Παρασκευιατικο πλυσιμο ρούχων. Αναλογιζομενος τα σοβιετικά περασμένα μεγαλεία...
Στην υπογα της πολυκατοικίας.
Ο ΥπέρΔημόσιοςΥπάλληλος των 3 ηπείρων και των 5 θαλασσών!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Re: Ο ΥπέρΔημόσιοςΥπάλληλος των 3 ηπείρων και των 5 θαλασσών!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Προέλλην έγραψε:Απο που κι ως που τρολάρισμα το ότι:
- κανείς δεν θα τον πάρει για πρακτική στα 40 φεύγα
- πρέπει να κάνει τουλάχιστον 100 αιτήσεις τον μήνα
- πρέπει να σκιστεί να μάθει σουηδικά το συντομότερο
;
Εισαι μαστερ τρολ και συνηθιζεις να λες αληθειες μαζι με ψεματα και μετα απο τοσα χρονια ποτε δεν ειμαι σιγουρος τι εννοεις και τι οχι
Για καλο το λεω αυτο, στο τρολλινγκ εχεις ταλεντο.Για παραδειγμα εκει που του ελεγες να δουλευει επι 8ωρο καθε μερα το βιογραφικο του σιγουρα τρολλαρες.
Απο κει και περα σιγουρα η ηλικια και το οτι δεν ξερει την γλωσσα ειναι μειονεκτηματα για τον Οργι.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

αμα ο οργισμένος βάλει βυζά σαν της πάολα .,..κάτι γίνεται
.gif)
.gif)
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
mixaliss
- Rookie poster

Όργι χρειάζονται συνεχή μικρά βήματα για να φθάσεις στο στόχο. Γνώμη μου μην περιμένεις το θάυμα. Δηλαδή να σε πάρουν σε ένα μήνα σε μεγάλη πολυεθνική με καλό μισθό. Δεν λέω οτι είναι 0% η πιθανότητα, αλλά είναι αρκετά κοντά στο 0.
Όπως σου είπε και ο διάδοχος, μάθαινε γλώσσα, στέλνε βιογραφικά, και παίρνε τηλέφωνα σε recruiter ( δεν ξέρω τι παίζει Σουηδία με αυτούς).
Εγώ για να κλείσω συνέντευξη σε σοβαρή δουλειά στη Αγγλία χρειάστηκε να κάνω πάνω από 200 αιτήσεις στο CV library. Μέτρησε οτι δούλευα σε low skill δουλειά και δεν ήμουν άνεργος. Σκέψου μήπως αρχικά να δούλευες σε κάποια άσχετη δουλειά ώστε να σε λάβουν υπόψη ώς άτομο που είναι ενταγμένο στη Σουηδική κοινωνία.
Όπως σου είπε και ο διάδοχος, μάθαινε γλώσσα, στέλνε βιογραφικά, και παίρνε τηλέφωνα σε recruiter ( δεν ξέρω τι παίζει Σουηδία με αυτούς).
Εγώ για να κλείσω συνέντευξη σε σοβαρή δουλειά στη Αγγλία χρειάστηκε να κάνω πάνω από 200 αιτήσεις στο CV library. Μέτρησε οτι δούλευα σε low skill δουλειά και δεν ήμουν άνεργος. Σκέψου μήπως αρχικά να δούλευες σε κάποια άσχετη δουλειά ώστε να σε λάβουν υπόψη ώς άτομο που είναι ενταγμένο στη Σουηδική κοινωνία.
1 .
-
Οργισμένος
- Extreme poster

vallon έγραψε:αμα ο οργισμένος βάλει βυζά σαν της πάολα .,..κάτι γίνεται
Σιγά τα βυζια της παολας.
Μπαζο ειναι
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Λαχουρένιος έγραψε:Για παραδειγμα εκει που του ελεγες να δουλευει επι 8ωρο καθε μερα το βιογραφικο του σιγουρα τρολλαρες.
Είναι δυνατόν;
Η προσπάθεια ανερευσης εργασίας (φτιάξιμο και συνεχή βεlτίωση βιογραφικού κλπ έγγραφων, έρευνα για θέσεις, μελέτη τεχνικών συνέντευξης, κλπ) είναι φούλ ταημ δουλειά.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Προέλλην έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Για παραδειγμα εκει που του ελεγες να δουλευει επι 8ωρο καθε μερα το βιογραφικο του σιγουρα τρολλαρες.
