Παραίτηση διευθυντή Λυκείου με καταγγελίες: «Αλήθεια αυτή είναι η περιβόητη αξιολόγηση;»

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Παραίτηση διευθυντή Λυκείου με καταγγελίες: «Αλήθεια αυτή είναι η περιβόητη αξιολόγηση;»

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Απρ 2023, 17:30

Τι νομίζει ο κόσμος ότι γίνεται στα σχολεία

Η πραγματικότητα
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: Παραίτηση διευθυντή Λυκείου με καταγγελίες: «Αλήθεια αυτή είναι η περιβόητη αξιολόγηση;»

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 25 Απρ 2023, 20:17

:s_cool :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 25 Απρ 2023, 20:39

bizeli έγραψε:

Με ή χωρίς αξιολόγηση τα παιδιά βγαίνουν και θα βγαίνουν αμόρφωτα.

Έχουν πάρει όλοι πολύ σοβαρά το θέμα σκάκι στα σχολεία. :laugh1: Αυτοί το φαντάζονται ότι θα γίνει κάτι τρομερό. Λες και έχουμε σχολειάρες που θα υπάρχει ειδική αίθουσα σκάκι (όπως φυσικά έχουμε ειδικές αίθουσες για όλα τα υπόλοιπα :laugh1: ) και θα διοργανώνουμε σκακιστικούς ομίλους και κάπως όλοι φαντάζονται ότι θα μετατραπούν τα σχολεία σε κύκλο των χαμένων ποιητών.
Είπαμε τα σχολεία είναι ένα απίστευτο στουμπωτήρι ρίξε και αυτό ρίξε και το άλλο και προχειράτζες και ό,τι βγει και θα λέμε ότι κάνουμε σκάκι στα σχολεία.
:laugh1:

αυτο με το σκακι με εχει παλαβωσει ως ενα βαθμο οι περισσοτεροι αν και μορφωμενοι
δεν εχουν ιδεα ..και να επιμενουν με τις παπαριες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Απρ 2023, 22:03

nemo έγραψε:αυτο με το σκακι με εχει παλαβωσει ως ενα βαθμο οι περισσοτεροι αν και μορφωμενοι
δεν εχουν ιδεα ..και να επιμενουν με τις παπαριες

Τζάμπα τρελαίνεσαι.
Αν κρίνω από όσες φαεινές ιδέες έχουν περάσει από τα σχολεία ....
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 25 Απρ 2023, 23:02

bizeli έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Kαι που το ξέρεις αυτό; :dunno:

Αυτό που λες είναι ότι έχεις στρες στην δουλειά σου. 9 στους 10 εργαζόμενους διαφόρων επαγγελμάτων λένε το ίδιο, με λιγότερη ή περισσότερη βασιμότητα.

Μου θυμίζεις σαν κάτι τύπους που αγοράζουν από telemarketing ό,τι απατεωνιά πωλείται.
Έχεις την εντύπωση ότι επειδή θα γίνει αξιολόγηση θα αλλάξουν τα πάνω κάτω στα σχολεία και ξαφνικά θα γίνουμε χάρβαρντ.
Θα μείνουν μόνο οι άξιοι δάσκαλοι που θα βγάζουν μόνο άριστους μαθητές.
Ζεις σε μια αυταπάτη και τρως αμάσητο οτιδήποτε σου πλασάρεται.
Επειδή δεν σε θεωρώ χαζό , πιστεύω ότι έχεις άλλα κίνητρα.
Πάντως σίγουρα δεν κόπτεσαι για την παιδεία.

