Ομιλίες και συνεντεύξεις του Ηγέτη.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Re: Ομιλίες και συνεντεύξεις του Ηγέτη.

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 11 Σεπ 2015, 21:40

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
...........οι πολιτικοι των αστικοδημοκρατιων -ψευδοδημοκρατιων ηταν παντα κι ειναι ανδρεικελα της πολιτικης σκακιερας απο αυτους που με ενα τηλεφωνημα οι χειριστες τους τους κανουν να αλλαζουν χρωμα ...γαιτι σπαταλας το ρητορικο σου ταλαντο για εναν ταλαντουχο υποκριτη συστημικο πολιτικο με τηβενο καλου παπαγαλου ??..

...ενας ευπρεπης ηγετης δεν γινεται ποτε εργαλειο συστημικο ...ενα ηγετης δεν μοστραρει ποτε σε συνεντευξεις στα συστημικα ΜΜΕ ...οταν στις παραδιπλα σελιδες διαφημιζονται κινητα , αυτοκινητα και αεροπορικα εισητηρια εικαιρειας δεν κατεβαινει σε ντεμπειτς πολιικες παραστασεις παρωδιες κια σουργελα των ΜΜΕ

Μου είσαι συμπαθής και συγνώμη που άργησα αλλά ήθελα να χαλαρώσω λίγο ωστε να έχω χρόνο να διαβάσω και να απαντήσω με την ησυχία μου.

Κατ αρχήν να σου πω να μη φοβάσαι τον ηγετη που επιλέγεις εσύ αλλά τον ηγέτη που σου επιβάλλουν οι άλλοι.
Το αν αξίζει κάποιος τον τίτλο του ηγέτη ή πως πρέπει να συμπεριφέρεται ένας ηγέτης το κρίνεις εσύ οπότε το αναιρείς οποτε θέλεις...Είναι καλύτερα έτσι.
Ενα ασφαλές κριτίριο για το αν κάποιος αξίζει τον τίτλο του ηγέτη είναι ο ηγέτης να είναι ταπεινός στο μεγαλείο του και μεγαλειώδης στην ταπεινοτητα του.

Πάμε παρακάτω.
Η ευπρέπεια ενος ηγέτη δεν καθορίζεται απο το πως χειρίζεται ο ίδιος τα συστημικά ΜΜΕ προς όφελος του αλλά πως χειρίζονται τα συστημικά μέσα αυτόν και τις επιθέσεις που εξαπολύουν εναντίον του. Σε ένα πόλεμο ο ηγέτης θα πολεμίσει ακόμα και με τα όπλα του αντιπάλου. Θα διεισδήσει στα οχυρά του και θα πάρειμε το μέρος του οσο πιο πολλους απο αυτούς μπορεί. Αυτά είναι θεμιτά. Αναίμακτο πόλεμο έχουμε, τακτικές υπάρχουν, νίκες και ήτες στο κάτω κάτω.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 11 Σεπ 2015, 22:01

AZUREUS έγραψε:Η ευπρέπεια ενος ηγέτη δεν καθορίζεται απο το πως χειρίζεται ο ίδιος τα συστημικά ΜΜΕ προς όφελος του αλλά πως χειρίζονται τα συστημικά μέσα αυτόν και τις επιθέσεις που εξαπολύουν εναντίον του. Σε ένα πόλεμο ο ηγέτης θα πολεμίσει ακόμα και με τα όπλα του αντιπάλου. Θα διεισδήσει στα οχυρά του και θα πάρειμε το μέρος του οσο πιο πολλους απο αυτούς μπορεί. Αυτά είναι θεμιτά. Αναίμακτο πόλεμο έχουμε, τακτικές υπάρχουν, νίκες και ήτες στο κάτω κάτω.

Προτείνω να χρησιμοποιείς αυτό το επιχείρημα και για τις μάχες του ηγέτη με την πλουτοκρατία. Πόλεμος εκ των έσω κλπ

Για 39 χρόνια, θα πάει χαλαρά το πράγμα. Στα 40 καίγεται και αλλάζεις ηγέτη.
0 .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 11 Σεπ 2015, 22:20

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
.........εγω θυμαμαι τις δηλωσεις του ψευτΟσυμπΟνιαρη στρεψαριστερου αρχηγου ..μετα το ΟΧΙ του δημοψηφισματος ...ειχε πει τοτε <<σημερα ειναι μια γιορτη της δημοκρατιας αυριο ομως μας περιμενει η σκληρη διαπραγματευση>>σα να μας ελλεγε σημερα γιορταστε γιατι αυριο το ΟΧΙ σας θα παει στο καλαθο των χρηστων μαζι με τους σακους των ψηφοδελτιων σας ,, αυριο μας περιμενε η σηκλη παραγματικοτηα της αποδοχης ενος τριτου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...................

