ΝΔ έργα και ημέρες

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
ΩRIΩNAS7

Re: ΝΔ έργα και ημέρες

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 26 Ιαν 2020, 16:00

Μα τι μαλακίες είναι αυτές; Όλοι μιλάνε για 5ευρα και 10ευρα και ο άλλος γράφει για 100ευρω.

Μα τι απατεωνας
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 26 Ιαν 2020, 19:50

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Μα τι μαλακίες είναι αυτές; Όλοι μιλάνε για 5ευρα και 10ευρα και ο άλλος γράφει για 100ευρω.

Μα τι απατεωνας

Εγώ γνωρίζω δύο συνταξιούχους που πήραν 100 Ευρώ αύξηση, έπαιρναν 400 Ευρώ σύνταξη, η αριστερά τους είχε κόψει το ΕΚΑΣ.

Όπως και να έχει και 5 Ευρώ αύξηση να πήραν είναι κάτι όταν όλοι και οι μπλε και οι πράσινοι και οι κόκκινοι επί 10 χρόνια μόνο έκοβαν, αυτοί έκαναν αύξηση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 26 Ιαν 2020, 20:15

pluton έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Μα τι μαλακίες είναι αυτές; Όλοι μιλάνε για 5ευρα και 10ευρα και ο άλλος γράφει για 100ευρω.

Μα τι απατεωνας

Εγώ γνωρίζω δύο συνταξιούχους που πήραν 100 Ευρώ αύξηση, έπαιρναν 400 Ευρώ σύνταξη, η αριστερά τους είχε κόψει το ΕΚΑΣ.

Όπως και να έχει και 5 Ευρώ αύξηση να πήραν είναι κάτι όταν όλοι και οι μπλε και οι πράσινοι και οι κόκκινοι επί 10 χρόνια μόνο έκοβαν, αυτοί έκαναν αύξηση.

Καλά δεν ασχολουμε με τα ψέματα για τα 100ευρα. Είναι από μόνα τους προσβολή για εσένα που τα γράφεις.

Οι συντάξεις κόπηκαν λόγω των κλεφτών της νδουλας σου που χρεωκοπησε την Ελλάδα.
Οι αυξήσεις στις συντάξεις δόθηκαν, λόγω των πλεονασματων που επέτυχαν οι προηγούμενοι.
Τωρα με την επιβράδυνση της ανάπτυξης που εφερε η νδουλα, θα είναι η πρώτη και τελευταία φορά που δόθηκαν αυξήσεις στις συντάξεις.
Κι ας είναι ήταν και 5ευρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 26 Ιαν 2020, 20:27

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
pluton έγραψε:

Καλά δεν ασχολουμε με τα ψέματα για τα 100ευρα. Είναι από μόνα τους προσβολή για εσένα που τα γράφεις.

Οι συντάξεις κόπηκαν λόγω των κλεφτών της νδουλας σου που χρεωκοπησε την Ελλάδα.
Οι αυξήσεις στις συντάξεις δόθηκαν, λόγω των πλεονασματων που επέτυχαν οι προηγούμενοι.
Τωρα με την επιβράδυνση της ανάπτυξης που εφερε η νδουλα, θα είναι η πρώτη και τελευταία φορά που δόθηκαν αυξήσεις στις συντάξεις.

Εγώ όλους τους μεταπολιτευτικούς πολιτικούς τους έχω χ@σμ@@ους, ξέρω πολύ καλά ότι η δημοκρατία σας είναι κλεπτοκρατία και μιζεδεροκρατία.... στον εαυτό σας δημοκράτες να τα πείτε αυτά.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 26 Ιαν 2020, 20:35

Τα ψέματα να τα λέτε μεταξύ σας, όχι σε μένα.

Δείτε πίνακες των αυξήσεων.

Εικόνα

Έχουν γίνει διορθώσεις στον νόμο του κομμουνιστή Κατρούγκαλου ευνοϊκότερες για τους συνταξιούχους από μια δεξιά κυβέρνηση....

Γι αυτό εξ άλλου η δεξιά λέγεται σ όλη την Ευρώπη "Λαικό κόμμα"
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 26 Ιαν 2020, 22:09

pluton έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Εγώ όλους τους μεταπολιτευτικούς πολιτικούς τους έχω χ@σμ@@ους, ξέρω πολύ καλά ότι η δημοκρατία σας είναι κλεπτοκρατία και μιζεδεροκρατία.... στον εαυτό σας δημοκράτες να τα πείτε αυτά.

Θα θεωρούσα εύκολα χαζό, με αυτά που γράφεις, αλλά γνωρίζω πολύ καλά ότι μόνο από χαζομάρα κατατάσεις αυτούς τους ολιγαρχες στους δημοκρατικούς πολίτες.
Ξεκόλλα. Δεν πουλάει το παραμυθακι σου.
Κλέφτες υποστηρίζεις εξάλλου. Είτε αυτοί είναι λέγονται μεταξικοι, είτε χουντικοί, είτε μεταπολιτευτικοί ολιγάρχες
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 27 Ιαν 2020, 16:46

0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 27 Ιαν 2020, 18:42

pluton έγραψε:

Α γι' αυτό ε;
Και εγώ ο άσχετος νόμιζα τόσα χρόνια ότι πρόκειται για ακόμα μια προσπάθεια εξαπάτησης των ψηφοφόρων από μέρους της δεξιάς. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Ιαν 2020, 07:46

pluton έγραψε:Εγώ όλους τους μεταπολιτευτικούς πολιτικούς τους έχω χ@σμ@@ους, ξέρω πολύ καλά ότι η δημοκρατία σας είναι κλεπτοκρατία και μιζεδεροκρατία.... στον εαυτό σας δημοκράτες να τα πείτε αυτά.

Ολους τους εχεις χεσμενους εκτος απο την ΝΔ και τους ναζι που τους εχεις γλειμμενους :D
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Ιαν 2020, 13:41

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:

Α γι' αυτό ε;
Και εγώ ο άσχετος νόμιζα τόσα χρόνια ότι πρόκειται για ακόμα μια προσπάθεια εξαπάτησης των ψηφοφόρων από μέρους της δεξιάς. :D

Και εγώ αυτό πίστευα, αλλά τελικά τις φιλολαϊκές πολιτικές τις κάνουν οι δεξιοί και τις αντιλαικές οι αριστεροί όταν κυβερνούν, όταν είναι αντιπολίτευση λένε ότι τους καπνίσει πχ τώρα ο Τσίπρας λέει ότι
Οι καταλήψεις είναι μέσο πάλης και αγώνα.

Δηλαδή η καταπάτηση των ιδιοκτησιών του κόσμου είναι κάτι φυσιολογικό.

Και για να δεις ποιος ασκεί λαική και ποιος αντιλαική πολιτική δες τα χάλια των λαών του υπαρκτού σοσιαλισμού και το επίπεδο των δυτικών, δες πως ζούσαν οι Έλληνες και πως οι Βούλγαροι, οι Αλβανοί, οι Γιουγκοσλάβοι.

Δες πως ζούσαν οι Ανατολικογερμανοί και πως οι δυτικογερμανοί.
Δες πως ζουν στην Βόρειο και πως στην Νότιο Κορέα.

Δες τι σούργελο και τι τσουνάμι φόρων και επιβαρύνσεων δεχτήκαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Απλά πράγματα σύγκρινε....
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”