Πάντως θα έχω να το λέω,το ξεβράκωμα που σας έριξε ο Αρίστος σ'αυτό το νήμα ήταν το κάτι άλλο.
Από νεοδημοκράτες μέχρι κρυφούς συνοδοιπόρους, σας σπατουλάρισε αρκετές φορές απ'την κορφή ως τα νύχια.
Τρελό κέφι.
Αλ. Τσίπρας: Στη μνήμη του πατέρα μου χρωστώ μια απάντηση
-
'71
- Crazy poster

-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Αλ. Τσίπρας: Στη μνήμη του πατέρα μου χρωστώ μια απάντηση
Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ειπε οτι ο Σκαπανεας ηταν του Τσιπρα, ειπε οτι συνεργαζοταν με τον ΤσιπραΤέλος τόνισε, δε, ότι «ο Σκαπανέας δεν ήταν του Τσίπρα, συνεργάζονταν, έκαναν δουλειές μαζί».
https://www.iefimerida.gr/politiki/lebe ... -ti-hoynta
Ο Λεβεντης πρωτα ειπε σε εκπομπη του ΤΡαγκα ότι ηταν ΣΥΝΙΔΡΥΤΗΣ του Σκαπανεα ο Παυλος Τσιπρας...
και αργοτερα σε αλλη εκπομπη ειπε οτι απλα επαιρνε δουλειες απο τον Σκαπανεα.
Απολαυσε ενα ακομη ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ του Λεβεντη που εμπιστευεσαι.
Μέσω του χουντικού Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κοτσώνη , ο Παύλος Τσίπρας συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου
https://stoxasmos-politikh.blogspot.com ... 5.html?m=1
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αυτα τα γραφει το μπλογκ που εβαλες οχι ο Λεβεντης. Παλι με αχυρανθρωπους ασχολεισαι.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Εκτος απο την πρωτοφανη ψευτια του Λεβεντη αποκαλυπτεται και κατι αλλο.
Οτι στις τρεις εταιρειες που παιρναν ολες τις δουλειες επι χουντας συμφωνα με τον Λεβεντη...
ΔΕΝ βρισκεται η εταιρεια Ηρακλης, η μοναδικη εταιρεια που ειχαν τα δυο αδελφια Τσιπρα.
.
Οτι στις τρεις εταιρειες που παιρναν ολες τις δουλειες επι χουντας συμφωνα με τον Λεβεντη...
ΔΕΝ βρισκεται η εταιρεια Ηρακλης, η μοναδικη εταιρεια που ειχαν τα δυο αδελφια Τσιπρα.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Λαχουρένιος έγραψε:Αυτα τα γραφει το μπλογκ που εβαλες οχι ο Λεβεντης. Παλι με αχυρανθρωπους ασχολεισαι.
Το blog αναφερει ολα οσα ειπε για το ζητημα ο Λεβεντης στην εκπομπη του Τραγκα.
.
0 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Εκτος απο την πρωτοφανη ψευτια του Λεβεντη αποκαλυπτεται και κατι αλλο.
ΔΕΝ βρισκεται η εταιρεια Ηρακλης, η μοναδικη εταιρεια που ειχαν τα δυο αδελφια Τσιπρα.![]()
Δεν επαιρναν μονο 3 εταιριες εργα επι Χουντας. Αλλος ενας αχυρανθρωπος.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Το blog αναφερει ολα οσα ειπε για το ζητημα ο Λεβεντης στην εκπομπη του Τραγκα.
Δεν ειναι λογια του Λεβεντη αυτα, ειναι αναρτηση απο μπλογκ και κυκλοφορουν σε διαφορα μπλογκ χωρις να αποδιδονται στον Λεβεντη
https://www.google.com/search?client=fi ... E%BF%CF%85
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αυτα τα λογια δεν ειναι του Λεβεντη αλλα απο τον Στοχο το 2011
https://www.stoxos.gr/2012/11/blog-post_6948.html
Απεδωσες αρθρο του ''Στοχου'' στον Λεβεντη. Κατα τα αλλα ο Λεβε ειναι συκοφαντης.
https://www.stoxos.gr/2012/11/blog-post_6948.html
Απεδωσες αρθρο του ''Στοχου'' στον Λεβεντη. Κατα τα αλλα ο Λεβε ειναι συκοφαντης.
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Η λογική του νήματος θυμίζει τη λογική του συντονιστή Μαλένκωφ-Μολότωφ-Μπουλκάνιν:
Όσο καιρό οι επιθέσεις γίνονταν με προσβλητικό υποκοριστικό του ονόματος ενός χρήστη, όλα καλώς έβαιναν με τον συντονιστή Μαλένκωφ-Μολότωφ-Μπουλκάνιν. Ούτε έβλεπε ούτε άκουγε, επί χρόνια (και πολύ περισσότερα ο όμοιός του επίσης συντονιστής Μαλένκωφ-Μολότωφ-Μπουλκάνιν σε άλλο Φόρουμ).
