Αριστερές αστειότητες

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: Αριστερές αστειότητες

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 13 Απρ 2019, 19:48

Λαχουρένιος έγραψε:
Καθολου δεν με πειραξε, ισα ισα ξεβρακωθηκατε.

Καλά νταξ αν ξεβρακωθήκαμε εμείς εσείς κανατε στριπτίζ και πετάξατε την ζαρτιερα απ' την ταράτσα!...
:oleole: :miamm: :bigsmile45:
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 13 Απρ 2019, 19:52

BaKXOS_Lysios έγραψε:Ελεος μωρέ! :laugh1: Αναλύσεις επί αναλύσεων για λίγο χιουμοράκι (με πικρές γεύσεις αλήθειας... :D )
Ηρεμηστε κι απολαύστε! :laugh1:

Και γω αυτής της νοοτροπίας είμαι :laugh1: :) Εχω φτάσει στο υπέρτατο(και θλιβερό συνάμα) σημείο του να περιφρονώ τους πάντες και τα πάντα με ότι θετικό ή αρνητικό αυτό συνεπάγεται...όπως έχεις παρατηρήσει δεν απαντώ σε νούμερα εδώ και καιρό,τους έχω βγάλει από το οπτικό μου πεδίο αμετάκλητα όχι και οριστικά όμως μιας και υπάρχουν οι άδικες( :P )παραθέσεις που μολύνουν την οθόνη μου. :s_cool

Και μια ιστορία από τη στρατιωτική μου θητεία λίγο πριν την απόλυση.Αυτός ήταν εργαζόμενος μέσω γνωριμιών του κόμματος (ένα είναι το κόμμα :laugh1: ) στην "αληθινή εφημερίδα" του δημοσιογράφου με το ελικόπτερο που έχει υπάλληλο τον αθλητικό αναλυτή άνευ οδόντων.Με είχε σε μεγάλη εκτίμηση ο τύπος είναι αλήθεια και να σου οι χαιρετισμοι με τη γροθιά υψωμένη,να σου να θέλει να κάνουμε μαζί τις διπλοσκοπιές και να συζητάμε για τα πολιτικά και τα πάντα.Ο τύπος με τον καιρό είχε μετατραπεί σε διώκτη κάθε τύπου που θεωρούσε βυσματία μέσα στο λόχο,και να σου κάνει ερωτήσεις πως βρέθηκες εσύ εδώ,και άλλα πολλά.Μια μέρα πλακώθηκε με έναν ακαμάτη που δεν ήθελε να κάνει σκοπιές επειδή τον πονούσε η πλάτη από το αλεξίσφαιρο και ο σύντροφος τα έκανε πουτάνα όλα στο λόχο.Ημουν εξοδούχος και μου τα λέγανε και έχασα το πανηγύρι :thuuumbsup: Ο ακαμάτης κρητικός ιδεολόγος τεμπέλης (τώρα που το φέρνω κατά νου ήταν και αντι-παπαρήγα :giggle02: ) ήταν είτε πασόκ είτε ΝΔ...τον κόβω τώρα αν ζει να είναι στο αντι-συριζα μέτωπο παραστάτης του μητσοτάκη.Ε, μπορείς να φανταστείς τι έγινε,με πιάνει ο κνίτης και μου έλεγε όλη την ώρα τον πόνο του που τους έβγαλε αναφερόμενους ο ίλαρχος (ένας συνειδητοποιημένος ψυχασθενής εν τω μεταξύ :hat44:)...μια ωραία μέρα έρχεται σήμα στη μονάδα και ο Κνίτης πέταξε για άλλες πολιτείες εντός του ίδιου στρατοπέδου όπου ερχόταν μια στο τόσο για παρουσία και έκανε μια υπηρεσία στις δυο βδομάδες(!).Τελευταία υπηρεσία που κάναμε μαζί ήτανε στο τμήμα άμεσης επέμβασης του στρατοπέδου και επειδή είχε ξεχάσει τον παλιό του εαυτό,δε γούσταρε να κάνει την υπηρεσία και ήθελε να κρύψει τα όπλα στις ντουλάπες και να αράξει για φράπα στο ιδιωτικό ΚΨΜ (από αυτά που δώσανε στον κομπατσιάρη το φίλο του μητσοτακικού συνταγματολόγου ντε).Ευγενικά του αρνήθηκα,όταν είδα ότι επέμενε του είπα στα μούτρα "Εσύ αλλάζεις μονάδα αύριο,εγώ παραμένω εδώ και δε γουστάρω να πάρω φυλακή μέχρι την απόλυση".Εκεί δεν είπε κάτι,έκανε την υπηρεσία κανονικά και πέταξε μια μπηχτή αργότερα μιας και του την είπα μπροστά σε άλλους...Πάντως δε μου κράτησε κακία,με πέτυχε μια φορά με το παπάκι του όταν ερχόταν στο στρατόπεδο να πάρει παρουσία και να φύγει,φώναξε το επώνυμό μου και ύψωσε τη γροθιά του να με χαιρετήσει όπως έκανε και λίγους μήνες πίσω όταν τον πρωτογνώρισα.

