Σάιμποργκς.

Φυσική, Χημεία, Αστρονομία, Βιολογία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Σάιμποργκς.

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Απρ 2023, 20:44

seismicos έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Εμπειριοκριτικιστής μαχιστής είναι και οπαδός της θεωρίας του ενεργητισμού.
Και ίσως περί τα τέλη του 19ου και αρχές του 20ου αιώνα να έβρισκε ακροατήριο. :D

Αν σε μια νέα θεωρεία συμφωνούν όλοι αυτή δεν έχει καμία τύχη.

Ο εμπειριοκριτικισμός, ο μαχισμός και ο ενεργητισμός είναι ξεπερασμένες παμπάλαιες θεωρίες στηριζόμενες στον ανυπόστατο ισχυρισμό της άρνησης της αυθυπαρξίας της ύλης και στο ότι η αντικειμενική πραγματικότητα δεν έχει υλική βάση πέρα από αυτή της υπάρχουσας ενέργειας.
Δλδ κύριε ελέησον και φώτισον ημάς δια της των ευαγγελίων σου σοφίας. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

seismicos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό seismicos » 23 Απρ 2023, 20:49

Ραν ταν πλαν έγραψε:
seismicos έγραψε:Αν σε μια νέα θεωρεία συμφωνούν όλοι αυτή δεν έχει καμία τύχη.

Ο εμπειριοκριτικισμός, ο μαχισμός και ο ενεργητισμός είναι ξεπερασμένες παμπάλαιες θεωρίες στηριζόμενες στον ανυπόστατο ισχυρισμό της άρνησης της αυθυπαρξίας της ύλης και στο ότι η αντικειμενική πραγματικότητα δεν έχει υλική βάση πέρα από αυτή της υπάρχουσας ενέργειας.

Μάζα Χ επιτάχυνση = αδράνεια = δύναμη = ενέργεια Το φως έχει επιτάχυνση δεν έχει μάζα και όμως έχει ενέργεια. Πως γίνεται αυτό?
Πάει ο Νεύτωνας τον έφαγα λάχανο. respect :laugh1:
0 .
Ποτέ μην στέκεσαι μπροστά από τον εφευρέτη και πίσω από τον γάιδαρο.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 24 Απρ 2023, 10:48

seismicos έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Μάζα Χ επιτάχυνση = αδράνεια = δύναμη = ενέργεια Το φως έχει επιτάχυνση δεν έχει μάζα και όμως έχει ενέργεια. Πως γίνεται αυτό?

Τι πώς γίνεται αυτό;
Στο δημοτικό μάθαμε ότι γίνεται με τον ίδιο φυσικό τρόπο που γίνεται σε όλο το φάσμα των ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών.
Τώρα αν εσύ ρε σεισμικέ πιστεύεις ότι γίνεται ό,τι γίνεται μεταφυσικά λόγω της βιβλικής εντολής ''εγένετω φως'' είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

seismicos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό seismicos » 24 Απρ 2023, 13:39

Ραν ταν πλαν έγραψε:
seismicos έγραψε:Μάζα Χ επιτάχυνση = αδράνεια = δύναμη = ενέργεια Το φως έχει επιτάχυνση δεν έχει μάζα και όμως έχει ενέργεια. Πως γίνεται αυτό?

Τι πώς γίνεται αυτό;
Στο δημοτικό μάθαμε ότι γίνεται με τον ίδιο φυσικό τρόπο που γίνεται σε όλο το φάσμα των ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών.
Τώρα αν εσύ ρε σεισμικέ πιστεύεις ότι γίνεται ό,τι γίνεται μεταφυσικά λόγω της βιβλικής εντολής ''εγένετω φως'' είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. :fico:

Οπότε γίνεται να υπάρξει ενέργεια χωρίς την μάζα.
Ενέργεια υπάρχει ακόμα και μέσα στο κενό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Απρ 2023, 16:05

seismicos έγραψε:Ναι έχουν κάνει αυτό το πείραμα Το αναφέρουν σε αυτό το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=YUe0_4rdj0U&t=109s

Κάτι πιο σύντομο από ένα δίωρο βίντεο δεν υπάρχει?

