Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 15 Σεπ 2020, 22:19

Αρίστος έγραψε:Κι επειδη Εσθηρ εισαι ατομο που σκεφτεσαι μονο με τον αφαλο σου οποτε βριζεις για να μη φαινεται η ελλειψη φαιας ουσιας.

Τις θεσεις μου για τη μασκα στις εγραψα μια σελιδα παραπανω.

Δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με τις μαλακιες που μου καταλογιζεις με τον αφαλο σου.

Αρίστος έγραψε:Εγω ημουν και ειμαι ΦΑΝΑΤΙΚΑ υπερ της μασκας οταν υπαρχουν σοβαροι λογοι και εκραξα τον ΠΟΥ και τις δυτικες χωρες το Μαρτιο και Απριλιο οταν ΔΕΝ συνιστουσαν τη χρηση μασκας στην πιο κρισιμη περιοδο και ενω οι ανατολικες ασιατικες χωρες ειχαν νικησει το πρωτο κυμα του κορονοιου με μαζικη χρηση μασκας και μαζικα τεστ.

Δεν ειμαι ομως στη χρηση μασκας σε νηπιαγωγεια, παιδικους σταθμους, σε καθε περιπτωση και σε δημοτικα οταν δεν συντρεχουν σοβαροι λογοι. Στο θεμα αυτο ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ο ΠΟΥ και οσες ευρωπαικες χωρες τον ακολουθουν εχουν ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Η κυβερνηση Μητσοτακη εχει εντελως αδικο και θα βλαψει με τις παπαριες της σοβαρα τον ψυχισμο των μικρων παιδιων (κατι που επισης αναφερει ο ΠΟΥ που ΔΕΝ διαβασες την ανακοινωση του).

.

Αφου εισαι υπερ της μασκας τοτε γιατι μαλακιζεσαι κανονικα και απευθυνεσαι σε μενα...μαλιστα χωρις καν να μου κανεις παραθεση να ειδοποιηθω και να απαντησω για τις μαλακιες της ΝΔ;Εχοντας κιολλας δηλωσει τοσες φορες οτι ουδεποτε εχω ψηφισει ΝΔ και ουτε απεξω δεν παιρνω;Επειδη ειμαι υπερ της Λόγικης πρεπει να απολογηθω για την ΝΔ ΓΙΑΤΙ;

Διοτι απλα εισαι ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ. Σορυ,αλλα εφοσον μου απευθυνθηκες με αυτον τον τροπο,τα θελεις να τα ακουσεις.

Και καλα εισαι υπερ της μασκας λεγοντας το ομως συνεχως κανεις ποστ που τελικα καταργουν το οτι εισαι υπερ της μασκας.
Εχεις αναγαγει αυτον που ειναι υπερ της μασκας σε ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩς ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΛΕΓΕΤ ΑΙ ΨΥΧΩΣΗ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ να το κοιταξεις

Ε ειπαμε..μαλακας..μαλακας...αυτο παραπαει.Δεν ειναι απλη μαλακια.

Α.,και αυτο σου το αφιερωνω,
Διοτι ΔΕΝ εισαι υπερ της μασκας ΚΑΙ τα ψοφια οχι εδω.

Κορωνοϊός - Ινδονησία: Όσοι δεν φορούν μάσκες θα σκάβουν τάφους για θύματα της πανδημίας
Οποίος συλλαμβάνεται να μην φοράει μάσκα θα του επιβάλλεται να σκάψει τάφους για τα θύματα του κορωνοϊού - Ήδη σε οκτώ αρνητές της μάσκας διατάχθηκε να πιάσουν φτυάρια και να αρχίσουν το σκάψιμο στο δημόσιο νεκροταφείο στο χωριό Νγκαμπιτάν, ανατολικά της Ιάβα
Έναν διαφορετικό τρόπο για να τιμωρήσουν όσους αρνούνται να φορέσουν μάσκα , αγνοώντας τις συστάσεις της κυβέρνησης για τα μετρά προστασίας της διασποράς του κορωνοϊού, σκέφτηκαν στην περιφέρεια Γκρέσιν, στην Τζουά Τιμόρ μια επαρχία της Ινδονησίας.