Τα παιδιά του ΚΚΕ τα αγαπώ...ο παππούς μου υπήρξε κομμουνιστής σε γραμμή παραγωγής σε αντίθεση με πολλούς εδώ που δεν έχουν καμία επαφή με τα βιομηχανικά επαγγέλματα και ο αδερφός της γιαγιάς μου ξεκοιλιάστηκε από τους χίτες στο νταμάρι του Υμηττού από το μοναρχοφασισμό.Επειδή όμως με όλα τα πράγματα στη ζωή έτσι και με την αγάπη χρειάζεται να υπάρχει μέτρο...έχω μπει στον πειρασμό να αγνοήσω το ραταπλάν λόγω καταγωγής,δημοσιεύσεων που με κούραζαν ψυχικά κα.Δεν το έκανα όμως επειδή είναι συντονιστής και δε μου επιτρέπεται αλλά και διότι ο τύπος έχει καλή αίσθηση χιούμορ και είναι κάτι που το εκτιμώ αφάνταστα σε έναν άνθρωπο.Για τους λοιπούς, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και έχω πάρει απαλλαγή αορίστου χρόνου εδώ και καιρό...
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Απρ 2019, 19:55

Λαχουρένιος έγραψε:
vallon έγραψε:ναι, αλλά ρίχνω κάτι τρίποντα.. :laugh1:

Το χω σκεφτει μλκ, τζαμπα πληρωνει η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ τα αλλα τα ζωντοβολα, καλυτεροι ειμαστε εμεις :D

μα και βέβαια, μιλήστε ρε σε κάνα "υπεύθυνο" μπας κονομίσουμε κι εμείς τα.... λιανά
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Απρ 2019, 19:57

Δεν συμβιβαζομαι με λιγοτερο απο 1 ευρω ανα ποστ ομως. Αν παιρνουν τα ζαβα 0,60 εγω αξιζω τουλαχιστον τοσο.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Απρ 2019, 20:08

ααα εγώ δεν ξέρω τίποτα
σπάω τις τιμές και δίνω νέα ανταγωνιστική προσφορά, 0,30 το ποστ
στην ανωτέρω προσφορά περιλαμβάνονται:
α. δημοσίευση ειδήσεων τουλάχιστον τρεις κάθε μέρα υπέρ( του κόμματος ) του Πελάτη
β. Πολιτική ένταση με επιχειρήματα και με δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα σε ιστορικά επιχειρήματα και σε αναφορές στη βιβλιογραφία
γ. απανωτά ποσταρίσματα θεμάτων στο ελεύθερο τουλάχιστον δέκα ανά ημέρα με φωτογραφίες επιθετικού περιεχομένου . Αποκλειστικότητα μας η προσωπική επίθεση κατά του πολιτικού αρχηγού, τα χτυπήματα κάτω από την μέση, φέρνουμε στην επιφάνεια ποιον έχει γκόμενο η γυναίκα του, σε ποιο μπαράκια χόρευαν οι κόρες πάνω στα τραπέζια και στις μπάρες, μίσος, φανατισμός και πλύση εγκεφάλου των αντιπάλων, αλλά και ορισμένων που θα τους πιάσουμε κορόιδα , θα παρασυρθούν και θα κράζουν μαζί μας γιατί ως γνωστόν στον Έλληνα αρέσει το κράξιμο. είτε κράζει στο γήπεδο είτε στην πολιτική το ίδιο και το αυτό του κάνει..

λοιπόν ...
το στέλνουμε παιδιά;
άντε μπράβο γιατί αν περιμένουμε τα αναδρομικά απο τους κομμένους μισθούς των έξι χρόνων του τσίπρα νομίζω θα μείνουμε με το ...
αναδρομικό στο χέρι
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Απρ 2019, 20:10

Aπεργοσπασια. Διαμαρτυρομαι.

Το 0,60 ειναι κατακτηση των e-παλληλων.

Ποιος εισθε εσεις κυριε που μας το σπασετε. Καταγγελω.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 13 Απρ 2019, 20:28

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν συμβιβαζομαι με λιγοτερο απο 1 ευρω ανα ποστ ομως. Αν παιρνουν τα ζαβα 0,60 εγω αξιζω τουλαχιστον τοσο.

Γω ως πρώην διευθυντής και έφεδρος νομίζω ότι δικαιούμαι 1,5 ευρώ το ποστ, έχει κανένας αντίρρηση; :satanique:
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 13 Απρ 2019, 20:43

Μη χτυπιέστε εκεί στο βόθρο, ηρεμήστε κι αποδεχτείτε το.

Α και να τονίσω για πολλοστή φορά ότι εγώ "πρόσφυγες" δεν περιθάλπω ξανά. :s_no
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 13 Απρ 2019, 20:55

Λαχουρένιος έγραψε:....

Τέσπα δεν έχει νόημα να συνεχίσει η συζήτηση απλά για να διαφωνούμε γιατί θα αρχίσουμε να επαναλαμβανόμαστε.
Εγώ δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Απρ 2019, 20:57

BaKXOS_Lysios έγραψε:Ελεος μωρέ! :laugh1: Αναλύσεις επί αναλύσεων για λίγο χιουμοράκι (με πικρές γεύσεις αλήθειας... :D )
Ηρεμηστε κι απολαύστε! :laugh1:

Για κάνε μας παράθεση ρε Βάκχε το ''λίγο χιουμοράκι'' να πάρουμε κι εμείς οι αχιουμόριστοι μια μικρή ιδέα για το πώς αντιλαμβάνονται το χιούμορ οι έχοντες αίσθηση του. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”