Μάζα Χ επιτάχυνση = αδράνεια = δύναμη = ενέργεια

Τα χεις κάνει σαλάτα. Αλλό δύναμη, άλλο ενέργεια, άλλο αδράνεια.

Το φως έχει επιτάχυνση δεν έχει μάζα και όμως έχει ενέργεια. Πως γίνεται αυτό?
Πάει ο Νεύτωνας τον έφαγα λάχανο. :laugh1:

Τα φωτόνια δεν έχουν μάζα γιατί κινούνται με την ταχύτητα του φωτός. Η υπόλοιπη ύλη δεν φτάνει ούτε καν κοντά σε τέτοιες ταχύτητες.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Απρ 2023, 16:10

Ραν ταν πλαν έγραψε:Εμπειριοκριτικιστής μαχιστής είναι και οπαδός της θεωρίας του ενεργητισμού.
Και ίσως περί τα τέλη του 19ου και αρχές του 20ου αιώνα να έβρισκε ακροατήριο. :D

Δεν νομίζω να τα έχει διαβάσει πρωτογενώς αυτά. Από νιου ειτζάδες θα τα δε.
0 .

seismicos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό seismicos » 24 Απρ 2023, 16:35

Λαχουρένιος έγραψε:
seismicos έγραψε:Ναι έχουν κάνει αυτό το πείραμα Το αναφέρουν σε αυτό το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=YUe0_4rdj0U&t=109s

Κάτι πιο σύντομο από ένα δίωρο βίντεο δεν υπάρχει?

Μάζα Χ επιτάχυνση = αδράνεια = δύναμη = ενέργεια

Τα χεις κάνει σαλάτα. Αλλό δύναμη, άλλο ενέργεια, άλλο αδράνεια.

Το φως έχει επιτάχυνση δεν έχει μάζα και όμως έχει ενέργεια. Πως γίνεται αυτό?
Πάει ο Νεύτωνας τον έφαγα λάχανο. :laugh1:

Τα φωτόνια δεν έχουν μάζα γιατί κινούνται με την ταχύτητα του φωτός. Η υπόλοιπη ύλη δεν φτάνει ούτε καν κοντά σε τέτοιες ταχύτητες.

Ξέρω την διαφορά της ενέργειας της αδράνειας αλλά βασικά για δυνάμεις μιλάμε όπως και να τις αναφέρεις. Εγώ νίκησα την αδράνεια και τον σεισμό λες να μην ξέρω :P
Το ίδιο βίντεο με Ελληνικούς υπότιτλους Στο 5 λεπτό αναφέρει ότι μέσα στο απόλυτο κενό υπάρχει ενέργεια. Και ότι η ενέργεια μετά από καιρό δημιουργεί ύλη μέσα στο κενό.
Αυτός ονομάζει την ενέργεια ένα τίποτα. Για εμένα η ενέργεια είναι ο δημιουργός. Η ενέργεια σκέπτεται γεννά και δημιουργεί τα πάντα.
Αυτή η ανακάλυψη έγινε τον περασμένο αιώνα αλλά εδώ στην Ελλάδα έχουμε μείνει στον μεσαίωνα.
Και όσοι με θεωρούν άσχετο κάνουν μεγάλο λάθος Σε άλλη επιστήμη είμαι υψηλά βαθμολογημένος ερευνητής μέσα στην παγκόσμια πύλη έρευνας που απαριθμεί 23000000 ερευνητές.
https://www.researchgate.net/profile/Io ... eris/stats

0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Απρ 2023, 16:57

seismicos έγραψε:Ξέρω την διαφορά της ενέργειας της αδράνειας αλλά βασικά για δυνάμεις μιλάμε όπως και να τις αναφέρεις.

Μα δεν είναι ίδια όλα αυτά για να τα εξισώνεις.

