Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιουν 2018, 19:30

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Τα λεωφορεία στην αθήνα είναι εντελώς σάπια, δεν παλεύονται. Οι δε οδηγοί ψυχοπαθείς... Επαρχία δεν έχω μπει, δεν ξέρω. Τα σημιτικά μετρό - προαστιακός είναι πράγματι ευρωπαϊκής κλάσης

Απο ποια αποψη το λες και απο ποτε εχεις να μπεις σε ελ. αστικο?

Ο μεγαλυτερος παραγοντας στα αστικα ειναι σε ποια περιοχη βρισκονται. Οι επιβατες ειναι το μεγαλυτερο προβλημα στα αστικα, οχι τα ιδια τα λεωφορεια ή οι οδηγοι. Αλλο προβλημα ειναι ο συνωστισμος σε ωρες αιχμης.

Απο το '16 εχουν προσθεσει σε πολλες στασεις πινακες που δειχνουν σε ποσο χρονο ερχεται το λεωφορειο, ενω το προγραμμα το τηρουν με αρκετη ακριβεια (για τα ελ. δεδομενα παντα).

Οι συγκοινωνιες εχουν διανυσει πολυ δρομο μπροστα σε σχεση με τα 90s ακομα και απο τις αρχες των 10s.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 09 Ιουν 2018, 19:41

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Τα λεωφορεία στην αθήνα είναι εντελώς σάπια, δεν παλεύονται. Οι δε οδηγοί ψυχοπαθείς... Επαρχία δεν έχω μπει, δεν ξέρω. Τα σημιτικά μετρό - προαστιακός είναι πράγματι ευρωπαϊκής κλάσης

Σάπιο είν' το μυαλό σου , μείνε εκεί που είσαι , δε σε θέλουμε, θα σου αφαιρέσουμε και τα πολιτικά δικαιώματα , γιατί έτσι γουστάρουμε ,ΣΥΡΙΖΑ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 09 Ιουν 2018, 19:59

Στην Ελλάδα έπεσαν πολλά λεφτά στα λεωφορεία στις αρχές του 2000. Οι στόλοι ανανεώθηκαν μαζικά και τότε τα λεωφορεία ήταν σύγχρονα, ανάλογα των ευρωπαϊκών. Έκτοτε και ίδιως λόγω της κρίσης, δεν έχουν γίνει σημαντικές νέες αγορές οχημάτων, ακόμη και η συντήρησή τους είναι προβληματική. Προφανώς και σήμερα ο στόλος είναι παλαιότερης γενιάς απο των ευρωπαϊκών.

Προσωπικά βρίσκω τα δρομολόγια των λεοφορείων στην Ελλάδα χαοτικά, όπως και ο συνωστισμός. Αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και στην άναρχη δόμηση των πόλεων. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει πρόβλημα με τις αφίξεις των λεωφορείων, έρχονται στην ώρα τους, κάτι που δεν μπορώ να πω ότι ισχύει για όλες τις γραμμές στην Αλεμανία.

Οι οδηγοί δεν ανταποκρίνονται κατά κανόνα στο προφίλ που παρουσιάζει ο σατανικός, σήμερα έχουν σχεδόν επαγγελματική συμπεριφορά. Πρόβλημα είναι οι ελεγκτές. Πάμπολες φορές έπεσα σε φάση διαπραγματεύσεων με επιβάτες που δεν έχουν εισητήρια, κλπ. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Απο την στιγμή που δεν έχεις εισητήριο δεν έχει κουβέντες, αλλά πρόστιμο.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 09 Ιουν 2018, 20:04

Πρόστιμο και Μπαν στον Σατανικό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 09 Ιουν 2018, 20:05

Το μετρό της Αθήνας είναι πολύ καλό, σε ίδιο και πολλές φορές ανώτερο των ευρωπαϊκών. Βέβαια εκεί έχουν μετρό εδώ και 100 τουλάχιστον χρόνια όταν στην Ελλάδα ακόμη δούλευε η βοϊδάμαξα, και είναι λογικό να υπάρχουν πολλές παλιές υποδομές. Το πιο άθλιο μετρό που έχω δει είναι του Βερολίνου, με τα μισά τραίνα να είναι στρογγυλοφάναρα και με τους περισσότερους σταθμους να ζέχνουν στην μπίχλα.

Το πρόβλημα με το μετρό της Αθήνας είναι ότι έχει πολύ λίγες γραμμές, δεν θυμίζει σε τίποτε δίκτυα μεγάλων πόλεων του εξωτερικού, αλλά δευτερότριτων πόλεων.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιουν 2018, 20:06

Διαδοχε δεν το χω πετυχει αυτο που λες. Οσες φορες εχω πετυχει ελεγκτες ηταν ανενδοτοι και καλως ηταν ετσι.

