Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 02 Νοέμ 2021, 17:45

Λαχουρένιος έγραψε:Για ολους θα ισχυσει το κλειδωμα οχι μονο για τους εμβολιασμενους.

Ε, οχι και για ολους :s_cool εγω π.χ. με πρωτη μερα του λοκνταουν παιρνω τικετ και βζιιιν πανω στη Μόσχα να συνεχιζω να απολαύσω τη ζωαρα μου :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 02 Νοέμ 2021, 20:54

ВладимирВладимирович έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Για ολους θα ισχυσει το κλειδωμα οχι μονο για τους εμβολιασμενους.

Ε, οχι και για ολους :s_cool εγω π.χ. με πρωτη μερα του λοκνταουν παιρνω τικετ και βζιιιν πανω στη Μόσχα να συνεχιζω να απολαύσω τη ζωαρα μου :yesyes:

:priest_z:

November 2, 2021

MOSCOW (AP) — Coronavirus deaths in Russia hit another daily record, four days since a nationwide order for many Russians to stay off work took effect.

Russia’s state coronavirus task force reports 39,008 new confirmed cases and 1,178 COVID-19 deaths. The task force has reported record daily infections or deaths almost every day for the last month.

https://www.timesofisrael.com/liveblog_ ... id-deaths/
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 02 Νοέμ 2021, 23:14

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωναν κατά του εμβολιασμού... Αυτή είναι η αριστερά μόνο η καταστροφή του τόπου την ικανοποιεί και σ αυτή επενδύει.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Νοέμ 2021, 07:59

ВладимирВладимирович έγραψε:

Ετσι οπως πατε εκει θα σκαει στα σπιτια σας η Σπετζναζ και θα σας χωνει την συριγγα στον κωλο :D Στην Ουκρανια ηδη θα απαγορευσουν την εισοδο στα ΜΜΜ των ανεμπολιαστων.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Νοέμ 2021, 09:18

pluton έγραψε:Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωναν κατά του εμβολιασμού... Αυτή είναι η αριστερά μόνο η καταστροφή του τόπου την ικανοποιεί και σ αυτή επενδύει.

ισως το μοναδικο ευχαριστο απο συριζα που ακουσα ποτε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Νοέμ 2021, 11:01

ειναι και ενα ακομη που θελω να τονισω κανατε τα εμβολια και θα συνεχιζετε να τα κανετε
σε δοσεις οκ οπως λενε και οι γιατροι σας προστατευουν απο το θανατο δλδ θα αρρωστησετε
και θα το ξεπερασετε ευκολα οκ

τι σας πειραζει αν υπαρχουν και ατομα που δεν κανουν το εμβολιο γιατι ετσι γουσταρουν
και θελουν να πεθανουν γιατι ετσι γουσταρουν

λετε οτι θα σας κολλανε; μα ετσι και αλλιως κολλατε και σεις οι ιδιοι το μεταδιδετε

τι στο καλο τι αλλο υπαρχει που δεν μπορω να το αντιληφθώ ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Νοέμ 2021, 11:47

Χθες επιασα μια κουβεντα στο βενζινάδικο με δυο αλβανους (βη βασικα). Ετοιμάζονται και αυτοι ανα πασα στιγμη να φυγουν, λενε πως στοκαρανε το φαγητό κλπ για 2 χρονια στα σπίτια τους εκει. Κάθονται μονο και μονο επειδη τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο αλλα αν τα κλεισουν βζιιιν και αυτοι.
Παιζει να μεινουν στο τελος στην Ελλάδα μονο οι ελς που δεν εχουν που να πανε και πρόσφυγες που παγιδευτηκαν εδω. Κριμα.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 03 Νοέμ 2021, 12:35

Ο μητσοτακης γμσαι φοβαται μονον αυτους, τον προδοτη τον εχει γραμμενο εκει που δεν πιανει μελανη

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Νοέμ 2021, 14:00

nemo έγραψε:ειναι και ενα ακομη που θελω να τονισω κανατε τα εμβολια και θα συνεχιζετε να τα κανετε
σε δοσεις οκ οπως λενε και οι γιατροι σας προστατευουν απο το θανατο δλδ θα αρρωστησετε
και θα το ξεπερασετε ευκολα οκ

τι σας πειραζει αν υπαρχουν και ατομα που δεν κανουν το εμβολιο γιατι ετσι γουσταρουν
και θελουν να πεθανουν γιατι ετσι γουσταρουν

λετε οτι θα σας κολλανε; μα ετσι και αλλιως κολλατε και σεις οι ιδιοι το μεταδιδετε

τι στο καλο τι αλλο υπαρχει που δεν μπορω να το αντιληφθώ ;

Οι ανεμβολιαστοι καταληγουν στις ΜΕΘ και στερουν κλινες απο αλλους ασθενεις με αλλα θεματα και ετσι επιβαρυνουν ασκοπα το συστημα υγειας. Οταν καταληγουμε να εχουμε ελαχιστες ελευθερες ΜΕΘ τοτε οι κυβερνησεις αναγκαζονται και κανουν λοκνταουν για να μειωθει η μεταδοση του ιου και να ελαφρυνουν τα νοσοκομεια και αυτο εχει αρνητικες συνεπειες για την οικονομια.

Οποτε η επιλογη καποιου να μην εμβολιαστει δεν ειναι καθαρα ατομικη αλλα εχει σφοδρες υγειονομικες και οικονομικες συνεπειες για ολο το κοινωνικο συνολο.

Αν οι συνεπειες ηταν καθαρα ατομικες τοτε σκασιλα μου. Ισα ισα θα ελεγα καλα κανουν και δεν εμβολιαζονται μπας και ξεβρωμισει ο τοπος απο τους ψεκ.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Νοέμ 2021, 14:27

Οι παχυσαρκοι καταληγουν στις ΜΕΘ και στερουν κλινες απο αλλους ασθενεις με αλλα θεματα και ετσι επιβαρυνουν ασκοπα το συστημα υγειας. Να κοπει η υγειονομική περίθαλψη σο ολοουε που εχουν το bmi >25, δεν τους αναγκάζει κανεις να τρωνε τα πιτογυρα το βράδυ και να μη γυμνάζονται καθολου.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”