Σημερα τελειωνει η δικη των ναζι

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Σημερα τελειωνει η δικη των ναζι

Δημοσίευσηαπό pluton » 16 Οκτ 2020, 11:46

Δραματική είναι η απολογία του Δ. Μπάτση λέει ότι πίστευε όσα του έλεγαν ο Πλουμπίδης και η Ιωαννίδου, ότι δηλαδή το ΚΚΕ ζητούσε ειρήνευση και ανασυγκρότηση της χώρας, και ότι τα λεφτά που ερχόντουσαν από το εξωτερικό για αυτό τον σκοπό ερχόντουσαν, τέλος είπε ότι δεν φανταζόταν ότι γινόταν κατασκοπία, αρνείται ότι είναι οικονομικός διαχειριστής του παράνομου μηχανισμού του ΚΚΕ και παραδέχεται ότι τρεις φορές πήρε κα μετέφερε χρήματα, για να αποδείξει ότι η μεταμέλειά του είναι αληθινή προσφέρεται να πολεμήσει κατά του κομμουνισμού στη Κορέα...

:D

Λίλιαν Μπάτση σε επιστολή της στον τύπο:

« Κύριε Διευθυντά

Νομίζω ότι η κοινή γνώμη πρέπει να πληροφορηθεί κατά ποίον τρόπο ο σύζυγός μου έφτασεν είς το απόσπασμα, εξαπατηθείς από όλους. Μετά την σύλληψίν του και πολύ προ της ανακαλύψεως των ασυρμάτων, συνήντησα τον κ Ρέντην. Μου είπεν ότι οι κομμουνιστές πήραν στον λαιμό τους τον άντρα μου , τον επρόδωσαν και τον εξηπάτησαν.

Μερικές ημέρες αργότερον ανεκαλύφθησαν οι ασύρματοι. Είδον ξανά τον κ Ρέντην , ο ποίος μου είπεν ότι εις τα σήματα αναφέρεται ονομαστικώς ο σύζυγός μου, ενώ οι άλλοι αναφέροντο με αριθμούς και είναι φανερόν ότι οι κομμουνισταί επεδίωκον να τον εξοντώσουν. Εάν δε ο σύζυγός μου κατέθετε όσα εγνώριζε , εκείνος μου έδιδε την ρητήν υπόσχεσιν ότι θα τον έσωζε, δεδομένου ότι ο άνδρας μου ήταν ένας παρασυρθείς ιδεολόγος.

Εζήτησα να μου επιτρέψουν να επικοινωνήσω μαζί του, αλλά δεν κατέστη δυνατόν. Τότε , έδωσα εις τον κ Ρέντην μίαν επιστολήν προς τον άνδρα μου, όπου τον εκλιπαρούσα να καταθέσει όσα εγνώριζε και τον πληροφορούσα δια την διαβεβαίωσιν του κ Ρέντη. Ο σύζυγός μου κατέθεσεν ότι εγνώριζε.

Μίαν ημέραν των αρχών Ιανουαρίου , μετά τα πέρας της ανακρίσεως, είδα τον άνδρα μου εις το γραφείον του κ Πανόπουλου και επί παρουσία του κ Ρέντη δια πρώτην φοράν από της συλλήψεώς του. Εις την συνάντησιν αυτήν μου είπε, παρουσία των δύο ανωτέρω, ότι είπεν όλην την αλήθειαν , ο ίδιος ο κ Πανόπουλος το επεβεβαίωσεν. Απόδειξις του πόσον εφαίνοντο πιστεύοντες εις την ειλικρίνειαν του συζύγου μου είναι ότι ο κ Πανόπουλος γενομένης συζητήσεως ….. είπεν ότι αυτός ο ίδιος θα έδιδεν συμβουλάς εις τον συνήγορον δια τον τρόπον με τον οποίον έπρεπε να γίνει η υπεράσπισις. Επί παρουσία του κ. υπουργού ο κ. Πανόπουλος είπεν ότι η μετάνοια του ήταν ειλικρινής και ότι εβοήθησεν την ανάκρισιν . Ακόμα και μετά την εις θάνατον καταδίκην , ο κ Ρέντης με διαβεβαίωσεν ότι είχε αναλάβει ρητήν υποχρέωσιν απέναντι του συζύγου μου και ότι αυτός έσωσεν τον φονέα του υπουργού Λαδά και τον περίφημον Μπέρμαν, μόνον και μόνον διότι εβοήθησαν είς την ανάκρισιν θα έσωζε οπωσδήποτε τον σύζυγό μου.

