Ο ΥπέρΔημόσιοςΥπάλληλος των 3 ηπείρων και των 5 θαλασσών!!!

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο ΥπέρΔημόσιοςΥπάλληλος των 3 ηπείρων και των 5 θαλασσών!!!

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 19 Μαρ 2020, 16:59

Και οι 2 θεσεις δεν αφορουν την ιδοτητα μου ως οικονομολογος αλλα την αλλη που κρατω κρυφη απο τα φορα.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Μαρ 2020, 18:05

Οργισμένος έγραψε:Και οι 2 θεσεις δεν αφορουν την ιδοτητα μου ως οικονομολογος αλλα την αλλη που κρατω κρυφη απο τα φορα.

Kαντηλαναυτης?
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 19 Μαρ 2020, 18:34

Λαχουρένιος έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Και οι 2 θεσεις δεν αφορουν την ιδοτητα μου ως οικονομολογος αλλα την αλλη που κρατω κρυφη απο τα φορα.

Kαντηλαναυτης?

ποσιμπολ
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 19 Μαρ 2020, 18:48

Οργισμένος έγραψε:ποσιμπολ

Λοιπόν, εφόσον έχεις διαθέσιμο χρόνο, άσε τα σουηδικά και τα αγγλικά και ξεκίνα να μαθαίνεις python, ή javascript (node, vue, react) και κοίτα να βρεις καμιά θέση ως developer και άσε τα οικονομικά, το μάρκετινγκ, το μάνατζμεντ ή ό,τι άλλο έχεις κάποια ειδίκευση.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 19 Μαρ 2020, 20:10

itteithe έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:ποσιμπολ

Λοιπόν, εφόσον έχεις διαθέσιμο χρόνο, άσε τα σουηδικά και τα αγγλικά και ξεκίνα να μαθαίνεις python, ή javascript (node, vue, react) και κοίτα να βρεις καμιά θέση ως developer και άσε τα οικονομικά, το μάρκετινγκ, το μάνατζμεντ ή ό,τι άλλο έχεις κάποια ειδίκευση.

Τώρα στα 45 μου δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο. Άσε που έχω καυλωτικη ειδίκευση. Παρολαυτα κάνε μια εξήγηση για τις 2 γλώσσες που αναφέρεις και γράψε και εγχειριδια για ξεκίνημα.

Α να σου πω. Μέσω VPN του όπερα βρίσκω τορεντσ τα οποία Επειτα κατεβάζω με το qtorrent. Είμαι καλυμμένος;;;
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 19 Μαρ 2020, 20:10

Από θέμα ασφαλειας
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 19 Μαρ 2020, 20:54

Το vpn του opera σε καλύπτει μόνο για να κατεβάσεις το tracking file από το site, όχι για το torrenting που κάνεις μετά μέσω qTorrent. Βέβαια, δεν είμαι 100% σίγουρος αν πρέπει να ανησυχείς στη Σουηδία για τέτοια ζητήματα, αλλά καλού-κακού ίσως θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα vpn client (και κατά συνέπεια ένα vpn με subscription).

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει age discrimination στον χώρο της πληροφορικής, αλλά περισσότερο από μεγάλες εταιρίες (ασχέτως αν πολυδιαφημίζουν πως είναι υπέρ της διαφορετικότητας, στο μόνο χαρακτηριστικό που κάνουν διακρίσεις είναι η ηλικία). Οι υπόλοιποι αν τους κάνεις τη δουλειά, δεν τους ενδιαφέρει καν.

Η python είναι μια εξαιρετικά εύκολη γλώσσα να την μάθεις (ίσως απ' τις πιο εύκολες) και με την οποία μπορείς να φτιάξεις πολύ γρήγορα και εύκολα διάφορα πράματα (και μάλιστα σοβαρά πράματα, όχι απλώς παιδικές παπαρίτσες). Π.χ. μπορείς να φτιάξεις backend services (το airbnb χρησιμοποιεί python για το backend του).

