Η εθνοσωτήριος Επανάστασις

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η εθνοσωτήριος Επανάστασις

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Απρ 2022, 11:00

vallon έγραψε:
pluton έγραψε:
Ούτε δημοκράτης είσαι ούτε χουντικός απλά είσαι ανόητος και γράφεις κοτσανες.

Ημαρτον χρονιάς ημέρα που σου την επεσα.

και ανόητος είμαι και γράφω κοτσάνες αγαπητέ μου
και είμαι πολύ καλά με όλα αυτά
και δεν μου την έπεσες
καλή Ανάσταση και είθε το Αναστάσιμο Φως να σου φέρει την πολυπόθητη Φώτιση του νου

Ημαρτον
1 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Απρ 2022, 12:13

βρηκαν το ευκολο θυμα την χουντα για να πουν κατι και για να βγαλουν
τις δικες τους ευθυνες .. πχ ηταν ευκολο για μια χουντα ή για μια ελληνικη
και δημοκρατικη κυβερνηση να αποφυγει μια περιπτωση σαν την κυπρο;
οταν κατι αποφασιζεται ανωθεν ; ή λαθη εκαναν μονο οι χουντικοι;
πχ τι δουλεια ειχε ενας παπας στην εξουσια; ποιος τον εβαλε και γιατι;

ειστε απολυτα χαζοι σε αυτο το θεμα
επισης αν δεν υπηρχε το διαδικτυο ποιος θα μαθαινε τι πραγματικα
συνεβει στην ουκρανια που ειχε γεμισει με δυτικο εξοπλισμο
και μισθοφορους μηνες πριν την εισβολη του πουτιν
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 26 Απρ 2022, 18:04

Εικόνα
pluton έγραψε:Προσωπικά, την αξία, το έργο και την ακεραιότητα του Γ Παπαδοπούλου θα το αναγνωρίσει η ιστορία και όλοι στο μέλλον θα μιλούν για μια χρυσή περίοδο την διακυβέρνηση του Γ Παπαδοπούλου. Και φυσικά θα κατατάξουν εκεί που πρέπει την σάπια μεταπολίτευση.
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Μάιος 2022, 17:57

Τι σχέση έχει ο υπουργός Αμύνης του Ισραήλ Μοσέ Νταγιάν με τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Γιάννη Κατρη;

Γιατί ο Μοσέ Νταγιάν εμφανίστηκε το πρωί της 21ης Απριλίου 1967 στην Αθήνα;

:D
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Μάιος 2022, 21:33

Την νύκτα της 20ης προς 21η Απριλίου εμφανίστηκε στην Αθήνα ο Μοσέ Νταγιάν.

Όταν επιβλήθηκε η δικτατορία προσέγγισε τον Μίκη Θεοδωράκη με σκοπό να ενισχύσει τον ,,αντιδικτατορικό,, αγώνα.

Το ανακοίνωσε αυτό ο Μίκης και το Τελ Αβίβ έβγαλε την πιο κάτω ανακοίνωση:

,,Εκπρόσωπος του υπουργείου Αμύνης του Ισραήλ διέψευσε κατηγορηματικώς την δήλωση του Μίκη Θεοδωράκη ότι δήθεν ο στρατηγός Νταγιάν την άνοιξη του 1967 προσεφέρθη να βοηθήσει εις τον αγώνα κατά του καθεστώτος των συνταγματαρχών, το οποίο μόλις είχε εγκαθιδρυθεί εις την Ελλάδα. ,,

:D :D
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Μάιος 2022, 23:18

Δεν βλέπω αντιδράσεις, τι έπαθαν οι δημοκράτες, μόνο φωτό με μαλακιουλες ξέρετε να βάζετε;

Θα σας βάλω και άλλα πράγματα και για αυτή την περίεργη περίπτωση που δεν σας αρέσει να συζητάτε.

Έχετε ακούσει ποτέ να την αναφέρουν οι σχολιαστές στην μεταπολίτευση που μιλούν τόσο πολύ;

Εσείς τι πιστεύεται ότι ο Μίκης έλεγε ψέματα η ο Μοσέ Νταγιάν;

Άντε λοιπόν, να σας δω!
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 08 Μάιος 2022, 20:28

Το πρωί της 21/4/1967..... Κάποια στιγμή γύρω στις 9 το πρωί, άνοιξε η πόρτα του γραφείου μου και μπήκε μέσα ο Μοσέ Νταγιάν με την κόρη του Γιαελ.