Κύριε Διευθυντά , ο σύζυγός μου είναι πλέον νεκρός , αλλά ήθελα οι ναγνώστες σας να πληροφορηθούν πως επίσημοι εκπρόσωποι του κράτους έπαιξαν με την αγωνίαν ενός ανθρώπου»
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 16 Οκτ 2020, 12:13

pluton έγραψε:Δεύτερον την εποχή εκείνη, με ευθύνη του ΚΚΕ, όλοι οι Έλληνες στην απόλυτη φτώχια ζούσαν.

Απαντάω μόνο σε αυτό γιατί τα υπόλοιπα είναι ακόμα ένας γύρος από τις γνωστές σου ανυπόστατες φασιστικές ανιστόρητες αηδιαστικές μπούρδες.
Όχι δε ζούσαν όλοι οι Έλληνες στη φτώχεια.
Αυτοί που υποστηρίζεις, οι παππούδες δλδ των συμμοριτών της χα που ήταν δωσίλογοι, μαυραγορίτες και χαφιέδες των Γερμανών, ζούσαν μέσα στα πλούτη που λήστεψαν από τον ελληνικό λαό με τη συνεργασία με τους κατακτητές.
Αυτοί που ακόμα και το αστικό κράτος μετά την απελευθέρωση δεν άντεξε τη βρόμα τους και τους καταδίκασε για όλα τα εγκλήματα που διέπραξαν κατά την κατοχή και κατόπιν τους αμόλησε να χτίσουν τη νέα Ελλάδα με όσα λήστεψαν.
Στη φτώχεια ζούσαν όσοι σήκωσαν το ανάστημα τους στον κατακτητή και τους ντόπιους συνεργάτες τους.
Και πρώτα από όλους οι κομμουνιστές ξεδιάντροπε συκοφάντη που έχεις το θράσος να συγκρίνεις τα ποινικά σκουλήκια που υποστηρίζεις με τους αετούς κομμουνιστές της αντίστασης στον κατακτητή.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 16 Οκτ 2020, 12:43

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:Δεύτερον την εποχή εκείνη, με ευθύνη του ΚΚΕ, όλοι οι Έλληνες στην απόλυτη φτώχια ζούσαν.

Απαντάω μόνο σε αυτό γιατί τα υπόλοιπα είναι ακόμα ένας γύρος από τις γνωστές σου ανυπόστατες φασιστικές ανιστόρητες αηδιαστικές μπούρδες.
Αυτοί που υποστηρίζεις, οι παππούδες δλδ των συμμοριτών της χα που ήταν δωσίλογοι, μαυραγορίτες και χαφιέδες των Γερμανών, ζούσαν μέσα στα πλούτη που λήστεψαν από τον ελληνικό λαό με τη συνεργασία με τους κατακτητές.
Αυτοί που ακόμα και το αστικό κράτος μετά την απελευθέρωση δεν άντεξε τη βρόμα τους και τους καταδίκασε για όλα τα εγκλήματα που διέπραξαν κατά την κατοχή και κατόπιν τους αμόλησε να χτίσουν τη νέα Ελλάδα με όσα λήστεψαν.
Στη φτώχεια ζούσαν όσοι σήκωσαν το ανάστημα τους στον κατακτητή και τους ντόπιους συνεργάτες τους.
Και πρώτα από όλους οι κομμουνιστές ξεδιάντροπε συκοφάντη που έχεις το θράσος να συγκρίνεις τα ποινικά σκουλήκια που υποστηρίζεις με τους αετούς κομμουνιστές της αντίστασης στον κατακτητή.

Όχι να απαντήσεις στις "μπούρδες" .... "Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάμει κρεμαστάρια".

Πράγματι υπήρχε μια μικρή ομάδα ανθρώπων που δεν υπέφεραν, φυσικά ο Μποδοσάκης δεν υπέφερε όπως επίσης δεν υπέφεραν και οι ηγέτες του ΚΚΕ... για την συντομία να δεχτώ αυτό που γράφανε οι σοβιετικοί την εποχή εκείνη ότι υπήρχαν 300 οικογένειες που δεν τους έλλειπε τίποτα.... να το δεχτώ. Αυτό δεν δείχνει ότι δεν ζούσαν όλοι οι Έλληνες στην φτώχια. Άρα αυτό

Είναι κουραφέξαλα. :D

Τα περί μαυραγοριτών είναι φτηνή δημαγωγική προπαγάνδα, δεν θα ασχοληθώ ήδη έχω γράψει τι συνέβαινε με την μαύρη αγορά στην κατοχή και και πολύ απλά λέω δεν υπήρχε λευκή αγορά.

