Πρόταση για δημιουργία μαζικού πολιτικού φορέα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Πρόταση για δημιουργία μαζικού πολιτικού φορέα

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Ιούλ 2017, 21:20

Λαχουρένιος έγραψε:
Οι ΣΑΝΕΛ δεν ειναι οι λιγοτεροι αθλιοι, το ιδιο αθλιοι με ΝΔΣΟΚ ειναι, απλως σε ταιζουν και κανεις το μαυρο ασπρο

Κανονικα θα πρεπε να μου χαν δωσει θεση υπουργου αλλα δεν εχω ζητησει ουτε 50 λεπτα γιατι δεν ειναι στον κωδικα αξιων μου να με τρεφουν πολιτικοι, ειμαι 57 χρονων, εχω δυο δουλειες και πλεον εγω προσφερω δουλεια και ευκαιριες, οχι οι αλλοι σε μενα, θα εφτυνα τον εαυτο μου αν σ' αυτη την ηλικια ειχα την αναγκη του οποιου κερατα να με ταισει...

Μιλα λοιπον για τον εαυτο σου που βλεπεις την πολιτικη σαν βιζιτα και οχι για ανθρωπους που ουτε κατω απ' τη σκια τους δεν εισαι αξιος να διαβεις...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Ιούλ 2017, 21:28

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:ο Αριστος ακομη πιστευει οτι το καθεστως μπορει να ανατραπει μεσω εκλογων ή με ειρηνικα μεσα :s_rofl :s_rofl

η πραγματικοτητα ειναι οτι οι αγανακτισμενοι δεν βγηκαν τοτε στους δρομους επειδη επιθυμουσαν νεο συνταγμα,ανατροπη του καθεστως και δικαιοτερη κοινωνια αλλα γιατι τους εκοψαν την συνταξουλα/βολεμα

εξ'ου και οι συμπεριφορα της σαπιας κοινωνιας σημερα που ειναι καταχωνιασμενοι και προσπαθει ακομη και σημερα να διατηρησει οσα περισσοτερα απο τα σαπια προνομια απεκτησε εις βαρος των συμπολιτων της

Δεν ισχυουν τα παραπανω, οι συνταξιουχοι ηταν ελαχιστοι ως ανυπαρκτοι στις πλατειες, αντιθετα η πλειοψηφια ηταν νεα παιδια που αρκετα δεν ειχαν ξαναψηφισει η ειχαν ψηφισει μια φορα και ηταν ακυρο η λευκο...

Δεν υπαρχει πιο φοβικο ρευμα στην ελληνικη κοινωνια απο τους συνταξιουχους, τους εχουν προγραμματισει να σκεφτονται πως με δραχμη θα χαθουν οι συνταξεις τους, και προφανως ολοι ψηφιζουν νδουλα η πασοκ...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Ιούλ 2017, 21:32

Αντιλαϊκιστής έγραψε:Ρε ψεκασμένοι, για ποιον λόγο ποθείτε τόσο πολύ να βγούμε από την Ε.Ε.;

Οποιος πιστευει σε αυτη την ΕΕ ειναι η βαλτος η σχιζοφρενης, το ηλιθιος δεν αρκει γιατι ακομη και οι ηλιθιοι αμυδρα εστω διαισθανονται πως η ΕΕ δεν εγινε για τα συμφεροντα των λαων ουτε η Γερμανια ενδιαφερεται για μια πραγματικη ευρωπαικη ενοποιηση...

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 13 Ιούλ 2017, 21:39

Aριστο αν οντως θες να ανατραπει το καθεστως στηριζεις Αμυρα

αλλιως καθησε μαζι με τα αλλα μπαρμπαδια που εκλεβαν την κοινωνια με διαφορους τροπους και τους καγκουρομαλακες και καντε επαναστα για να κονομαει κανενας Μαριας στην ευρωβουλη

αλλα που να τολμησετε να τα βαλετε με την βλαχοελιτ της μπανανιας κακομοιροι
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Ιούλ 2017, 00:24

Αρίστος έγραψε:Κανονικα θα πρεπε να μου χαν δωσει θεση υπουργου αλλα δεν εχω ζητησει ουτε 50 λεπτα γιατι δεν ειναι στον κωδικα αξιων μου να με τρεφουν πολιτικοι, ειμαι 57 χρονων, εχω δυο δουλειες και πλεον εγω προσφερω δουλεια και ευκαιριες, οχι οι αλλοι σε μενα, θα εφτυνα τον εαυτο μου αν σ' αυτη την ηλικια ειχα την αναγκη του οποιου κερατα να με ταισει...

