Εχει χαθεί η μπάλα;

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Εχει χαθεί η μπάλα;

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 22 Ιουν 2022, 19:06

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Ρε σεις και οι στρέιτ σκέφτονται το σεξ αλλά δε δομούν όλη την ύπαρξη τους πάνω σε αυτό.
Οι γκέι συμπεριφορικά θυμίζουν γυναίκες εξαρτημένες από το σεξ που όλο τους το 24ωρο είναι μια αγωνιώδης προσπάθεια επιτυχίας όλο και περισσότερων οργασμών με όσο το δυνατόν περισσότερους συντρόφους.

Απο μουνοδουλους εχει πηξει ο τοπος. Απλα οι στρειτ δεν ειναι σε θεση να βγαλουν τα απωθημενα τους τοσο ευκολα οσο οι γκει. Οι στρειτ ο,τι εχει αιδιο και δυο ποδια το εκτελουν. Αλλα και οι γυναικες δεν πανε πολυ πισω απλα ειναι λιγο πιο επιλεκτικες. Σκεψου ποση ωρα την μερα τρωνε σε βαψιματα, γυμναστηρια και ρουχα για να αρεσουν στους αντρες.

Με δικαιώνεις.
Όχι στο ότι οι άντρες δομούν την ύπαρξη τους πάνω στο σεξ (αντικειμενικές δυσκολίες που προανέφερα καθιστούν δύσκολη έως και αδύνατη για κάποιους την προσπάθεια εύρεσης δομικού υλικού) αλλά στο ότι οι γυναίκες ανεξαρτήτως εμφανίσεως δύνανται να κουτουπώσουν χιλιάδες στόχους που παίζουν με το μάτι ημερησίως (ως αποτέλεσμα της υπαρξιακής τους δόμησης αποκλειστικά πάνω στο σεξ που τους προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογών).
Εκ κατακλείδι θέλω να πω ότι όσο δύσκολη είναι για τους άντρες η πρόσβαση ανάμεσα στα πόδια της κάθε τυχαίας (οι άντρες δεν έχουν την πολυτέλεια της επιλογής όταν πρόκειται μόνο για σεξ γι' αυτό και χτυπούν ό,τι τους κάτσει) τόσο εύκολο είναι (λόγω της μεγάλης προσφοράς) για τις γυναίκες να μοιράζουν νούμερα προτεραιότητας εισόδου στα λιγούρια που θα έχουν περάσει το στάδιο της επιλογής. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Ιουν 2022, 22:03

Ραν ταν πλαν έγραψε:
bizeli έγραψε:Ναι αλλά κι εσείς δεν θα γυρίσετε να κοιτάξετε μια απλή καθημερινή γυναίκα. Οπότε μπαίνουμε σε έναν φαύλο κύκλο.

Να την κοιτάξουμε όλοι όχι. Να τη δούμε ελάχιστοι ναι.
Κάποιος Πλάτωνας είπε κάποτε ότι η όραση ανήκει σε όλους ενώ η αντίληψη σε λίγους γιατί οι άνθρωποι κοιτούν το φαινόμενο για να κρίνουν αγνοώντας την πραγματικότητα. :D

Μου θύμισες τώρα μια κουβέντα που είχα με έναν φίλο που μου έλεγε ότι το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε μια γυναίκα είναι τα άκρα των χεριών (δάχτυλα). Πρέπει να είναι περιποιημένα και όμορφα. Και ένα ίχνος βρομίτσας να έχει ξενερώνει.
Διακριτικά κοίταξα τα χέρια μου εκείνη την ώρα. Είχαν ένα ίχνος βρομίτσας σε ένα νύχι.
Εκείνη τη στιγμή επιβεβαίωσα ότι θα ήμασταν μόνο φίλοι :D και ας πούμε ότι δεν θα ήμουν ποτέ ο τύπος του.
Υπήρχαν πολλές τέτοιες στιγμές όπου μας χώριζε μια άβυσσος αλλά θέλω να πω μια βρομίτσα σε ένα νύχι είναι ικανή να απορρίψεις έναν άνθρωπο.

disclaimer: Όλα αυτά που σας μεταφέρω κατά καιρούς είναι αποσπάσματα από συζητήσεις που κάνουμε με διάφορους έτσι στο άσχετο. Δεν είχα βγει κάποιο καυτό ραντεβού με τον συγκεκριμένο τύπο. Ήταν σε τελείως άλλο πλαίσιο η συζήτηση.
Απλά ξέρετε τώρα το μπιζελίσιο μου μυαλό μπορεί να πιάσει το οτιδήποτε και να έρθω και να σας το πετάξω εδώ και να το αναλύσω περισσότερο.
Δεν γκομένιζα με τον τύπο.
Απλά παρατηρώ ανθρώπινες συμπεριφορές.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Ιουν 2022, 22:18

