Α εδω για την πελατιακη κοπρια ψηφαλακιων, εισαι σωστος.
Αλλα μη βριζεις τους φιλους μου του φιλελευθερους και τους αποκαλεις ειρωνικα φιλελεδες.
Ο νικ ειναι επαναστατικη φυσιογνωμια.
Το πανε μεχρι το 95 λεπτο
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Re: Το πανε μεχρι το 95 λεπτο
ρε σεις, αν καθένας που ανήκει στην εργατική τάξη είναι μισθωτός αυτό δε σημαίνει ότι και ο κάθε μισθωτός ανήκει κατανάγκη στην εργατική τάξη. άλλα είναι τα κριτήρια, και όχι μόνο η κυριότητα των μέσων παραγωγής, που διαφοροποιούν το σύνολο των μισθωτών εργαζομένων σε επιμέρους ομάδες με συγκρουόμενα και ανταγωνιστικά μεταξύ τους συμφέροντα. 

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

Για να μην κάθομαι να σου γράφω σεντόνια (και δεν έχω και χρόνο) πάρε ένα άρθρο από την κομμουνιστική επιθεώρηση που τα λέει καλύτερα απ' ότι θα τα γράψω εγώ 
http://www.komep.gr/2008-teyxos-1/h-koi ... s-enothtas

0 .
-
nik_killthemall
- Extreme poster

Καλα εκτονωσου ελευθερα εφευροντας ψευδοαντιλογο που ποτε δεν ειπα, για να νιωσεις ενδοξα, αγωνιστικα κλπ. Θα μενω μονο σε ο,τι ειναι αποψη μου και εχω πει.
Με αυτο συμφωνω 100% και ειναι το μοναδικο αποσα μου καταλογιζεις με το οποιο συμφωνω, αυτο που ξεχνας ομως να μας πεις ειναι αν το κκε αναγνωριζει την υπαρξη εργαζομενων πελατειακης χαβουζας οπως ακριβως εσυ ο ιδιος λες, κι αν ναι, τότε με ποιον τροπο τους ελαβε ολους αυτους τους εργαζομενους υποψη του στους "ενδοξους αγωνες" του 40 ετων μεταπολιτευσης για αναβαθμιση του βιοτικου επιπεδου των εργαζομενων και τα ρεστα ... Πότε το κκε τεθηκε αντιμετωπο με την χ προνομιοδοτηση στους εργαζομενους της πελατειακης χαβουζας νδ-πασοκ που εσυ ο ιδιος αναγνωριζεις ? μηπως ΠΟΤΕ ? ή μηπως δεν τους ελαβε ΚΑΘΟΛΟΥ υποψη του λογω "μαρξιστικης διαλεκτικης" και λοιπες σοφιστειες τσιπουραδικου ?
Για το τι πετυχαν οι "αγωνες" του κκε και πριν αλλα και στην καταρρευση του καπιταλισμου που ζουμε, οπως βλεπω κανεις γαργαρα οποτε χεστο δεν επιμενω ...
Alkiviades έγραψε:Το πρόβλημα του δημοσίου είναι ότι έχει δομηθεί ως πελατειακή χαβούζα του πασοκ και της νουδούλας, αντί να δομηθεί ως μηχανισμός εξυπηρέτησης του πολίτη (και όπου πολίτης ΟΛΟΙ οι Έλληνες,
Με αυτο συμφωνω 100% και ειναι το μοναδικο αποσα μου καταλογιζεις με το οποιο συμφωνω, αυτο που ξεχνας ομως να μας πεις ειναι αν το κκε αναγνωριζει την υπαρξη εργαζομενων πελατειακης χαβουζας οπως ακριβως εσυ ο ιδιος λες, κι αν ναι, τότε με ποιον τροπο τους ελαβε ολους αυτους τους εργαζομενους υποψη του στους "ενδοξους αγωνες" του 40 ετων μεταπολιτευσης για αναβαθμιση του βιοτικου επιπεδου των εργαζομενων και τα ρεστα ... Πότε το κκε τεθηκε αντιμετωπο με την χ προνομιοδοτηση στους εργαζομενους της πελατειακης χαβουζας νδ-πασοκ που εσυ ο ιδιος αναγνωριζεις ? μηπως ΠΟΤΕ ? ή μηπως δεν τους ελαβε ΚΑΘΟΛΟΥ υποψη του λογω "μαρξιστικης διαλεκτικης" και λοιπες σοφιστειες τσιπουραδικου ?
Για το τι πετυχαν οι "αγωνες" του κκε και πριν αλλα και στην καταρρευση του καπιταλισμου που ζουμε, οπως βλεπω κανεις γαργαρα οποτε χεστο δεν επιμενω ...
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .
-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

Αν και προσπαθώ να μην σε ακολουθήσω στο γνωστό σου κατήφορο, συνεχίζεις να είσαι αναίτια επιθετικός. Γιατί πουλί μου? Δε σου φθάνουν τα μπινελίκια που σου έχωνα στο βόθρουμ και θέλεις και άλλα?
Διάβασε τη μαρξιστική ανάλυση περί εργατικής αριστοκρατίας για να ξεστραβωθείς, διαφορετικά δεν έχει νόημα να συζητάμε. Μπορεί ο σοσιαδλημοκρατης οπορτουνιστής εξομωτης να σε βρίσκει επαναστατικό, εγώ πάλι σε βρίσκω εξαιρετικα συνηθισμένο φιλελέ κοινηλογικάκη
Διάβασε τη μαρξιστική ανάλυση περί εργατικής αριστοκρατίας για να ξεστραβωθείς, διαφορετικά δεν έχει νόημα να συζητάμε. Μπορεί ο σοσιαδλημοκρατης οπορτουνιστής εξομωτης να σε βρίσκει επαναστατικό, εγώ πάλι σε βρίσκω εξαιρετικα συνηθισμένο φιλελέ κοινηλογικάκη

