Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό denplirono » 03 Σεπ 2020, 01:18

οι δασκαλοι καλα θα κανουν να ειναι δασκαλοι και οχι αντιπροσωποι των λοιμοξιολογων για να μην εχουμε αλλα ντραβαρα.....και προσοχη πως μιλανε στα παιδια. αν δεν μπορουν ή δεν αντεχουν τον ΠΟΥΛΟ ΑΡΜ σπιτια σας
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Αρχέλαος
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Αρχέλαος » 03 Σεπ 2020, 02:05

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρχέλαος έγραψε:Nότια Κορέα

Υπαρχει λογος που οι χωρες της ΝΑ Ασιας παιρνουν κεφαλι ενω το Ντισι χανει εδαφος: εχουν λιγοτερους ψεκασμενους. Παλιοτερα η Δυση ηταν με τον ορθολογισμο και η Ανατολη με τις προληψεις, τωρα το ακριβως αναποδο.

Υπάρχει και το πατερναλιστικό κράτος που φροντίζει για τα πάντα.
Στην Νότια Κορέα από τις εγχώριες επιχειρήσεις αγοράστηκαν από το κράτος μάσκες και μάλιστα FFP2 και διανεμήθηκαν σε εξόχως χαμηλή τιμή στα φαρμακεία ώστε να μοιράζονται σε κάθε πολίτη δύο τέτοιες την εβδομάδα.
Επιπλέον οι ειδικοί όπως εξαρχής ο Kim Woo Joo δεν παρέκκλιναν όπως σε θέματα μάσκας κλπ. Είχαν έναν λιτό, σαφή, απέριττο και επιστημονικό τρόπο εξήγησης της κατάστασης.

Στην δε Ταϊβάν ήξεραν πως κάτι πάει στραβά πριν ακόμα αποκαλυφθεί ο νέος ιος και έλαβαν προληπτικά μέτρα, επίσης ενήργησαν με πλήρη ετοιμότητα και μεταγενέστερα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Σεπ 2020, 08:16

Αρχέλαος έγραψε:Υπάρχει και το πατερναλιστικό κράτος που φροντίζει για τα πάντα.
Στην Νότια Κορέα από τις εγχώριες επιχειρήσεις αγοράστηκαν από το κράτος μάσκες και μάλιστα FFP2 και διανεμήθηκαν σε εξόχως χαμηλή τιμή στα φαρμακεία ώστε να μοιράζονται σε κάθε πολίτη δύο τέτοιες την εβδομάδα.
Επιπλέον οι ειδικοί όπως εξαρχής ο Kim Woo Joo δεν παρέκκλιναν όπως σε θέματα μάσκας κλπ. Είχαν έναν λιτό, σαφή, απέριττο και επιστημονικό τρόπο εξήγησης της κατάστασης.

Στην δε Ταϊβάν ήξεραν πως κάτι πάει στραβά πριν ακόμα αποκαλυφθεί ο νέος ιος και έλαβαν προληπτικά μέτρα, επίσης ενήργησαν με πλήρη ετοιμότητα και μεταγενέστερα.

Η δωρεαν διανομη ειναι σωστο μετρο αλλα χωρις την καταλληλη νοοτροπια δεν αρκει. Για παραδειγμα δες τι μαλακιες λεει ενας δυτικος ανθρωπος του 2020 για τις μασκες απο το παρον φορουμ.

η μασκα δεν ειναι για προστασια απο παπαρια-ιο, αλλα ειναι δειγμα υποταγης και φιμωτρο
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Σεπ 2020, 09:12

όλα ωραία αυτά που λέτε , αλλά με τη μάσκα στο στόμα πως μπορείτε και αναπνέετε;
είχα πάει σε μια δημόσια υπηρεσία ανέβηκα δυο ορόφους απο τις σκάλες με αυτό το πράμα στο στόμα μου και παραλίγο να πνιγώ...
άσε που όπως λένε όταν την φοράς συνέχεια πέφτει το οξυγόνο στο αίμα..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Σεπ 2020, 09:15

vallon έγραψε:όλα ωραία αυτά που λέτε , αλλά με τη μάσκα στο στόμα πως μπορείτε και αναπνέετε;
είχα πάει σε μια δημόσια υπηρεσία ανέβηκα δυο ορόφους απο τις σκάλες με αυτό το πράμα στο στόμα μου και παραλίγο να πνιγώ...

Μαλακιες ειναι αυτα, θα ειχαν ψοφησει ολοι οι γιατροι αν ηταν ετσι.
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 03 Σεπ 2020, 09:21

Λαχουρένιος έγραψε:
vallon έγραψε:όλα ωραία αυτά που λέτε , αλλά με τη μάσκα στο στόμα πως μπορείτε και αναπνέετε;

Μαλακιες ειναι αυτα, θα ειχαν ψοφησει ολοι οι γιατροι αν ηταν ετσι.

:D
μα να μην προλάβω να πετάξω κι εγώ μια φήμη,...
κάτσε ρε να αγχωθεί κανένας και να παίξουμε, αμέσως αραπάζεσαι

επίσης έχω ακούσει ότι
άμα φοράς μασκα πολλές ώρες δεν σου ..σηκώνεται μετά

λέτε να ισχύει;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Σεπ 2020, 10:17

Η χρήση της μάσκας πρέπει να γίνει υποχρεωτική και μετά την πανδημία.
Θα γλυτώσουμε από τα χνώτα και τα σάλια του κάθε βρομιάρη που ζέχνει το στόμα του από δυο μέτρα.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 03 Σεπ 2020, 20:46

Ραν ταν πλαν έγραψε:Το λοκντάουν, γενικό ή τοπικό, είναι προς το παρόν, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα μέτρα που λαμβάνονται, η μόνη ενδεδειγμένη και επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος περιορισμού της πανδημίας έως ότου βρεθεί το κατάλληλο εμβόλιο και η ζωή να συνεχιστεί όπως την ξέραμε.
Και οι ανθρώπινες ζωές δεν είναι ζήτημα ηλικιακών στατιστικών που θα καθορίσουν πολιτικές αποφάσεις για να μη χάσουν κάποιοι μέρος των εισοδημάτων τους και της καλοπέρασης τους.
Η κάθε ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη αλλά αυτό το καταλαβαίνουμε μόνο όταν γίνουμε και οι ίδιοι ή οι δικοί μας άνθρωποι μέρος των στατιστικών.

