bizeli έγραψε:pluton έγραψε:Όχι δεν είναι σκηνοθετημένη καμία φωτογραφία και οι τρεις φωτογραφίες δείχνουν τι σκέπτονται και πως αισθάνονται....
Συγγνώμη ρε πλούτωνα επειδή βλέπω ότι έχεις ποστάρει ένα κάρο φωτογραφίες από στιγμιότυπα της κηδείας του τέως ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι το ξεχωριστό έκαναν από οποιονδήποτε άλλο σε με μια οποιαδήποτε κηδεία;
Δλδ οι υπόλοιποι που πάμε σε κηδείες τι κάνουμε και δεν έχουμε ήθος;
Ο λαός που ξέρω εγώ θεοφτωχοι, άνεργοι, βιοπαλαιστές συνήθως στέκονται σαν άνθρωποι μπροστά σε ένα φέρετρο, τιμούν την σημαία μας, συγκινούνται με τον Εθνικό Ύμνο, έχουν πατριωτισμό, θρησκευτικό συναίσθημα ...
Όχι όμως το πράγμα στραβωνει κάθε μέρα, τα παραδείγματα από την πολιτική σαπιλα της μεταπολίτευσης, του δημοσιογραφικού σκουπιδαριου, του ανύπαρκτου πνευματικού κόσμου, της μαστουρωμενης, εκπουστευμενης και εκπουτανευμενης καθοδήγησης (όπως έλεγε και ο Καργακος) οδηγούν σταδιακά τον λαό σε πρότυπα αντίθετα με αυτά που ο μέσος Έλληνας θεωρεί ότι μας εκπροσωπούν.
Ήρθαν λοιπόν, κάποιοι χωρίς λόγια, χωρίς ταρατατζουμ, χωρίς απαιτήσεις, σεμνά, ταπεινά, ήρεμα να κηδεψουν τον άνθρωπο τους.
Οι κομπλεξικοι γλεντοκοποι της μεταπολίτευσης ήθελαν να τους ταπεινωσουν, να τους καγχασουν, να τους γελοιοποιήσουν....
Πολιτικοί, ΜΜΕ, προοδευτικοί απευθύνθηκαν σε κουφούς, τυφλούς, νεκρωμενους και χάιδεψαν πάθη, φανατισμους, εμπάθειες.
Γιατί; Διότι φοβούνται μη φανεί η γύμνια τους....
Και η εικόνα που βγήκε τους ξεβρακωσε. Τώρα τρέχουν αυτοί που δεν κατάλαβαν τι παίχτηκε (εδώ βάλε και εσένα μεσα) να δικαιολογήσουν πάση θυσία την τυφλότητα τους.
Λοιπόν δεν παίχτηκε το πολίτευμα, εγώ πχ δεν θέλω γλάστρα ΠτΔ θέλω σε πολύ σημαντικά θέματα να έχει άποψη, δες τι γίνεται στις ΗΠΑ διοικούνται από πρόεδρο, αλλά στις αποφάσεις του λέει όχι αν το κρίνει το Κογκρέσο, εδώ ποιος θα πει όχι στην συμφωνία των Πρεσπών; Οι βουλευτές;
Δεν παίχτηκε το πολίτευμα, παίχτηκαν όλα αυτά που γράφονται στο ποστ που σε προσβάλει.
Δες το κείμενο που σου έβαλα λέει πολλά πράγματα, όλα τα πέρασες στο ντουκο, ξαναδιάβασε το, το κείμενο μιλάει που μας έχει οδηγήσει αυτή η κατηφόρα, δες το ξανά....
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».