Σε ποιό μέρος της Ελλάδας θα θέλατε να ζήσετε

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Σε ποιό μέρος της Ελλάδας θα θέλατε να ζήσετε

Δημοσίευσηαπό Adminović » 27 Οκτ 2021, 22:14

Τέσπα, αρκετά ασχοληθήκαμε με τις ΑφρικανοΙνδίες της Ελλάδας.
Ώρα να μιλήσουμε και για την Ευρωπαϊκή Ελλάδα, διότι υπάρχει και αυτή η Ελλάδα!

Οι αρχαίοι θεοί είχαν επιλέξει τόσο ως τόπο κατοικίας (Όλυμπος) όσο και ως εξοχικό (Πήλιο) τη Θεσσαλία.
Κάτι ήξεραν που ψήφιζαν "μένουμε Ευρωπαϊκή Ελλάδα". :yesyes:

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 29 Οκτ 2021, 23:17

Παιδιά έβγαλα κάρτα ΟΑΣΘ.
Δεν την πάλευα άλλο με την κίνηση στους δρόμους (είχε αρχίσει να κλονίζεται η ψυχική μου υγεία) ούτε και οικονομικά έβγαινα με τις βενζίνες.

Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες... κάρτα ΟΑΣΘ.
:laugh1:

Αλλά επειδή είμαι τέρμα γκαντεμόσκυλο θα γίνει κανένα λοκντάουν και θα μπούμε τηλεκπαίδευση και τζάμπα την έβγαλα την κάρτα.
Να το δείτε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 02 Νοέμ 2021, 20:15

bizeli έγραψε:Παιδιά έβγαλα κάρτα ΟΑΣΘ.
Δεν την πάλευα άλλο με την κίνηση στους δρόμους (είχε αρχίσει να κλονίζεται η ψυχική μου υγεία) ούτε και οικονομικά έβγαινα με τις βενζίνες.

Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες... κάρτα ΟΑΣΘ.
:laugh1:

Aυτό δεν είναι κατάντια, αλλά εκπολιτισμός.

ΥΓ
ΟΚ, αν μου πεις ότι, ναι, αλλά, δεν έχεις ΜΜΜ πολιτισμένου κόσμου, θα έχεις δίκιο.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Νοέμ 2021, 18:52

Προέλλην έγραψε:Aυτό δεν είναι κατάντια, αλλά εκπολιτισμός.

ΥΓ
ΟΚ, αν μου πεις ότι, ναι, αλλά, δεν έχεις ΜΜΜ πολιτισμένου κόσμου, θα έχεις δίκιο.

Να σου πω κάτι; Δεν το κάνω από σύμπλεγμα κατωτερότητας που θα μπω σε ΜΜΜ. Καλά είναι και αυτό λίγο, γιατί είχα καλομάθει παντού να πηγαίνω με το αυτοκίνητο και τώρα μου κακοφαίνεται κάπως αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Και όλα αυτά που λένε ότι φταίει η πανδημία που έχει αυξηθεί η κίνηση στους δρόμους είναι μαλακίες εις το τετράγωνο.
Ο κόσμος δεν προτιμάει τη συγκοινωνία, γιατί πολύ απλά είναι κακή η συγκοινωνία.
Όταν ξέρεις ότι χρειάζεται να περιμένεις μισή ώρα και βάλε να έρθει το λεωφορείο, όταν κάνεις ένα ολόκληρο ταξίδι μέχρι να φτάσεις εκεί που θες και όταν μπαίνεις μέσα και παστώνεσαι σαν σαρδέλα .... ε λες δε μας χέζεις;
Αυτά συνέβαιναν και προ πανδημίας. Πάνε να το χρεώσουν στην πανδημία τώρα το γεγονός ότι η συγκοινωνία στη Θεσσαλονίκη μπάζει και την αποφεύγει ο κόσμος.
Εγώ ρε φίλε γιατί να πάρω συγκοινωνία όταν δεν ξέρω τι ώρα θα φτάσω στη δουλειά μου;
Το θεωρείς ασφαλές αυτό; Προσπερνώ το γεγονός ότι θα είμαι όρθια σαν σαρδέλα αλλά να είμαι και με το άγχος κιόλας τι ώρα θα φτάσω;
Αυτό με αγχώνει πιο πολύ.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Νοέμ 2021, 19:00

