαγίτες προχωρούν στο επόμενο στάδιο της ανακήρυξης των κομμάτων, εκεί που θα κριθεί η συμμετοχή ή μη του κόμματος τόσο του Ηλία Κασιδιάρη όσο και του Δημήτρη Μιχάκη.

https://www.cnn.gr/politiki/story/36035 ... i-bogdanou

Το πολεμάνε τον μαροκινό μας :dunno:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 28 Απρ 2023, 19:37

Προέλλην έγραψε:Το πολεμάνε τον μαροκινό μας :dunno:

Δεν κατάλαβα, τελικά ούτε ο ένας ούτε ο άλλος μπορούν να χρησιμοποιήσουν το brand?
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Απρ 2023, 21:22

αμα το καλοσκεφτουμε τα δυο ακρα που εχουν οδηγησει στην πτωχευση
και στα μνημονια και στον ξεριζωμό ενος εκ.ελληνων
ειναι ο φιλελευθερισμος του πασοκ και της νοδουλας με την αριστερη πλεμπα της
σαρας και της μαρας

ουτε η χουντα ουτε οι φασιστες ουτε οι ναζι ή οτιδηποτε αλλο βρισκεται
στο μυαλο των διαφορων βλαμμενων
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 28 Απρ 2023, 21:26

nemo έγραψε:αμα το καλοσκεφτουμε τα δυο ακρα που εχουν οδηγησει στην πτωχευση
και στα μνημονια και στον ξεριζωμό ενος εκ.ελληνων
ειναι ο φιλελευθερισμος του πασοκ και της νοδουλας με την αριστερη πλεμπα της
σαρας και της μαρας

ουτε η χουντα ουτε οι φασιστες ουτε οι ναζι ή οτιδηποτε αλλο βρισκεται
στο μυαλο των διαφορων βλαμμενων

Σας χαιρετούμε και λέμε, όχι, δεν θα ξαναπάρουμε :D

Που και πού θα ερχόμαστε να ακουμπάμε κανένα Ευρώ για την ψυχή των παπούληδών μας, αλλά μέχρι εκεί.

Και για να ψηφίζουμε Κυριάκο και οτιδήποτε άλλο εξανθρωπιστικό-εκπολιστιστικό-εκσυγχρονιστικό, φυσικά.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 28 Απρ 2023, 21:33

Έρευνα στο κόμμα Βελόπουλου μετά τις καταγγελίες Μυλωνάκη και Αλεξοπούλου

Την παρέμβαση του επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, προκάλεσαν οι καταγγελίες των μέχρι πρότινος βουλευτών Αντώνη Μυλωνάκη και Αικατερίνη Αλεξοπούλου για «μαύρο χρήμα» στο κόμμα «Ελληνική Λύση», του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ο κ. Βουρλιώτης έδωσε εντολή για τη διενέργεια έρευνας προκειμένου να διακριβωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών, όπως μεταδίδει και η ΕΡΤ.

Ειδικότερα, ο επικεφαλής της Αρχής Χαράλαμπος Βουρλιώτης διέταξε έρευνα προς όλες τις κατευθύνσεις για τα καταγγελλόμενα σχετικά με τα όσα φέρεται να γίνονται στο κόμμα «Ελληνική Λύση».

Κατά συνέπεια, θα ερευνηθούν οι καταγγέλλοντες όσο και οι καταγγελλόμενοι βουλευτές, κ.λπ., δηλαδή ο κ. Βελόπουλος και οι βουλευτές του κόμματος τους, για το εάν έχουν διαπράξει αξιόποινες πράξεις και ειδικότερα θα ερευνηθούν για το αν έχουν διαπράξει το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Να σημειωθεί ότι οι αποχωρήσαντες από το κόμμα βουλευτές Αντώνης Μυλωνάκης και Αικατερίνη Αλεξοπούλου κατήγγειλαν δημόσια ότι έδιναν στο κόμμα χρήματα 500 ευρώ το μήνα, χωρίς αποδείξεις.

Ο Αντώνης Μυλωνάκης μετά την αποχώρησή του από κόμμα, υπέβαλλε δύο μηνύσεις, η μία στο κόμμα και η άλλη στον πρόεδρο του, Κυριάκο Βελόπουλο.

Το πρωί της Τετάρτης, η επιτροπή δεοντολογίας της Ελληνικής Λύσης «απάντησε» με μήνυση κατά του ίδιου.

