seismicos έγραψε:Ξέρω την διαφορά της ενέργειας της αδράνειας αλλά βασικά για δυνάμεις μιλάμε όπως και να τις αναφέρεις.
Μα δεν είναι ίδια όλα αυτά για να τα εξισώνεις.
Εγώ νίκησα την αδράνεια και τον σεισμό λες να μην ξέρω
Kαι γω νίκησα τον Thanos της Μάρβελ
Το ίδιο βίντεο με Ελληνικούς υπότιτλους Στο 5 λεπτό αναφέρει ότι μέσα στο απόλυτο κενό υπάρχει ενέργεια. Και ότι η ενέργεια μετά από καιρό δημιουργεί ύλη μέσα στο κενό.
Αυτός ονομάζει την ενέργεια ένα τίποτα. Για εμένα η ενέργεια είναι ο δημιουργός. Η ενέργεια σκέπτεται γεννά και δημιουργεί τα πάντα.
Αυτή η ανακάλυψη έγινε τον περασμένο αιώνα αλλά εδώ στην Ελλάδα έχουμε μείνει στον μεσαίωνα.
Και όσοι με θεωρούν άσχετο κάνουν μεγάλο λάθος Σε άλλη επιστήμη είμαι υψηλά βαθμολογημένος ερευνητής μέσα στην παγκόσμια πύλη έρευνας που απαριθμεί 23000000 ερευνητές.
https://www.researchgate.net/profile/Io ... eris/stats
Κατ'αρχήν μόνος του λέει ότι τηρείται η αρχή της διατήρησης της ενέργειας (άρα δεν δημιουργείται κάτι εκ του μηδενός) και ότι για να συμβεί αυτό που περιγράφει προυπάρχει η βαρύτητα, διάφορα φορτία και οι νόμοι της κβαντομηχανικής. Προφανώς δεν έχω τις γνώσεις για να αντικρούσω αυτό τον επιστήμονα αλλά έτσι όπως διατυπώνει το επιχειρημά του είναι εντελώς αντιφατικό.
Για εμένα η ενέργεια είναι ο δημιουργός. Η ενέργεια σκέπτεται γεννά και δημιουργεί τα πάντα.
Πάντως δεν λέει ούτε προκύπτει κάτι τέτοιο από το βίντεο με τον Κράους. Αυτές είναι προσωπικές σου αντιλήψεις.