Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Σεπ 2020, 10:07

Εσθήρ έγραψε:

θεσπεσιο ποστ ..το καταχαρηκα :) επισης σε γουσταρουμε με τρελα και κορδελα και μην αλλαξεις ποτε
τον χαρακτηρα σου οσο και να προσπαθησουν καποιοι να σε πεισουν για το αντιθετο
παμε τωρα στην επικινδυνοτητα του ιου δεν ξερω τι λες εσυ εγω σκεφτομαι οτι στις 15 χιλιαδες των λαθρο
που ζουν χωρις υγιεινη και ο ενας πανω στον αλλον κανεις δεν επαθε τιποτα
αν μπορουν αυτοι μπορουμε και μεις

παμε τωρα σε ενα ακομη αυτονοητο κανεις δεν σε υποχρεώνει να μην φορας την μασκα σου
φορα λοπον την λοβοτομημενη ορκ μασκα σου και εβγα στους δρομους στις πλατειες στα πανηγυρια
βοσκα τα προβατα σου χορευοντας με τους λυκους σου που σε συντροφευουν στο μυαλο σου
στα λαγκαδια στον κηπο σου και οπου αλλου θελεις
υσ..ειμαι σχεδον ετοιμος για να βγω να ζωργαφισω δικο μου θεμα επισης ζωγραφιζω με μεγαλη ανεση τις αντιγραφες
και μαλιστα αν ειχα περισσοτερο χρονο θα τις εβγαζα και καλυτερα απο τους δημιουργους τους :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Σεπ 2020, 17:11

Εσθήρ έγραψε:
nemo έγραψε:και για να το πω πιο απλα ειστε βλαμμμενοι και ψεκασμενοι οσο ασχολειστε με τις μασκες ακομη
με αυτο θελω να π ω οτι αν νιωθετε την αναγκη φορεστε τες και σκαστε επιτελους

....ειπε το αρχιηλιθιο καραψεκασμενο νεαντερνταλ που τρολαρει συνεχως,το παιζει ζωγραφος ενω βαζει πινακες ''κορνιζαδικα'' αλλων ζωγραφων και φασιστακι βεβαια.
Ακου αγαπουλα.Επειδη τις προσβολες ΕΣΥ ΤΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΗΓΗΜΕΝΟΙ.

Ενταξει ολοι εχουμε καταλαβει ποσο αμορφωτο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ βοδι εισαι.(Ζητω συγνωμη απο τα συμπαθεστατα βοδια,τα προσβαλλω βασικα)
Μην το κανεις πιο οφθαλμοφανες.

Εισαι ενα αντικοινωνικο φασιστοειδες αμορφωτο τρολακι καργα κομπλεξικο.Και βεβαια αντικοινωνικο αφου αρνησε τους κανονες και τους νομους της κοινωνιας.Αφου τους αρνησε λοιπον και δεν συμμορφωνεσε ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΣΟΥ.Τι περιμενεις; Αλλα βεβαια μου θες τα δικαιωματα της κοινωνιας και όλα τα καλα, αλλα οχι τις υποχρεωσεις ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΝΑΙ;

Μπανανιτσα και ΔΡΟΜΟ ΛΕΜΕ.
Και παρε και για επιδορπιο μαιμού.

θεικο το ποστ σου εσθηρ ..τα συγχαρητηρια μου και παλι και αν το βελτιωσεις και λιγο την επομενη φορα
θα ειναι τελειο .. :kritiki:
0 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 11 Σεπ 2020, 07:23

0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Σεπ 2020, 17:47

Eσθηρ βρηκες του γουστου σου τις νεες μασκες για τα παιδια; :laugh1:

Για πες μας τωρα ποιοι ειναι οι ψεκασμενοι και ποιοι οι σοβαροι.

Για πες μας ποιοι παιζουν με τη δημοσια υγεια και αν πρεπει εδω να επεμβει εισαγγελεας.

Ο λογος στον Πολακη. :D

»Με τέτοια εμπειρία στην βιοϊατρική τεχνολογία όπως φαίνεται στο σάιτ της εταιρείας, ποιος θα μπορούσε να κατασκευάσει καλύτερα τις μάσκες που δόθηκαν στα παιδιά των σχολείων σήμερα;;

»Απλα χρησιμοποίησαν το καλούπι για Γκαραζόπορτες!!!