Αυτό όμως που είναι πραγματικά για γέλια είναι τούτο.

τους αετούς κομμουνιστές της αντίστασης στον κατακτητή.

Και θα σου απαντήσω πολύ απλά σ αυτό με τα στοιχεία των ίδιων των Γερμανών

.........Στις 26-2-1985 γερμανικός φορέας για την ενημέρωση των συγγενών των Γερμανών πεσόντων της Βέρμαχτ σημειώνει ότι οι αριθμοί που κατέχουν είναι οι εξακριβωμένοι θάνατοι και ότι ξεφεύγουν περιπτώσεις που οφείλονται σε τέσσερεις λόγους, ο σπουδαιότερος λόγος είναι: «Οι δηλώσεις των ταφέντων δεν είναι πιθανότατα πλήρεις».

Η Γερμανική αυτή υπηρεσία έχει στα χέρια της τα πιο κάτω στοιχεία:

1. Στρατιώτες που έπεσαν στην μάχη (συμπεριλαμβάνονται νεκροί σε ναυμαχίες και αεροπορικές επιχειρήσεις) και των οποίων τα πτώματα βρέθηκαν καθώς και τραυματίες που υπέκυψαν στα τραύματά τους. 13.337 άνδρες.

2. Στρατιώτες που τραυματίστηκαν θανάσιμα 1.094 άνδρες.
3. Στρατιώτες που πέθαναν σε στρατιωτικά νοσοκομεία από ασθένειες και μαλάρια 721 άνδρες.
4. Στρατιώτες που σκοτώθηκαν σε μάχες με τους αντάρτες 376 άνδρες (δεν μπορούν να προσδιορίσουν τον αριθμό των Γερμανών που σκοτώθηκαν από τον ΕΔΕΣ και τον ΕΛΑΣ).

Δηλαδή σύνολο από επιχειρήσεις 13.337+1.094+376= 14.807 άνδρες (κατά τους Γερμανούς).
Τώρα έχουμε και τρεις ακόμα κατηγορίες ;
Α. Τους στρατιώτες που αυτοκτόνησαν 237 άνδρες.
Β. Τους στρατιώτες που καταδικάστηκαν από Γερμανικά στρατοδικεία και εκτελέστηκαν 139 άνδρες.
Γ. Τους στρατιώτες που αιχμαλωτίστηκαν και πέθαναν στην αιχμαλωσία 121 άνδρες.
Δηλαδή (πάλι κατά τους Γερμανούς) οι απώλειες νεκρών εκτός των στρατιωτικών επιχειρήσεων 721+237+139+121=1.218 άνδρες.

Ο γενικός αριθμός λοιπών των Γερμανικών απωλειών είναι 1.218+14.807=16.025 άνδρες.

Η γερμανική έκδοση του Β Παγκοσμίου Πολέμου παρουσιάζει τους πιο κάτω αριθμούς;
Το 1941 οι απώλειες στην Ελλάδα ήταν 2.559 νεκροί 5.820 τραυματίες και 3.169 αγνοούμενοι (χωρίς να συμπεριλαμβάνουν 4.000 περίπου νεκροί της μάχης της Κρήτης). Δηλαδή οι απώλειες της εισβολής των Γερμανών ήταν 5.911 άνδρες.

:D :D :D

Βρε κακόμοιροι σε μάχες με τους αντάρτες 376 άνδρες δηλαδή από μαλάρια πέθαναν διπλάσιοι και ο Ι Μεταξάς με την μεγαλειώδη αντίσταση κατά του ναζισμού (όταν η ΕΣΣΔ ήταν σύμμαχος του Χίτλερ) σκότωσε 30 με 40 φορές περισσότερους.

Και για αυτούς τους 376 (που δεν είναι όλοι φονευθέντες από τον ΕΛΑΣ), δηλαδή για αυτό τον λόχο Β και Γ κατηγορίας στρατιωτών της Βέρμαχτ που σκότωσαν οι κομμουνιστές ποιο ήταν το τίμημα; Δεν έμεινε χωριό που να μη το έκαψαν, γεφύρι και δημόσιο έργο που να μη το κατέστρεψαν, χιλιάδες νεκροί !!!! Σπουδαία εποποιία κάνατε. :D

Θα σου έγραφα τι έκανε ο Ντε Γκωλ όταν κάποιοι Γάλλοι σκότωσαν στην αρχή μεμονωμένα Γερμανούς στρατιώτες, τι διέταξε από το Λονδίνο, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα καταλάβεις.