Μυλωνάκης: «Του δίναμε κάθε μήνα 500 ευρώ ''μαύρα'' σε φάκελο»

Έπειτα από τα όσα κατήγγειλε για την Ελληνική Λύση αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση, ο κ. Μυλωνάκης δηλώνει πως ο κομματικός μηχανισμός διαχειρίζεται χρήματα που δεν ανήκουν στο κόμμα.

Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι βουλευτές δίνουν στο κόμμα 1.500 ευρώ εκ των οποίων τα 500 ευρώ είναι «μαύρα» και για αυτόν τον λόγο θα ζητήσει οικονομικό έλεγχο.

«Είμαστε σε ένα κομματικό μηχανισμό που διαχειρίζεται χρήματα άρα εκτός από όλα τα άλλα είναι και οικονομικό το θέμα γιατί τα λεφτά τα οποία διαχειρίζεται ένα κόμμα δεν είναι δικά του. H επιχορήγηση το χρόνο είναι 800 χιλιάδες, 200 χιλιάδες είναι για τα ιδρύματα. Είναι μετά τα χρήματα τα οποία δίνουν οι βουλευτές γιατί αυτά φορολογούνται στους βουλευτές. Εμείς δίνουμε 1.500 το μήνα, 1.000 ευρώ τα παίρνει το κόμμα κατευθείαν από τη μισθοδοσία και τα 500 ευρώ είναι μαύρα σε ένα φάκελο. Δεν προβλέπεται πάνω από 1.000 ευρώ, αν δείτε αυτά που σημειώνουμε όταν πάει στο λογιστήριο της Βουλής δεν μπορεί να πάρει πάνω από 1.000 ευρώ. Εικάζω ότι χρησιμοποιούνται για το κόμμα αλλά δεν πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται; Δεν κατηγορώ κανέναν», είπε συγκεκριμένα.

Ερωτηθείς γιατί δεν τα κατήγγειλε νωρίτερα όλα αυτά: «Είχα εμπιστοσύνη, τώρα έχασα την εμπιστοσύνη μου. Πήγαν να με σπιλώνουν, τώρα αμύνομαι για την τιμή μου. Δεν κάνω μηνύσεις ούτε αγωγές εγώ, εγώ θα ζητήσω να γίνει έλεγχος των οικονομικών του κόμματος να δούμε που πήγαν τα λεφτά. Με αποδείξεις κλπ. Δεν έχω εμπιστοσύνη, όταν κορόιδευσε, όταν παραμύθιασε όταν τον φίλο υποτίθεται που είχε και τώρα με αποκαλεί ο τέως, με αποκαλεί πολιτικό σκουπίδι, με αποκαλεί ψεύτη και διεφθαρμένο άρα πρέπει να δικαιολογήσει ότι είμαι διεφθαρμένος. Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν, εγώ ζητάω έλεγχο γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη».

Σε άλλο σημείο πρόσθεσε ότι «ο Βελόπουλος τελικά αποδεικνύεται πολιτικός απατεώνας, κοροϊδεύει την κοινωνία. Είμαι διατεθειμένος να το φτάσω μέχρι τέλους. Αυτά τα πράγματα γίνονται με μέτρο και γίνονται πάντα με αποδείξεις. Αυτό το κόμμα πλέον μου δίνει την εντύπωση ότι λειτουργεί σαν μια πολιτική εγκληματική οργάνωση η οποία έχει σκοπό τη δολοφονία χαρακτήρων, σπίλωση υποψηφίων και βουλευτών. Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Στη θέση μου θέλει να βάλει τον λογιστή του κόμματος».

https://www.cnn.gr/politiki/story/36037 ... eksopoylou
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Απρ 2023, 23:30

συγνωμη για το μεγεθος αλλα μου την δινουν τα δυο ακρα των βλαμμενων
που θελουν να μας επιβαλουν την μεταναστευση με αυτους τους λαους

οι φωτο ειναι απο ενα αλμπουμ που το λενε -η αγαπη στο πακισταν

FuzT8UQaUAAtjJF.jpg
FuzT8UOagAIiQku.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 28 Απρ 2023, 23:53

nemo έγραψε:οι φωτο ειναι απο ενα αλμπουμ που το λενε -η αγαπη στο πακισταν

Πολύ ωραίες φωτό, πανέμορφα αγόρια και κορίτσια. :)
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Απρ 2023, 00:23

Προέλλην έγραψε:
Εκτός εκλογικής αναμέτρησης τέθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Παράλληλα απορρίφθηκαν ομόφωνα, τόσο οι αλληλοπροσφυγές του Ηλία Κασιδιάρη όσο και του Δημήτρη Μιχάκη για το θέμα της ονομασίας των κομμάτων τους, όπως απορρίφθηκε και αυτή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατά του κόμματος του συνασπισμού κομμάτων των Θάνου Τζήμερου – Φαήλου Κρανιδιώτη «ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».