Οποίος συλλαμβάνεται να μην φοράει μάσκα θα του επιβάλλεται να σκάψει τάφους για τα θύματα του κορωνοϊού. Ήδη σε οκτώ αρνητές της μάσκας διατάχθηκε να πιάσουν φτυάρια και να αρχίσουν το σκάψιμο στο δημόσιο νεκροταφείο στο χωριό Νγκαμπιτάν, ανατολικά της Ιάβα.

«Υπάρχουν μόνο τρεις διαθέσιμοι εκσκαφείς τάφων αυτήν τη στιγμή, οπότε σκέφτηκα ότι θα μπορούσα επίσης να βάλω αυτούς τους ανθρώπους να δουλέψουν μαζί τους» δήλωσε στο Tribun News ο επικεφαλής της επαρχίας Σέρμε, Σουγιόνο και συμπλήρωσε «Ας ελπίσουμε ότι αυτό μπορεί να δημιουργήσει αποτρεπτικό παράγοντα για περαιτέρω παραβιάσεις».Ο αριθμός των περιπτώσεων Covid-19 συνεχίζει να αυξάνεται στο Σέρμε, αναγκάζοντας τις αρχές να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας. Οι κάτοικοι που αγνοούν , τα νέα πρωτόκολλα υπόκεινται σε πρόστιμα ή κοινοτική υπηρεσία ως τιμωρία.

Η Ινδονησία σημείωσε χθες αύξηση του αριθμού των περιπτώσεων κορωνοϊού κατά 3.636, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων από τότε που ξεκίνησε η πανδημία σε 218.382.

https://www.protothema.gr/world/article ... pandimias/
Καλο; ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΑ. :laugh1:
Μη μου ξανααπευθυνθεις.Με ψεκασμενα αμορφωτα δουλεια, δεν εχω και κρυφοχρυσαυγιτες..ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ.ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΜΟ,ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΑΚΙ.Εσυ το κρυβεις..αλλα η πουτανα οσο και να θελει να κρυφτει δεν κρυβεται.
Με μενα λιγα τα λογια σου. :ciao5:
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 16 Σεπ 2020, 06:45

Στα χωνω γιατι υιοθετησες ολες τις θεωριες της ΝΔ για τη μασκα στα σχολεια, ακομη κι αυτες που ηταν εναντιες στον ΠΟΥ, και γιατι ηθελες λογοκρισια και εισαγγελεις κατα των αρνητων μασκας οπως ακριβως η κυβερνηση (σας θεωρω ΦΑΣΙΣΤΕΣ χειροτερους της Χρυσης Αυγης οσους ζητατε λογοκρισια και διωξεις για τετοια ζητηματα στα οποια ακομη η ιατρικη επιστημη δεν εχει καταληξει και υπαρχουν αντιφατικες γνωμες, σας θεωρω επισης οτι εχετε υφακι ιδιο με των ιεροεξεταστων του Μεσαιωνα ενω επιπλεον εισαστε ασχετοι για το ποσοι επιστημονες ισχυριζονται εντελως τα αντιθετα απο σας και απο την κυβερνηση της Νουδουλας).

Υπερ της μασκας ειμαι αλλα υπο ορους στα σχολεια και αφου προηγηθει δημοσιος και επιστημονικος διαλογος, οχι να αποφασιζει και να διαταζει η κυβερνηση κοντρα στις ενεργειες και τη φιλοσοφια αλλων ευρωπαικων χωρων.

Πες μας τωρα αν ζητας εισαγγελεα και για την υπουργο της Νουδουλας που ειναι υπευθυνη για το σκανδαλο αλλα και για τους εργοστασιαρχες που κατασκευασαν τετοιες απαραδεκτες μασκες.

Αυτοι εβαλαν σε κινδυνο τη δημοσια υγεια;

ΝΑΙ η ΟΧΙ;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Σεπ 2020, 08:21

Αρίστος έγραψε:Αυτοι εβαλαν σε κινδυνο τη δημοσια υγεια;

ΝΑΙ η ΟΧΙ;

Μιλαει για δημοσια υγεια ο απατεωνας που εκανε προπαγανδα κατα των εμβολιων
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 16 Σεπ 2020, 10:18

Καμια προπαγανδα. Οτι εγραψα ηταν γεγονοτα.

