ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ στο παράλληλα
bizeli εχεις πεσει μεσα σε ενα στο τρομερο αγχος που εχω αυτον τον καιρο
εχασα τον πατερα μου πριν λιγες μερες μετα απο πεντε μηνες τρεχαματα
σε νοσοκομεια και καθοτι ειμαι μοναχογιός και ειχα επιφορτιστει τα παντα
γεμισα μεσα μου μεχρι σκασμου και θελω ακομη χρονο να τα ξεπερασω
αλλα θα τα καταφερω γιατι αναγνωριζω το προβλημα
το σοβαρο ειναι να μη αναγνωριζει καποιος το προβλημα
οπως και με τον λαχου απο την στιγμη που αναγνωριζει κατι θα βρει και την λυση
απλα μερικες φορες παιρνει χρονο
και για μενα θα παρει λιγο χρονο μεχρι να γεμισω ξανα τις μπαταριες
το παραξενο ειναι οτι δεν εχυσα ενα δακρυ καπου βρε να ξεσπασω
και συγχρονως ενιωθα και ενοχες τεσπα ..... ολα ειναι στην ζωη
Καταφύγιο θετικής σκέψης
-
nemo
- Supreme poster

Re: Καταφύγιο θετικής σκέψης
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
bizeli
- Moderator

nemo έγραψε:ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ στο παράλληλα
bizeli εχεις πεσει μεσα σε ενα στο τρομερο αγχος που εχω αυτον τον καιρο
εχασα τον πατερα μου πριν λιγες μερες μετα απο πεντε μηνες τρεχαματα
σε νοσοκομεια και καθοτι ειμαι μοναχογιός και ειχα επιφορτιστει τα παντα
γεμισα μεσα μου μεχρι σκασμου και θελω ακομη χρονο να τα ξεπερασω
αλλα θα τα καταφερω γιατι αναγνωριζω το προβλημα
το σοβαρο ειναι να μη αναγνωριζει καποιος το προβλημα
οπως και με τον λαχου απο την στιγμη που αναγνωριζει κατι θα βρει και την λυση
απλα μερικες φορες παιρνει χρονο
και για μενα θα παρει λιγο χρονο μεχρι να γεμισω ξανα τις μπαταριες
το παραξενο ειναι οτι δεν εχυσα ενα δακρυ καπου βρε να ξεσπασω
και συγχρονως ενιωθα και ενοχες τεσπα ..... ολα ειναι στην ζωη
Συλλυπητήρια για τον χαμό του πατέρα σου.
Πράγματι πέρασες από μια πολύ στρεσογόνα και θλιβερή κατάσταση και σε συνδυασμό να προλάβεις και την καθημερινότητα που τρέχει είναι λογικό να έχεις τρομερό άγχος και να έχει εξαντληθεί η υπομονή σου.
Ο οργανισμός σου δε σε έχει αφήσει ακόμα να ξεσπάσεις ή να χύσεις ένα δάκρυ γιατί βρίσκεσαι ακόμα σε υπερένταση.
Αλλά να ξέρεις το άγχος συσσωρεύεται με τα χρόνια και κάποια στιγμή μπορεί να ξεσπάσει άτσαλα.
Εγώ επιμένω μια επίσκεψη σε ειδικό, όταν εσύ νιώσεις έτοιμος, θα σε βοηθήσεις να αποφορτιστείς με πιο ομαλό τρόπο.
Πάντως μπράβο σου που ανέλαβες μόνος σου όλο αυτό το βαρύ φορτίο και τα κατάφερες αλλά να ξέρεις η ανθρώπινη αντοχή έχει κάποια όρια.
Δώσε τον χρόνο στον εαυτό σου να ηρεμήσει και να ασχοληθείς και με τη δική σου υγεία.
Κι αν χρειαστεί κάποιες υποχρεώσεις να τις αφήσεις στην άκρη για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να το κάνεις.
Θα σε βοηθήσει.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Όντως, συλλυπητήρια.