»Έβαλαν ύφασμα αντί για αλουμίνιο, συνέδεσαν κι ένα βρακολαστιχο και ΕΤΟΙΜΟ το προϊόν-ασπίδα στον κορωναϊό, μοντέλο “κοιλ ελλοικικου GSXR-XXL”.

https://www.tribune.gr/politics/news/ar ... askes.html

Εικόνα

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 15 Σεπ 2020, 20:15

Αρίστος έγραψε:Eσθηρ βρηκες του γουστου σου τις νεες μασκες για τα παιδια; :laugh1:

Για πες μας τωρα ποιοι ειναι οι ψεκασμενοι και ποιοι οι σοβαροι.

Για πες μας ποιοι παιζουν με τη δημοσια υγεια και αν πρεπει εδω να επεμβει εισαγγελεας.

Ο λογος στον Πολακη. :D

»Με τέτοια εμπειρία στην βιοϊατρική τεχνολογία όπως φαίνεται στο σάιτ της εταιρείας, ποιος θα μπορούσε να κατασκευάσει καλύτερα τις μάσκες που δόθηκαν στα παιδιά των σχολείων σήμερα;;

»Απλα χρησιμοποίησαν το καλούπι για Γκαραζόπορτες!!!

»Έβαλαν ύφασμα αντί για αλουμίνιο, συνέδεσαν κι ένα βρακολαστιχο και ΕΤΟΙΜΟ το προϊόν-ασπίδα στον κορωναϊό, μοντέλο “κοιλ ελλοικικου GSXR-XXL”.

https://www.tribune.gr/politics/news/ar ... askes.html

Εικόνα

.

Πας καλά;
Ρητορικο το ερωτημα την απαντηση την ξερω.
Ρε αμορφωτο....το οτι ειμαι υπερ της μασκας σαν μετρο εγω και ολο το υπολοιπο λογικο συμπαν συν το συνολο της σοβαρης επιστημονικης κοιντητας,με κανει υπερ της ΝΔ ή με κανει να δικαιολογω τις μαλάκιες τους;
Συνελθε διοτι γινεσαι ακομα πιο ρεζιλι.
Και για να δεις ποσο ψεκασμενο κομματοσκυλο εισαι...εγω Συριζα ψηφιζω μεχρι τωρα.Αυτο ομως δνε με κανει ουτε κομματοσκυλο διοτι τις μαλάκιες τους της λεω,και κυρως ΟΧΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ επειδη θελω να κανω αντιπολιτευση να λεω οτι δεν πρεπει ο αλλος να φοραει μασκα η να λαμβανει μετρα.
Αυτα τα αφηνω στα αμορφωτα βλαχαδερα κομμαΤοσκυλα καθε κομματος.
Εγω ποτε δνε υπηρξα κομματοσκυλο και ουτε θα υπαρξω.Βασικα κομματοπροβατο θα επρεπε να λεμε.
Ειμαι παγερα αδιαφορη απεναντι στα κομματα.
Ψηφιζω κυριως οτι ειναι πιο κοντα στην ιδεολογια μου,αλλα μεχρι εκει.
Χωρια οτι εχεις ιδια θεση με τους χυαγιτες,,αυτο και μονο ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.Τα ΧΥΓΙΤΑΚΙΑ εχον σηκωσει σημαια εναντια στα μετρα και σε ολα αυτα.

Δυστυχως η μαλακια σου σπαει σιδερα φιλε. :laugh1:
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Σεπ 2020, 20:28

Εσυ μπορει να ψηφιζεις ΣΥΡΙΖΑ, εγω ομως εχω παψει να στηριζω ΣΥΡΙΖΑ απο το φθινοπωρο του 2019.

Αρα ο οχετος που αμολυσες βασιζεται σε αστηρικτο επιχειρημα.

Εγω τωρα σε ρωταω κατι πολυ απλο.

Καποιοι εδω μεσα θελατε εισαγγελεα για οσους παιζαν με τη δημοσια υγεια γραφοντας αναρτησεις κατα της μασκας.