Θα θυμάσαι επίσης οτι οσο ο ηγέτης προσπαθούσε να περισώσει οτι μπορούσε απο την καταστροφή που άφησε πίσω του ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που ευθύνεται πραγματικά για την χρεωκοπία και τα μνημόνια για την είσοδο μας σ αυτά, την επιβολή τους με τις ψηφοφορίες, και τον συνηθισμένο προδοτικό ρόλο του κκε (που προστάτεψε με τον ύπουλο τρόπο του αυτους που τα ψήφιζαν προσδοκόντας και επενδύοντας στην εξαθλίωση μας για να έρθουν ως μετα Μαρξ σωτήρες να μας σώσουν και να μας παρηγορήσουν) γίνονταν κάποιες διαδηλώσεις απο τους οπαδούς του ΝΑΙ.

Και οι εκπρόσωποι των οπαδών και κατ επέκταση οι οπαδοί του ΝΑΙ ήταν οτι πιο βρώμικο και διεφθαρμενο είχε ξεβράσει ο καταστροφικός και διεφθαρμένος δικομματισμός απο την αρχή του μέχρι το τέλος του.
Απο τον Μητσοτάκη και τον Λαλιώτη (ανίερη συμμαχία) μεχρι τον ρουφ τον μπουμπουκο, τον ναζί τον πλεύρη και διάφορα άλλα φασιστοειδή που διαδήλωναν και μιλούσαν για γουδιά, και για εισβολή στην βουλή σε περίπτωση που αποτυγχαναν οι διαπραγματεύσεις και δεν υπεγραφε την συμφωνία ο ηγέτης.

Και παράλληλα ξένοι ισχυροί οικονομικοί ναζιστές σε συνεργασία με τους ντόπιους δοσίλογους και γερμανοτσολιάδες και συστημικά ΜΜΕ να εχουν εξαπολύσει ένα λυσσαλέο πόλεμο εναντίον του ηγέτη.Τα θυμάσαι αυτά? Ναι τα θυμάσαι αλλά θέλεις να τα ξεχνάς. Γιατί ηθελημένα ή άθελα σου γίνεσαι πιο συστημική απο τους μητσοτάκηδες και τους λαλιώτηδες αυτού του κόσμου αφου συμμαχείς μ αυτούς και δεν στέκεσαι απέναντί τους. Η θέσεις είναι μοιρασμένες και είναι μόνο δυο. Ή μ αυτούς ή μαζί μας...

Και οι οπαδοι αυτοί του ΝΑΙ κατέβαιναν και διαδήλωναν και ήταν πολλοι. Και παρουσιαζόταν ως περισσότεροι απο τα συστημικά ΜΜΕ και κλείσαν και τις τράπεζες, και σφίγγαν τις θηλιες στο λαιμό όλων μας και γμ το σπίτι τους γμ. Τα πήρα τώρα. Και ο ηγέτης στην σοφία του αναρρωτήθηκε. Τι στο διάλο παριστάνω εγώ εδώ?Να καθομαι να παλεύω και να τρώγομαι με τον καθε Μογγόλο και να βγάζω τον έρπη, να τα έχω βάλει με όλον τον πλανήτη για να σώσω καμιά συνταξη ή κανα μισθο του καθε φτωχομπινέ ή του κάθε δεκοτζή συνταξιούχου και να έχω απέναντί μου ολα τα απόσκατα να μου κατεβαίνουν και να διαδηλώνουν και να γεμίζουν τις πλατείες ενώ αυτοί που υποτίθεται οτι παλεύω για χάρη τους καθονται στους γαμωκαναπέδες τους αγορασμένους μάλιστα απο το ΙΚΕΑ (ξευτύλα) και να ξύνουν τα ρχιδια τους βλέποντας σήριαλ και μαγειρικές? Βρε δε πηδιέστε όλοι σας λέω εγώ. Σκέφτηκε ο ηγέτης με τη μεγάλη σοφία του.

