Η εθνοσωτήριος Επανάστασις

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η εθνοσωτήριος Επανάστασις

Δημοσίευσηαπό vallon » 22 Απρ 2022, 19:58

έλεος ρε φασιστόμουτρο
τι βασιλοχουντικός είσαι;
υπάρχουν ακόμα;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 22 Απρ 2022, 20:07

pluton έγραψε:
Adminović έγραψε:
Εσύ γιουχάισες ή ζητωκραύγασες στα ποστ για τη μαύρη επέτειο;

Πρώτα το αίσθημα ή πρώτα η δουλειά; :hmmm

Μέχρι το 1936 όλοι θεωρούσαν τον Καποδίστρια τύραννο, τον αποκατέστησε ο Ι Μεταξάς.

Ποιος σήμερα δεν πιστεύει ότι ο Καποδίστριας ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί;

Τέτοια παραδείγματα έχουμε άφθονα στην Ελλάδα πχ τον Ε Βενιζέλο τον αναθεματισαν, πάνω από 4 φορές προσπάθησαν να τον δολοφονήσουν, δεν εξελέγη ούτε βουλευτής στις εκλογές του 1933.

Ο Χ Τρικούπης τα ίδια η ίδια του η πατρίδα δεν τον εξέλεξε ούτε καν βουλευτή είπε το περίφημο ,,Ανθ εμου Γουλιμης,,

Προσωπικά, την αξία, το έργο και την ακεραιότητα του Γ Παπαδοπούλου θα το αναγνωρίσει η ιστορία και όλοι στο μέλλον θα μιλούν για μια χρυσή περίοδο την διακυβέρνηση του Γ Παπαδοπούλου. Και φυσικά θα κατατάξουν εκεί που πρέπει την σάπια μεταπολίτευση.

Κατάλαβα.
Ζητωκραύγασες.
Ατιμε Κούλη πώς τον κατάντησες τον Πλούτωνα.... :nono:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Απρ 2022, 20:10

pluton έγραψε:Μέχρι το 1936 όλοι θεωρούσαν τον Καποδίστρια τύραννο, τον αποκατέστησε ο Ι Μεταξάς.

Ποιος σήμερα δεν πιστεύει ότι ο Καποδίστριας ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί;

Τέτοια παραδείγματα έχουμε άφθονα στην Ελλάδα πχ τον Ε Βενιζέλο τον αναθεματισαν, πάνω από 4 φορές προσπάθησαν να τον δολοφονήσουν, δεν εξελέγη ούτε βουλευτής στις εκλογές του 1933.

Ο Χ Τρικούπης τα ίδια η ίδια του η πατρίδα δεν τον εξέλεξε ούτε καν βουλευτή είπε το περίφημο ,,Ανθ εμου Γουλιμης,,

Προσωπικά, την αξία, το έργο και την ακεραιότητα του Γ Παπαδοπούλου θα το αναγνωρίσει η ιστορία και όλοι στο μέλλον θα μιλούν για μια χρυσή περίοδο την διακυβέρνηση του Γ Παπαδοπούλου. Και φυσικά θα κατατάξουν εκεί που πρέπει την σάπια μεταπολίτευση.

Και τον Παπαδοπουλο θα τον αποκαταστησει ο Κασιδιαρης οταν βγει πρωθυπουργος :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 22 Απρ 2022, 21:50

Όσο θέλετε κραξετε. Όσοι είστε έντιμοι, βάλετε κάτω τα γεγονότα, όχι τις φαντασιώσεις σας και μετρήσετε και ζυγίστε και τότε τα συζητάμε.

Σήμερα το εύκολο είναι να κρατάει κάποιος την δική σας γραμμή. Το πολύ δύσκολο είναι αυτό που λέω εγώ, μήπως έχετε την εντύπωση ότι αυτή την θέση είχα πάντα; Σαν και σας ήμουνα και έλεγα φουμαρα και είχα άδικο, και όσο το ψάχνω τόσο πιο πολύ βλέπω τι βρωμιά παίχτηκε.

Δώθηκε μια τεράστια ευκαιρία στον τόπο και οι γνωστοί άθλιοι για μια ακόμα φορά την πέταξαν στα σκουπίδια.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 22 Απρ 2022, 22:03

vallon έγραψε:έλεος ρε φασιστόμουτρο
υπάρχουν ακόμα;

Εσύ πρέπει να είσαι πολύ δημοκρατης.