Όταν οι χρησιμοποιήθηκε το προσβλητικό υποκοριστικό του ονόματος του Κράχτη, εκεί κινητοποιήθηκε το Presidium, βγήκε απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, με αποτέλεσμα ο συντονιστής Μαλένκωφ-Μολότωφ-Μπουλκάνιν να σβήσει τα προσβλητικά υποκοριστικά του ονόματος της τελευταίας εβδομάδας (τα 272 προσβλητικά υποκοριστικά του ονόματος του άλλου, που χρησιμοποιούνταν καθημερινά σχεδόν επί 1-2 χρόνια δεν διαγράφτηκαν, λόγω .... παραγραφής ή ... χρησικτησίας).
Το ίδιο έγινε τώρα και με τους ευλαβείς θεοσεβούμενους μόλις αισθάνθηκαν ότι θίγεται η τιμή του πατέρα του πρωθυπουργού, ενώ όταν έθιγαν την τιμή του πατέρα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της γυναίκας του ή χρησιμοποιούσαν προσβλητικά υποκοριστικά για όλους τους εκτός των Τσίπρα - Καμμένου πολιτικούς, εκεί οι υπεύθυνοι, ΟΥΤΕ ΕΙΔΑΝ, ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΑΝ.
Όσο καιρό οι επιθέσεις γίνονταν με προσβλητικό υποκοριστικό του ονόματος ενός χρήστη, όλα καλώς έβαιναν με τον συντονιστή Μαλένκωφ-Μολότωφ-Μπουλκάνιν. Ούτε έβλεπε ούτε άκουγε, επί χρόνια (και πολύ περισσότερα ο όμοιός του επίσης συντονιστής Μαλένκωφ-Μολότωφ-Μπουλκάνιν σε άλλο Φόρουμ).
Όταν οι χρησιμοποιήθηκε το προσβλητικό υποκοριστικό του ονόματος του Κράχτη, εκεί κινητοποιήθηκε το Presidium, βγήκε απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, με αποτέλεσμα ο συντονιστής Μαλένκωφ-Μολότωφ-Μπουλκάνιν να σβήσει τα προσβλητικά υποκοριστικά του ονόματος της τελευταίας εβδομάδας (τα 272 προσβλητικά υποκοριστικά του ονόματος του άλλου, που χρησιμοποιούνταν καθημερινά σχεδόν επί 1-2 χρόνια δεν διαγράφτηκαν, λόγω .... παραγραφής ή ... χρησικτησίας).
Το ίδιο έγινε τώρα και με τους ευλαβείς θεοσεβούμενους μόλις αισθάνθηκαν ότι θίγεται η τιμή του πατέρα του πρωθυπουργού, ενώ όταν έθιγαν την τιμή του πατέρα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της γυναίκας του ή χρησιμοποιούσαν προσβλητικά υποκοριστικά για όλους τους εκτός των Τσίπρα - Καμμένου πολιτικούς, εκεί οι υπεύθυνοι, ΟΥΤΕ ΕΙΔΑΝ, ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΑΝ.
ο Γιωργάκης...
ο Κούλης...
ο βρυκόλακας...
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που παρουσίασαν όλες οι πλευρές είναι φανερό ότι υπερτερεί η άποψη που υποστηρίζει ότι ο μπαμπάς Τσίπρας υπήρξε, αν όχι συνεργάτης και ευνοούμενος της χούντας, ένας από τους πολλούς που ωφελήθηκαν από αυτή.
Και ότι ο φερετζές του αντιστασιακού που προσπάθησαν να του φορέσουν, δεν ήταν τίποτα άλλο από απέλπιδα προσπάθεια, της κλίκας που τον περιστοιχίζει, ενίσχυσης του μύθου του αριστερού προφίλ του πρωθυπουργού της σκληρότερης αντιλαϊκής πολιτικής και λιτότητας στην ελληνική ιστορία.
Και ότι ο φερετζές του αντιστασιακού που προσπάθησαν να του φορέσουν, δεν ήταν τίποτα άλλο από απέλπιδα προσπάθεια, της κλίκας που τον περιστοιχίζει, ενίσχυσης του μύθου του αριστερού προφίλ του πρωθυπουργού της σκληρότερης αντιλαϊκής πολιτικής και λιτότητας στην ελληνική ιστορία.

2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.