Εσυ προπαγανδιζεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ οτι εχει αποφασισει η ΝΔ για τον κορονοιο.

Τωρα που αποδειχθηκε οτι αυτοι που απειλουν γονεις που δεν θελουν να βαλουν μασκα σε μικρα παιδια, εφτιαξαν ακαταλληλες μασκες για τα παιδια βαζοντας σε κινδυνο τη δημοσια υγεια τι εχεις να πεις;

Μοκο κανεις απατεωνισκε της συμφορας.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 16 Σεπ 2020, 12:55

Εικόνα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Σεπ 2020, 14:21

Αρίστος έγραψε:Καμια προπαγανδα. Οτι εγραψα ηταν γεγονοτα.

Εσυ προπαγανδιζεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ οτι εχει αποφασισει η ΝΔ για τον κορονοιο.

Τωρα που αποδειχθηκε οτι αυτοι που απειλουν γονεις που δεν θελουν να βαλουν μασκα σε μικρα παιδια, εφτιαξαν ακαταλληλες μασκες για τα παιδια βαζοντας σε κινδυνο τη δημοσια υγεια τι εχεις να πεις;

Μοκο κανεις απατεωνισκε της συμφορας.

Eσυ να διαδωσεις ψευτικες ειδησεις? Ποτε.

https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/04/2 ... nformation
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 16 Σεπ 2020, 14:48

Τη μακροσκελη απαντηση μου την ειδες απο κατω; :laugh1:

Ολο το διαδικτυο ειδε αυτη την απαντηση και εγινα ηρωας.

Ταυτισου εσυ τωρα με κλιμακια λογοκρισιας του δισεκατομμυριουχου Ζουκερμπεργκ που πλεον βαζει σε στοχο την παραδοσιακη Αριστερα.

Αυτος εισαι και δεν μπορεις παραπανω.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 16 Σεπ 2020, 15:57

Αρίστος έγραψε:Στα χωνω γιατι υιοθετησες ολες τις θεωριες της ΝΔ για τη μασκα στα σχολεια, ακομη κι αυτες που ηταν εναντιες στον ΠΟΥ, και γιατι ηθελες λογοκρισια και εισαγγελεις κατα των αρνητων μασκας οπως ακριβως η κυβερνηση (σας θεωρω ΦΑΣΙΣΤΕΣ χειροτερους της Χρυσης Αυγης οσους ζητατε λογοκρισια και διωξεις για τετοια ζητηματα στα οποια ακομη η ιατρικη επιστημη δεν εχει καταληξει και υπαρχουν αντιφατικες γνωμες, σας θεωρω επισης οτι εχετε υφακι ιδιο με των ιεροεξεταστων του Μεσαιωνα ενω επιπλεον εισαστε ασχετοι για το ποσοι επιστημονες ισχυριζονται εντελως τα αντιθετα απο σας και απο την κυβερνηση της Νουδουλας).

Υπερ της μασκας ειμαι αλλα υπο ορους στα σχολεια και αφου προηγηθει δημοσιος και επιστημονικος διαλογος, οχι να αποφασιζει και να διαταζει η κυβερνηση κοντρα στις ενεργειες και τη φιλοσοφια αλλων ευρωπαικων χωρων.

Πες μας τωρα αν ζητας εισαγγελεα και για την υπουργο της Νουδουλας που ειναι υπευθυνη για το σκανδαλο αλλα και για τους εργοστασιαρχες που κατασκευασαν τετοιες απαραδεκτες μασκες.

ΝΑΙ η ΟΧΙ;

.

Και βεβαια ειναι ξεφτυλες και πανηλιθιοι και επικινδυνα ηλιθιοι,τουλαχιστον σε αυτο το θεμα,αλλα και στο ανοιγμα του τουρισμου του εξωτερικου τουρισμου,αυτο οποιος δνε το παραδεχεται ειναι εξισου κομματοσκυλο,αλλα η διαφορα μας ξερεις ποια ειναι;

Οτι εμενα αυτη τη στιγμη ο στοχος μου δεν ειναι η αντιπολιτευση,χεστηκα....εμενα το ζητουμενο μου ειναι να παμε καλα με την πανδημια και να σωσουμε οτι μπορουμε.

