Heritage86 έγραψε:Να είμαι ειλικρινής το μόνο που θυμάμαι από εσένα είναι ότι ζήτησες να διοικηθεί η Ελλάδα από γερμανούς....
... τεχνοκράτες και το είπα μετά από μερικά σκηνικά που έγιναν στη δουλειά (δημόσιο) και κατάλαβα ότι είναι πολύ άδικο αυτά τα μπάζα να παίρνουν μισθό δημοσίου συν τα τυχερά τους (εκπαίδευση στην μία περίπτωση χωρίς να έχει τα προσόντα) όταν αξιόλογοι άνθρωποι με γνώσεις και όρεξη για δουλειά τρώνε από τα συσσίτια του δήμου.
Κοινώς ήταν σχήμα λόγου!
Heritage86 έγραψε:Τα άλλα που έγραφες δε μου είχαν τραβήξει την προσοχή,και μάλλον κάτι θα μου είχες πει δημόσια για να σε θυμάμαι.Θυμάμαι επίσης ότι αφού είχα απαντήσει σε μνμ σου,ο εγκάθετος ρουφιάνος με το όνομα ταλαίπωρος μου έσβησε το λογαριασμό.
Αν με είχες βρίσει σε pm, μπορεί και δεν ξέρω ποιος διαχειριστής το είχε δει. Τα υβριστικά pms τα έκανα report και το ίδιο σκοπεύω να κάνω και εδώ.
Αν δεν με είχες βρίσει, κάποιος άλλος στο έκανε.
Heritage86 έγραψε:Όπως και νάχει,εγώ στηρίζω την επιλογή σου να ψηφίσεις κυριάκο μητσοτάκη.
Πολλή επιμονή! Μάλλον για να με κάνεις να πω τι ψηφίζω.
Heritage86 έγραψε:Επίσης εύχομαι αν ποτέ χρειαστείς εσύ ή άτομα που αγαπάς υπηρεσίες υγείας/παιδείας,να βρεις αυτό που ψάχνεις από τους ιδιώτες του χώρου.
Έχουμε φροντίσει για αυτό οικογενειακώς. Ασφάλιση από 10 χρονών με γονείς στο δημόσιο, άρα δεν είχαν πολλή πίστη στην ασφάλιση δημοσίου από τότε, καταλαβαίνεις ότι οι δικοί μου μάζευαν όταν οι άλλοι έτρωγαν.
Heritage86 έγραψε:Για την ώρα γνωρίζω πολλούς ρουφιανοφοροφυγάδες που ενώ ψηφίζουν κούλη,είναι απίστευτα καρμίρηδες να πληρώνουν την 70άρα για τον ιδιώτη ιατρό και καταφεύγουν στα δημόσια που πρακτικά λαμβάνουν δωρεάν.
Και στην Αγγλία έχει πολλούς πλουσιόγυφτους που πάνε στο NHS.Δεν είναι ελληνικό το φαινόμενο.Είναι ο νέος πατριωτισμός που λέει και ο ψυχικά διαταραγμένος.
Και για την υγεία έχω την ίδια άποψη με την παιδεία! Είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια! Οι διαγνωστικές και οι θεραπευτικές παρεμβάσεις και όχι η ξενοδοχειακή εξυπηρέτηση 5 αστέρων!
Αν όμως ο άλλος θέλει να πληρώσει μονόκλινο με ανέσεις γιατί να μην το έχει;