μεταξυ μας να μιλαμε σοβαρα μια και ειμαστε μια μικρη παρεα
και οχι να προσπαθει ο καθενας να την λεει στον αλλον γιατι ετσι το θελει
ή το επιτασσει το φαντασμα του παππου κλπ
ακουγοντας μια διαφορετικη γνωμη οσο και να μη μας αρεσει
αρχιζουμε και αλλαζουμε υποσυνειδητα το σκεπτικο μας διαφοροποιωντας το
'εστω και ελαχιστα κερδιζουμε εμεις
44 χρόνια από την πτώση της φασιστικής χούντας
-
nemo
- Supreme poster

Re: 44 χρόνια από την πτώση της φασιστικής χούντας
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Ψευτάκο.... εγώ δεν μίλησα ποτέ ότι η όποια δικτατορία είναι καλή, από την αρχή ξεκαθάρισα ότι η δικτατορία του Γ Παπαδόπουλου ήταν καλή ενώ η δικτατορία του Ιωαννίδη ήταν μια κακή δικτατορία.
Αν κάνεις μια αναδρομή στα στρατιωτικά κινήματα (δικτατορίες διότι είχαμε και δικτατορίες χωρίς να κινηθεί ο στρατός) που έγιναν υπήρξαν καλές και κακές.
Το ιδιο καθεστως ηταν η χουντα του Παπαδοπουλου με εκεινη του Ιωαννιδη. Τις διαχωριζεις τεχνητα γιατι επι Ιωαννιδη χασανε οι φιλοι σου οι χουντικοι την Κυπρο και δεν συμφερει την προπαγανδα σου αυτο.
Αντιθετα η μεταπολιτευση που ειναι μια περιοδος κοντα 50 ετων με διαφορες κυβερνησεις την λαμβανεις ως μια ενιαια περιοδο, παλι για λογους προπαγανδας.
Και επειδη σε τελικη αναλυση δεν μπορουμε να αναστησουμε το ινδαλμα σου τον Παπαδοπουλο να κυβερνησει, σε ρωταω: στην Ελλαδα του 2018 ποιος θες να κυβερνησεις? Τι ψηφιζεις ρε ανθρωπε? Σημερα κλεινουμε μια βδομαδα απο τοτε που σε πρωτορωτησα και ακομα να πεις κατι.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε: μαθετε επιτελους να μιλατε
πανω σε γεγονοτα
Τα γεγονοτα λενε οτι η βιομηχανια στην Ελλαδα στηθηκε επι δημοκρατιας. Δε θα αλλαξουμε τα γεγονοτα επειδη δε βολευει την ακροδεξια προπαγανδα του Πλουτονα.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

λαχου..ειπαμε οτι ειχε ο καθενας να πει... δεν θα σκασω κιολας
η χουντα ειχε και εκατο στραβα που αν τα αναφερεις θα συμφωνησω
αλλα για την αλματωδη αναπτυξη που συνεβει επι χουντας ειδικα σε επαρχια
και βιομηχανια μιλουν τα γεγονοτα
1 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:λαχου..ειπαμε οτι ειχε ο καθενας να πει... δεν θα σκασω κιολας
Aλματωδη αναπτυξη ειχαμε και πριν την χουντα.
Η χουντα δε σας αρεσει λογω της αναπτυξης σας αρεσει γιατι ηταν η καλυτερη περιοδος για τους ακροδεξιους.
Αλλωστε μια χαρα περνουσε ο κοσμος στην μεταπολιτευση πριν το '10 και μην το αρνηθεις.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:λαχου..ειπαμε οτι ειχε ο καθενας να πει... δεν θα σκασω κιολας
Aλματωδη αναπτυξη ειχαμε και πριν την χουντα.
Η χουντα δε σας αρεσει λογω της αναπτυξης σας αρεσει γιατι ηταν η καλυτερη περιοδος για τους ακροδεξιους.
Αλλωστε μια χαρα περνουσε ο κοσμος στην μεταπολιτευση πριν το '10 και μην το αρνηθεις.
δεν εχεις ιδεα γιατι μιλας αλλα επιμενεις λογω ιδεολογικων κολληματων
σου μιλαω για επαρχια για δρομους σπιτια δεη νερο
που αν δεν ερχοταν η χουντα θα θελαμε εικοσι χρονια τουλαχιστον για να γινουν
εμεις απο επαρχια τα γνωριζουμε καλα
1 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:δεν εχεις ιδεα γιατι μιλας αλλα επιμενεις λογω ιδεολογικων κολληματων
Eσεις επιμενετε γιατι ειστε ακροδεξιοι και ναζι. Μια χαρα περνουσε ο κοσμος μεχρι την κριση, μονο εσεις γκρινιαζετε.
Μια χαρα θα ερχοταν η ΔΕΗ στην επαρχια και χωρις την χουντα αφου η Ελλαδα αναπτυσσοταν ραγδαια.
Στην Ευρωπη δηλαδη που δεν ειχαν χουντες οι επαρχιες τους δεν εχουν δρομους θες να πεις?