Και τους έβαλε να σηκωθούνε με το ζόρι απο τους καναπέδες και να πάνε να ψηφίσουν να πουνε τη γνώμη τους. Να ξέρει κι αυτός που βρίσκεται και που βαδίζει... Η επιλογή ηταν ανάμεσα στο ΝΑΙ και στο ΟΧΙ. Το ΝΑΙ το πήρανε οι άλλοι (οι χουντοπασοκοδεξιοί) αρα η μοναδική επίλογή για να στείλουν το μυνημα τους ηταν το ΟΧΙ. Και του έδειξαν οι περισσότεροι και οι καλύτεροι οτι τον στηρίζουν και τον αγαπούν. Και θα είναι ο ηγέτης τους και ελπίζουν σ αυτον για ένα καλύτερο μελλον για αυτούς και τα παιδιά τους σε μια νέα καλύτερη εποχή που έρχεται για όλους εμάς τους ταπεινούς και απλούς ανθρώπους. Στους καλούς ανθρώπους.
Σιχτίρ συγκινήθηκα...
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 11 Σεπ 2015, 22:36

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 4

...Αζερους δνε εχεις ακουσει τιποτε για αυτα που λενε..μπλα μπλα μαλακίες μπλα μπλα μαλακίες μπλα μπλα μαλακίες μπλα μπλα μαλακίες...κλπ κλπ
http://www.proΚtothema.gr/politics/article/506942/epese-to-internet-gia-tis-diakopes-tsipra-sto-skafos-kai-ti-vila-tou-mr-dhi/

άσε μας ρε μυθηρα και σε θεωρούσα κάπως ψαγμένη... :rolleyes:
0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 11 Σεπ 2015, 23:13

Μπήκα και εγώ από ενδιαφέρον να δω τον Ηγέτη και είδα τον Άμποτ από το Αθαμάνιο
Από ολόκληρο το Κοινοβούλιο αν υπάρχουν 3-4 άτομα που τηρούν το Σύνταγμα και είναι Δημοκράτες.
Μεταξύ αυτών από αριστερά βάζω την Κωνσταντοπούλου από δεξιά τον Μπουμπούκο και τον Αρβανίτη
ακροδεξιά. Φτάσαμε σε σημείο να μπαίνει στη βουλή ο Λεβέντης, να είναι εκπρόσωπος κόμματος η Γεροβασίλη και δεξιός
ο Μ. Βαρβιτσιώτης..
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 11 Σεπ 2015, 23:20

Γιατι Σικελιωτα μου?
Δεν ειναι ο Βαρβι δεξος?
Δεν ειναι η Γεροβασιλη δυναμικη νεαρα, τεσπα......
Δεν ειναι ο Λεβεντης Δημοκρατης Κεντρωος οπαδος φανατικος του γερου Γεροπαπαντρεου?

Τι θετε μωρε απο αυτη τη δυσμοιρη χωρα, διανοιες και εφευρετες?

Δεν σας φτανει που εβγαλε τον ηγετη του πλανητη της εκατονταετιας? :nono:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 12 Σεπ 2015, 16:49

σχολιο 5

ο Τσιπρας , ενας προκατ κομματικος αρχηγος ,,ο πρωθυπουργος της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ

...........το Τσιπρα τον γνωρισα απο τα μεσα καθως ειμουν κομματικο μελος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ .. θυμαμαι στη νομαρχιακη μας οργανωση τη κεραμμυδα .,.. ειχε παραιτηθει ο Αλαβανος και ο προτεινομενος στην θση του ηταν ο σχετικα αγνωστος σε μας νεαρουλης Τσιπρας ,,,ολοι κοιτιομασταν μεταξυ μας ποιος ειναι τουτος κια γιατι τον προωθουν στηνπροεδρικη καρεκλα???ο Αλαβανος ειχε δωσει την γραμμη του .. ψηφιζουμε Τσιπρα για προεδρο του κομματος ετσι ειχε πει .. ετσι κι εγινε τον ψηφισα κια εγω στην νομαρχιακη μου χωρις να ξερω τιποτε γαι αυτον μονο οτι ηταν υποψηφιος σεκαποιε ς δημοτικες εκλογες .. ετσι βγηκε με "¨δημοκρατικο "τροπο ο Τσιπρας ο μεγαλος ηγετης μπροστα αναδειγμενος απο τα μελη του κομματος του που δνε ξεραμε τι σοι πραμα ειναι ο τυπος που ψηφιζαμε απλα μας δοθηκε γραμμη Αλαβανου ..τι να θυμηθω ....
...τι να πρωτοθυμηθω μου τυχε να ειμαι επιλεγμενη αντιπροσωπος στην μεγαλη ιδρυτικη συνελευση του ΣΥΡΙΖΑ το καλοκαιρι του 2013 θυμαμαι τα αδεια εδρανα σε ομιλιες ανθρωπων αγωνιστων παλαιμαχων που κανεις σχεδον απο τους παρευρισκομενους δεν παρακαλουθουσε .. κια μετα θυμαμαι την ελευση του αρχηγου με τους νεολαιους πανω στο ρετιρε του αμφιθεατρου του Σταδιου Ειρηνης κια Φιλιας να φωναζουν συντονισμενα ως ψαλτες σε εκλησιαστικη υμνωδια <<ΑΛΕΞΗ ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΛΕΞΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ >>..
θα ψηφιζαμε γαι τςι διαταξεις του καταστατικου του ΣΥΡΙΖΑ ..χμμ ,, οι περισσοτεροι διαβαζαμ τελευται στγμη τις εναλλακτικε ςπροτασεις ,,,κι οταν ερχοταν η ωρα της ψηφοφοριας σηκωναμε τα χερια μας .. καποιο σηκωναν τα χερια τους δυο φορες διπλοψηφιζαν,, αλλο ρωτουσαν γεματοι απορια για το τι ψηφιζουμε τωρα κι αλλα ευτραπελα ..χμ ετσι ιδρυθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ με συνοπτικες δημοκρατικες διαδικασιες ...θυμαμαι το Τριπρα να λογοφερει με το Γλεζο κα ιμετα να κατεβαινει απο το εδρανο και να το χτυπα ολο χαρη και τσιρμονια στην πλατη προσπαθωντας να τον καλμαρει ...
θυμαμαι τον αρχηγο Τσιπρα ,, καλεσμενο της νομαρχικης μας επιτροπης ..σε ενα αμφιθετρο του νησιου μας ..τιγκα α το αμφιθεατρο αυτος με το που σηκωνεται να μιλησει προσπαθωντας να φτιαξει το μικροφωνο του αμολα το πρωτο του μαργαριταρι << καλα λειτουργει τιποτε καλο σε αυτον τον τοπο σας ?> ετσι μας καλωσωρισε σε εκεινη την ομιλια ...

...βεβαια θυμαμαι και την απαντηση που μου ειχε δωσει ο ταν του ειχα στειλει ψευδονυμως ενα εμαιλ προσωπικο που τον ρωτουσα τοτε σαν προεδρο του Συνασπισμου για τα οσα λεγονται για την κατασκευαστικη του αδερφου του του..εκει μου απαντησε οτι ηταν ολα ψεμα ...μαλιστα σχολιαζοντας κατι που του ειχα πει για τον εαυτο μου < μη σε αδικεις>> μου ειπε ...ηταν τοτε που ακομη τα εμαιλ του τα ανοιγε μονος του και απαντουσε στις ερωτησεις απλων μελων και πολιτων γιατι μετα ολα αυτα τα ανελαβαν οι επικοινωνιακοι του συμβουλοι ..οι οποιοι τον απομονωσαν απο τους πολιτες και τον εχουν βαλει σε "καραντινα"

....αλλα ας δουμε ποιοι ειναι αυτοι οι συμβουλοι >>>>στην συνεχεια θα μιλησουμε για αυτους .... ΑΖΕΡΟΥς .. εχεις πει κια για μενα καλα λογια αλλα νομιζω οτι τα ειπε ς επειδη γενικα εχεις την ταση να εκθειαζες ευκολα του αλλους ...χμμμ...αυτο ειναι κακο .. ενας επαναστατης δδεν πρεπει να ειναι μωροπιστος κια ευκολοπιστος ...ουτε προσωπολατρης .. το ΣΥΡΙΖΑ οχι μονο τον εχω ψηφισει 2 - 3 φορες αλλα ειμουν και καποια χρόνια μελος κομματικο στην τοπικη νομαρχιακη επιτροπη και αντιπροσωπευσα και το νησι μου στην ιδρυτικη του συνελευση......κατι ξερω κι εγω λοιπον απο τα μεσα ....
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 12 Σεπ 2015, 16:57

ο Αλαβανος ειχε δωσει την γραμμη του .. ψηφιζουμε Τσιπρα για προεδρο του κομματος ετσι ειχε πει .. ετσι κι εγινε τον ψηφισα κια εγω στην νομαρχιακη μου χωρις να ξερω τιποτε γαι αυτον μονο οτι ηταν υποψηφιος σεκαποιε ς δημοτικες εκλογες .. ετσι βγηκε με "¨δημοκρατικο "τροπο ο Τσιπρας ο μεγαλος ηγετης μπροστα αναδειγμενος απο τα μελη του κομματος του που δνε ξεραμε τι σοι πραμα ειναι ο τυπος που ψηφιζαμε απλα μας δοθηκε γραμμη Αλαβανου ..τι να θυμηθω ....