0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Alkiviades έγραψε:Για να μην κάθομαι να σου γράφω σεντόνια (και δεν έχω και χρόνο) πάρε ένα άρθρο από την κομμουνιστική επιθεώρηση που τα λέει καλύτερα απ' ότι θα τα γράψω εγώ
δε μιλάω για την εργατική αριστοκρατία, αλλά για τη διαφορά μεταξύ παραγωγικής και μη παραγωγικής εργασίας. ξέρεις τι εννοώ.
0 .
-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

Ρεκ_ _μας έγραψε:Alkiviades έγραψε:Για να μην κάθομαι να σου γράφω σεντόνια (και δεν έχω και χρόνο) πάρε ένα άρθρο από την κομμουνιστική επιθεώρηση που τα λέει καλύτερα απ' ότι θα τα γράψω εγώ
δε μιλάω για την εργατική αριστοκρατία, αλλά για τη διαφορά μεταξύ παραγωγικής και μη παραγωγικής εργασίας. ξέρεις τι εννοώ.
το εν λόγω κείμενο καλύπτει όλες τις εκφάνσεις των διαφοροποιήσεων μεταξύ των εργαζομένων, διάβασε το πρώτα και μετά να βγάζεις συμπεράσματα. Αϊντε, να μάθετε και πέντε πράματα, ξερόλες

0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Alkiviades έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:Alkiviades έγραψε:Για να μην κάθομαι να σου γράφω σεντόνια (και δεν έχω και χρόνο) πάρε ένα άρθρο από την κομμουνιστική επιθεώρηση που τα λέει καλύτερα απ' ότι θα τα γράψω εγώ
το εν λόγω κείμενο καλύπτει όλες τις εκφάνσεις των διαφοροποιήσεων μεταξύ των εργαζομένων, διάβασε το πρώτα και μετά να βγάζεις συμπεράσματα. Αϊντε, να μάθετε και πέντε πράματα, ξερόλες
πω πω καψόνι μεσημεριάτικο.
το διάβασα και επιμένω. οι διαφορές στο επίπεδο συνειδητότητας των εργαζομένων, έχουν να κάνουν με το αν η εργασία που κάνουν είναι παραγωγική, αν παράγει δλδ άμεση υπεραξία, ή είναι εργασία που εξαρτάται από τη σφαίρα κυκλοφορίας του κεφαλαίου ή που συμβάλλει στη ρευστοποίηση της υπεραξίας και της διανομής των εμπορευμάτων.

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Alkiviades έγραψε:Και, όχι ρε λαχουρ, δεν είναι το πρόβλημα του δημόσιου τομέα οι αποδοχές των ΔΥ σε σχέση με την "απόδοση" τους. Τι διάτανο μπαίνεις στις λογικές των φιλελέδων, που μετράνε τις κουράδες μας στις τουαλέτες της εταιρείας να δουν αν ξοδέψαμε πέντε λεπτά παραπάνω στη χέστρα, να μας τις αφαιρέσουν από το μισθό
Δε μιλαω για υπερβολες,αναφερομαι σε περιπτωσεις που οντως τα ξυνουν και ειναι ΠΟΛΛΕΣ,περα απο το πως τις χρησιμοποιουν προπαγανδιστικα οι φιλ.
Οι απολαβες οντως δεν ηταν ποτε μεγαλες,ουτε και τις καλες εποχες.Μεταξυ 1000αρικου και 1500αρικου απ'οτι θυμαμαι.Μερικες κατηγοριες ειχαν ομως χοντρα εφαπαξ,κυριως ενστολοι και ΔΕΚΟ.
Ο ΔΤ ηταν καλος απο αποψη μονιμοτητας και χαλαροτερων ρυθμων,δεν ειναι οτι πηγαινες εκει για να γινεις πλουσιος.
@ρεκλαμας
Ρε ρεκλα με καμια κνιτισσα χοντροπεριπτερου εμπλεξες και μου γινες ξεφτερι?
0 .
-
nik_killthemall
- Extreme poster

Alkiviades έγραψε:Αν και προσπαθώ να μην σε ακολουθήσω στο γνωστό σου κατήφορο, συνεχίζεις να είσαι αναίτια επιθετικός. Γιατί πουλί μου? Δε σου φθάνουν τα μπινελίκια που σου έχωνα στο βόθρουμ και θέλεις και άλλα?![]()
οι γνωστες καραμπολες στην εξεδρα ...
με αφηνει αδιαφορο τι με βρισκεις και τι σε βρισκω ρε αλκη.
καθολου επιθετικος, εσυ αντιθετα εχεις λυσαξει να με οπαδοποιησεις, να με διδαξεις για το ποιες ειναι οι θεσεις μου κλπ.
οκ, παω να διαβασω ...
>> rekl___mas
σωστος, την ιδια αισθηση εχω και εγω.
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .