Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Re: Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 17 Σεπ 2017, 23:17

δεν δείχνεις να καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις....
0 .
ΦΩΣ !!! :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 18 Σεπ 2017, 07:42

tanipteros έγραψε:δεν δείχνεις να καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις....

Ούτε εσύ.

Και από την στιγμή που μιλάς για βέβηλους, μου θυμίζεις αυτό που κατηγορείς. Δηλαδή τις θρησκείες που βρίζεις. Έχετε δηλαδή λατρεία, ναούς κτλ;;;

Και εξάλλου είνα χαζό αυτό που ζητά η Μύθηρα για βουδιστική απολυταρχία και μονόλογο. Θα μπορούσα να σου πω για πλάκα <<έξω οι Βουδιστές από την Ελλάδα>> αλλά πλέον η Ελλάδα βρίσκεται σε κατοχή και ο νεοεποχιτισμός κυριαρχεί. Ο Χριστιανισμός και ο Ελληνισμός έχουν βεβηλωθεί σε απίστευτο βαθμό. Και μου λες τώρα για την ΆΠω Ανατολή.

Μια μικρή ματιά να ρίξεις ο ελληνικός κόσμος είναι γεμάτος βουδοσεμινάρια με την επιχορήγηση της εβρωπαικής ένωσης. Οπότε τί σκάτε; Διοργανώστε ένα σεμινάριο όπου θα μιλάτε μόνο εσείς, αφού θέλετε τόσο πολύ να κηρύξετε τον βουδισμό. Αν και αντίφαση θα ήταν ο Βουδισμός να επιχειρεί τον προσηλυτισμό και την πολιτιστική κυριαρχία, γιατί η νιρβάνα είναι υπόθεση για ένα. Είναι θρησκεία της ερήμου και της απομόνωσης, όχι του πολιτισμού.

Και έλεγες τον Χριστιανισμό μοχθηρό επειδή δεν σηκώνει πλάκες. Ο Βουδισμός γιατί να μην σηκώνει πλάκα; Δεν έβρισα κανένα εγώ ούτε τον ανάμειξα με σεξ όπως κάνει ο rebel για τον Χριστιανισμό. Αν δεν μπορεί να δεις την αγαθή πλάκα στις λέξεις με τα βουδοπροθέματα(βουδάλας, βουδόγκι, βουδανίαση full, βουδοσχολειό), τότε δεν έχεις χιούμορ και είσαι μοχθηρός σαν τον Ιαυέ που λες ότι τάχα είναι.

Μήνυμα προς βουδιστές Ελλάδας
Εδώ Ελλάς. Αν δεν σας αρέσει η αμφισβήτηση της θρησκείας σας, άντε στην Βουδάπω Ανατολή.

Εδώ σταυροφόροι, εδώ Χρίστος Έλ .
0 .
..

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 18 Σεπ 2017, 10:31

σε λέω βέβηλο διότι αρχικά δεν ήξερες τίποτα για την Νιρβάνα και τον διαλογισμό και σου είπα μερικά πράγματα.

εσύ αντί να τα κατανοήσεις τα σφετερήστηκες και έγραφες τα αντίθετα συκοφάντωντας για μια άλλη φορά.

έμαθες καινούρια λογίδια που δεν κατανοείς το νόημα τους όπως Εν, μη Ον, Ον, υπερούσιο κτλ και τα χρησιμοποιεις αντίθετα με αυτά που είπα εγώ για να δείξεις ότι κάτι ξέρεις ενώ στην ουσία είσαι ανόητος και κουτοπόνηρος.....

τέλος δεν είσαι σε θέση να διώξεις κανέναν από πουθενά η Ελλάδα είναι μια ελεύθερη χώρα και έχει από όλους και Βουδδιστές και Χριστιανούς και ζουν αρμονικά και φιλικά μαζί.

Ο μόνος που δεν χωνεύει τους βουδδιστές είσαι εσύ διότι είσαι κάφρος και βέβηλος......

εκάς θα μείνεις στην άγνοια από δω και πέρα με τις απορίες σου....
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 18 Σεπ 2017, 10:58

tanipteros έγραψε:σε λέω βέβηλο διότι αρχικά δεν ήξερες τίποτα για την Νιρβάνα και τον διαλογισμό και σου είπα μερικά πράγματα.

εσύ αντί να τα κατανοήσεις τα σφετερήστηκες και έγραφες τα αντίθετα συκοφάντωντας για μια άλλη φορά.

έμαθες καινούρια λογίδια που δεν κατανοείς το νόημα τους όπως Εν, μη Ον, Ον, υπερούσιο κτλ και τα χρησιμοποιεις αντίθετα με αυτά που είπα εγώ για να δείξεις ότι κάτι ξέρεις ενώ στην ουσία είσαι ανόητος και κουτοπόνηρος.....

τέλος δεν είσαι σε θέση να διώξεις κανέναν από πουθενά η Ελλάδα είναι μια ελεύθερη χώρα και έχει από όλους και Βουδδιστές και Χριστιανούς και ζουν αρμονικά και φιλικά μαζί.

Ο μόνος που δεν χωνεύει τους βουδδιστές είσαι εσύ διότι είσαι κάφρος και βέβηλος......

εκάς θα μείνεις στην άγνοια από δω και πέρα με τις απορίες σου....

χαχα βέβηλος και κουτοπόνηρος όποιος δίνει την ετυμολογία της νιρβάνα
και διαφωνεί με αυτούς που κατέχουν την <<απόλυτη αλήθεια>>.

Βρείτα τα πρώτα μεταξύ σας που τρώγεστε με τους υπόλοιπους άθεους βουδιστές του εσοτερικα, metafysikon για το ποιος έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να γράφει και να μην αμφισβητείται. στα φόρουμ. Lol!!! Ο εμφύλιος των δαιμονίων.

Αυτές τις λέξεις τις ξέρω χρόνια τώρα. Και τα βουδιστικά βιβλία τα έχω διαβάσει εδώ και 10 χρόνια. Απλώς δεν καταλαβαίνεις ότι έχω άλλη άποψη.

Σας πείραμε με το καλό, αλλά δεν δέχεστε διαφωνείες και θέλετε να επιβάλλετε από το υπουργείο εβραίλας τα δικά σας, ως άνθρωποι του Σατανά.

Καταλαβαίνω την οργή σου, δεν θα τα καταφέρετε να επιβάλλετα την θρησκεία σας, εδώ ΕΛΛΑΣ. Εδώ ΧριστΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

Τα σατανιασμένα αγάλματα άρχισαν να συντρίβονται και τα μαγαζιά των μαγισσών θα κλείνουν. Γιατί έτσι διέταξε ο Θεός, γιατί έτσι θέλουν οι άγιοι και ήρωες πρόγονοί μας. Μήνυμα προς εβραιόσκυλο υπουργό παιδείας:Η Ελλάδα δεν θα γίνει σατανιασμένη χώρα αθείας και ομοφυλοφιλίας.

https://www.youtube.com/watch?v=Kqiil5GTYaI
https://www.youtube.com/watch?v=jXxopdgaERI
0 .
..

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 18 Σεπ 2017, 14:17

ωραία τράβα κλείσε τα μαγαζιά των μαγισών και άσε τους Βουδδιστές να κάνουν Βιπάσανα.
0 .

feanor
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό feanor » 20 Σεπ 2017, 14:17

Ρε συ Τανιπτερος , τι ασχολείσαι με τον τρελό; Ο "άνθρωπος" είναι μισαλλοδοξος, αντισημίτης, ρατσισταρος και πάνω απ'όλα, τρολ του κερατα. Εδώ μέσα τον έχουν για να σκάνε στα γέλια.

Ο "άνθρωπος" μιλάει για τον Βουδισμό, μια θρησκεία πολύ πιο ανεκτική και Φιλελεύθερη σε σχέση με τον χριστιανισμό/Ιουδαϊσμό/μουσουλμανισμο( τις πιο βάρβαρες θρησκείες δηλαδή ) και την μπλέκει με εβραίους , σατανιστές και δεν συμμαζεύεται. Το θεϊκό εν τω μεταξύ, είναι ότι ο σατανάς είναι δημιούργημα του χριστιανισμού ( αίρεση του Ιουδαϊσμού ).

