PhD οικονομικές σπουδές στη Σουηδία.

Φυσική, Χημεία, Αστρονομία, Βιολογία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: PhD οικονομικές σπουδές στη Σουηδία.

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Σεπ 2018, 11:13

Οργι: Ο Λιτλφινγκερ του Λεφτερου
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 23 Σεπ 2018, 11:20

itteithe έγραψε:Αυτό το νήμα και το άλλο (Να φύγω;...) είναι συναισθηματικά ρόλερ κόστερ. Μια μαλώνουμε και μια τα βρίσκουμε. Τι μπαλίτσα είναι αυτή που μας έπαιξε ο Οργισμένος; Και μετά κάποιοι αμφιβάλλετε οτι θα βρει δουλειά στο φραγκολεβαντίνικο κράτος.

αμφιβάλλω αν και κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά περί μετακόμισης
της ατένσιον χορ

αλλά δεν πειράζει
γελάμε εδώ μέσα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 23 Σεπ 2018, 11:24

vallon έγραψε:
της ατένσιον χορ

αλλά δεν πειράζει
γελάμε εδώ μέσα

Να το, τώρα ξεκινάει πάλι ο κατήφορος :D
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 23 Σεπ 2018, 17:59

itteithe έγραψε:
vallon έγραψε:
της ατένσιον χορ

αλλά δεν πειράζει
γελάμε εδώ μέσα

Να το, τώρα ξεκινάει πάλι ο κατήφορος :D

στο intrente είμαστε, ότι θέλουμε υποπτευόμαστε...
;)
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 23 Σεπ 2018, 18:12

Λαχουρένιος έγραψε:Οργι: Ο Λιτλφινγκερ του Λεφτερου

Μολις τελειωσα...
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 23 Σεπ 2018, 18:13

vallon έγραψε:
itteithe έγραψε:Αυτό το νήμα και το άλλο (Να φύγω;...) είναι συναισθηματικά ρόλερ κόστερ. Μια μαλώνουμε και μια τα βρίσκουμε. Τι μπαλίτσα είναι αυτή που μας έπαιξε ο Οργισμένος; Και μετά κάποιοι αμφιβάλλετε οτι θα βρει δουλειά στο φραγκολεβαντίνικο κράτος.

της ατένσιον χορ

αλλά δεν πειράζει
γελάμε εδώ μέσα

Απολυτως λογικο να μην τα πιστευετε. Ομως περιεργως ειναι αληθεια.
Αν σας το επιβεβαιωσει ο στυγιος θα τα πιστεψετε;;;
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 23 Σεπ 2018, 18:59

Εγώ σε πιστεύω οργισμένε,όπως και λίγο πολύ ήξερα το ύφος όσων θα σου απαντούσαν "καλοπροαίρετα".Πάντως σε ένα σημείο ομολογώ ότι με βρίσκουν σύμφωνο:ένας πραγματικός νεοφιλελεύθερος δεν πηγαίνει Σκανδιναβία αλλά στην Αγγλόσφαιρα-ΗΠΑ,ΗΒ,ΚΑΝ,ΑΥΣ-η λογική είναι διαλέχτε και πάρτε.Να κάνεις διδακτορικό αν το επιθυμείς και άσε τι σου λένε όλοι οι άλλοι.Και 1€ αν τους ζητούσες θα σου δίναν πίσω ροχάλα,επομένως δεν είναι ανάγκη να παίρνεις τοις μετρητοίς όλα όσα σου λένε εδώ.Μην ξεχνάς ότι μεγάλο μέρος του διαδικτύου είναι άδερτα σκυλιά δίχως παιδιά και υποχρεώσεις και γράφουν με αντίστοιχο αλαζονικό τόνο όταν απευθύνονται σε τρίτους.Και για να σε εμψυχώσω,πήρε τ'αυτί μου για κάποιον που αποφάσισε να ασχοληθεί με ευρεσιτεχνίες στα 45 και με τη γυναίκα του μόνη πηγή εισοδήματος.Εσύ είσαι ακόμα καλύτερα μιας και θα έχεις τα 2000€ από το σουηδικό πανεπιστήμιο ή για σεβαστό χρονικό διάστημα τα κοινωνικά επιδόματα.Καλή τύχη,παρά το γεγονός ότι με έχεις βρίσει 9 στις 10 φορές που μου έγραψες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Σεπ 2018, 19:17