0 .
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:δεν εχεις ιδεα γιατι μιλας αλλα επιμενεις λογω ιδεολογικων κολληματων
Eσεις επιμενετε γιατι ειστε ακροδεξιοι και ναζι. Μια χαρα περνουσε ο κοσμος μεχρι την κριση, μονο εσεις γκρινιαζετε.
Μια χαρα θα ερχοταν η ΔΕΗ στην επαρχια και χωρις την χουντα αφου η Ελλαδα αναπτυσσοταν ραγδαια.
Στην Ευρωπη δηλαδη που δεν ειχαν χουντες οι επαρχιες τους δεν εχουν δρομους θες να πεις?![]()
εννοω οτι με την συμβολη της χουντας ξεπεραστηκαν τα οποια εμποδια
οπως συνέβη και με την τουρκια του ερντο αυτη η αναπτυξη της τουρκιας οφειλεται στην βουληση του ενός του ερντο δηλαδη που δεν ηταν ουτε εργο της δημοκρατιας
ουτε εργο των στρατηγων
το ιδιο υποστηριζω και για την ελλαδα δεν πιστευω σε αυτην την μορφη δημοκρατιας
οχι γιατι δεν μου αρεσει το πολιτευμα της δημοκρατιας αλλα γιατι εμεις σαν πολιτες
δεν την λειτουργουμε οπως θα επρεπε ειτε γιατι δεν θελουμε ειτε γιατι δεν μπορουμε
σαν κουλτουρα αυτο το ειδος της δημοκρατιας ειναι ενα ξεφραγο αμπελι οπου τα λαμογια
καθε φυσεως μπορουν και ξεζουμισουν τον πλουτο με την συμφωνη γνωμη
των διοικουντων
1 .
-
nemo
- Supreme poster