Κρατά βρε κακομοίρη καμία πισινή που ξέρεις μπορεί να μη κατέχεις την απόλυτη αλήθεια. Μπορεί να μη είσαι δημοκράτης, μπορεί απλά να είσαι βλάκας.

Σήμερα διάβαζα για την υπόθεση Δουρή.... Μπορούσες να φανταστείς ότι αυτός ο απόλυτος ένοχος ένα χρόνο φυλακή για ασέλγεια, 20 χρόνια για βιασμό και ισοβεια για φόνο μπορεί να είναι αθώος;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 23 Απρ 2022, 00:16

Πιο εθνικόφρων από τον Παπαδόπουλο ήταν ο Ιωαννίδης.

Ποιο εθνικόφρων από τον Ιωαννίδη ήταν ο Ετσεβίτ γιατί τελείωσε στο Κυπριακό αυτό που είχαν μισοτελειωμένοι οι άλλοι δύο.
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 23 Απρ 2022, 07:38

pluton έγραψε:
vallon έγραψε:έλεος ρε φασιστόμουτρο
υπάρχουν ακόμα;

Κρατά βρε κακομοίρη καμία πισινή που ξέρεις μπορεί να μη κατέχεις την απόλυτη αλήθεια. Μπορεί να μη είσαι δημοκράτης, μπορεί απλά να είσαι βλάκας.

Σήμερα διάβαζα για την υπόθεση Δουρή.... Μπορούσες να φανταστείς ότι αυτός ο απόλυτος ένοχος ένα χρόνο φυλακή για ασέλγεια, 20 χρόνια για βιασμό και ισοβεια για φόνο μπορεί να είναι αθώος;

και ο παοκ πήρε το πρωτάθλημα ενώ είχαν κανονίσει να το πάρει ο ολυμπιακός
ασε που μπορείς να κερδίσεις και το τζοεκρ αν παίξεις ένα συστηματάκι
ο παπαδόπουλος πάντως πούλησε την κύπρο παρέα με τους υπόλοιπους συμμορίτες
εσύ γιατί τον υποστηρίζεις;και ποιος σου είπε ότι είμαι δημοκράτης, χουντικός είμαι κι εγώ
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Απρ 2022, 07:52

vallon έγραψε:
pluton έγραψε:

εσύ γιατί τον υποστηρίζεις;και ποιος σου είπε ότι είμαι δημοκράτης, χουντικός είμαι κι εγώ

Ούτε δημοκράτης είσαι ούτε χουντικός απλά είσαι ανόητος και γράφεις κοτσανες.

Ημαρτον χρονιάς ημέρα που σου την επεσα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Απρ 2022, 10:33

pluton έγραψε:Όσο θέλετε κραξετε. Όσοι είστε έντιμοι, βάλετε κάτω τα γεγονότα, όχι τις φαντασιώσεις σας και μετρήσετε και ζυγίστε και τότε τα συζητάμε.

Σήμερα το εύκολο είναι να κρατάει κάποιος την δική σας γραμμή. Το πολύ δύσκολο είναι αυτό που λέω εγώ, μήπως έχετε την εντύπωση ότι αυτή την θέση είχα πάντα; Σαν και σας ήμουνα και έλεγα φουμαρα και είχα άδικο, και όσο το ψάχνω τόσο πιο πολύ βλέπω τι βρωμιά παίχτηκε.

Δώθηκε μια τεράστια ευκαιρία στον τόπο και οι γνωστοί άθλιοι για μια ακόμα φορά την πέταξαν στα σκουπίδια.

Ο τοπος δεν ξερω αν την πηρε την ευκαιρια*, παντως η Τουρκια μια χαρα την πηρε την ευκαιρια που δωσατε για να καταλαβει την Κυπρο. Πατριωτες κατα τα αλλα :axakaloe:

*περα απο κατι αεργους εθνικοφρονες που διοριστηκαν στο δημοσιο λογω ιδεολογιας απο το καθεστως
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 23 Απρ 2022, 10:58

pluton έγραψε:
vallon έγραψε:

Ούτε δημοκράτης είσαι ούτε χουντικός απλά είσαι ανόητος και γράφεις κοτσανες.

Ημαρτον χρονιάς ημέρα που σου την επεσα.

και ανόητος είμαι και γράφω κοτσάνες αγαπητέ μου
και είμαι πολύ καλά με όλα αυτά
και δεν μου την έπεσες
καλή Ανάσταση και είθε το Αναστάσιμο Φως να σου φέρει την πολυπόθητη Φώτιση του νου
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”