Εσυ αντιθετα χεστηκες για τους συνανθρωπους σου ,χεστηκες για το πως θα παμε στην πανδημια,εχω βασιμες υποψιες,βασικα ειναι ολοφανερο οτι θες να τα παμε χάλια ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.
Εγω δηλαδη ειμαι Ανθρωπος εσυ απλα ανθρωπακι και μαλιστα ηλιθιο κιολλας.

Αντε γεια και μην μου ξανααπευθυνθεις διοτι με κομματοπροβατα ηλιθια ,και μισανθρωπους που βαζουν πανω απο ολα ΤΟ ΚΟΜΜΑ,και οχι τον ανθρωπο... κουβεντες δεν γουσταρω. :D
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 16 Σεπ 2020, 16:24

Βρε ηλιθιο κατασκευασμα σου ειπα οτι δεν υποστηριζω το ΣΥΡΙΖΑ απο το φθινοπωρο του 2019.

Απο εκει και περα χεστηκε η φοραδα στο αλωνι που δεν θες να μιλας μαζι μου.

Oυτε καν καταλαβαινες τι σου εγραφα.

Απλα στη θεση του μυαλου εχεις βαλει μια κασετα και οποτε σου βαζουν δυσκολα πατας το κουμπι και παιζει η κασετα με τις βρισιες. :laugh1:

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Σεπ 2020, 17:33

Εσθήρ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Στα χωνω γιατι υιοθετησες ολες τις θεωριες της ΝΔ για τη μασκα στα σχολεια, ακομη κι αυτες που ηταν εναντιες στον ΠΟΥ, και γιατι ηθελες λογοκρισια και εισαγγελεις κατα των αρνητων μασκας οπως ακριβως η κυβερνηση (σας θεωρω ΦΑΣΙΣΤΕΣ χειροτερους της Χρυσης Αυγης οσους ζητατε λογοκρισια και διωξεις για τετοια ζητηματα στα οποια ακομη η ιατρικη επιστημη δεν εχει καταληξει και υπαρχουν αντιφατικες γνωμες, σας θεωρω επισης οτι εχετε υφακι ιδιο με των ιεροεξεταστων του Μεσαιωνα ενω επιπλεον εισαστε ασχετοι για το ποσοι επιστημονες ισχυριζονται εντελως τα αντιθετα απο σας και απο την κυβερνηση της Νουδουλας).

ΝΑΙ η ΟΧΙ;

.

Και βεβαια ειναι ξεφτυλες και πανηλιθιοι και επικινδυνα ηλιθιοι,τουλαχιστον σε αυτο το θεμα,αλλα και στο ανοιγμα του τουρισμου του εξωτερικου τουρισμου,αυτο οποιος δνε το παραδεχεται ειναι εξισου κομματοσκυλο,αλλα η διαφορα μας ξερεις ποια ειναι;

Οτι εμενα αυτη τη στιγμη ο στοχος μου δεν ειναι η αντιπολιτευση,χεστηκα....εμενα το ζητουμενο μου ειναι να παμε καλα με την πανδημια και να σωσουμε οτι μπορουμε.

Εσυ αντιθετα χεστηκες για τους συνανθρωπους σου ,χεστηκες για το πως θα παμε στην πανδημια,εχω βασιμες υποψιες,βασικα ειναι ολοφανερο οτι θες να τα παμε χάλια ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.
Εγω δηλαδη ειμαι Ανθρωπος εσυ απλα ανθρωπακι και μαλιστα ηλιθιο κιολλας.

Αντε γεια και μην μου ξανααπευθυνθεις διοτι με κομματοπροβατα ηλιθια ,και μισανθρωπους που βαζουν πανω απο ολα ΤΟ ΚΟΜΜΑ,και οχι τον ανθρωπο... κουβεντες δεν γουσταρω. :D

:D Αυτη ειναι η εσθηρα που θελουμε και αγαπαμε η καλλιτεχνης η δασκαλα η προστατις η πολεμίστρια κατα του ναζισμου του φασισμου και φυλακας αγγελος των πανταχοθεν καλων και γλυκερων ανθρωπων
η πριγκίπισσα ζηνα .... θα πρεπει να σε λεμε :rolleyes:
οχι που θα μας την βγει και αριστο απο αριστερα χωρις το φλας :madwoman:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”