Τώρα όσο αφορά τους "αετούς" που τσαμπουνάς θα συνεχίσω να γράφω να δούμε τι αετοί ήταν αυτοί.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Οκτ 2020, 13:23

Ειχαμε τον Σαμαρα για πιτσαδορο, τωρα εχουμε και τον συναγωνιστη Μπουκουρα :laugh1:

Μάλιστα, υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια της δίκης ήρθαν 13 μάρτυρες ανάμεσα τους και ένας μητροπολίτης, οι οποίοι περιέγραψαν την σύννομη και ήσυχη ζωή που ζει ο Σταθης Μπούκουρας, επισημαίνοντας στο τέλος: «κ. Πρόεδρε ο Μπούκουρας δεν ξέρει να κάνει τίποτα άλλο από πίτσες κι πεϊνιρλί».

https://www.tovima.gr/2020/10/16/societ ... n-to-keli/

Τελικα ολοι αυτοι απο εκει που θα μας εδερναν ολους αποδειχθηκαν του κατηχητικου :D Ο Λαγος φιλοζωος (ταιριαστο λογω ονοματος), ο Καιαδας μουσικος, ο Μπουκουρας μαγειρας, ο Κασιδιαρης χορευτης, ο Μιχαλολιακος ποιητης.

Αυτοι τελικα ηταν αρσακειαδες οχι εγκληματικη οργανωση :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Οκτ 2020, 13:43

Adminović έγραψε:Για τον πέοντα είστε όλοι σας. Κλασομπανιέρες. :yesyes:

Εμείς οι Κροάτες όταν μας καταδικάζουν άδικα, πρώτα δηλώνουμε σαφώς την αηδία μας για την απόφαση του δικαστηρίου και πεθαίνουμε ΟΡΘΙΟΙ πίνοντας δηλητήριο. Ούτε κλάψες ούτε παρακάλια ούτε να μας λυπηθούν. :yesyes: :yesyes:

Eλα ρε γιατι το λες αυτο... :D

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!!11
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 16 Οκτ 2020, 14:25

Ας δούμε όμως ένας ακόμα από τους καταδικασμένους κατασκόπους της δίκης Μπελογιάννη τι έκαμε!

Πρόκειται για τον Τάκη Λαζαρίδη, αυτός ο άνθρωπος κατάλαβε με τι κουμάσια είχε μπλέξει, είδε τι τράβηξε η αδελφή του η "ασυρματίστρια" της δίκης που είχε καταφύγει στον υπαρκτό παράδεισο και έγραψε το πολύ απολογητικό βιβλίο " ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...".

Εκεί να δεις τι τεράστιο ΚΑΤΗΓΟΡΩ παρουσιάστηκε, η παράκληση του Δημ Μπάτση να πολεμήσει τον κομμουνισμό στην Κορέα δεν ήταν τίποτα.

https://www.youtube.com/watch?v=qadacWVXJlM

Προσωπικά πιστεύω ότι κακώς εκτελέστηκαν οι 4 αν τους άφηναν να ζήσουν είναι σίγουρο ότι σήμερα θα βλέπαμε τα ονόματά τους να φιγουράρουν στους αρνητές του ΚΚΕ, ίσως βλέπαμε τον Ν Μπελογιάννη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ήταν λάθος να τους σκοτώσουν, ο κομμουνισμός ήταν ένα θνησιγενές κατασκεύασμα, οι λαοί αργά η γρήγορα θα το απέβαλαν θα το ξέρναγαν, όπως και το ξέρασαν.

Τώρα όλοι αυτοί που το υπερασπίζονται, αν τους πεις ωραία τράβα να γευτείς κομμουνισμό στην Κούβα ή την Β Κορέα ή το Βιετνάμ επ ουδενί θα δεχόντουσαν, είναι κομμουνιστές για να έχουν αξιώματα ΓΓ του τάδε συνδικαλλιστικού να πούμε (αμειβόμενη θέση φυσικά) ή Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Χ (αμειβόμενη θέση φυσικά) κοκ....
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 16 Οκτ 2020, 14:27

Λαχουρένιος έγραψε:
https://www.tovima.gr/2020/10/16/societ ... n-to-keli/

Τελικα ολοι αυτοι απο εκει που θα μας εδερναν ολους αποδειχθηκαν του κατηχητικου :D Ο Λαγος φιλοζωος (ταιριαστο λογω ονοματος), ο Καιαδας μουσικος, ο Μπουκουρας μαγειρας, ο Κασιδιαρης χορευτης, ο Μιχαλολιακος ποιητης.

