Πρωταθλημα 2018-Εξελίξεις
-
GoBack
- Rookie poster

-
Γαληνός
- Rookie poster

Re: Πρωταθλημα 2018-Εξελίξεις
συγνώμη χωρίς ουσία
όταν ζητάς τιμωρία της ΑΕΚ!
όταν ζητάς τιμωρία της ΑΕΚ!
0 .
Το χειρότερο είδος εκφοβισμού (bullying) είναι οι οικονομικές διακρίσεις
-
Orion22
- Rookie poster

Εκπρόσωπος Παοκ: Νενικηκασε Δ.Ψαθά!
Φαίνεται ότι η λαβή του είναι ανάποδα για αριστερόχειρες. Η ΠΑΕ ΑΕΚ μπορεί να υποστηρίζει τα δικά της
ούτε στα Η Θέμις έχει κεφια τέτοιες δικαιολογίες
Φαίνεται ότι η λαβή του είναι ανάποδα για αριστερόχειρες. Η ΠΑΕ ΑΕΚ μπορεί να υποστηρίζει τα δικά της
ούτε στα Η Θέμις έχει κεφια τέτοιες δικαιολογίες
0 .
-
Maspoli
- Rookie poster

ritz έγραψε:να αντιμετωπισεις τους ρητορες και λαοπλανους, ωστε περα απο την ουσια να κερδισεις και τις εντυπωσεις.
η περιπτωση sdna μας απεδειξε ποσο μεγαλο ρολο διαδραματιζουν οι εντυπωσεις
Μετά τη πρωτοφανής θρασύτητας και παρακμής χτεσινή προβοκάτσια, ας μην αναφέρεστε σε τέτοια πράγματα
0 .
-
GoBack
- Rookie poster

Maspoli έγραψε:GoBack έγραψε:Ωραια θα το παμε και ετσι δεν τιθεται θεμα.Μιλησε μας λιγο για αυτη τη "συμφωνια",γιατι απαγορευεται να μπαινουν τετοιοι οροι στα συμβολαια των δανεικων.Κανει η τιμια παοκαρα συμφωνιες κατω απ το τραπεζι;Δεν συνιστα αυτο αλλοιωση του πρωταθληματος;
Αν με ρωτάς προσωπικά, η καλύτερη λύση είναι να μη μπορεί να υπάρχει δανεισμός σε ομάδα της ίδιας κατηγορίας στο ίδιο εθνικό πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν ισχύει, οι δανεισμοί επιτρέπονται. Από τη στιγμή που επιτρέπονται οι δανεισμοί τότε μπορούν να συμβούν 2 πράγματα:
α) Οι δανεικοί να παίζουν
β) Οι δανεικοί να μην παίζουν.
Τι θεωρείς ηθικότερο; Να παίζουν και η συμμετοχή τους να σηκώνει υποψίες μειωμένης απόδοσης ή να μη παίζουν; Εγώ θεωρώ το να μη παίζουν είναι ηθικότερο.
Το πρώτο μισό αυτής της σεζόν, ο Βιτόλο της Ατλέτικο ήταν δανεικός στη Λας Πάλμας.
26/8 έγινε το ματς Λας Πάλμας-Ατλέτικο. Σκορ: 1-5. Ο Βιτόλο ήταν "not in squad"
https://www.transfermarkt.com/vitolo/le ... eler/67082
Η αποψη μου ειναι οτι μια ομαδα με το ηθος της παοκαρας θα επρεπε να κανει συμφωνια κυριων ωστε να μην παιζουν οι δανεικοι του ουτε με αυτον με τους αμεσους ανταγωνιστες του τιτλου ωστε να μην υπαρχει αλλοιωση πρωταθληματος.Τι;Οχι;
0 .
-
Maspoli
- Rookie poster

GoBack έγραψε:Η αποψη μου ειναι οτι μια ομαδα με το ηθος της παοκαρας θα επρεπε να κανει συμφωνια κυριων ωστε να μην παιζουν οι δανεικοι του ουτε με αυτον με τους αμεσους ανταγωνιστες του τιτλου ωστε να μην υπαρχει αλλοιωση πρωταθληματος.Τι;Οχι;
Όχι
0 .
-
Maspoli
- Rookie poster

GoBack έγραψε:Γιατι οχι;
Σου είπα τη γνώμη μου. Από το να παίζει ο Βασιλαντωνόπουλος κόντρα στην ΑΕΚ και εγώ να βγαίνω να ισχυρίζομαι ότι η Λαμία έχασε γιατί ο Βασιλαντωνόπουλος είχε μειωμένη απόδοση επειδή είναι δανεικός προτιμώ να μη παίζει ο Βασιλαντωνόπουλος. Με το να λες ότι η Λαμία κέρδισε τον ΟΣΦΠ, τον ΠΑΟ ή τον ΠΑΟΚ επειδή ο Βασιλαντωνόπουλος έπαιξε για την ΑΕΚ, δεν έχω πρόβλημα. Δουλειά της Λαμίας είναι να προσπαθεί να νικά.
Σου είπα πάντως από την αρχή ότι η γνώμη μου είναι πως δε θα έπρεπε να επιτρέπεται δανεισμός στην ίδια κατηγορία εθνικού πρωταθλήματος μιας χώρας. Δανεισμός είτε στο εξωτερικό, είτε σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας.
0 .
-
GoBack
- Rookie poster

Αρα καταληγουμε οτι η πιο τιμια ομαδα τους πλανητη που ολοι την αδικουν εδωσε τρεις πρωτοκλασατους παικτες για τα δεδομενα του Ατρομητου,και ηταν η μονη στην Ελλαδα που απαγορεψε σε παικτες της να παιζουν στα μεταξυ τους.Επισης τι υποννοεις;Οτι θα ελεγε ο Ιβαν ο τιμιος στον Ουαρντα "παιξε τη μπαλα σου" και αυτος επειδη ηταν παοκαρα απο μικρο παιδι θα ειχε μειωμενη αποδοση;Κατι δεν μου παει καλα εδω περα,αρχιζει να χανεται τελειως το ηθικο πλεονεκτημα.
0 .
-
Cecily Anne
- Rookie poster

GoBack έγραψε:Αρα καταληγουμε οτι η πιο τιμια ομαδα τους πλανητη που ολοι την αδικουν εδωσε τρεις πρωτοκλασατους παικτες για τα δεδομενα του Ατρομητου,και ηταν η μονη στην Ελλαδα που απαγορεψε σε παικτες της να παιζουν στα μεταξυ τους.Επισης τι υποννοεις;Οτι θα ελεγε ο Ιβαν ο τιμιος στον Ουαρντα "παιξε τη μπαλα σου" και αυτος επειδη ηταν παοκαρα απο μικρο παιδι θα ειχε μειωμενη αποδοση;Κατι δεν μου παει καλα εδω περα,αρχιζει να χανεται τελειως το ηθικο πλεονεκτημα.
Όχι, καταλήγουμε ότι τελικά ο Μαρινάκης είναι πολύ μπροστά τελικά. Σας άφησε να φάτε τα λυσσακά σας μεταξύ σας τα χανουμάκια, μόλις πήρε χαμπάρι ότι ο Cheep-RA προωθεί ΜΠΑΟΚ.

0 .