Δεν είμαι λοιπόν αντικομμουνιστής διότι δεν αποδέχομαι καν αυτόν τον όρο. Είμαι άτεγκτος υποστηρικτής της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, με όλα τα κουσούρια της. Και, ναι, έχει πάρα πολλά κουσούρια ο κοινοβουλευτισμός. Και στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, ακόμα περισσότερα. Και έχει τεράστιες δυνατότητες θεσμικής βελτίωσης. Αλλά, σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται, είναι απείρως καλύτερο πολίτευμα από τον ολοκληρωτισμό, τη δικτατορία του προλεταριάτου, του Μαδουριάτου, του Κιμγιονγκάτου ή του Χιτλεριάτου για να μην ξεχνάμε και τα πρωτοξάδερφα των κομμουνιστών της (παπ)αρείας φυλής. Ο κομμουνισμός είναι αντιδημοκρατικός. Ο κομμουνισμός είναι φασιστικός. Κάθε ολοκληρωτική ιδεολογία είναι φασισμός. Κάθε κομμουνιστής, κάθε μελανοχίτωνας, κάθε τζιχαντιστής, κάθε θρησκοταλιμπάν είναι φασίστας. Και κάθε θιασώτης τους. Ακόμα και όσοι προσπαθούν να κρυφτούν φορώντας κοινοβουλευτική μάσκα, αλλά τα χούγια τους, και τα ψηφίσματα της Ε.Ε. κατά των ινδαλμάτων τους, τους αναγκάζουν να αποκαλυφθούν. Δεν μπορεί να είσαι δημοκράτης και να στηρίζεις τον Μαδούρο, για παράδειγμα. Ή να θεωρείς κοινωνικό αγωνιστή τον Κουφοντίνα. Δεν γίνεται, τέλος. Η δημοκρατία, με όλα, επαναλαμβάνω, τα κουσούρια της, είναι η ιδεολογία αναφοράς και όλοι χαρακτηρίζονται βάσει της στάσης τους απέναντί της. Στον δυτικό κόσμο, τουλάχιστον.
Για να τοποθετήσουμε λοιπόν τους αντιδημοκράτες φασίστες κομμουνιστές στο πλαίσιο που τους αρμόζει πρέπει να αποκαταστήσουμε τους όρους. Ας αρχίσουμε βάζοντας τα επίθετα στη θέση τους κι αντί του “ο γνωστός αντικομμουνιστής Τζήμερος” ας καθιερώσουμε το “ο γνωστός αντιδημοκράτης φασίστας Κουτσούμπας”, “η γνωστή αντιδημοκράτισσα φασίστρια Κανέλλη”, “ο γνωστός αντιδημοκράτης φασίστας Τσίπρας”, και ούτω καθ’ εξής.
Κι ας το εμπεδώσουμε: ένα από τα κουσούρια της δημοκρατίας είναι ότι άφησε να αλωνίζουν όσοι απεργάζονται τον όλεθρό της.
)
ενα αποσπασμα απο τζιμερο που συμφωνω και θα συμπληρωσω και το
ο γνωστος αντιδημοκρατης μιχολ της χα ο γνωστος αντιδημοκρατης κασυ κλπ
αυτη ειναι η πραγματικη εικονα δεν μπορειτε ουτε εσεις που στηριζετε τον κομμουνισμο
ουτε και εμεις που στηριζουμε εθνικιστικα να θεωρουμε τον εαυτο μας δημοκρατες
εναντι του αλλου
προσωπικα ανηκω στους δημοκρατες αλλα σε μια πραγματικη δημοκρατια
ομως που να υποστηριζει τα ελληνικα δικαια
Για να τοποθετήσουμε λοιπόν τους αντιδημοκράτες φασίστες κομμουνιστές στο πλαίσιο που τους αρμόζει πρέπει να αποκαταστήσουμε τους όρους. Ας αρχίσουμε βάζοντας τα επίθετα στη θέση τους κι αντί του “ο γνωστός αντικομμουνιστής Τζήμερος” ας καθιερώσουμε το “ο γνωστός αντιδημοκράτης φασίστας Κουτσούμπας”, “η γνωστή αντιδημοκράτισσα φασίστρια Κανέλλη”, “ο γνωστός αντιδημοκράτης φασίστας Τσίπρας”, και ούτω καθ’ εξής.
Κι ας το εμπεδώσουμε: ένα από τα κουσούρια της δημοκρατίας είναι ότι άφησε να αλωνίζουν όσοι απεργάζονται τον όλεθρό της.
)
ενα αποσπασμα απο τζιμερο που συμφωνω και θα συμπληρωσω και το
ο γνωστος αντιδημοκρατης μιχολ της χα ο γνωστος αντιδημοκρατης κασυ κλπ
αυτη ειναι η πραγματικη εικονα δεν μπορειτε ουτε εσεις που στηριζετε τον κομμουνισμο
ουτε και εμεις που στηριζουμε εθνικιστικα να θεωρουμε τον εαυτο μας δημοκρατες
εναντι του αλλου
προσωπικα ανηκω στους δημοκρατες αλλα σε μια πραγματικη δημοκρατια
ομως που να υποστηριζει τα ελληνικα δικαια
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Ψευτάκο.... εγώ δεν μίλησα ποτέ ότι η όποια δικτατορία είναι καλή, από την αρχή ξεκαθάρισα ότι η δικτατορία του Γ Παπαδόπουλου ήταν καλή ενώ η δικτατορία του Ιωαννίδη ήταν μια κακή δικτατορία.
Αν κάνεις μια αναδρομή στα στρατιωτικά κινήματα (δικτατορίες διότι είχαμε και δικτατορίες χωρίς να κινηθεί ο στρατός) που έγιναν υπήρξαν καλές και κακές.
Το ιδιο καθεστως ηταν η χουντα του Παπαδοπουλου με εκεινη του Ιωαννιδη. Τις διαχωριζεις τεχνητα γιατι επι Ιωαννιδη χασανε οι φιλοι σου οι χουντικοι την Κυπρο και δεν συμφερει την προπαγανδα σου αυτο.
Αντιθετα η μεταπολιτευση που ειναι μια περιοδος κοντα 50 ετων με διαφορες κυβερνησεις την λαμβανεις ως μια ενιαια περιοδο, παλι για λογους προπαγανδας.
Και επειδη σε τελικη αναλυση δεν μπορουμε να αναστησουμε το ινδαλμα σου τον Παπαδοπουλο να κυβερνησει, σε ρωταω: στην Ελλαδα του 2018 ποιος θες να κυβερνησεις? Τι ψηφιζεις ρε ανθρωπε? Σημερα κλεινουμε μια βδομαδα απο τοτε που σε πρωτορωτησα και ακομα να πεις κατι.
Άντε τώρα σε κομμουνιστή να του πεις κάτι και να το καταλάβει (εμένα πάντως δεν μου έχει τύχει μέχρι τώρα).
Δες αυτή την δημοσίευση.

ΕΠΙΣΗΜΑ η 21η Απριλίου αποσύρθηκε και το ανακοίνωσε. Τι να κάνουμε τώρα. Το καθεστώς Ιωαννίδη συνέλαβε τον Παπαδόπουλο, τον Παττακό και τον Μακαρέζο....
Τα γεγονοτα λενε οτι η βιομηχανια στην Ελλαδα στηθηκε επι δημοκρατιας. Δε θα αλλαξουμε τα γεγονοτα επειδη δε βολευει την ακροδεξια προπαγανδα του Πλουτονα.
Άντε τώρα σε κομμουνιστή να του πεις κάτι και να το καταλάβει (εμένα πάντως δεν μου έχει τύχει μέχρι τώρα).
Στην Ευρωπη δηλαδη που δεν ειχαν χουντες οι επαρχιες τους δεν εχουν δρομους θες να πεις?![]()
Κάποιος με ρώτησε για το επίπεδο ζωής

Δείτε και κλάψτε... με την "δημοκρατία " σας. Και η αύξηση δεν γινόταν από δανεικά για να μπορούν να κλέβουν τα λαμόγια οι πολιτικοί αλλά από αύξηση από τον παραγόμενο πλούτο.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».