Ειδικότερα, απορρίφθηκε η προσφυγή του Δημήτρη Μιχάκη ιδρυτή του κόμματος Έλληνες σε βάρος του Εθνικού Κόμματος Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη, καθώς κρίθηκε ότι είναι μη υπαρκτό πολιτικό κόμμα, χωρίς οντότητα, αφού δεν είχε συγκεντρώσει τις απαιτούμενες από την εκλογική νομοθεσία 200 υπογραφές, με αποτέλεσμα να μην νομιμοποιείται να καταθέσει προσφυγή σε βάρος του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρης. Παράλληλα, απορρίφθηκε και η προσφυγή του Ηλία Κασιδιάρη κατά του Δημήτρη Μιχάκη.

Την ίδια στιγμή έγινε δεκτή η προσφυγή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου που είχε ιδρύσει το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ. Η προσφυγή έγινε δεκτή, καθώς υπάρχει «ονοματοκλοπή» και παράνομη ιδιοποίηση συμβόλου, από το κόμμα που έχει ίδρυση αρχικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, από το οποίο προέρχεται και η ίδια, έως την ημέρα της διαγραφής της.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ήδη το κόμμα των Εμφιετζόγλου – Μπογδάνου «Πατριωτική Ένωση» αποκλείστηκε από τον Άρειο Πάγο μετά από προσφυγή που κατέθεσε συνεπώνυμο κόμμα για «ονοματοκλοπή» και παράνομη ιδιοποίηση συμβόλου (σ.σ. Ήλιος της Βεργίνας).

Παράλληλα, απορρίφθηκε η προσφυγή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατά του κόμματος του συνασπισμού κομμάτων των Θάνου Τζήμερου – Φαήλου Κρανιδιώτη «ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Έτσι, οι αρεοπαγίτες προχωρούν στο επόμενο στάδιο της ανακήρυξης των κομμάτων, εκεί που θα κριθεί η συμμετοχή ή μη του κόμματος τόσο του Ηλία Κασιδιάρη όσο και του Δημήτρη Μιχάκη.

https://www.cnn.gr/politiki/story/36035 ... i-bogdanou

Το πολεμάνε τον μαροκινό μας :dunno:

Το συμπέρασμα είναι ότι έxει πέσει σύρμα για το κενό που υπάρχει στον (ακρο)δεξιό χώρο το οποίο πάνε να εκμεταλλευθούν υποομάδες δημιουργώντας κόμματα της πλάκας* με σύνθημα "έλα εδώ ο καλός εθνοπατριωτισμός" απευθυνόμενοι μόνο σε ελιναις. :laugh1:

Από την άλλη είναι εμφανής η αγωνία του κυβερνώντος κόμματος το οποίο προσπαθεί να μαζέψει τη διαρροή μπας και συγκεντρώσει φασούλι φασούλι καμία ψήφο.
Το ξέρουμε ότι θα ξαναβγεί η ΝΔ αλλά είναι απόλαυση να την βλέπεις να μετράει τα κουκιά της :laugh1:

Για γέλια και οι μεν και οι δε.
Αυτή είναι η δεξιά κυρίες και κύριοι.
:vomit:

*Δεν ήθελα να γράψω κόμματα της πλάκας. Ήθελα να γράψω κάτι άλλο που ξεκινάει από "π" αλλά δεν μου το επιτρέπει η θέση μου.
2 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Απρ 2023, 00:35

bizeli έγραψε:
*Δεν ήθελα να γράψω κόμματα της πλάκας. Ήθελα να γράψω κάτι άλλο που ξεκινάει από "π" αλλά δεν μου το επιτρέπει η θέση μου.

τι ειναι αυτο: δεν παει το μυαλο μου
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Απρ 2023, 00:35

nemo έγραψε:
bizeli έγραψε:

τι ειναι αυτο: δεν παει το μυαλο μου

Καλύτερα.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”