Σου έβαλα θετική αλλά ηθελα να στο γράψω κιόλας πόσο μα ποσο συμφωνω και αυτό ακριβώς ειναι το σκεπτικο Ανθρωπων και οχι ανθρωποειδών τα οποια υπολείπονται κατα πολυ και απο τα ζωα που ειναι απειρως ανωτερα απο αυτους.Εδω βλεπουμε ελεφαντες να σωζουν ολοι μαζι οσα ελεφεντακια ή γερασμενους ελεφαντες κινδυνευουν και οχι μονο αυτο,αλλα εχοΥν και τα περιφημα νεκροταφεια ελεφαντων,δηλάδηεκει που αφησαν τα κοκκαλακια τους ελεφαντες της ομαδας τους να τα επισκεπτονται καθε χρονο και να θρηνουν με τον τροπο τους.Ασυληπτα πράγματα για τα ανθρωποιεδη που σκεπτονται μονο το γομαρι τους και τη τσεπη τους.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 03 Σεπ 2020, 20:52

Δηλαδη οι χειρουργοι που χειρουργουν για 8 ωρες και βαλε και μιλαμε για εξαιρετικα δυσκολη εργασια θα επρεπε να μην υπαρχουν πλεον εδω και χρονια ναι;
Δεν μας τα λες καλα συναδελφε.Αλλαξε το τροπαρι διοτι συτο ειναι ηλιθιο. :D

Εγω απο τον μαιο που ξεκλειδωθηκαμε μαθημα εκανα στην ταξη ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΜΑΣΚΑ.Και συνεχεια απο τοτε με μασκα κυκλοφορω εξω για ψωνια κλπ.
Δικαιολογιες της πουτσας φιλε για αυτον που απλα ειναι ακοινωνητος,διοτι οταν νοιαζεσαι μονο για το γομαρι σου και οχι για το καλο της κοινωνιας και δεν συμμορφωνεσαι με τους κανονες που οριζει η κοινωνια το καλο της κοινωνιας ακοινωνητος εισαι οποτε οσοι ανηκουν σε αυτη την κατηγορια την μπανανα τους και στην σπηλια τους,μην τους κραταμε αλλο. :helloo:

Θα ελεγα μαλιστα οτι οι εκπαιδευτικοι που δεν συμμορφωνονται με τους κανονες της κοινωνιας θα επρεπε να απολυονται διοτι δεν γινεται να απαιτουν απο τα παιδια να συμμορφωνονται στους κανονες του σχολειου και αυτοι να μην συμορφωνονται στους κανονες της κοινωνιας.Σαφως αποτελουν το χειροτερο παραδειγμα και ντροπη για τον εκπαιδευτικο κλαδο.Καλο ε; :D
Δεν μπορει να μου θες τα καλα της κοινωνιας και τα δικαιωματα που απορρεουν απο αυτην αλλα στις υποχρωσεις να μου εισαι ανταρτης.
ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ,ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΣΟΥ. :s_cool

Το β προσωπο δεν ειναι προσωπικο ,ουτε παει σε σενα αλλα παει σε ολους αυτους που δεν εφαρμοζουν τα ΘΕΣΠΙΣΜΕΝΑ μετρα.Τα οποια ειναι και τα μονα που μπρουν να περιορισουν την πανδημια και οποιος δεν τα εφαρμοζει δειχνει ξεκαθαρα οτι σκεφτεται μονο το γομαρι του και μαλίστα ουτε καν αυτο,απλα δεν το καταλάβαινει και ΧΕΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ,
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Σεπ 2020, 21:37

προσεξατε κατι; ολοκληρο κατεβατο και δεν αναφερθηκε ουτε για μια φορα σε ναζι και φασιστες
χαιρομαι γιαυτο το ελευθερο δινει παραδειγματα ηθους και αξιοπρεπειας

λοιπον εγω φοραω την μασκα μονο αν πηγαινω σε αγνωστο μαγαζι στους δικους μου μπαινω οπως ειμαι
δεν με νοιαζει η μασκα ας την φορανε οποιοι την θελουν
αν δω στην διαβα μου γυναικες με μασκες τις αποφευγω επιδεικτικα ετσι για να τις σπασω τον τσαμπουκα
και τις πιο πολλες φορες πιανει .. αν με ζυγωσει καμια απο πισω χωρις να δει οτι δεν φοραω μασκα
γυριζω και κολλαω επιτηδες κεφαλι με κεφαλι και κανω πως βηχω
και γενικα μου αρεσει να τις αιφνιδιάζω με οποιον τροπο μπορω
για τους αντρες μια περιφρονιτικη ματια ειναι αρκετη αν και ειχα συναντηθει με εναν φλουφη σε ενα παγκο
του δρομου για να αγορασω φρουτα εκεινος με την μασκα και εγω να βηχω χοντρα προσπαθουσε
να με αποφυγει και εγω ολο και τον κολλουσα ταχα κατα τυχη διαλεγοντας τα φρουτα
..εβλεπα τον τρομο στα ματια μου και αγαλλιαζε η ψυχη μου ...αυτα με τους ελεφαντες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”