Όσο κι αν το τέλος είναι κάτι το φυσιολογικό, πρόκειται για τραγική στιγμή που πυροδοτεί διάφορα συναισθήματα και σκέψεις.
Εκ προσωπικής πείρας, μόνο ο χρόνος βοηθά, όταν συνηθίσει κανείς τον εαυτό του στην νέα κατάσταση.
Όσο κι αν το τέλος είναι κάτι το φυσιολογικό, πρόκειται για τραγική στιγμή που πυροδοτεί διάφορα συναισθήματα και σκέψεις.
Εκ προσωπικής πείρας, μόνο ο χρόνος βοηθά, όταν συνηθίσει κανείς τον εαυτό του στην νέα κατάσταση.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
bizeli
- Moderator

Να σας πω μια ακόμη ιστορία θετικής σκέψης;
Μια εισαγωγή πρώτα.
Εγώ στο αμάξι μου κάθε φορά που χιονίζει δεν έχω τίποτα που να καθαρίζει τα τζάμια όταν πιάνει χιόνι (πχ γάντια ή κάποιο ειδικό φτυαράκι). Την έχω πατήσει άπειρες φορές και όλο λέω να πάρω κάτι για αυτόν τον σκοπό αλλά όλο το αμελώ. Το αποτέλεσμα είναι κάθε φορά να καθαρίζω το χιόνι από το αμάξι με γυμνά χέρια ή με το μανίκι από το μπουφάν μου και να παθαίνω κρυοπαγήματα.
Τον περασμένο χειμώνα που χιόνισε ήμουν για ακόμη μια φορά απροετοίμαστη. Μόλις είχε ξεκινήσει να χιονίζει κι εγώ ήμουν σπίτι μου και ετοιμαζόμουν να φύγω. Ε λέω εντάξει. Πόσο θα προλάβει να το έχει στρώσει;
Οπότε δεν πήρα τίποτα μαζί μου για να καθαρίσω το αμάξι από το χιόνι.
Πηγαίνοντας προς το αμάξι βλέπω ότι το αμάξι είχε καλυφθεί με ένα παχύ στρώμα χιονιού που σημαίνει για ακόμα μια φορά την είχα πατήσει.
Αναθεμάτιζα την ώρα και τη στιγμή που δεν είχα φροντίσει για ακόμη μια φορά να έχω κάτι μαζί μου να καθαρίσω το χιόνι από το αμάξι. Να επιστρέψω σπίτι να πάρω κάτι βαριόμουν κι έτσι επιδόθηκα για άλλη μια φορά να καθαρίσω το χιόνι με γυμνά χέρια, μια πραγματικά άκρως επίπονη και βασανιστική διαδικασία.
Καθώς καθάριζα το χιόνι πέρασαν ή μάλλον με προσπέρασαν κανα δυο τρεις περαστικοί απλά κοιτώντας με χωρίς να προσφέρουν καμιά βοήθεια έστω και στη θέα μιας αβοήθητης κοπέλας σε ειδικές συνθήκες.... (αν θα μπορούσαμε να το δούμε κι έτσι τέλος πάντων).
Κι εκεί που παιδευόμουν και έβριζα τον εαυτό μου από μέσα μου, εμφανίζεται από το πουθενά ένας "από μηχανής άγγελος" κι αρχίζει και καθαρίζει το αμάξι μαζί μου με τα γυμνά και αυτός χέρια του χωρίς να μιλάει. Απλά με βοήθησε.
Δε μιλούσε ελληνικά, ήταν σε άθλια κατάσταση, μάλλον πρόσφυγας.... όχι μάλλον. Σίγουρα. Ούτε ξέρω πώς βρέθηκε εκεί.
Το μόνο που ξέρω είναι ότι με βοήθησε να καθαρίσω το αμάξι από το χιόνι χωρίς να του το ζητήσω.
Στο τέλος αφού το καθαρίσαμε, μιλήσαμε για λίγο με νοήματα.
Με συγκίνησε τόσο πολύ.