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα με ενδιαφέρουν αυτά τα χέρια

0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Ιουν 2022, 00:15

την επομενη φορα βαλε μαυρισμενο γρασο απο καποιο συνεργειο και δειξτου τα με τροπο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Ιουν 2022, 10:25

bizeli έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Να την κοιτάξουμε όλοι όχι. Να τη δούμε ελάχιστοι ναι.
Κάποιος Πλάτωνας είπε κάποτε ότι η όραση ανήκει σε όλους ενώ η αντίληψη σε λίγους γιατί οι άνθρωποι κοιτούν το φαινόμενο για να κρίνουν αγνοώντας την πραγματικότητα. :D

Μου θύμισες τώρα μια κουβέντα που είχα με έναν φίλο που μου έλεγε ότι το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε μια γυναίκα είναι τα άκρα των χεριών (δάχτυλα). Πρέπει να είναι περιποιημένα και όμορφα. Και ένα ίχνος βρομίτσας να έχει ξενερώνει.
Διακριτικά κοίταξα τα χέρια μου εκείνη την ώρα. Είχαν ένα ίχνος βρομίτσας σε ένα νύχι.
Εκείνη τη στιγμή επιβεβαίωσα ότι θα ήμασταν μόνο φίλοι :D και ας πούμε ότι δεν θα ήμουν ποτέ ο τύπος του.

''Φελλός'' ο φίλος σου αλλά κι εσύ μεγάλο ''ψάρι''. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Ιουν 2022, 13:02

Ραν ταν πλαν έγραψε:Με δικαιώνεις.
Όχι στο ότι οι άντρες δομούν την ύπαρξη τους πάνω στο σεξ (αντικειμενικές δυσκολίες που προανέφερα καθιστούν δύσκολη έως και αδύνατη για κάποιους την προσπάθεια εύρεσης δομικού υλικού) αλλά στο ότι οι γυναίκες ανεξαρτήτως εμφανίσεως δύνανται να κουτουπώσουν χιλιάδες στόχους που παίζουν με το μάτι ημερησίως (ως αποτέλεσμα της υπαρξιακής τους δόμησης αποκλειστικά πάνω στο σεξ που τους προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογών).
Εκ κατακλείδι θέλω να πω ότι όσο δύσκολη είναι για τους άντρες η πρόσβαση ανάμεσα στα πόδια της κάθε τυχαίας (οι άντρες δεν έχουν την πολυτέλεια της επιλογής όταν πρόκειται μόνο για σεξ γι' αυτό και χτυπούν ό,τι τους κάτσει) τόσο εύκολο είναι (λόγω της μεγάλης προσφοράς) για τις γυναίκες να μοιράζουν νούμερα προτεραιότητας εισόδου στα λιγούρια που θα έχουν περάσει το στάδιο της επιλογής. :fico:

Η προθεση ειναι ιδια και στις δυο ομαδες. Απλως η μια, οι γκει, εχουν μεγαλυτερες δυνατοτητες να τις πραγματοποιησουν. Ο στρειτ θελει αλλα δεν μπορει, ο γκει και θελει και μπορει :D

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε: Σκεψου ποση ωρα την μερα τρωνε σε βαψιματα, γυμναστηρια και ρουχα για να αρεσουν στους αντρες.

Ναι αλλά κι εσείς δεν θα γυρίσετε να κοιτάξετε μια απλή καθημερινή γυναίκα. Οπότε μπαίνουμε σε έναν φαύλο κύκλο.

Το ντυσιμο παιζει πολυ μεγαλυτερο ρολο. Ενα ντεκολτε ή ενα κολαν θα το προσεξουν ολοι. Ελαχιστοι θα ασχοληθουν με ψευτικες βλεφαριδες ή με το αν εκανες κοντουρινγκ. Αλλα περα απο αυτο μια εμφανισιμη γυναικα δε θα περασει απαρατηρητη ο,τι και αν βαλει.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 23 Ιουν 2022, 14:14

Ραν ταν πλαν έγραψε:''Φελλός'' ο φίλος σου αλλά κι εσύ μεγάλο ''ψάρι''. :fico:

Δεν είμαι ψάρι ρε απλά κάποιες φορές το παίζω χαζή γιατί βαριέμαι να ασχοληθώ.
Ο τύπος ήταν νεαρούλης (κάτω από 30).
Θα μεγαλώσει και θα καταλάβει κάποια πράγματα. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτό το θέμα.
Γενικά προσπαθούσε να μου μεταδώσει κάποια "μαθήματα ζωής" και σε άλλα θέματα που συζητούσαμε και από μέσα μου ήμουν σε φάση "άσε ρε όταν εσύ πήγαινες εγώ ερχόμουν..."

