Ο Μπάτσης ήταν ηγεσία, ο βασικός ταμίας του παράνομου μηχανισμού ή μήπως ο Μπελογιάννης, ο Αναστασιάδης και Πλουμπίδης δεν ήταν ηγεσία;
Ποιος δεν έκανε τσαμπουκάδες; Το ΚΚΕ που ηττημένο μετά τον Γράμμο απειλούσε για τέταρτο γύρο με το όπλο παρά πόδα; Ρε τι ακούν τα μάτια μας και τι βλέπουν τ αφτιά μας....
χωρίς αυτούς θα ζούσαν στην απόλυτη φτώχεια,
Πρώτον οι κουμουνιστές είναι κλασικοί τεμπέληδες, είτε μέσα ήταν είτε έξω δεν θα δούλευαν ινστρουχτοριλίκι θα πουλούσαν στα θύματα. Καλύτερα που ήταν μέσα και μπόρεσαν οι γυναίκες τους και τα παιδιά τους να εργαστούν και να κάνουν προκοπή, να την βρουν έτοιμη οι τεμπελχανάδες όταν βγήκαν.
Δεύτερον την εποχή εκείνη, με ευθύνη του ΚΚΕ, όλοι οι Έλληνες στην απόλυτη φτώχια ζούσαν. Διότι αντί το 1944 να στρωθούμε στην δουλειά να οικοδομήσουμε την χώρα, οι σλαβοκίνητοι αποφάσισαν να κάνουν δύο ακόμα γύρους καταστρέφοντας τα πάντα.
Οι κομμουνιστές ηγέτες έβγαλαν άδικα, επειδή ήθελαν έναν καλύτερο κόσμο
Όταν λες αυτή την εξυπνάδα το μυαλό σου που πάει στον καλύτερο κόσμο της Αλβανίας, της Βουλγαρίας ή της Γιουγκοσλαβίας; Αυτή τη τσιτιτά το πολύ είπατε όσο οι λαοί κοιμόντουσαν, σήμερα ξέρουμε πολύ καλά ποιόν καλύτερο κόσμο θα ζούσαμε.
Στη συμμορία πάει η κλάψα γόνατο για πέντε χρόνια φυλακή οι ξεφτίλες που ήξεραν μόνο να δέρνουν είκοσι έναν, όπως έκαναν στα μπουντρούμια της ασφάλειας, τις φυλακές και στη Μακρόνησο οι πρόγονοι τους.
Και όμως εγώ ήδη έχω αναφέρει πολλά παραδείγματα τι είδους βασανιστήρια έκαναν οι ΚΚΕδες, θες να συνεχίσω να γράφω επί αυτού; Δεν έχω αντίρρηση.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».