Μα τι μαλακίες είναι αυτές; Όλοι μιλάνε για 5ευρα και 10ευρα και ο άλλος γράφει για 100ευρω.
Μα τι απατεωνας
ΝΔ έργα και ημέρες
-
pluton
- Supreme poster

Re: ΝΔ έργα και ημέρες
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Μα τι μαλακίες είναι αυτές; Όλοι μιλάνε για 5ευρα και 10ευρα και ο άλλος γράφει για 100ευρω.
Μα τι απατεωνας
Εγώ γνωρίζω δύο συνταξιούχους που πήραν 100 Ευρώ αύξηση, έπαιρναν 400 Ευρώ σύνταξη, η αριστερά τους είχε κόψει το ΕΚΑΣ.
Όπως και να έχει και 5 Ευρώ αύξηση να πήραν είναι κάτι όταν όλοι και οι μπλε και οι πράσινοι και οι κόκκινοι επί 10 χρόνια μόνο έκοβαν, αυτοί έκαναν αύξηση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
ΩRIΩNAS7
pluton έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:Μα τι μαλακίες είναι αυτές; Όλοι μιλάνε για 5ευρα και 10ευρα και ο άλλος γράφει για 100ευρω.
Μα τι απατεωνας
Εγώ γνωρίζω δύο συνταξιούχους που πήραν 100 Ευρώ αύξηση, έπαιρναν 400 Ευρώ σύνταξη, η αριστερά τους είχε κόψει το ΕΚΑΣ.
Όπως και να έχει και 5 Ευρώ αύξηση να πήραν είναι κάτι όταν όλοι και οι μπλε και οι πράσινοι και οι κόκκινοι επί 10 χρόνια μόνο έκοβαν, αυτοί έκαναν αύξηση.
Καλά δεν ασχολουμε με τα ψέματα για τα 100ευρα. Είναι από μόνα τους προσβολή για εσένα που τα γράφεις.
Οι συντάξεις κόπηκαν λόγω των κλεφτών της νδουλας σου που χρεωκοπησε την Ελλάδα.
Οι αυξήσεις στις συντάξεις δόθηκαν, λόγω των πλεονασματων που επέτυχαν οι προηγούμενοι.
Τωρα με την επιβράδυνση της ανάπτυξης που εφερε η νδουλα, θα είναι η πρώτη και τελευταία φορά που δόθηκαν αυξήσεις στις συντάξεις.
Κι ας είναι ήταν και 5ευρα.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

ΩRIΩNAS7 έγραψε:pluton έγραψε:
Καλά δεν ασχολουμε με τα ψέματα για τα 100ευρα. Είναι από μόνα τους προσβολή για εσένα που τα γράφεις.
Οι συντάξεις κόπηκαν λόγω των κλεφτών της νδουλας σου που χρεωκοπησε την Ελλάδα.
Οι αυξήσεις στις συντάξεις δόθηκαν, λόγω των πλεονασματων που επέτυχαν οι προηγούμενοι.
Τωρα με την επιβράδυνση της ανάπτυξης που εφερε η νδουλα, θα είναι η πρώτη και τελευταία φορά που δόθηκαν αυξήσεις στις συντάξεις.
Εγώ όλους τους μεταπολιτευτικούς πολιτικούς τους έχω χ@σμ@@ους, ξέρω πολύ καλά ότι η δημοκρατία σας είναι κλεπτοκρατία και μιζεδεροκρατία.... στον εαυτό σας δημοκράτες να τα πείτε αυτά.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

Τα ψέματα να τα λέτε μεταξύ σας, όχι σε μένα.
Δείτε πίνακες των αυξήσεων.

Έχουν γίνει διορθώσεις στον νόμο του κομμουνιστή Κατρούγκαλου ευνοϊκότερες για τους συνταξιούχους από μια δεξιά κυβέρνηση....
Γι αυτό εξ άλλου η δεξιά λέγεται σ όλη την Ευρώπη "Λαικό κόμμα"
Δείτε πίνακες των αυξήσεων.
Έχουν γίνει διορθώσεις στον νόμο του κομμουνιστή Κατρούγκαλου ευνοϊκότερες για τους συνταξιούχους από μια δεξιά κυβέρνηση....
Γι αυτό εξ άλλου η δεξιά λέγεται σ όλη την Ευρώπη "Λαικό κόμμα"
0 .
-
ΩRIΩNAS7
pluton έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Εγώ όλους τους μεταπολιτευτικούς πολιτικούς τους έχω χ@σμ@@ους, ξέρω πολύ καλά ότι η δημοκρατία σας είναι κλεπτοκρατία και μιζεδεροκρατία.... στον εαυτό σας δημοκράτες να τα πείτε αυτά.
Θα θεωρούσα εύκολα χαζό, με αυτά που γράφεις, αλλά γνωρίζω πολύ καλά ότι μόνο από χαζομάρα κατατάσεις αυτούς τους ολιγαρχες στους δημοκρατικούς πολίτες.
Ξεκόλλα. Δεν πουλάει το παραμυθακι σου.
Κλέφτες υποστηρίζεις εξάλλου. Είτε αυτοί είναι λέγονται μεταξικοι, είτε χουντικοί, είτε μεταπολιτευτικοί ολιγάρχες
0 .
-
ΩRIΩNAS7