Εγώ ξέρετε τι κάνω;
Χρειάζεται να αλλάξω τρία αστικά για να φτάσω. Επίσης, αναγκάζομαι να κάνω "εκπτώσεις" και στη δουλειά μου καθώς δεν μπορώ να κουβαλάω μαζί μου όλα όσα χρειάζομαι. Μου είναι ασήκωτο το βάρος.
Τετράδια, υπολογιστές, διάφορα άλλα υλικά που χρειάζομαι.
Προσπαθώ να βρω άλλες λύσεις να μειώσω το βάρος. Δεν ξέρω.
Έχω απελπιστεί με την κατάσταση.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Νοέμ 2021, 19:07

Κοιτούσα τις προάλλες μια άλλη δασκάλα που έχει έναν μαθητή σε ένα νησάκι κάπου κοντά στην Κέρκυρα (Μαθράκι νομίζω) που έκανε μόνος του παρέλαση και την ζήλεψα ρε φίλε.
Τι γαλήνη ...Τι ηρεμία ...
Τι είναι αυτά που τραβάμε στις πόλεις;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Νοέμ 2021, 20:42

Στην Αθηνα τα ΜΜΜ ειναι σε καλυτερη κατασταση μετα την πανδημια. Εχουν βαλει καινουργια λεωφορεια σε πολλες γραμμες και επειδη ο κοσμος τα φοβαται και δεν τα προτιμα βρισκεις ευκολα θεση και πας ανετα. Τις προαλλες μπηκα Σαββατο βραδυ κατα της 11 στο μετρο και ειχε πολλες κενες θεσεις ενω οι ορθιοι ηταν ελαχιστοι. Επηζε λιγο στους σταθμους κοντα στο Συνταγμα αλλα καμια σχεση με εικονες που βλεπαμε μεχρι πριν 2 χρονια. Επισης η Τηλεματικη ειναι πολυ ακριβης και εχει επεκταθει σε σχεδον ολες τις γραμμες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Νοέμ 2021, 22:31

bizeli έγραψε:Κοιτούσα τις προάλλες μια άλλη δασκάλα που έχει έναν μαθητή σε ένα νησάκι κάπου κοντά στην Κέρκυρα (Μαθράκι νομίζω) που έκανε μόνος του παρέλαση και την ζήλεψα ρε φίλε.
Τι γαλήνη ...Τι ηρεμία ...
Τι είναι αυτά που τραβάμε στις πόλεις;

Εγώ στα λέω για άγονες γραμμές κτλ. Δεν ακούς όμως.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Νοέμ 2021, 22:36

Αυτό με τα μμμ στην Ελλάδα είναι μεγάλη μίρλα.
Εμπεριστατωμένη άποψη μου είναι ότι τα μμμ στην Ελλάδα λειτουργούν γενικά πολύ καλύτερα απο π.χ. την Γερμανία, ως προς το ότι δεν ακυρώνονται τόσα δρομολόγια αλλά και στην χρονική ακρίβεια. Επίσης οι τιμές εισητηρίων αναλογικά είναι πολύ φθηνότερες.
Στα μείον, ότι τα περισσότερα λεωφορεία είναι βρώμικα και παλιά, τα δρομολόγια (ως γραμμές, συνδέσεις, χωρητικότητα σε ώρες αιχμής, κοκ) δεν είναι βέλτιστα σχεδιασμένα, στοχαστικά.

Πραγματικά απίστευτο είναι ότι στην Ελλάδα οι ελεγκτές δεν κόβουν πρόστιμα και αφήνουν όποιον γκρινιάξει λίγο. Απίστευτα πράγματα. Μπανανία, Τορτούγκα, Σομαλία.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Νοέμ 2021, 22:38

Λαχουρένιος έγραψε:Στην Αθηνα τα ΜΜΜ ειναι σε καλυτερη κατασταση μετα την πανδημια. Εχουν βαλει καινουργια λεωφορεια σε πολλες γραμμες και επειδη ο κοσμος τα φοβαται και δεν τα προτιμα βρισκεις ευκολα θεση και πας ανετα. Τις προαλλες μπηκα Σαββατο βραδυ κατα της 11 στο μετρο και ειχε πολλες κενες θεσεις ενω οι ορθιοι ηταν ελαχιστοι. Επηζε λιγο στους σταθμους κοντα στο Συνταγμα αλλα καμια σχεση με εικονες που βλεπαμε μεχρι πριν 2 χρονια. Επισης η Τηλεματικη ειναι πολυ ακριβης και εχει επεκταθει σε σχεδον ολες τις γραμμες.

Really bro?
Really?
Μιλάμε για εργάσιμες ώρες αιχμής.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”