Intel ή AMD?

Τα πάντα για υπολογιστές και πληροφορική.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Intel ή AMD?

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 06 Μάιος 2017, 02:58

Ειναι του επεξεργαστη και ειναι λογικο αφου ειναι εντελως καινουργια γενια. Σιγα-σιγα θα κλεισουν τις τρυπες και θα εχεις ενα πυραυλο που 3-5 χρονια σιγουρα δεν θα θελεις να κανεις αναβαθμηση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 06 Μάιος 2017, 03:11

μα αυτό θέλω να εξασφαλίσω τουλάχιστον για μια 3ετία, δεν θέλω να κάνω καμία άλλη αναβάθμιση, μάλλον για 5ετία το κόβω κιόλας.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 06 Μάιος 2017, 03:44

https://forum-en.msi.com/index.php?topi ... msg1616968

https://forum-en.msi.com/index.php?topi ... msg1609514

αυτός εδώ έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με εμένα και τα ίδια προβλήματα
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 06 Μάιος 2017, 06:16

Μια δήλωση μόνο γα@@@ται η μικροσοφτ
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 06 Μάιος 2017, 16:51

Freisinniger έγραψε:Αυτό κάνω ούτως ή άλλωστε τώρα, δεν μου έμεινε άλλη εναλλακτική, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς την ταλαιπωρία, που τραβάω, γιατι πρέπει να βάλω την παλιά μητρική και στην συνέχεια να ξαναβάλω την καινουργια με τις ενημερώσεις και όλα τα προγράμματα φορτωμένα...

Εμένα καινούργια μητρική "κολλούσε" όλο το σύστημα από ένα γ@@@μένο "τζαμπεράκι", δε βγάζεις άκρη ,να σου ευχηθώ καλή υπομονή μπορώ μόνο :ciao5:
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 06 Μάιος 2017, 17:03

2 ΜSI μητρικές που έχω βάλει σε υπολογιστές της αδερφής μου ,η πρώτη του 2006 ,η δεύτερη του 2009 δουλεύουν ακόμα άψογα. Βέβαια όταν πήγα να κάνω flash update στην δικιά μου το 2014 ....μού κάηκε :nono:
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 06 Μάιος 2017, 17:03

Τέλειωσα χτες τα ξημερώματα τελικά δεν υπήρχε συμβατότητα με τα Windows και αναγκαστικά πρέπει να τα αναβαθμίσεις στα windows 10 build 1607 ή την τελευταία έκδοση για να λειτουργούν κανονικά. Τώρα λειτουργούν τέλεια, απλά βλέπω όμως αναγκαστικά χρειάζομαι ssd σκληρό δίσκο, γιατί όλα ενώ πετάνε...το διάβασμα και η εγγραφή στο σκληρό σέρνεται.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 06 Μάιος 2017, 17:09

Freisinniger έγραψε:Τέλειωσα χτες τα ξημερώματα τελικά δεν υπήρχε συμβατότητα με τα Windows και αναγκαστικά πρέπει να τα αναβαθμίσεις στα windows 10 build 1607 ή την τελευταία έκδοση για να λειτουργούν κανονικά. Τώρα λειτουργούν τέλεια, απλά βλέπω όμως αναγκαστικά χρειάζομαι ssd σκληρό δίσκο, γιατί όλα ενώ πετάνε...το διάβασμα και η εγγραφή στο σκληρό σέρνεται.

Πάρε από insider την τελευταία έκδοση ( 16188;) , εγώ τα έχω ως dual boot σε κοινό 500άρη SATA 3 και πάνε ένα 20% πιο γρήγορα, δεν υποστηρίζουν όμως ελληνικά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 06 Μάιος 2017, 17:10

Στύγιος έγραψε:
Εμένα καινούργια μητρική "κολλούσε" όλο το σύστημα από ένα γ@@@μένο "τζαμπεράκι", δε βγάζεις άκρη ,να σου ευχηθώ καλή υπομονή μπορώ μόνο :ciao5:

Αυτά είναι τα συχνά προβλήματα που μπορεί να διαρκέσουν μέρες ιδίως όταν κάποιος δεν έχει γνώσεις από hardware ή και software ίσως και μήνα ολόκληρο.

Μετά από 3 μέρες άγριο ξενύχτι, διαβάζοντας άπειρα φόρουμ, εγχειρίδια, τεχνικές λειτουργία, άπειρα τεστ στον υπολογιστή και κανείς στα φόρουμ δεν γράφει ξεκάθαρα αυτό το συχνό πρόβλημα ότι είναι μια αναβάθμιση των windows ή ubuntu, με αποτέλεσμα πολύ να στέλνουν πίσω τις μητρικές και τους επεξεργαστές λέγοντας ότι είναι χαλασμένα.

Ναι μεν περιγράφεται η διαδικασία σε κάποια ποστ ότι χρειάζεται κάποιος άναβάθμιση στα windows 10 build 1607 αλλά πως θα το κάνει κάποιος όταν δεν έχει πρόσβαση στον υπολογιστή του; Κανείς δεν περιγράφει με λεπτομέρεια την διαδικασία. Επομένως παθαίνοντας και μαθαίνοντας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 06 Μάιος 2017, 17:13

Στύγιος έγραψε:
Freisinniger έγραψε:Τέλειωσα χτες τα ξημερώματα τελικά δεν υπήρχε συμβατότητα με τα Windows και αναγκαστικά πρέπει να τα αναβαθμίσεις στα windows 10 build 1607 ή την τελευταία έκδοση για να λειτουργούν κανονικά. Τώρα λειτουργούν τέλεια, απλά βλέπω όμως αναγκαστικά χρειάζομαι ssd σκληρό δίσκο, γιατί όλα ενώ πετάνε...το διάβασμα και η εγγραφή στο σκληρό σέρνεται.

Πάρε από insider την τελευταία έκδοση ( 16188;) , εγώ τα έχω ως dual boot σε κοινό 500άρη SATA 3 και πάνε ένα 20% πιο γρήγορα, δεν υποστηρίζουν όμως ελληνικά.

Το πρόβλημα είναι με τον τωρινό σκληρό να διάβάζει στα 30MB και να γράφει στα 75ΜΒ είναι εντελώς εξοργιστικό.
0 .

Επιστροφή σε “Πληροφορική”