Μιλα λοιπον για τον εαυτο σου που βλεπεις την πολιτικη σαν βιζιτα και οχι για ανθρωπους που ουτε κατω απ' τη σκια τους δεν εισαι αξιος να διαβεις...

.

Δεν μιλας σε κοροιδο, ουδεις δε θα στηριζε αυτα τα 2 βρωμοκομματα που τωρα κυβερνουν χωρις υλικο ανταλλαγμα.

Για κοροιδα ψαξε στις πυραμιδες που πλασαρεις και τα παταρια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 14 Ιούλ 2017, 05:43

Εισαι ανθρωπακι και γυναικουλα και το χεις ξανακανει, καθε φορα που στριμωχνεσαι ξεκινας προσωπικες επιθεσεις για την ηθικη του συνομιλητη σου, δεν μπορεις να μ' αγγιξεις ομως γιατι στα Παταρια βαζαμε απο την τσεπη μας για να γινονται εκδηλωσεις και να κυκλοφορουν αφισσες και οι πυραμιδες που δηθεν φαντασιωνεσαι ηταν μια ωραια ιστορια για να στηριχθουν ελληνικα προιοντα και να γινει το πρωτο σουπερμαρκετ απο Ελληνες παραγωγους, οχι μονο δεν εβγαλα λεφτα απο την ιστορια αλλα στα δωδεκα μελη που εγραψα τους τρεις τους εγραψα απο την τσεπη μου...

Αμα θες να δεις που βγαζω τα λεφτα απο τα οποια ζω ελα να σε ξεναγησω με μαρτυρες και στις δυο δουλειες μου...

Μετα ελα να μου πεις αν εχω την οποια αναγκη απο το οποιο κομμα η αν ΕΓΩ εχω τη δυνατοτητα να προσφερω δουλειες σε τριτους χωρις να εχω αναγκη απο κανενα...

Αν ηθελα να κονομησω οπως εσυ μιζερε εννοεις την κονομα θα ημουν με τη ΝΔ, θεο θα με καναν, αλλα και παλι τα λεφτα που θα μου προσφερανε δεν θα καλυπταν ουτε το ενα πεμπτο των οσων βγαζω χωρις να εχω κανενα πολιτικαντη για νταβατζη...

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 14 Ιούλ 2017, 05:58

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:Aριστο αν οντως θες να ανατραπει το καθεστως στηριζεις Αμυρα

αλλιως καθησε μαζι με τα αλλα μπαρμπαδια που εκλεβαν την κοινωνια με διαφορους τροπους και τους καγκουρομαλακες και καντε επαναστα για να κονομαει κανενας Μαριας στην ευρωβουλη

αλλα που να τολμησετε να τα βαλετε με την βλαχοελιτ της μπανανιας κακομοιροι

Ποια μπαρμπαδια μωρε; σου ξαναλεω πως οι συνταξιουχοι ειναι το πιο φοβικο κομματι της ελληνικης κοινωνιας που τα κανει πανω του οταν ακουει για δραχμη, οι Αγανακτισμενοι δεν στηριχθηκαν απο συνταξιουχους αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια τους ηταν ανθρωποι ως και τριανταπεντε σαραντα χρονων...

Για τους Αμυραδες μην τσιμπατε στα δηθεν επαναστατικα λογια τους, εμεις κριτηριο για να στηριξουμε καποιον βαζαμε ΠΡΩΤΑ το αν ειναι ενωτικος και αν χαρη της ενοτητας εβαζε το αρχηγιλικι στην μπαντα, ε οι διαφοροι Αμυραδες θελαν ολοι να ειναι αρχηγοι διοαφορετικα δεν συμμετειχαν σε μεγαλες συνεργασιες...

Το ιδιο ισχυε για τους Καραμπελιαδες, για το Θεοδωρακη, για το Δημαρα, για τον Καζακη, για ολους, ο καθενας απο δαυτους εβλεπε το κινημα μονο μεσω προσωπικης στρατηγικης....

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Ιούλ 2017, 08:12

Αρίστος έγραψε:Εισαι ανθρωπακι και γυναικουλα και το χεις ξανακανει, καθε φορα που στριμωχνεσαι ξεκινας προσωπικες επιθεσεις για την ηθικη του συνομιλητη σου, δεν μπορεις να μ' αγγιξεις ομως γιατι στα Παταρια βαζαμε απο την τσεπη μας για να γινονται εκδηλωσεις και να κυκλοφορουν αφισσες και οι πυραμιδες που δηθεν φαντασιωνεσαι ηταν μια ωραια ιστορια για να στηριχθουν ελληνικα προιοντα και να γινει το πρωτο σουπερμαρκετ απο Ελληνες παραγωγους, οχι μονο δεν εβγαλα λεφτα απο την ιστορια αλλα στα δωδεκα μελη που εγραψα τους τρεις τους εγραψα απο την τσεπη μου...