Ισα ισα που αμα εισαι μαγκουφης εχεις περιθωριο να ψωλαρεις σε αχρηστα διδακτορικα. Αν εχεις οικογενεια κοιτας να βγαλεις ο,τι φραγκο μπορεσεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 01 Οκτ 2018, 00:23

'71 έγραψε:Εγώ σε πιστεύω οργισμένε,όπως και λίγο πολύ ήξερα το ύφος όσων θα σου απαντούσαν "καλοπροαίρετα".Πάντως σε ένα σημείο ομολογώ ότι με βρίσκουν σύμφωνο:ένας πραγματικός νεοφιλελεύθερος δεν πηγαίνει Σκανδιναβία αλλά στην Αγγλόσφαιρα-ΗΠΑ,ΗΒ,ΚΑΝ,ΑΥΣ-η λογική είναι διαλέχτε και πάρτε.Να κάνεις διδακτορικό αν το επιθυμείς και άσε τι σου λένε όλοι οι άλλοι.Και 1€ αν τους ζητούσες θα σου δίναν πίσω ροχάλα,επομένως δεν είναι ανάγκη να παίρνεις τοις μετρητοίς όλα όσα σου λένε εδώ.Μην ξεχνάς ότι μεγάλο μέρος του διαδικτύου είναι άδερτα σκυλιά δίχως παιδιά και υποχρεώσεις και γράφουν με αντίστοιχο αλαζονικό τόνο όταν απευθύνονται σε τρίτους.Και για να σε εμψυχώσω,πήρε τ'αυτί μου για κάποιον που αποφάσισε να ασχοληθεί με ευρεσιτεχνίες στα 45 και με τη γυναίκα του μόνη πηγή εισοδήματος.Εσύ είσαι ακόμα καλύτερα μιας και θα έχεις τα 2000€ από το σουηδικό πανεπιστήμιο ή για σεβαστό χρονικό διάστημα τα κοινωνικά επιδόματα.Καλή τύχη,παρά το γεγονός ότι με έχεις βρίσει 9 στις 10 φορές που μου έγραψες.

Ευχαριστω. Εμεις οι πετυχημενοι ωριμοι ανδρες , παρολες τις ιδεολογικες διαφορες, συννενοουμαστε και κατανοουμε το λογικο. Οι μικροι ψιλοαγαμητοι νεοι απο την αλλη , ειναι λιγακι κακιασμενοι εν γενει, αλλα δεν πειραζει, θα πηξει καποια στιγμη το μυαλουδακι. Οι βρισιες ειναι πανω στη συζητηση, βρισε με κι εσυ με επιχειρηματα και τακτ και θα τα βρουμε.

Παω Σουηδια γιατι ετσι ταιριαζουν οι συνθηκες. Επισης εν τελει δεν μου διδουν ουτε δεκαρα τσακιστη επιδοματα οι σουηδοι, το γραφω πιο πανω. Να πω την αληθεια μια 400αρα την περιμενα στην ξεφτιλα, δεν πειραζει ομως , καλυτερα ετσι, βρηκε και η συζυγος δουλεια, ,και πλεον φαινεται πως το νερο μπηκε στ αυλακι...

Θα επιχειρησω το διδακτορικο κι αν κατσει εκατσε, καθως:
1) Ειναι το ονειρο μου.
2) Εξεταζοντας πρακτικα το θεμα , βλεπω πως το πιο πιιθανο ειναι ανεβαινοντας πανω να καμω κανα εξαμηνο να πιασω δουλεια. Αντιθετως αν ξεκινησω αμεσα με το phd θα χω εισοδημα απυεθειας πανω απο 2κ, που σημαινει κερδος τουλαχιστον 12.000 απο την επιλογη αυτη. Αν υποθεσω οτι μετα απο ενα εξαμηνο παρω πρωτο μιστο 2500κ με το πρωτο μου πτυχιο, θελω 24 μηνες δουλειας για να ισοφαρισω τα κερδη απο το phd, οποτε η διαφορα ειναι μικρη.
3) Τελειωνοντας το phd νομιζω πως ευκολα θα συνεχισω ως μεταδιδακτορικος με μιστο καθαρο καπου στα 3,5κ (δεν εχει φορο)
https://academicpositions.com/career-ad ... ies-sweden

υποψη οι ανωθεν τιμες ειναι του 2016 που σημαινει οτι σημερα ειναι πιο πανω κατα 5% περιπου.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 01 Οκτ 2018, 00:27

ιμπροβαηζ ανταπτ προσπερ

(πηκκσστε)
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Επιστροφή σε “Θετικές Επιστήμες”