Εγώ νίκησα την αδράνεια και τον σεισμό λες να μην ξέρω :P

Kαι γω νίκησα τον Thanos της Μάρβελ :D

Το ίδιο βίντεο με Ελληνικούς υπότιτλους Στο 5 λεπτό αναφέρει ότι μέσα στο απόλυτο κενό υπάρχει ενέργεια. Και ότι η ενέργεια μετά από καιρό δημιουργεί ύλη μέσα στο κενό.
Αυτός ονομάζει την ενέργεια ένα τίποτα. Για εμένα η ενέργεια είναι ο δημιουργός. Η ενέργεια σκέπτεται γεννά και δημιουργεί τα πάντα.
Αυτή η ανακάλυψη έγινε τον περασμένο αιώνα αλλά εδώ στην Ελλάδα έχουμε μείνει στον μεσαίωνα.
Και όσοι με θεωρούν άσχετο κάνουν μεγάλο λάθος Σε άλλη επιστήμη είμαι υψηλά βαθμολογημένος ερευνητής μέσα στην παγκόσμια πύλη έρευνας που απαριθμεί 23000000 ερευνητές.

Κατ'αρχήν μόνος του λέει ότι τηρείται η αρχή της διατήρησης της ενέργειας (άρα δεν δημιουργείται κάτι εκ του μηδενός) και ότι για να συμβεί αυτό που περιγράφει προυπάρχει η βαρύτητα, διάφορα φορτία και οι νόμοι της κβαντομηχανικής. Προφανώς δεν έχω τις γνώσεις για να αντικρούσω αυτό τον επιστήμονα αλλά έτσι όπως διατυπώνει το επιχειρημά του είναι εντελώς αντιφατικό.

Για εμένα η ενέργεια είναι ο δημιουργός. Η ενέργεια σκέπτεται γεννά και δημιουργεί τα πάντα.

Πάντως δεν λέει ούτε προκύπτει κάτι τέτοιο από το βίντεο με τον Κράους. Αυτές είναι προσωπικές σου αντιλήψεις.
0 .

seismicos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό seismicos » 24 Απρ 2023, 17:05

Λαχουρένιος έγραψε:
seismicos έγραψε:Ξέρω την διαφορά της ενέργειας της αδράνειας αλλά βασικά για δυνάμεις μιλάμε όπως και να τις αναφέρεις.

Μα δεν είναι ίδια όλα αυτά για να τα εξισώνεις.

Εγώ νίκησα την αδράνεια και τον σεισμό λες να μην ξέρω :P

Kαι γω νίκησα τον Thanos της Μάρβελ :D

Κατ'αρχήν μόνος του λέει ότι τηρείται η αρχή της διατήρησης της ενέργειας (άρα δεν δημιουργείται κάτι εκ του μηδενός) και ότι για να συμβεί αυτό που περιγράφει προυπάρχει η βαρύτητα, διάφορα φορτία και οι νόμοι της κβαντομηχανικής. Προφανώς δεν έχω τις γνώσεις για να αντικρούσω αυτό τον επιστήμονα αλλά έτσι όπως διατυπώνει το επιχειρημά του είναι εντελώς αντιφατικό.

Για εμένα η ενέργεια είναι ο δημιουργός. Η ενέργεια σκέπτεται γεννά και δημιουργεί τα πάντα.

Πάντως δεν λέει ούτε προκύπτει κάτι τέτοιο από το βίντεο με τον Κράους. Αυτές είναι προσωπικές σου αντιλήψεις.

Στο χωριό μου λένε ρωτώντας πας στην πόλη Αν η ενέργεια υπάρχει μέσα στο κενό τότε τι κάνει νιάου μιάου στα κεραμίδια?
Η ενέργεια του κενού που δημιουργεί την ύλη φανερώνει τον δημιουργό του σύμπαντος Ενέργεια ο δημιουργός
Τον σεισμό τον νίκησα την Ελληνική πραγματικότητα όχι.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 24 Απρ 2023, 19:59

0 .

Επιστροφή σε “Θετικές Επιστήμες”