Αυτό συστήθηκαν, κάθησαν και ο στρατηγός, που φορούσε ένα χακί ξεθωριασμένο παντελόνι, κοντό μανίκι πουκαμισο και πέδιλα, άρχισε μια βροχή ερωτήσεων ,,για το κακό που βρήκε εσάς τους Έλληνες,, για τον ,,απαίσιο τρόπο στραγγαλισμού της δημοκρατίας,, και για το ,,τι μπορούσε να κάνει αυτός προσωπικά και το Ισραήλ σαν κράτος για να βοηθήσει τον ελληνικό λαό, που τόσο είχε βοηθήσει τους Εβραίους στην περίοδο της κατοχής....,,

Με ρώτησε επίσης αν ήμουνα σε θέση να του υποδείξω ,,τρόπους συνδέσεως,, με τον Ηλία Ηλιού, τον Μίκη Θεοδωράκη η άλλους από το ,,επιτελείο της ελληνικής αριστεράς,,

Τελικά μου ζήτησε να δώσω στην κόρη του μια συνέντευξη, ,,όσο το δυνατόν πιο περιεκτική σε πληροφορίες,, με ερωτήματα που θα υπέβαλλε ο ίδιος (Νταγιάν).

Σήμερα έπειτα από 5 χρόνια, θυμάμαι ότι οι στιγμές που περνούσαμε εκείνο το πρωινό ήταν τόσο τραγικά έντονες και αβέβαιες, που ομολογώ δεν άφηναν περιθώριο ούτε ξαφνιασμα να νοιώσω με την απρόσμενη επίσκεψη και τον ορμητικό ,,χείμαρρο ενδιαφέροντος,, του , και τότε, ,,ισχυρού Άνδρος,, του Ισραήλ.

Πάντως οι απαντήσεις που έδωσα ήσαν:

Α Ότι οι Έλληνες θα εκτιμούσαν ασφαλώς βαθύτατα όσα θερμά αισθήματα συμπάθειας εκ μέρους του Νταγιάν, αν μάλιστα συνοδευτούν και από δημόσια καταδίκη του γκαγκστερικου πραξικοπήματος η από άλλες πρακτικές ενέργειες συμπαραστάσεως προς τον ελληνικό λαό.

Β Ότι δεν είχα δυνατότητες να τον συνδέσω με τα πρόσωπα που ήθελε ( και αν είχα πάλι δεν θα του έλεγα).

Γ Ότι ευχαρίστως θα έδινα συνέντευξη που ζητούσε, αλλά όχι νωρίτερα από το άλλο πρωί, ώστε να έχω συγκεντρώσει μερικές πληροφορίες και με την προϋπόθεση ότι δεν θα είχα συλληφθεί...

Αν και μάλλον απογοητευμένος από τις απαντήσεις μου ο Νταγιάν με αποχαιρέτησε με θέρμη και μου ευχήθηκαν και οι δύο ,,καλή τύχη,, χωρίς να πουν αν θα ξαναγυρίσουν την άλλη ημέρα για την ,,συνέντευξη,,

Δεν τον ξαναείδα τον Νταγιάν από εκείνο το πρωί της 21ης Απριλίου.... Και δεν ξέρω αν και πως και πότε και που συναντήθηκε με τον Μίκη . Ούτε βέβαια, ξέρω αν του έκανε η όχι ,,προσφορά βοήθειας,, ( όπως είχε κάνει σε μένα) και αν η προσφορά απερρίφθη (όπως βεβαιώνει ο Μίκης).

Ένα μπορώ και έχω χρέος να πω: ότι ανάμεσα στον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μοσέ Νταγιάν, αναξιόπιστος δεν είναι ο Μίκης.

9/8/1972 στο Λονδίνο

Γιάννης Κατρης.

:D :D :D
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 08 Μάιος 2022, 20:35

Ο Μοσέ Νταγιάν ήταν του δημοκρατικού τόξου;

:D :D :D
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 08 Μάιος 2022, 21:38

Απ' ότι είδες όλοι ζητούν το επιτελείο της ελληνικής αριστεράς.

Οι ξένοι πάντα αναζητούν τους πρόθυμους προδότες.

Δεν βλέπω, καταπιατε την γλώσσα σας;

Τι δουλειά είχε ο Νταγιάν με τους ,,αντιστασιακούς,, ;

:D :)
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 09 Μάιος 2022, 17:22

Θα πρέπει να ξέρουμε ότι μέσα Ιουνίου 1967 έγινε ο πόλεμος των έξη ημερών,
:oomg: μπορούμε να συνδυάσουμε τις ανησυχίες το Μοσέ Νταγιάν ... Τι περίμενε άραγε το Ισραήλ από τους πολιτικάντηδες και τι φοβόταν από τον Γ Παπαδόπουλο; :flower:

Κάτι πράγματα που δεν θέλουν ούτε να τα συζητούν οι δημοκράτες. :sealed: Έτσι λοιπόν ο Νταγιάν την 21η Απριλίου νοιάστηκε για τις δημοκρατικές ελευθερίες του ελληνικού λαού. :worship_sq1:

Λέω τώρα εγώ η όχι;

:angry:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”