Σικελιώτης έγραψε:Σικελιώτης έγραψε:Να θυμηθούμε τον πολιτισμό της Βαβυλώνας που μεταλαμπαδεύτηκε στους Ιουδαίους
Θυσίες παιδιών στον Βαάλ

Σικελιώτης έγραψε:Σικελιώτης έγραψε:Να θυμηθούμε τον πολιτισμό της Βαβυλώνας που μεταλαμπαδεύτηκε στους Ιουδαίους

tanipteros έγραψε:Τι σχέση έχει ο Βάαλ με τον Βουδδισμό. Εδώ μιλάμε για τον Βουδδισμό.

Σικελιώτης έγραψε:
Μιλάμε επίσης για πολιτισμούς. Εγώ πιστεύω ότι με βάση τις πηγές ο ελληνικός είναι ο ανώτερος και ο παλαιότερος
Για Αίγυπτο π.χ δεν υπάρχουν γραπτές πηγές πόσο παλαιός είναι.

Ρεκ_ _μας έγραψε:tanipteros έγραψε:Ποια είναι η Πέπη?
η πέπυ είναι μεγάλο κωλόπαιδο γιατί ενώ εγώ την είδα πρώτος στο φρη και της έχω στείλει πάνω από 1500 πμ αυτή γκομενίζει με το χριστάρα για να μου τη σπάσει.![]()

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:Σικελιώτης έγραψε:
θα ανοιξω ενα αλλο θεμα οχι συσκοτισμενο και φατριασμενο ... απο την αιθουσα αυτη του θεματος θα ηθελα να αποκλειστουν οσοι τρολαρουν...και οσοι εινα ανεπιδεκτοι διευρενητικης μαθησης, τα παιδαριωδη ή εκβαρβαρισμενα φατριασμενα μυαλα ..
..αν μπορει να γινει αυτος αποκλεισμος ...απο του διαχειριστες θα ηταν ευχης εργο .. ας ανοιξουμε μια αιθουσα υψηλων νηφαλιων συζητησεων αποκλεντα οσους εινα ανικανοι για τετοια επιπεδα συζητησης .. τα παιδια κι βαρβαροι γενικα να κρατηθουν εξω απο τις σοβαρες συζητησεις !!!

tanipteros έγραψε:καλά σε είπα Βέβηλο Χρίστο Ελ. χρησιμοποιείς λογίδια που έμαθες από τους άλλους για να συκοφαντήσεις μια θρησκεία..... έπρεπε να το ειχα καταλάβει....
Άσε λοιπόν τους Βουδδιστές στην ησυχία τους και να βιώνουν την ευτυχία και την ευδαιμονία στην Νιρβάνα και κοίτα να συμαζέψεις τα άπλητα του Χριστιανισμού.