Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

'71
Crazy poster
Crazy poster

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό '71 » 12 Μάιος 2019, 23:25

Προέλλην έγραψε:Εσύ φίλε 71 τώρα στα κοντά που έρχεται η γαλάζια χούντα, που θα μεταναστεύσεις;

Εγώ μαζεύω χρήματα για ένα πρόβλημα υγείας καθώς και για μετανάστευση στην Ωκεανία.Δεν σχετίζεται αυτό με την πρωθυπουργοποίηση ή μη του γαλάζιου αλήτη όμως.Ούτως ή άλλως έχω σκοπό να φύγω κάποια στιγμή,όταν έχω τα απαραίτητα χρήματα και ότι άλλο χρειαστεί.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Μάιος 2019, 22:16

'71 έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Εσύ φίλε 71 τώρα στα κοντά που έρχεται η γαλάζια χούντα, που θα μεταναστεύσεις;

Εγώ μαζεύω χρήματα για ένα πρόβλημα υγείας καθώς και για μετανάστευση στην Ωκεανία.Δεν σχετίζεται αυτό με την πρωθυπουργοποίηση ή μη του γαλάζιου αλήτη όμως.Ούτως ή άλλως έχω σκοπό να φύγω κάποια στιγμή,όταν έχω τα απαραίτητα χρήματα και ότι άλλο χρειαστεί.

Μερακλής, στηρίζω.

Με βίζα τι θα κάνεις; Άνοιξε νήμα να δώσει το κοινό τα φώτα του. (προσοχή μην βρεθείς σε κανένα απομακρυσμένο νησί-κέντρο κράτησης μαζί με Ινδονήσιους, Φιλιππινέζους και λεβέντες πρώην κανίβαλους απο Παπούα)
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 13 Μάιος 2019, 22:19

Προέλλην έγραψε:
'71 έγραψε:Εγώ μαζεύω χρήματα για ένα πρόβλημα υγείας καθώς και για μετανάστευση στην Ωκεανία.Δεν σχετίζεται αυτό με την πρωθυπουργοποίηση ή μη του γαλάζιου αλήτη όμως.Ούτως ή άλλως έχω σκοπό να φύγω κάποια στιγμή,όταν έχω τα απαραίτητα χρήματα και ότι άλλο χρειαστεί.

Μερακλής, στηρίζω.

Με βίζα τι θα κάνεις; Άνοιξε νήμα να δώσει το κοινό τα φώτα του. (προσοχή μην βρεθείς σε κανένα απομακρυσμένο νησί-κέντρο κράτησης μαζί με Ινδονήσιους, Φιλιππινέζους και λεβέντες πρώην κανίβαλους απο Παπούα)

Ότε και αν καταφέρω να φτάσω στον προορισμό,θα δημοσιεύσω από αυστραλιανή άι πι.
Τώρα δεν έχει νόημα να γράψω κάτι,ο μανώλης με τα λόγια κτίζει ανώγια και κατώγια.
Πάντως έχω διάφορα πλάνα σχετικά με το θέμα της βίζας το οποίο όπως σωστά υπέθεσες με απασχολεί.Ότι χρειαστεί να κάνω,θα το κάνω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Μάιος 2019, 22:26

'71 έγραψε:Πάντως έχω διάφορα πλάνα σχετικά με το θέμα της βίζας το οποίο όπως σωστά υπέθεσες με απασχολεί.Ότι χρειαστεί να κάνω,θα το κάνω.

Τι πλάνα έχεις;

Aντικειμενικά είναι 4:

(1) Να σε προσλάβει κάποιος όντας τουρίστας και χωρίς άδεια παραμονής, δλδ να μπεί σε διαδικασία να αντιμετωπίσει την γραφειοκρατία για πάρτι σου.

(2) Nα βγάλεις άδεια πραμονής ως φοιτητής.

(3) Nα βγάλεις skilled worker visa, υπό την προϋπόθεση ότι θα περάσεις τεστ άριστης γνώσης αγγλικών, ότι λίγο πολύ είσαι κάτω των 40, και κυρίως ότι έχεις 3 χρόνια αποδείξιμης μέσα σύμβασης και αναλυτικών καταστάσεων μισθοδοσίας προϋπηρεσίας ακριβώς στο αντικείμενο σπουδών σου.

(4) Μετά την λήξη της τουριστικής σου βίζας, να βγείς στην παρανομία.
0 .
Ich bereue nichts

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 13 Μάιος 2019, 22:30

Προέλλην έγραψε:
'71 έγραψε:Πάντως έχω διάφορα πλάνα σχετικά με το θέμα της βίζας το οποίο όπως σωστά υπέθεσες με απασχολεί.Ότι χρειαστεί να κάνω,θα το κάνω.

Τι πλάνα έχεις;

Aντικειμενικά είναι 4:

(1) Να σε προσλάβει κάποιος όντας τουρίστας και χωρίς άδεια παραμονής, δλδ να μπεί σε διαδικασία να αντιμετωπίσει την γραφειοκρατία για πάρτι σου.

(2) Nα βγάλεις άδεια πραμονής ως φοιτητής.

(3) Nα βγάλεις skilled worker visa, υπό την προϋπόθεση ότι θα περάσεις τεστ άριστης γνώσης αγγλικών, ότι λίγο πολύ είσαι κάτω των 40, και κυρίως ότι έχεις 3 χρόνια αποδείξιμης μέσα σύμβασης και αναλυτικών καταστάσεων μισθοδοσίας προϋπηρεσίας ακριβώς στο αντικείμενο σπουδών σου.

(4) Μετά την λήξη της τουριστικής σου βίζας, να βγείς στην παρανομία.

Και άλλα υπάρχουν,θα τα πούμε αν γνωριστούμε καλύτερα μέσω ΠΜ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Μάιος 2019, 22:36

Όλα στο φως.
0 .
Ich bereue nichts

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 13 Μάιος 2019, 23:33

xD
0 .

Άβαταρ μέλους
mixaliss
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό mixaliss » 14 Μάιος 2019, 00:08

71, γιατί δεν σκέφτεσαι για Αγγλία; 50 Ευρώ με Ryanair , φτάνεις σε 3 ώρες, και δε σε νοιάζει για βίζες και άδεια παραμονής. Η ανεργία είναι χαμηλότερη από την Αυστραλία αυτή την περίοδο.
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 14 Μάιος 2019, 11:47

mixaliss έγραψε:71, γιατί δεν σκέφτεσαι για Αγγλία; 50 Ευρώ με Ryanair , φτάνεις σε 3 ώρες, και δε σε νοιάζει για βίζες και άδεια παραμονής. Η ανεργία είναι χαμηλότερη από την Αυστραλία αυτή την περίοδο.

Επειδή πιστεύω ότι η ίδια η Αγγλία δε θέλει ανθρώπους σαν εμένα,έχω αυτή την αίσθηση...ίσως κάνω λάθος δε ξέρω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 14 Μάιος 2019, 14:28

'71 έγραψε:
mixaliss έγραψε:71, γιατί δεν σκέφτεσαι για Αγγλία; 50 Ευρώ με Ryanair , φτάνεις σε 3 ώρες, και δε σε νοιάζει για βίζες και άδεια παραμονής. Η ανεργία είναι χαμηλότερη από την Αυστραλία αυτή την περίοδο.

Επειδή πιστεύω ότι η ίδια η Αγγλία δε θέλει ανθρώπους σαν εμένα,έχω αυτή την αίσθηση...ίσως κάνω λάθος δε ξέρω.

Μην τρως μαρξιστοειδη παραμυθια.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”