nemo έγραψε:θελουν γκει
Έλα ντε.
Έχουμε πήξει στους Έλληνες τελευταία...

nemo έγραψε:θελουν γκει

Ραν ταν πλαν έγραψε:nemo έγραψε:γενικως παντα μιλαω και οχι προσωπικα στον καθενα σας -αυτα για να αποφυγω τυχον παρεξηγησεις
Δεν το σώνεις. Έχεις ήδη παρεξηγηθεί.
σου ειπε οτι δεν εχω δικιο;
Adminović έγραψε:nemo έγραψε:θελουν γκει
Έλα ντε.
Έχουμε πήξει στους Έλληνες τελευταία...![]()
![]()
![]()
]
εμεις σας υποχρεώσαμε να δειτε οτι οι γυναικες 
nemo έγραψε:ενω πιο πανω απο τα βορεια συνορα της ελ ηταν γνωστο οτι ολοι κοιμοντουσαν με ολους σε ευρυχωρες σκηνες
και πουλουσαν οσες γυναικες περισσευαν απο το μαγειρεμαεμεις σας υποχρεώσαμε να δειτε οτι οι γυναικες
προσφερουν και ερωτικη ικανοποιηση περα απο την τεκνοποιια και την μαγειρικη

Adminović έγραψε:Αυτά να τα πεις του pluton, που στα νιάτα του υπήρξε κομμουνιστής.
Εγώ ποτέ δεν ήμανε κομμουνιστής.

Adminović έγραψε:Το Πολυτεχνείο δεν Ζει, αλλά ΤΣΟΥ-ΖΕΙ.

pluton έγραψε:
Θα σου πρότεινα μια δύο ιδέες για μελλοντικές διοργανώσεις σου πχ
Να ντύσεις κορίτσια σε μαυροφορεμένες μάνες που κλαίνε τα σκοτωμένα τους παιδιά.
Να φτιάξεις χάρτινο ή γύψινο ή από φελιζόλο ομοίωμα της πύλης με τσαλαπατημένους αγωνιστές από το τανκς.
Να βάλεις αντίγραφο του Ντερτιλή να πυροβολάει ανυπεράσπιστο φοιτητή.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην εξαπάτηση των μαθητών σου.

bizeli έγραψε:pluton έγραψε:
Να ντύσεις κορίτσια σε μαυροφορεμένες μάνες που κλαίνε τα σκοτωμένα τους παιδιά.
Να φτιάξεις χάρτινο ή γύψινο ή από φελιζόλο ομοίωμα της πύλης με τσαλαπατημένους αγωνιστές από το τανκς.
Γενικά έχω μια πιο νεωτεριστική σκηνοθετική ματιά προσπαθώντας να συνδυάσω το χθες με το σήμερα, πάντα με επίκεντρο την ιστορική αλήθεια και μέλημά μου να κρατώ το μήνυμα κάθε εθνικής επετείου ζωντανό και διαχρονικό.
Όσο για την τελευταία πρότασή σου, δεν την αποδέχομαι.
bella ciao!!!

bizeli έγραψε:pluton έγραψε:
Γενικά έχω μια πιο νεωτεριστική σκηνοθετική ματιά προσπαθώντας να συνδυάσω το χθες με το σήμερα, πάντα με επίκεντρο την ιστορική αλήθεια και μέλημά μου να κρατώ το μήνυμα κάθε εθνικής επετείου ζωντανό και διαχρονικό.
Όσο για την τελευταία πρότασή σου, δεν την αποδέχομαι.
bella ciao!!!

Κάποτε πρέπει να αποκατασταθεί η ιστορική αλήθεια ότι το Πολυτεχνείο ήταν σκευωρία της CIA σε συνεργασία με το ΚΚΕ πρώτο για να σαμποτάρουν τη δημοκρατική πορεία της χώρας και δεύτερο για να δώσουν την Κύπρο στους Τούρκους.