Εμ δεν φταίει ούτε ο Αλαβάνος, ούτε ο Τσίπρας που είσασταν πρόβατα και κάνατε ο,τι είπε ο τσοπάνης, άκριτα. Συγγνώμη δηλαδή.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 12 Σεπ 2015, 20:28

AZUREUS έγραψε:
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 4

...Αζερους δνε εχεις ακουσει τιποτε για αυτα που λενε..μπλα μπλα μαλακίες μπλα μπλα μαλακίες μπλα μπλα μαλακίες μπλα μπλα μαλακίες...κλπ κλπ
http://www.proΚtothema.gr/politics/article/506942/epese-to-internet-gia-tis-diakopes-tsipra-sto-skafos-kai-ti-vila-tou-mr-dhi/

άσε μας ρε μυθηρα και σε θεωρούσα κάπως ψαγμένη... :rolleyes:

καλα αζορ, το γεγονος και μονο οτι θεωρουσες ψαγμενη τη μυζηθρα, αποδεικνυει οτι το αντιληπτικο σου επιπεδο βρισκεται κατω απο το απολυτο θερμοκρασιακο μηδεν (εκει που θεωρητικα παγωνει ακομα και η κινηση των ηλεκτρονιων).

δικαια λοιπον η μεγιστη κατακτηση που μπορεις να επιτυχεις ειναι να κουνας σημαιακια και να κολας αφισες στη στανη του ηγετη ...

παμε : σαρωωωωνει ο ηγετης
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 12 Σεπ 2015, 21:10

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 5

....αλλα ας δουμε ποιοι ειναι αυτοι οι συμβουλοι >>>>στην συνεχεια θα μιλησουμε για αυτους .... ΑΖΕΡΟΥς .. εχεις πει κια για μενα καλα λογια αλλα νομιζω οτι τα ειπε ς επειδη γενικα εχεις την ταση να εκθειαζες ευκολα του αλλους ...χμμμ...αυτο ειναι κακο .. [size=150]ενας επαναστατης δδεν πρεπει να ειναι μωροπιστος κια ευκολοπιστος ...ουτε προσωπολατρης
.. το ΣΥΡΙΖΑ οχι μονο τον εχω ψηφισει 2 - 3 φορες αλλα ειμουν και καποια χρόνια μελος κομματικο στην τοπικη νομαρχιακη επιτροπη και αντιπροσωπευσα και το νησι μου στην ιδρυτικη του συνελευση......κατι ξερω κι εγω λοιπον απο τα μεσα ....

δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.
Το να αποκυρήττεις δικές σου προηγούμενες πολιτικές επιλογές είναι δικαίωμα σου αλλά γι αυτό δεν νομίζω φταίει ο κάθε Τσίπρας ο Αλαβάνος ή οποιοσδήποτε πολιτικός αρχηγος ενός κόμματος.
Απλά παραδέχεσαι το λάθος της επιλογής σου και πας σε άλλα πολιτικά χωράφια.

Και εξακολουθείς να ξεπέφτεις σε φτηνά εως φτηνιάρικα επιχειρήματα εναντίον αυτών των επιλογών σου καταφέρνοντας να μειώνεις τον εαυτό σου περισσότερο παρά τον Τσίπρα και τον καθε άλλο πολιτικό.
Τι παει να πει είχα στείλει ένα προσωπικό ανώνυμο ραβασάκι στον Τσίπρα οπου τον ρωτούσα ....μπλα μπλα μπλα και τον ρώτησες αν του αρέσει το στιφάδο ή μουσακάς περισσοτερο και αυτός σου απάντησε "μη με αδικείς γιατί κάνω δίαιτα" και παρεξηγήθηκες εσύ γιατί δεν ήθελε να φάει τον μουσακά που του έφτιαξες εσύ και κάμποσα ακόμα χιλιάδες μέλη του τότε συνασπισμού...

Τα διαδικαστικά του καθε κόμματος δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα καθώς δεν ήμουν ποτέ ενταγμένος ή ενεργό κομματικό μέλλος ενός κόμματος... Πόσο μάλλον του συνασπισμου των συνιστωσων και των τάσεων του τότε συριζα που προσπάθησε ο Τσίπρας να τους συμμαζέψει λίγο να μην είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν αλλά τον αριστεριστή και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς....

Τέλος πάντων προς το παρόν σταματάω γιατί ξεκίνησε η ομιλία του Ηγετη στην Καλαμάτα... θα συνεχίσω κάποια άλλη στιγμή...
0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”