Είναι δυνατόν;
Η προσπάθεια ανερευσης εργασίας (φτιάξιμο και συνεχή βεlτίωση βιογραφικού κλπ έγγραφων, έρευνα για θέσεις, μελέτη τεχνικών συνέντευξης, κλπ) είναι φούλ ταημ δουλειά.
Ενταξει ειναι ζαλουρα και θελει χρονο οκ. Ολοι το κατανοουν αυτο.
Στα δικα μας.
Αυτο το μηνα εχω καμει ηδη 27 αιτησεις (μεσα σε αυτες 4-5 τζουφιες, διχως πιθανοτητες δλδ) και συνεχιζω.
Το κυριο πλεονεκτημα συνεχων αιτησεων ειναι οτι αρχιζω να κατανοω που βρισκομαι και που πατω στο θεμα, και αυτο ειναι καλο.
Αν πιασω δουλεια σε αγγλικη θεση το μειονεκτημα ειναι οτι δεν θα μαθω σουηδικα ευκολα. Αντιθετως αν πρωτα κανω το εξαμηνο εντατικων σουηδικων (5 ωρες μαθημα καθημερινα) θα ειμαι καλυτερα αλλα αυτο προυποθετει οικονομικη αιμοραγια λογω ελλειψεως εργασιας. Εχω βελτιωσει τα cv, και οπως προειπα αρχιζω να γνωριζω που πατω και αυτο μου δινει μια καποια αυτοπεποιθηση για τον τιμιο μα και σκληρο αγωνα μου.
Εχω καποια προβληματα με τα παιδια αλλα ευτυχως οχι πολυ σοβαρα.
Τι ζηταω βρε καλη μου Βορεια Ευρωπη;;; Ενα τιμιο γραφειακι με υπολογιστη και μινιμουμ 3χιλιαρικα καθαρο μισθουλινι. Πολλα ζητω;;;
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Οργισμένος
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Η συζυγος δουλευει?
Φυσικα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Λοιπον καριοληδες, παρολη τη σοσιαλφασιστικη λαιλαπα του κωρονοιου ο Οργι παλευει σαν θεος εναντια στα τερατα του λαικισμου/
Προχτες εδωσα κανονικη συνεντευξη σε μια πολυ ματσ θεση σε πολυ πολυ καλη εξειδικευση (το καταλαβα αυτο οταν πηγα στην εταιρια).
Πηγε πολυ καλα. Η θεση ειναι απο οσο μπορω να καταλαβω της ταξεως των 37-42k swe kr το μηνα μικτα δλδ καπου αναμεσα σε 29-34k καθαρα. Πολυ καλη αρχη ειδικα στο θεμα εξειδικευσης το οποιο ειναι καυτο.
Σημερα εδωσα συνεντευξη σε αλλη εταιρια στην Κοπεν (δεν πηγα εκει λογω κωρονοιου) . Πηγε και αυτη πολυ καλα . Εδω μιλαμε για μικροτερη εταιρια και θεση με χειροτερη εξειδικευση απο οτι στην πρωτη περιπτωση αλλα τα λεφτα ειναι ιδια ισως και περισσοτερα επειδη στην Δανια τα μιστα ειναι εν γενει μεγαλυτερα. Η εξειδικευση ειναι λοιπον χειροτερη αλλα ως γενικο αντικειμενο επιχειρησιακα εχει πολλυ μεγαλυτερα περιθωρια εξπανσιον. Επειδη ειμαι και οικονομολογος το λαμβανω υποψη αυτο για αργοτερα.
Φυσικα ειναι ευγενεστατοι οι HR και δεν μπορεις να βγαλεις ευκολα συμπερσμα για το ποσο πραγματι σε θελουν αλλα επειδη εγω δεν ειμαι κανα μυξιαρικο επιπεδου διαδοχου και λαχουρ συμπαιρενω οτι εχω σοβαρες πιθανοτητες.