Τον κέρασα έναν ζεστό καφέ και κάτι να φάει από ένα μαγαζί που ήταν εκεί κοντά, τον ευχαρίστησα και ο καθένας πήρε τον δρόμο του.
Μια εισαγωγή πρώτα.
Εγώ στο αμάξι μου κάθε φορά που χιονίζει δεν έχω τίποτα που να καθαρίζει τα τζάμια όταν πιάνει χιόνι (πχ γάντια ή κάποιο ειδικό φτυαράκι). Την έχω πατήσει άπειρες φορές και όλο λέω να πάρω κάτι για αυτόν τον σκοπό αλλά όλο το αμελώ. Το αποτέλεσμα είναι κάθε φορά να καθαρίζω το χιόνι από το αμάξι με γυμνά χέρια ή με το μανίκι από το μπουφάν μου και να παθαίνω κρυοπαγήματα.
Τον περασμένο χειμώνα που χιόνισε ήμουν για ακόμη μια φορά απροετοίμαστη. Μόλις είχε ξεκινήσει να χιονίζει κι εγώ ήμουν σπίτι μου και ετοιμαζόμουν να φύγω. Ε λέω εντάξει. Πόσο θα προλάβει να το έχει στρώσει;
Οπότε δεν πήρα τίποτα μαζί μου για να καθαρίσω το αμάξι από το χιόνι.
Πηγαίνοντας προς το αμάξι βλέπω ότι το αμάξι είχε καλυφθεί με ένα παχύ στρώμα χιονιού που σημαίνει για ακόμα μια φορά την είχα πατήσει.
Αναθεμάτιζα την ώρα και τη στιγμή που δεν είχα φροντίσει για ακόμη μια φορά να έχω κάτι μαζί μου να καθαρίσω το χιόνι από το αμάξι. Να επιστρέψω σπίτι να πάρω κάτι βαριόμουν κι έτσι επιδόθηκα για άλλη μια φορά να καθαρίσω το χιόνι με γυμνά χέρια, μια πραγματικά άκρως επίπονη και βασανιστική διαδικασία.
Καθώς καθάριζα το χιόνι πέρασαν ή μάλλον με προσπέρασαν κανα δυο τρεις περαστικοί απλά κοιτώντας με χωρίς να προσφέρουν καμιά βοήθεια έστω και στη θέα μιας αβοήθητης κοπέλας σε ειδικές συνθήκες.... (αν θα μπορούσαμε να το δούμε κι έτσι τέλος πάντων).
Κι εκεί που παιδευόμουν και έβριζα τον εαυτό μου από μέσα μου, εμφανίζεται από το πουθενά ένας "από μηχανής άγγελος" κι αρχίζει και καθαρίζει το αμάξι μαζί μου με τα γυμνά και αυτός χέρια του χωρίς να μιλάει. Απλά με βοήθησε.
Δε μιλούσε ελληνικά, ήταν σε άθλια κατάσταση, μάλλον πρόσφυγας.... όχι μάλλον. Σίγουρα. Ούτε ξέρω πώς βρέθηκε εκεί.
Το μόνο που ξέρω είναι ότι με βοήθησε να καθαρίσω το αμάξι από το χιόνι χωρίς να του το ζητήσω.
Στο τέλος αφού το καθαρίσαμε, μιλήσαμε για λίγο με νοήματα.
Με συγκίνησε τόσο πολύ.
Τον κέρασα έναν ζεστό καφέ και κάτι να φάει από ένα μαγαζί που ήταν εκεί κοντά, τον ευχαρίστησα και ο καθένας πήρε τον δρόμο του.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Αυτή η μουσική μου αρέσει πολύ να ξεκινάς τη μέρα σου ή να είσαι σε κάποιο lounge bar ένα καλοκαιρινό βράδυ, να φυσάει απαλό αεράκι, να πίνεις ποτάκι και να έχεις θέα τη θάλασσα.
Μου αρέσει το σαξόφωνο.
0 .
-
bizeli
- Moderator

-
bizeli
- Moderator