Αυτα μου ακουγονται ψεκασμενιες τυπου ''στην Τουρκια υπαρχουν 10.000.000 κρυφοχριστιανοι/κρυφοΕΛ''
Η Γερμανια δεν ειναι σλαβικη χωρα οπως και να το κανουμε
Με αγχωνει το μελλον του Ντυτικου Πολιτιζμου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Με αγχωνει το μελλον του Ντυτικου Πολιτιζμου
Λαχουρένιος έγραψε:Αυτα μου ακουγονται ψεκασμενιες τυπου ''στην Τουρκια υπαρχουν 10.000.000 κρυφοχριστιανοι/κρυφοΕΛ''
Η Γερμανια δεν ειναι σλαβικη χωρα οπως και να το κανουμε
Είπα εγώ ότι είναι σλάβικη χώρα;;
Το αν είναι ψεκασμενιά οι σλάβικες μειονότητες εκεί, κάτσε και ψαξ' το. Όπως και το αν τους άλλαξαν τα τοπωνύμια ή τα επώνυμα.
Για να το πω απλά, πολύ περισσότερο "γερμανική" χώρα είναι πχ το Βέλγιο ή η Ελβετία, παρά η Γερμανία.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Admin έγραψε:Είπα εγώ ότι είναι σλάβικη χώρα;;
Το αν είναι ψεκασμενιά οι σλάβικες μειονότητες εκεί, κάτσε και ψαξ' το. Όπως και το αν τους άλλαξαν τα τοπωνύμια ή τα επώνυμα.
Για να το πω απλά, πολύ περισσότερο "γερμανική" χώρα είναι πχ το Βέλγιο ή η Ελβετία, παρά η Γερμανία.
Η κουβεντα ξεκινησε απο αυτο που ειπα οτι οι σλαβοι ειναι τσιρακια των γερμανων πια. Δεν βλεπω πως αντικρουει αυτο που ειπα αυτο που λες εσυ.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Λαχουρένιος έγραψε:Η κουβεντα ξεκινησε απο αυτο που ειπα οτι οι σλαβοι ειναι τσιρακια των γερμανων πια. Δεν βλεπω πως αντικρουει αυτο που ειπα αυτο που λες εσυ.
Τότε να γυρίσουμε στην αρχική μας κουβέντα.
Τα τσιράκια ποιοι είναι ακριβώς;;
Οι Ρώσοι;
Οι Σέρβοι;
Οι Λευκορώσοι;
Οι Πολωνοί που θέλουν να φύγουν από την ΕΕ;
Οι Ουκρανοί; (εκτός αν μου πεις ότι όλοι οι Ουκρανοί είναι σαν τους ακραίους αντιρώσους της Ουκρανίας)
Μόνο ορισμένες σλάβικες χώρες, οι λιγότερο ισχυρές, βρίσκονται στη σφαίρα επιρροής της Γερμανίας και θέλουν να παραμείνουν εκεί.
Συνεπώς πάει περίπατο το "οι Σλάβοι είναι τσιράκια των Γερμανών".

0 .

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Πολύ περισσότερο τσιράκια των Γερμανών και γερμανολάγνοι έχουν υπάρξει διαχρονικά τα Γιουνάνς, παρά η πιο γερμανόφιλη σλάβικη χώρα. 

0 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ολοι πλην ρωσων και σερβων ειναι πουτανακια τους, η Ουκρανια ειναι διχασμενη
Εγω το παραδεχομαι οτι η χωρα μου δεν ειναι πουτανακι εσυ δεν το παραδεχεσαι
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Λαχουρένιος έγραψε:Ολοι πλην ρωσων και σερβων ειναι πουτανακια τους, η Ουκρανια ειναι διχασμενη
Η Κροατία ναι, αλλά όχι γενικά οι Σλάβοι. Εκεί διαφώνησα.
Και εγώ φυσικά δεν συμφωνώ με αυτό. Για μένα το καλύτερο θα ήταν μια σλάβικη ένωση.
0 .

-
pan
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Ο πολιτιζμος ειναι το Α και το Ω. Το λεει και ο Χαντιγκτον.
Ναι αλλά εμάς τους Έλληνες, μας κατέταξε στους ανίκανους να παράξουμε πολιτισμό. Μαζί με τους Μαμελούκους και τους Κάφρους.
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Admin έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Ωχ οντως τωρα το συνειδητοποιησα οτι ειναι γερμανικη μαρκα![]()
Η μισή Γερμανία (όπως και η μισή Ελλάδα και ένα μεγάλο τμήμα της Ρουμανίας και της Ουγγαρίας) είναι σλάβικη αγαπούλες.
Η διαφορά είναι ότι οι Γερμανοί δεν άλλαξαν ποτέ τα σλάβικα τοπωνύμια ή επώνυμα και δεν βάζαν τους Σλάβους να ορκιστούν ότι δεν θα μιλάνε σλάβικα.![]()
Στη Γερμανία το ξέρουν ότι πολλοί είναι Σλάβοι και δεν σκάνε που δεν είναι απόγονοι του Αλάριχου. Και οι Σλάβοι εκεί έχουν δικαιώματα που εδώ ούτε να τα φανταστούν δεν μπορούν. Υπάρχει βέβαια και το τριτοκοσμικό ουννικό στοιχείο της Γερμανίας, που μισεί τους Σλάβους, διότι την έχει φάει στον κωλο πολλές φορές από Σλάβους.
Η μισή Ανατολική Γερμανία είναι πολωνικής καταγωγής.
Σήμερα βέβαια είναι Γερμανοί88.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Πολύ μεγάλη αυταπάτη και λανθασμένη η εξίσωση: Απο που κι ως που συνεπάγεται ότι επειδή η δύση δεν έχει να κερδίσει κάτι απο άλλους πολιτισμούς θα πρέπει να κυριαρχήσει κιόλας;
Ο πολιτιζμος ειναι το Α και το Ω. Το λεει και ο Χαντιγκτον.
Μην μου πεις οτι εισαι απο τους παρανοικους υλιστες που νομιζουν οτι η τεχνολογια και η οικονομια παιζουν ρολο
(Άσε που η "δύση" κέρδιζε πάντα απο τους άλλους πολιτισμούς: τους κατακρεουργούσε για να ευημερεί αυτή.... ε αυτό ας το ξεχάσουμε πλέον....)
Self hating ηθικολογιες των SJW.
Απο που και ως που να νιωθω ενοχες που ειμαι Ντυτικος?
Εσυ δεν μπορώ να καταλάβω αν τρολάρεις ή αν μιλάς σοβαρά γι αυτό δεν απαντώ.

0 .

)