Ο " άνθρωπος" αυτός θέλει μόνο να μεταδίδει την μισανθρωπια του. Από αυτά που λέει ότι έχει διαβάσει δεν κατάλαβε τίποτα. Τα διάβασε επιγραμματικά μόνο και μόνο για να την πέφτει σε όλους τους άλλους.

Μια συμβουλή: Μην χαλάς φαιά ουσία για τέτοια σουργελα
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 20 Σεπ 2017, 14:44

feanor έγραψε: Ο "άνθρωπος" είναι μισαλλοδοξος, αντισημίτης, ρατσισταρος

Ρατσίσταρος είσαι εσύ και όλη σου η φάρα. Σε λίγο θα τα μαζέψετε τα μπογαλάκια σας από Ελλάδα.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 20 Σεπ 2017, 14:50

tanipteros έγραψε:ωραία τράβα κλείσε τα μαγαζιά των μαγισών και άσε τους Βουδδιστές να κάνουν Βιπάσανα.

Γιατί; Ενόχλησα κανένα βουδιστή στον τόπο διαλογισμού του; Εσύ είσαι ο φανατικός που μισείς όποιους καταρρίπτουν τις βουδιστικές ιδέες.

Θεωρώ βλακεία να πιστεύει κανείς πως ευδαιμονία σημαίνει ένα αιώνιο "δεν θέλω". Αυτό είναι ολική νέκρωση. Εκεί όπου δεν υπάρχει επιθυμία για ζωή, φαγητό, νερό, υπάρχει το απόλυτο μηδέν. Ευδαιμονία είναι να περνάς καλά και να απολαμβάνεις την ζωή, όχι να καταντήσεις σαν εκείνους που έχουν νευρική ανορεξία, αλλά ούτε και να σκάσεις από το φαγητό.

Αυτή είναι η άποψή μου και δεν με νοιάζει αν την αρνείσαι. Κανένα πρόβλημα. Εσένα γιατί σε ενοχλεί; Αν έχεις βρει την ευτυχία και έχεις βρεθεί πράγματι στην νιρβάνα, τί σε νοιάζει;
0 .
..

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 20 Σεπ 2017, 17:18

με κάνεις και γελάω.... όταν είσαι νεκρός υπάρχει επιθυμία για ζωή, φαγητό, νερό γιατί ο νους συνεχίζει να σκέφτεται αλλά δεν υπάρχουν όλα αυτά στην μεταθάνατο ζωή..... αν συνεχίσεις να τα επιθυμείς τα υλικά αγαθά σαν πνεύμα θα καταλήξεις σε μια μετενσάρκωση και θα βιώσεις ίσως χειρότερα αυτή την φορά τις αρρώστιες και τον θάνατο και την δυστυχία.

Οι Βουδδιστές με το "δεν θέλω" αρνούνται μια υλική ζωή...με αρρώστιες θάνατο και δυστυχία και οδεύουν στην αιώνια ζωή μια και καλή....

... εσύ για ένα πιτόγυρο θα ζήσεις από τα 40 μέχρι τα 90 σου με αρρώστιες και πόνο.... τέτοια ζωή θέλεις.....θα την έχεις.....
0 .

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 20 Σεπ 2017, 17:20

Χρίστος Έλ έγραψε:
tanipteros έγραψε:ωραία τράβα κλείσε τα μαγαζιά των μαγισών και άσε τους Βουδδιστές να κάνουν Βιπάσανα.

Γιατί; Ενόχλησα κανένα βουδιστή στον τόπο διαλογισμού του; Εσύ είσαι ο φανατικός που μισείς όποιους καταρρίπτουν τις βουδιστικές ιδέες.

οταν βάζεις στο ίδιο καζάνι σατανιστές, μάγους, μασώνους και βουδδιστές ενοχλείς.... διότι το κάνεις σκοπίμως για να πετάξεις λάσπη ενώ δεν σου φταίει κανενας..... και μη μου κάνεις εμένα την αθώα περιστερά εχω δει πόσο αντιπαθείς τους Βουδδιστές και όλους τους μη Χριστιανούς.... βέβηλε ε βέβηλε.
0 .

Επιστροφή σε “Θεολογία”