Φίλε μου Λαχουρένιος
Δεν αρπάζωμε καλαμπούρι κάνω.
Ευχαριστώ για το 30 40.
Πέρασαν όμως προ πολλού και έτσι Έφτασα τα 63 έτη.
Για την ηλικία μου καλή και η ....... μουσική που ακούω.
Τί λές ?
Οι περισσότεροι της ηλικίας μου ακούνε την παπαλάμπρενα ή το μπήκαν οι λύκοι στο μαντρί ή τον καρά.
MOOD
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: MOOD
relativer777 έγραψε:Φίλε μου Λαχουρένιος
Ευχαριστώ για το 30 40.
Τί λές ?
Οι περισσότεροι της ηλικίας μου ακούνε την παπαλάμπρενα ή το μπήκαν οι λύκοι στο μαντρί ή τον καρά.
Δεν τα ξερω τα πιο πολλα αλλα βλεπω ειναι απο διαφορετικα ειδη οποτε φαινεται να αγαπας την μουσικη.
Ο πατερας μου ειναι περιπου στην ηλικια σου και εχει το ιδιο παραπονο με σενα
Οταν ηταν νεος (δεκαετια '70) ηταν απο τους λιγους που ακουγε ξενη μουσικη αντι για Καζαντζιδη.Εχει κατι νεανικο η γραφη σου.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Τώρα την είδα τη συζήτηση η οποία ομολογώ ότι μπλέχθηκε κάπως.
Relativer ο σκύλος μου είναι πάνω από 10 χρονών. Σήμερα είναι καλύτερα.
Γενικά είχε ένα θέμα με τα πεπτικά του τις τελευταίες μέρες.
Αν χρειαστεί θα τον πάω στο γιατρό όμως.
Προς το παρόν είναι καλά όπως τον βλέπω.
Don't worry, ξέρω από σκυλιά.
Relativer ο σκύλος μου είναι πάνω από 10 χρονών. Σήμερα είναι καλύτερα.
Γενικά είχε ένα θέμα με τα πεπτικά του τις τελευταίες μέρες.
Αν χρειαστεί θα τον πάω στο γιατρό όμως.
Προς το παρόν είναι καλά όπως τον βλέπω.
Don't worry, ξέρω από σκυλιά.
0 .
-
relativer777
- Basic poster

Λαχουρένιος έγραψε:relativer777 έγραψε:Φίλε μου Λαχουρένιος
Ευχαριστώ για το 30 40.
Τί λές ?
Δεν τα ξερω τα πιο πολλα αλλα βλεπω ειναι απο διαφορετικα ειδη οποτε φαινεται να αγαπας την μουσικη.
Ο πατερας μου ειναι περιπου στην ηλικια σου και εχει το ιδιο παραπονο με σεναΟταν ηταν νεος (δεκαετια '70) ηταν απο τους λιγους που ακουγε ξενη μουσικη αντι για Καζαντζιδη.
Εχει κατι νεανικο η γραφη σου.
Για το νεανικό της γραφής μου, οφείλεται σε ιδιότητα του συγγραφικού
Πνεύματος.
Για το θέμα των μουσικών μου πολυποίκιλων επιλογών οφείλεται μάλων στο γεγονός ότι έζησα σε διάφορα Ευρωπαϊκά κράτη.
0 .
-
bizeli
- Moderator

relativer777 έγραψε:Ευχαριστώ. Ειναι αρκετά καλός μόνο που επιμένει να θελει να με δαγκώσει
Εστω απαλά, αλλά τον αποτρέπω συνεχόμενα Μα αυτός επιμένει.
Τι λες θα αλλάξει μεγαλώνοντας ?
Καλό είναι να του το κόψεις, γιατί τώρα μπορεί να είναι απαλά και να το βλέπει ως παιχνίδι αλλά όταν θα μεγαλώσει και συνεχίσει αυτό το κακό συνήθειο, έστω και σαν παιχνίδι, πάλι θα δαγκώνει πιο δυνατά και δεν θα σου αρέσει.
Μπορεί και να σταματήσει να το κάνει ως ενήλικος σκύλος, μπορεί και όχι. Το ρισκάρεις;
Για αυτό κόψ' το από τώρα για να μην έχεις προβλήματα στο μέλλον.
Σίγουρα κάποιες κουταβίσιες συμπεριφορές τις κόβουν όταν ενηλικιώνονται πχ να κάνουν ζημιές και να λερώνουν όπου να ' ναι αλλά στο θέμα του δαγκώματος και του γαβγίσματος ειδικά θα πρέπει να το μάθεις από νωρίς.
Πέρα από τη βασική υπακοή θα πρέπει να το εξοικειώσεις και με άλλα πράγματα που πιστεύεις ότι χρειάζεται.
Πχ κοινωνικοποίηση με άλλα σκυλιά, να μην τραβάει στη βόλτα, να μάθει να μένει μόνο του στο σπίτι, να μην ζητιανεύει όταν τρως, να μπαίνει στο αυτοκίνητο, στο ασανσέρ κτλ κτλ
Τέσπα, ότι νομίζεις ότι χρειάζεται να ξέρει.
Όχι,ότι δεν μπορεί και αργότερα να μάθει κάποια πράγματα αλλά για να είναι η ζωή σας πιο εύκολη.
Μεγαλώνοντας θα αλλάξει, με την έννοια ότι θα έχει μάθει την ρουτίνα του και για αυτό είσαι υπεύθυνος εσύ (στα σκυλιά αρέσει η ρουτίνα και η ασφάλεια) και όσο πιο ισορροπημένη θα είναι η μεταξύ σας σχέση τόσο πιο αρμονική θα είναι και η συμβίωσή σας.
0 .
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Extreme poster

Ex:Re - Romance
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....