Αυτοι τελικα ηταν αρσακειαδες οχι εγκληματικη οργανωση :D

Ισχύουν όλα τα παραπάνω.
Αφού μέχρι και ο Μητσάρας ο Σπαζοκόκκαλος το έχει ρίξει στο φιλοτελισμό και το καλλιτεχνικό πατινάζ τελευταία.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 16 Οκτ 2020, 14:39

Δεν είναι ωραία εικόνα, την ώρα που διεξάγεται η δίκη, όλα τα κανάλια να δείχνουν τα ίδια μονταρισμένα βίντεο, με τους ίδιους χρυσαυγήτες, να βρίζουν, να φτύνουν, να κάνουν λαβές ανατροπής, να κάνουν ανάπαυση-προσοχή αγήματος, να δίνουν χαστούκια, να λένε για τη Βαϊμάρη, στη συνέχεια να γίνεται σπέκουλα πόσα χρόνια θα μείνουν στη φυλακή με εκτιμήσεις νομικών, πως θα τους συλλάβουν, σε ποιες φυλακές θα τους βάλουν, ποιοι πιθανολογούνται ότι θα έρθουν αυτοβούλους, αν η αστυνομία θα μπουκάρει σπάζοντας την πόρτα τους, κλπ.

Αυτά δεν γίνονταν όταν δικαζόταν ο Άϊχμαν στο Ισραήλ.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 16 Οκτ 2020, 14:50

NikosVy έγραψε:Δεν είναι ωραία εικόνα, την ώρα που διεξάγεται η δίκη, όλα τα κανάλια να δείχνουν τα ίδια μονταρισμένα βίντεο, με τους ίδιους χρυσαυγήτες, να βρίζουν, να φτύνουν, να κάνουν λαβές ανατροπής, να κάνουν ανάπαυση-προσοχή αγήματος, να δίνουν χαστούκια, να λένε για τη Βαϊμάρη, στη συνέχεια να γίνεται σπέκουλα πόσα χρόνια θα μείνουν στη φυλακή με εκτιμήσεις νομικών, πως θα τους συλλάβουν, σε ποιες φυλακές θα τους βάλουν, ποιοι πιθανολογούνται ότι θα έρθουν αυτοβούλους, αν η αστυνομία θα μπουκάρει σπάζοντας την πόρτα τους, κλπ.

Αυτά δεν γίνονταν όταν δικαζόταν ο Άϊχμαν στο Ισραήλ.

Όλο αυτό που γίνεται είναι μια ντροπή.... δεν θέλω να γράψω τίποτα περισσότερο αλλά όταν αυτή η υπόθεση θα παρουσιαστεί σε Ευρωπαϊκό δικαστήριο, η μεταπολιτευτική δημοκρατία θα δεχτεί το χαστούκι που της αξίζει.

Πεντάρα τσακιστή δεν δίνω για την τύχη της ΧΑ, αλλά με τον φασιστικότερο τρόπο προσπαθούν να πολεμήσουν τον φασισμό.... αλήθεια αναφέρθηκε πουθενά ο "Παναθηναικάκιας" που έπαιρνε εντολές από πρωθυπουργό; Τι να πρωτοπείς, κάποιοι μιλούν για δίκη της Μόσχας του μεσοπολέμου .... ας μη πω τίποτα άλλο γι αυτή την μαύρη σελίδα....
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 16 Οκτ 2020, 15:08

pluton έγραψε:.... όταν αυτή η υπόθεση θα παρουσιαστεί σε Ευρωπαϊκό δικαστήριο, η μεταπολιτευτική δημοκρατία θα δεχτεί το χαστούκι που της αξίζει.....

Από την ιστορία και τη δομή του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μοιάζει τελείως απίθανο να δώσει χαστούκι στο Κράτος για αυτά που έκανε στους δηλωμένους ναζί.

Αλλά σίγουρα, μαζί με την απόρριψη των προσφυγών των προσφευγόντων, θα υπάρξει και μια ....έκπληξη.

Θυμάμαι παλιά είχε προσφύγει στο ΕΔΑΔ ένας δημόσιος υπάλληλος καταχραστής του Δημοσίου, επειδή τον είχαν παύσει. Το ΕΔΑΔ κατέληξε στο να επιπλήξει το Κράτος επειδή δεν τον έχωσε στη φυλακή και τελικά υποχρέωσε το Δημόσιο να δώσει 3.000 Ευρώ αποζημίωση στον καταχραστή επειδή το κράτος καθυστέρησε πολύ στο να εκδώσει την απορριπτική για τον προσφεύγοντα απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”