Τωρα θα ζητησετε εισαγγελεα για οσους παρηγγειλαν απο την κυβερνηση τετοιες απαραδεκτες μασκες και σε οσους τις κατασκευασαν εν γνωσει τους οτι ειναι ακαταλληλες;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 15 Σεπ 2020, 20:31

λοιπον το εχω και παλιά οτι κινδυνευουμε περισσοτερο με μασκες και λοκνταουν

το σκεπτικο ειναι πως οταν εχεις πανδημια υπολογιζεις και ενα αριθμο θανατων -αλλιως δεν νοειται
να λες πανδημια με ενα ελαχιστο αριθμο απο θανατους

εχεις πανδημια; βαζεις ενα ενα οριο στους νεκρους απο 500 μεχρι 5000 ή και μεχρι στις δεκα χιλ θανατους

μετα απο το χ,ψ αριθμο παιρνεις τα απαραιτητα σκληρα μετρα

τωρα μπορει να συμβει το κωμικοτραγικο -να παιρνουμε συνεχως μετρα να εχουμε ελαχιστους νεκρους
σε σχεση με αλλες χωρες και ξαφνικα πιο περα απο τον χειμωνα να γινει ενα ξεσπασμα του ιου
λογω του κρυφτουλι που παιζουμε και να ξεπερασουμε ολες τις χωρες σε θυματα

αυτη την στιγμη ο ιος μπορει να μεταλλασσεται σε κατι πιο δυνατο

γνωμη μου οτι επρεπε να τον αφησουν να εξελιχθει οπως στην σουηδια και ναι με νεκρους

ενα δεκαχρονο παιδακι απο το γνωστο ζευγαρι που εχω στην σουηδια ειναι αρρωστο εδω και πεντε μερες
και δεν τρεχει τιποτα σημερα πηρε μια ελαφρια αντιβιωση και πριν με ντεπον
εδω στην ελλαδα αν ειχε γινει η εσθηρ θα αυτοκτονουσε απο τον πανικο
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Σεπ 2020, 20:32

Κι επειδη Εσθηρ εισαι ατομο που σκεφτεσαι μονο με τον αφαλο σου οποτε βριζεις για να μη φαινεται η ελλειψη φαιας ουσιας.

Τις θεσεις μου για τη μασκα στις εγραψα μια σελιδα παραπανω.

Δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με τις μαλακιες που μου καταλογιζεις με τον αφαλο σου.

Αρίστος έγραψε:Εγω ημουν και ειμαι ΦΑΝΑΤΙΚΑ υπερ της μασκας οταν υπαρχουν σοβαροι λογοι και εκραξα τον ΠΟΥ και τις δυτικες χωρες το Μαρτιο και Απριλιο οταν ΔΕΝ συνιστουσαν τη χρηση μασκας στην πιο κρισιμη περιοδο και ενω οι ανατολικες ασιατικες χωρες ειχαν νικησει το πρωτο κυμα του κορονοιου με μαζικη χρηση μασκας και μαζικα τεστ.

Δεν ειμαι ομως στη χρηση μασκας σε νηπιαγωγεια, παιδικους σταθμους, σε καθε περιπτωση και σε δημοτικα οταν δεν συντρεχουν σοβαροι λογοι. Στο θεμα αυτο ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ο ΠΟΥ και οσες ευρωπαικες χωρες τον ακολουθουν εχουν ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Η κυβερνηση Μητσοτακη εχει εντελως αδικο και θα βλαψει με τις παπαριες της σοβαρα τον ψυχισμο των μικρων παιδιων (κατι που επισης αναφερει ο ΠΟΥ που ΔΕΝ διαβασες την ανακοινωση του).

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 15 Σεπ 2020, 20:37

φανταστειτε ενα στρατηγο σε ενα πολεμο να μην θελει να διακινδυνευσει μια διμοιρια ή εναν λοχο

και να χασει τον πολεμο -αυτο νομιζω οτι κανει η κυβερνηση και το κουλι

τωρα οποιος επιμενει στην μασκα ενω δεν εχει καποια ηλικια και δεν εχει νοσηματα
εγω τον θεωρω ηλιθιο και προβατο οπως λεει και η καλη μας εσθηρ
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 15 Σεπ 2020, 20:46

αριστο δεν πρεπει να ειναι καλα η εσθηρ αφου ακομη δεν σε περιελουσε με κατεβατα

υσ. εσθηρ τσαγακι και ντεπον προληπτικα και ενα μασαζ δεν βλαπτει να χαλαρωσεις απο το αγχος της μασκας '
και του ιου
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”