ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Basic poster
Basic poster

Re: ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ

Δημοσίευσηαπό Nostalgia » 03 Απρ 2018, 15:07

Θελουμε επειγοντως και νεες τορπιλες για τα υποβρυχια, ποσο σκατα κοστιζουν που το αμελουν τοσο καιρο;
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."

Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αίγαγρος » 03 Απρ 2018, 17:02

Η Τουρκία εξοπλίζεται - Η Ρωσία επισπεύδει την παράδοση των S-400

http://www.kathimerini.gr/957132/articl ... =hootsuite
0 .

Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αίγαγρος » 03 Απρ 2018, 17:05

Με fast track ένα δισ. ευρώ για εξοπλιστικά

http://www.kathimerini.gr/957162/articl ... 3oplistika

=================================

είναι εντελώς ασαφές πάντως εάν αφορά 1+1 δις για F-16 και μπαλώματα όπου χρειάζεται, ή ένα από τα δύο.
δεν υπάρχει πιο εξακριβωμένη ενημέρωση. Είναι τρομακτικό πάντως αυτό που συμβαίνει, όλα τελευταία στιγμή, να προλάβουμε.
δείχνει πανικό, ανικανότητα και το πόσο ανέτοιμοι είμαστε. Εγώ εάν ήμουν Έρντο, θα είχα ήδη χτυπήσει.
1 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Απρ 2018, 17:06

Nostalgia έγραψε:Θελουμε επειγοντως και νεες τορπιλες για τα υποβρυχια, ποσο σκατα κοστιζουν που το αμελουν τοσο καιρο;

17 χρόνια το αμελούν. Είχα κάνει σχετική παράθεση, ο πρώτος διαγωνισμος ήταν το 2001!
1 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Απρ 2018, 17:09

Αίγαγρος έγραψε:Με fast track ένα δισ. ευρώ για εξοπλιστικά

http://www.kathimerini.gr/957162/articl ... 3oplistika

=================================

είναι εντελώς ασαφές πάντως εάν αφορά 1+1 δις για F-16 και μπαλώματα όπου χρειάζεται, ή ένα από τα δύο.
δεν υπάρχει πιο εξακριβωμένη ενημέρωση. Είναι τρομακτικό πάντως αυτό που συμβαίνει, όλα τελευταία στιγμή, να προλάβουμε.
δείχνει πανικό, ανικανότητα και το πόσο ανέτοιμοι είμαστε. Εγώ εάν ήμουν Έρντο, θα είχα ήδη χτυπήσει.

Εγώ αν ήμουν Έρντο ,θα περίμενα 2-3 χρόνια και θα κέρδιζα πανηγυρικά...
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 03 Απρ 2018, 17:12

Nostalgia έγραψε:Θελουμε επειγοντως και νεες τορπιλες για τα υποβρυχια, ποσο σκατα κοστιζουν που το αμελουν τοσο καιρο;

Οι Αξκοί του ΠΝ ξέρανε να βγούν στο Σύνταγμα να σκούζουν για τα μισθουλάκια, για την κατάντια των ΕΔ δεν μπορούν να βγούν να διαμαρτυρηθούν;
2 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 03 Απρ 2018, 17:21

Πώς διάβολο τα ξέρετε ρε παιδιά όλα αυτά? Δηλαδή ο στρατός για κάθε προμήθεια βγάζει τελάλη? Ειλικρινής απορία.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Απρ 2018, 17:23

'Αντε, όπως το βλέπω θα ξαναρίξω μετά από 20+ χρόνια με Μ1 :s_cool
1 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Απρ 2018, 17:27

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:

Πώς διάβολο τα ξέρετε ρε παιδιά όλα αυτά? Δηλαδή ο στρατός για κάθε προμήθεια βγάζει τελάλη? Ειλικρινής απορία.

Όχι ρε φίλε Μπετατζή , προκηρύσσεται μειοδοτικός διαγωνισμός υπό την ΓΔΑΑΕ σε ξένους οίκους. 4 διαγωνισμοί έχουν κηρυχθεί άγονοι μέχρι στιγμής.
1 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Απρ 2018, 17:33

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:

Οι Αξκοί του ΠΝ ξέρανε να βγούν στο Σύνταγμα να σκούζουν για τα μισθουλάκια, για την κατάντια των ΕΔ δεν μπορούν να βγούν να διαμαρτυρηθούν;

Μείναμε εμείς οι έφεδροι αξιωματικοί να κράζουμε στα φόρα :nono:
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”