Η javascript έχει μεγαλύτερο learning curve από την python (η python περιορίζεται στο backend), αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περισσότερα πράγματα από την python. Μπορείς π.χ. να φτιάξεις ένα web frontend (με vue.js, ή react.js) και να φτιάξεις το backend του με node.js. Μπορείς να φτιάξεις και εφαρμοφές κινητών (με phonegap ή cordova), ή και desktop (το slack, το microsoft teams, το discord και νομίζω και το skype πλέον είναι electron apps, φτιαγμένα με html και javascript).

node.js tutorials - coursecity
node.js tutorials - udemy
python - codecademy
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 20 Μαρ 2020, 01:13

Βρεχει φωτια το συμπαν αλλα δεν με σταματα τιποτα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 23 Μαρ 2020, 23:50

Οργισμένος έγραψε:Λοιπον καριοληδες, παρολη τη σοσιαλφασιστικη λαιλαπα του κωρονοιου ο Οργι παλευει σαν θεος εναντια στα τερατα του λαικισμου/
Προχτες εδωσα κανονικη συνεντευξη σε μια πολυ ματσ θεση σε πολυ πολυ καλη εξειδικευση (το καταλαβα αυτο οταν πηγα στην εταιρια).
Πηγε πολυ καλα. Η θεση ειναι απο οσο μπορω να καταλαβω της ταξεως των 37-42k swe kr το μηνα μικτα δλδ καπου αναμεσα σε 29-34k καθαρα. Πολυ καλη αρχη ειδικα στο θεμα εξειδικευσης το οποιο ειναι καυτο.

Σημερα εδωσα συνεντευξη σε αλλη εταιρια στην Κοπεν (δεν πηγα εκει λογω κωρονοιου) . Πηγε και αυτη πολυ καλα . Εδω μιλαμε για μικροτερη εταιρια και θεση με χειροτερη εξειδικευση απο οτι στην πρωτη περιπτωση αλλα τα λεφτα ειναι ιδια ισως και περισσοτερα επειδη στην Δανια τα μιστα ειναι εν γενει μεγαλυτερα. Η εξειδικευση ειναι λοιπον χειροτερη αλλα ως γενικο αντικειμενο επιχειρησιακα εχει πολλυ μεγαλυτερα περιθωρια εξπανσιον. Επειδη ειμαι και οικονομολογος το λαμβανω υποψη αυτο για αργοτερα.
Φυσικα ειναι ευγενεστατοι οι HR και δεν μπορεις να βγαλεις ευκολα συμπερσμα για το ποσο πραγματι σε θελουν αλλα επειδη εγω δεν ειμαι κανα μυξιαρικο επιπεδου διαδοχου και λαχουρ συμπαιρενω οτι εχω σοβαρες πιθανοτητες.

Υποψη οτι και οι 2 θεσεις ζητουσαν ΚΑΙ τοπικη γλωσσα την οποια δεν γνωριζω φυσικα, παρολα αυτα τα θεικα κουαλιφι μου τους μαγεψανε.

Μεγαλο ερωτημα (και ευχαριστο συναμμα) ειναι το τι θα πρεπει να επιλεξω στην περιπτωση που και οι 2 μου στηθουν στα τεσσερα παρακαλωντας. Σε αυτη την περιπτωση και πλην εξαιρετικου απροοπτου (δλδ μεγαλη μισθολογικη διαφορα) σκεφτομαι να επιλεξω την σουηδικη εταιρια με την καλυτερη εξειδικευση η οποια μου ειναι και πιο θελκτικη.
Υποψη η σουηδικη εταιρια ειναι ενα μεγεθος ταξεως 15 εκ. € τζιρου ετησιου ενω η ας πουμε δανεζικη ειναι αντιστοιχα της ταξεως των 3 εκ € ετησιου τζιρου (αλλα πολυ πιο υποσχομενου εξπανσιον).
Τι θα κανατε στη θεση μου;;;

Δεν καταλαβαινω τιποτα ουτε απο ιους ουτε απο πατερες.

Φασισμε θα σε νικησω...

Πεος.
Για τη 2η θεση που χαρακτηριζω και ως χειροτερη εφαγα ριτζεκτ, δεν με δεχτηκανε. Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 23 Μαρ 2020, 23:59

Exω λοιπον ενεργη την πρωτη και καυτη θεση για την οποια εδωκα συνεντευξη ον σαητ και αναμενω την ειδοποιηση για επιπρόσθετες 2 τηλεφωνικες συνεντεξεις που απαιτουνται για αυτη τη θεση.
Εχω και καποιες ελπιδες για αλλες 2 θεσαρες για τις οποιες ομως ακομα περιμενω κληση για συνεντευξη.
ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΩ ΚΑΡΓΙΕΣ!!!
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Επιστροφή σε “Διεθνή”