Πάντως εντάξει πολλοί έχουν φετίχ τι κοιτάνε πρώτα σε κάποιον και αυτό με τα δάχτυλα το έχουν πάρα πολλοί.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 23 Ιουν 2022, 14:27

nemo έγραψε:την επομενη φορα βαλε μαυρισμενο γρασο απο καποιο συνεργειο και δειξτου τα με τροπο

Φίλε μου έχεις γράψει ποτέ σε πίνακα με μαρκαδόρο; Έχεις πιάσει ποτέ σφουγγάρι πίνακα; Τα χέρια μου γίνονται μαύρα από το μελάνι. Τυχαίνει να σβήνεις και με το χέρι σου στα γρήγορα κάτι επειδή βιάζεσαι εκείνη την ώρα.
Γενικά πας περιποιημένος στη δουλειά το πρωί και το μεσημέρι φεύγεις λες και έφαγες ξύλο.
Έχει τρέξιμο η φάση.
Θα προσέχω μην εκείνη την ώρα μπει κάποιο σκουπιδάκι στα νύχια μου;
Θα πιάσω βλακείες, επιφάνειες με σκόνη, θα κάνω μια χειροτεχνία, θα τύχουν χίλια δύο στο μάθημα συν το άγχος της ύλης να προλάβεις να κάνεις όσα θες πριν χτυπήσει το κουδούνι... εφημερίες στα διαλείμματα, δουλειά στο γραφείο, χαρτούρα...
Εγώ βέβαια κάθε φορά που βγαίνω από την τάξη πλένω τα χέρια μου αλλά εντάξει δεν δουλεύω και σε νυχάδικο.
Τα νύχια μου με νυχοκόπτη τα κόβω και είναι θεόστραβα. Γράφουμε και σε υπολογιστές. Δεν μπορώ να έχω μανικιούρια 3 μέτρα.
Σόρι κιόλας αγαπητό αντρικό κοινό έτσι;

Τι γράσο μου λες;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 23 Ιουν 2022, 14:33

Λαχουρένιος έγραψε:Το ντυσιμο παιζει πολυ μεγαλυτερο ρολο. Ενα ντεκολτε ή ενα κολαν θα το προσεξουν ολοι. Ελαχιστοι θα ασχοληθουν με ψευτικες βλεφαριδες ή με το αν εκανες κοντουρινγκ. Αλλα περα απο αυτο μια εμφανισιμη γυναικα δε θα περασει απαρατηρητη ο,τι και αν βαλει.

Οι άντρες μπορεί να μην καταλαβαίνουν από ψεύτικες βλεφαρίδες και κοντούρινγκ αλλά όλα αυτά συμβάλλουν στο τελικό αποτέλεσμα. Άσχετα αν εσύ δεν καταλαβαίνεις την εργασία που προηγήθηκε από πίσω μέχρι το final look.

Προφανώς και θα γυρίσεις το κεφάλι σου όταν περάσει από δίπλα σου μια μπαρμπίσια γυναίκα, ενώ αν περάσει μια γυναίκα με κότσο στα μυαλά και σαγιονάρα στο πόδι θα είναι απλά Δευτέρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 23 Ιουν 2022, 15:25

bizeli έγραψε:Προφανώς και θα γυρίσεις το κεφάλι σου όταν περάσει από δίπλα σου μια μπαρμπίσια γυναίκα, ενώ αν περάσει μια γυναίκα με κότσο στα μυαλά και σαγιονάρα στο πόδι θα είναι απλά Δευτέρα.

Όσο πιο μπαρμπίσια τόσο το χειρότερο.
Δεν λέω να είναι και εντελώς απεριποιητη, αλλά τα τσίρκα γενικά με απωθούν.
Προτιμώ να είναι χωρίς μπογιές και σοβάδες.
Και εννοείται αυτό που τραβάει τουλάχιστον εμένα είναι η ομορφιά και σωματικές αναλογίες.

ΥΓ. Αυτό που έγραψες με τον "κότσο στα μυαλά" πάντως όντως είναι πρόβλημα. :P
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Κοινωνία”