Λαχουρένιος έγραψε:
Καθολου δεν με πειραξε, ισα ισα ξεβρακωθηκατε.
Καλά νταξ αν ξεβρακωθήκαμε εμείς εσείς κανατε στριπτίζ και πετάξατε την ζαρτιερα απ' την ταράτσα!...

Λαχουρένιος έγραψε:
Καθολου δεν με πειραξε, ισα ισα ξεβρακωθηκατε.

BaKXOS_Lysios έγραψε:Ελεος μωρέ!Αναλύσεις επί αναλύσεων για λίγο χιουμοράκι (με πικρές γεύσεις αλήθειας...
)
Ηρεμηστε κι απολαύστε!
Εχω φτάσει στο υπέρτατο(και θλιβερό συνάμα) σημείο του να περιφρονώ τους πάντες και τα πάντα με ότι θετικό ή αρνητικό αυτό συνεπάγεται...όπως έχεις παρατηρήσει δεν απαντώ σε νούμερα εδώ και καιρό,τους έχω βγάλει από το οπτικό μου πεδίο αμετάκλητα όχι και οριστικά όμως μιας και υπάρχουν οι άδικες(
)παραθέσεις που μολύνουν την οθόνη μου.
) στην "αληθινή εφημερίδα" του δημοσιογράφου με το ελικόπτερο που έχει υπάλληλο τον αθλητικό αναλυτή άνευ οδόντων.Με είχε σε μεγάλη εκτίμηση ο τύπος είναι αλήθεια και να σου οι χαιρετισμοι με τη γροθιά υψωμένη,να σου να θέλει να κάνουμε μαζί τις διπλοσκοπιές και να συζητάμε για τα πολιτικά και τα πάντα.Ο τύπος με τον καιρό είχε μετατραπεί σε διώκτη κάθε τύπου που θεωρούσε βυσματία μέσα στο λόχο,και να σου κάνει ερωτήσεις πως βρέθηκες εσύ εδώ,και άλλα πολλά.Μια μέρα πλακώθηκε με έναν ακαμάτη που δεν ήθελε να κάνει σκοπιές επειδή τον πονούσε η πλάτη από το αλεξίσφαιρο και ο σύντροφος τα έκανε πουτάνα όλα στο λόχο.Ημουν εξοδούχος και μου τα λέγανε και έχασα το πανηγύρι
) ήταν είτε πασόκ είτε ΝΔ...τον κόβω τώρα αν ζει να είναι στο αντι-συριζα μέτωπο παραστάτης του μητσοτάκη.Ε, μπορείς να φανταστείς τι έγινε,με πιάνει ο κνίτης και μου έλεγε όλη την ώρα τον πόνο του που τους έβγαλε αναφερόμενους ο ίλαρχος (ένας συνειδητοποιημένος ψυχασθενής εν τω μεταξύ
)...μια ωραία μέρα έρχεται σήμα στη μονάδα και ο Κνίτης πέταξε για άλλες πολιτείες εντός του ίδιου στρατοπέδου όπου ερχόταν μια στο τόσο για παρουσία και έκανε μια υπηρεσία στις δυο βδομάδες(!).Τελευταία υπηρεσία που κάναμε μαζί ήτανε στο τμήμα άμεσης επέμβασης του στρατοπέδου και επειδή είχε ξεχάσει τον παλιό του εαυτό,δε γούσταρε να κάνει την υπηρεσία και ήθελε να κρύψει τα όπλα στις ντουλάπες και να αράξει για φράπα στο ιδιωτικό ΚΨΜ (από αυτά που δώσανε στον κομπατσιάρη το φίλο του μητσοτακικού συνταγματολόγου ντε).Ευγενικά του αρνήθηκα,όταν είδα ότι επέμενε του είπα στα μούτρα "Εσύ αλλάζεις μονάδα αύριο,εγώ παραμένω εδώ και δε γουστάρω να πάρω φυλακή μέχρι την απόλυση".Εκεί δεν είπε κάτι,έκανε την υπηρεσία κανονικά και πέταξε μια μπηχτή αργότερα μιας και του την είπα μπροστά σε άλλους...Πάντως δε μου κράτησε κακία,με πέτυχε μια φορά με το παπάκι του όταν ερχόταν στο στρατόπεδο να πάρει παρουσία και να φύγει,φώναξε το επώνυμό μου και ύψωσε τη γροθιά του να με χαιρετήσει όπως έκανε και λίγους μήνες πίσω όταν τον πρωτογνώρισα.
Λαχουρένιος έγραψε:vallon έγραψε:ναι, αλλά ρίχνω κάτι τρίποντα..![]()
Το χω σκεφτει μλκ, τζαμπα πληρωνει η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ τα αλλα τα ζωντοβολα, καλυτεροι ειμαστε εμεις

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν συμβιβαζομαι με λιγοτερο απο 1 ευρω ανα ποστ ομως. Αν παιρνουν τα ζαβα 0,60 εγω αξιζω τουλαχιστον τοσο.

Λαχουρένιος έγραψε:....

BaKXOS_Lysios έγραψε:Ελεος μωρέ!Αναλύσεις επί αναλύσεων για λίγο χιουμοράκι (με πικρές γεύσεις αλήθειας...
)
Ηρεμηστε κι απολαύστε!