Υποψη οτι και οι 2 θεσεις ζητουσαν ΚΑΙ τοπικη γλωσσα την οποια δεν γνωριζω φυσικα, παρολα αυτα τα θεικα κουαλιφι μου τους μαγεψανε.
Μεγαλο ερωτημα (και ευχαριστο συναμμα) ειναι το τι θα πρεπει να επιλεξω στην περιπτωση που και οι 2 μου στηθουν στα τεσσερα παρακαλωντας. Σε αυτη την περιπτωση και πλην εξαιρετικου απροοπτου (δλδ μεγαλη μισθολογικη διαφορα) σκεφτομαι να επιλεξω την σουηδικη εταιρια με την καλυτερη εξειδικευση η οποια μου ειναι και πιο θελκτικη.
Υποψη η σουηδικη εταιρια ειναι ενα μεγεθος ταξεως 15 εκ. € τζιρου ετησιου ενω η ας πουμε δανεζικη ειναι αντιστοιχα της ταξεως των 3 εκ € ετησιου τζιρου (αλλα πολυ πιο υποσχομενου εξπανσιον).
Τι θα κανατε στη θεση μου;;;
Δεν καταλαβαινω τιποτα ουτε απο ιους ουτε απο πατερες.
Φασισμε θα σε νικησω...
Προχτες εδωσα κανονικη συνεντευξη σε μια πολυ ματσ θεση σε πολυ πολυ καλη εξειδικευση (το καταλαβα αυτο οταν πηγα στην εταιρια).
Πηγε πολυ καλα. Η θεση ειναι απο οσο μπορω να καταλαβω της ταξεως των 37-42k swe kr το μηνα μικτα δλδ καπου αναμεσα σε 29-34k καθαρα. Πολυ καλη αρχη ειδικα στο θεμα εξειδικευσης το οποιο ειναι καυτο.
Σημερα εδωσα συνεντευξη σε αλλη εταιρια στην Κοπεν (δεν πηγα εκει λογω κωρονοιου) . Πηγε και αυτη πολυ καλα . Εδω μιλαμε για μικροτερη εταιρια και θεση με χειροτερη εξειδικευση απο οτι στην πρωτη περιπτωση αλλα τα λεφτα ειναι ιδια ισως και περισσοτερα επειδη στην Δανια τα μιστα ειναι εν γενει μεγαλυτερα. Η εξειδικευση ειναι λοιπον χειροτερη αλλα ως γενικο αντικειμενο επιχειρησιακα εχει πολλυ μεγαλυτερα περιθωρια εξπανσιον. Επειδη ειμαι και οικονομολογος το λαμβανω υποψη αυτο για αργοτερα.
Φυσικα ειναι ευγενεστατοι οι HR και δεν μπορεις να βγαλεις ευκολα συμπερσμα για το ποσο πραγματι σε θελουν αλλα επειδη εγω δεν ειμαι κανα μυξιαρικο επιπεδου διαδοχου και λαχουρ συμπαιρενω οτι εχω σοβαρες πιθανοτητες.
Υποψη οτι και οι 2 θεσεις ζητουσαν ΚΑΙ τοπικη γλωσσα την οποια δεν γνωριζω φυσικα, παρολα αυτα τα θεικα κουαλιφι μου τους μαγεψανε.
Μεγαλο ερωτημα (και ευχαριστο συναμμα) ειναι το τι θα πρεπει να επιλεξω στην περιπτωση που και οι 2 μου στηθουν στα τεσσερα παρακαλωντας. Σε αυτη την περιπτωση και πλην εξαιρετικου απροοπτου (δλδ μεγαλη μισθολογικη διαφορα) σκεφτομαι να επιλεξω την σουηδικη εταιρια με την καλυτερη εξειδικευση η οποια μου ειναι και πιο θελκτικη.
Υποψη η σουηδικη εταιρια ειναι ενα μεγεθος ταξεως 15 εκ. € τζιρου ετησιου ενω η ας πουμε δανεζικη ειναι αντιστοιχα της ταξεως των 3 εκ € ετησιου τζιρου (αλλα πολυ πιο υποσχομενου εξπανσιον).
Τι θα κανατε στη θεση μου;;;
Δεν καταλαβαινω τιποτα ουτε απο ιους ουτε απο πατερες.
Φασισμε θα σε νικησω...
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!