Αμα θες να δεις που βγαζω τα λεφτα απο τα οποια ζω ελα να σε ξεναγησω με μαρτυρες και στις δυο δουλειες μου...

Μετα ελα να μου πεις αν εχω την οποια αναγκη απο το οποιο κομμα η αν ΕΓΩ εχω τη δυνατοτητα να προσφερω δουλειες σε τριτους χωρις να εχω αναγκη απο κανενα...

Αν ηθελα να κονομησω οπως εσυ μιζερε εννοεις την κονομα θα ημουν με τη ΝΔ, θεο θα με καναν, αλλα και παλι τα λεφτα που θα μου προσφερανε δεν θα καλυπταν ουτε το ενα πεμπτο των οσων βγαζω χωρις να εχω κανενα πολιτικαντη για νταβατζη...

.

Στηριζεις ψευτες λεγοντας ψεματα. Δεν το κανεις απλως επειδη εισαι μυθομανης.

Το ιδιο κανουν οι νεοδημοκρατες για την ΝΔ το ιδιο κανεις και συ για τα δικα σου αφεντικα.

Και θα σας κραζω ολους οσους γλειφετε αυτα τα κομματα για φραγκα.
0 .

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 14 Ιούλ 2017, 11:01

:)

@Αριστο...
Ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι δεν εχει νοημα η συζητηση με ενα κουμμουνιστη ;;
Εχουν παγια τακτικη τις προσωπικες επιθεσεις ...Επισης δεν απαντανε ΠΟΤΕ ευθεως σε οποια ερωτηση τους κανεις , ιδιαιτερα οταν αντιλαμβανονται οτι η απαντηση που πρεπει υποχρεωτικα να δωσουν , δεν τους συμφερει ... Ακομα , εχουν δημιουργησει συγκεκριμενες φρασεις , σαν απαντηση σε συγκεκριμενες ερωτησεις ... Κασετα δηλαδη ... Την βαζουν να παιξει και θεωρουν οτι κανουν συζητηση ...
ΟΛΟΙ οι κουμμουνιστες ειναι προβληματικα ατομα , ελαχιστες οι εξαιρεσεις ... ΟΛΟΙ ανεξαιρετως εχουν ψυχολογικα προβληματα και αποτελει ενα μυστηριο τι νευρικες συναψεις εχουν για να κανουν τους συγκεκριμενους συνειρμους ... Δεν ειναι κατ' αναγκη κακοι ανθρωποι .
Θεωρησε τους σαν αρρωστους και πασχοντες απο ενα περιεργο συνδρομο ...

:ciao5: Ολντ
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Ιούλ 2017, 11:20

oldjedi έγραψε::)

@Αριστο...
Ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι δεν εχει νοημα η συζητηση με ενα κουμμουνιστη ;;
Εχουν παγια τακτικη τις προσωπικες επιθεσεις ...Επισης δεν απαντανε ΠΟΤΕ ευθεως σε οποια ερωτηση τους κανεις , ιδιαιτερα οταν αντιλαμβανονται οτι η απαντηση που πρεπει υποχρεωτικα να δωσουν , δεν τους συμφερει ... Ακομα , εχουν δημιουργησει συγκεκριμενες φρασεις , σαν απαντηση σε συγκεκριμενες ερωτησεις ... Κασετα δηλαδη ... Την βαζουν να παιξει και θεωρουν οτι κανουν συζητηση ...
ΟΛΟΙ οι κουμμουνιστες ειναι προβληματικα ατομα , ελαχιστες οι εξαιρεσεις ... ΟΛΟΙ ανεξαιρετως εχουν ψυχολογικα προβληματα και αποτελει ενα μυστηριο τι νευρικες συναψεις εχουν για να κανουν τους συγκεκριμενους συνειρμους ... Δεν ειναι κατ' αναγκη κακοι ανθρωποι .
Θεωρησε τους σαν αρρωστους και πασχοντες απο ενα περιεργο συνδρομο ...

:ciao5: Ολντ

ναι, το σύνδρομο του μη πολιτικού σανοφάγου μαλάκα.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”