Το προβλημα ειναι οτι δεν μπαινουν σχεδον ποτε, ειδικα στα λεωφορεια. Ετσι οπως ειναι η κατασταση συμφερει να μην ακυρωνεις ποτε εισητηριο και να πληρωνεις το προστιμο οταν σε τσακωνουν. Το προστιμο ειναι 60 φορες το εισητηριο αλλα η πιθανοτητα να μπει ο ελεγκτης ειναι πολυ μικροτερη του 1/60, αρα ακομα και με το προστιμο κερδισμενος βγαινεις.

Δεν το επιδοκιμαζω φυσικα απλως θελω να δειξω ποσο πλημμελεις ειναι οι ελεγχοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 09 Ιουν 2018, 20:09

Υπόδειγμα πόλης, όπως ανέφερε και ο Στύγιος, είναι τα Τρίκαλα. Δεν ξέρω πως τα κατάφεραν εκεί οι Βλάχοι, αλλά έχουν μια πόλη δυτικών στάνταρντς.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 09 Ιουν 2018, 20:14

Λαχουρένιος έγραψε:Διαδοχε δεν το χω πετυχει αυτο που λες. Οσες φορες εχω πετυχει ελεγκτες ηταν ανενδοτοι και καλως ηταν ετσι.

Το προβλημα ειναι οτι δεν μπαινουν σχεδον ποτε, ειδικα στα λεωφορεια. Ετσι οπως ειναι η κατασταση συμφερει να μην ακυρωνεις ποτε εισητηριο και να πληρωνεις το προστιμο οταν σε τσακωνουν. Το προστιμο ειναι 60 φορες το εισητηριο αλλα η πιθανοτητα να μπει ο ελεγκτης ειναι πολυ μικροτερη του 1/60, αρα ακομα και με το προστιμο κερδισμενος βγαινεις.

Δεν το επιδοκιμαζω φυσικα απλως θελω να δειξω ποσο πλημμελεις ειναι οι ελεγχοι.

Δεν πρέπει να είναι μόνο το πρόστιμο αντικινητρο. Εδώ, την 3η φορά που θα σε πιάσουν χωρίς εισητήριο, πας στο δικαστήριο ως εγκληματίας.

Ελεγκτές στα λεωφορεία δεν έχει, αλλά επιβιβάζεσαι μόνο απο την μπροστά πόρτα με επίδειξη εισητηρίου. Όταν έχει πολύ κόσμο όμως γίνεται ντού και απο τις πίσω πόρτες και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι και εδώ σε συγκεκριμένες γραμμές και ωρες ένα σημαντικό ποσοστό δεν πληρώνει εισητήριο. Κυρίως πρόκειται για νεαρούς αλλοδαπούς και επιδοματάκηδες Γερμανούς, νορμάλ άνθρωπος δεν θα σκεφτεί καν να μπει μέσα χωρίς εισητήριο, δεν ξέρει τι είναι αυτο.
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 09 Ιουν 2018, 22:34

Διάδοχος έγραψε:Υπόδειγμα πόλης, όπως ανέφερε και ο Στύγιος, είναι τα Τρίκαλα. Δεν ξέρω πως τα κατάφεραν εκεί οι Βλάχοι, αλλά έχουν μια πόλη δυτικών στάνταρντς.

Ένας συγκεκριμένος δήμαρχος έκανε τη δουλειά, δεν έχω υπόψιν μου το όνομά του. Έβαλε τα Τρίκαλα σε ένα διεθνές πρόγραμμα για ψηφιακή αναβάθμιση της πόλης (e-government, ελεύθερο wifi, τηλεϊατρική, αυτόνομα λεωφορεία), αλλά γενικά ενδιαφέρθηκε για την πόλη και έκανε κι άλλα πράγματα. Νομίζω δεν είναι πλέον δήμαρχος (υπάρχει περίπτωση να ήταν και ο Ταμηλος, αλλά δεν είμαι σίγουρος).
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 09 Ιουν 2018, 22:50

Σίγουρα πάντως άφησε πίσω σχολή, τα Τρίκαλα πρωτοπορούν εδώ και πολλά χρόνια, φαίνεται να έχει παγιωθεί μια τέτοια κουλτουρα.

Μπράβο και πάλι μπράβο στους Βλάχους συμπολίτες μας.
0 .

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”