Δεν ρωτάς, έχεις ήδη την απάντηση στον εαυτό σου έτοιμη.
Όχι, δεν έχω αυτή την εντύπωση, και το έχω γράψει και στο παρελθόν κιόλας, αρκετές φορές κιόλας.
Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να εισαχθεί η πρακτική της αξιολόγησης γενικά. Αν δεν είναι καλή η μία ή άλλη μεθοδολογία, θα πρέπει να προσαρμοστεί, και αυτό κυρίως θα συμβεί με την συμβολή των εκπαιδευτικών. Αυτό όμως, δεν μπορεί να συμβεί όταν βρίσκει καθολική αυτιστική άρνηση απο τους εκπαιδευτικούς. Όσο συμβαίνει αυτό, θα υπάρχει κάποιος στο υπουργείο που θα κατεβάζει την δική μεθοδολογία.

bizeli έγραψε:Γενικά όλα τα πράγματα στα σχολεία γίνονται με μια προχειρότητα (ακόμα και η αξιολόγηση). Τώρα μπήκε και το σκάκι. Και κάθονται όλοι και κάνουν συζητήσεις επί συζητήσεων για το αν πρέπει να μπει το σκάκι, το κολύμπι, το τέτρις... το ένα το άλλο λες και λύσαμε όλα τα προβλήματα της παιδείας.
Μιλάμε για άτομα, που όχι δεν κάνουν πειράματα όπως είχα πει, αλλά ακόμα χειρότερα παίζουν κανονικά με την παιδεία.
Ένα είναι το μόνο σίγουρο.
Με ή χωρίς αξιολόγηση τα παιδιά βγαίνουν και θα βγαίνουν αμόρφωτα.

Έχουν πάρει όλοι πολύ σοβαρά το θέμα σκάκι στα σχολεία. :laugh1: Αυτοί το φαντάζονται ότι θα γίνει κάτι τρομερό. Λες και έχουμε σχολειάρες που θα υπάρχει ειδική αίθουσα σκάκι (όπως φυσικά έχουμε ειδικές αίθουσες για όλα τα υπόλοιπα :laugh1: ) και θα διοργανώνουμε σκακιστικούς ομίλους και κάπως όλοι φαντάζονται ότι θα μετατραπούν τα σχολεία σε κύκλο των χαμένων ποιητών.
Είπαμε τα σχολεία είναι ένα απίστευτο στουμπωτήρι ρίξε και αυτό ρίξε και το άλλο και προχειράτζες και ό,τι βγει και θα λέμε ότι κάνουμε σκάκι στα σχολεία.
:laugh1:

Μέτρα πειραματικά είναι όλα αυτά. Κάποια θα παραμείνουν, άλλα θα εξαφανιστούν, κλπ.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 26 Απρ 2023, 00:39

Προέλλην έγραψε:. Αν δεν είναι καλή η μία ή άλλη μεθοδολογία, θα πρέπει να προσαρμοστεί, και αυτό κυρίως θα συμβεί με την συμβολή των εκπαιδευτικών.

Ναι τους υπολογίζουν τόσο πολύ που να είσαι σίγουρος ότι περιμένουν πως και πως να ακούσουν τη γνώμη τους και τις προτάσεις τους, η αγωνία τους έχει φάει... :laugh1:
Δεν ξέρω σε ποιο παράλληλο σύμπαν ζείτε ... :omggg:
(Ωστόσο όπως είπε και το bizeli αφελής δεν νομίζω να είσαι..... :hmmm )
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 26 Απρ 2023, 01:04

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Προέλλην έγραψε:. Αν δεν είναι καλή η μία ή άλλη μεθοδολογία, θα πρέπει να προσαρμοστεί, και αυτό κυρίως θα συμβεί με την συμβολή των εκπαιδευτικών.

Ναι τους υπολογίζουν τόσο πολύ που να είσαι σίγουρος ότι περιμένουν πως και πως να ακούσουν τη γνώμη τους και τις προτάσεις τους, η αγωνία τους έχει φάει... :laugh1:
Δεν ξέρω σε ποιο παράλληλο σύμπαν ζείτε ... :omggg:
(Ωστόσο όπως είπε και το bizeli αφελής δεν νομίζω να είσαι..... :hmmm )

Αν, θα και όταν.

Να δούμε την πρόταση μεθοδολογίας αξιολόγησης απο τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς και μετά.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Κοινωνία”