Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –
Μα γιατί να μην θέλει ο κόσμος να πάρει το τραίνο;;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
taxalataxalasa
- Basic poster

Re: Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –
Προέλλην έγραψε:taxalataxalasa έγραψε:
Και μονο που εισαι οπαδος ειναι δειγμα της ελευθερης σκεψης που δεν κατεχεις...
Οι μετοχοι μιας εταιρειας που προκαλεσε φονικο δυστυχημα απο εγκληματικη αμελεια θα ειχαν καθαιρεσει τον CEO για δυσφημιση της εταιρειας με αποτελεσμα της πτωσης της αξιας των μετοχων της εταιρειας... Εσυ θες να τον στηριξεις και να ριξεις τη ευθυνη αλλού; Στον υπαλληλο; Θα σωθει το prestige της εταιρειας και η αξια των μετοχων των μετοχων;
Για δωσε μας το φωτα σου που εισαι και οικονομολογος μιζοτακικος
Εταιρικά, δεν πάει καθόλου έτσι. Στις περισσότερες χώρες την ευθύνη σε μια εταιρία για όλα τα ατυχήματα σύμφωνα με τον νόμο την έχει ο CEO. Aλλά, πάλι σύμφωνα με το νόμο (και όχι άδικα*), έχει δικαίωμα να μετακυλήσει την ευθύνη σε άτομο ή άτομα το οποίο ασχολείται αποκλειστικά και επαγγελματικά με το ζήτημα της ασφάλειας.
*δεν μπορεί ένα άτομο να έχει πλήρη εποπτεία των πάντων, είναι παράλογο.
Ανικανοτητα επιλογης ικανων υφισταμενων...
τι κουκουρικουλουμ ειχε ο μπουλης που ανελαβε αυτο το υπουργειο; υπηρχαν αλλοι που ειχαν καλυτερο κουκουρικουλουμ στον τομεα αυτο;
Ενοχος ο CEO για ρουσφετολογος που τοποθετησε τον ανικανο και χαλαει την αξια των μετοχων της εταιρειας...
Διαφωνεις;
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Σαν μπεις στο τραίνο για να ταξιδέψεις, να μην ξεχάσεις να κάνεις το σταυρό σου...
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
nemo
- Supreme poster

το ουτε και η αστυνομια μου αρεσε !
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Φασολαδα
- Basic poster

Να μου το θυμηθειτε οτι αν ισχυει οτι ο αχθοφορος ειχε δοντι ΝΔ, οι πατοζαιοι θα αλαλαζουν για ατομικη ευθυνη.
0 .
-
Φασολαδα
- Basic poster