nemo έγραψε:και ειμαι σιγουρος οτι και στα υπολοιπα θα ειναι οσο αξιοπρεπης μπορει

nemo έγραψε:και ειμαι σιγουρος οτι και στα υπολοιπα θα ειναι οσο αξιοπρεπης μπορει

bizeli έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Ρε σεις και οι στρέιτ σκέφτονται το σεξ αλλά δε δομούν όλη την ύπαρξη τους πάνω σε αυτό.
Οι γκέι συμπεριφορικά θυμίζουν γυναίκες εξαρτημένες από το σεξ που όλο τους το 24ωρο είναι μια αγωνιώδης προσπάθεια επιτυχίας όλο και περισσότερων οργασμών με όσο το δυνατόν περισσότερους συντρόφους.
Το κάνεις χειρότερο![]()
Οι άντρες δε δομούν όλη την ύπαρξή τους πάνω στο σεξ

bizeli έγραψε:nemo έγραψε:ενα ακομη παραδειγμα που η πολιτικη ορθοτητα και η προωθηση των λοατκι καταστρεφει τους νεους 18 ετων και θελει να αλλαξει φυλο ..λες και με μια εγχειριση θα γινει γυναικα
που δεν προκειται - σε συντομο διαστημα θα το εχει σκυλομετανιωσει
αφου ψυχοπαθολογικο ειναι το προβλημα του και οχι ορμονικο
Διακόπτει κάθε σχέση με τον βιολογικό πατέρα του και ζητά αλλαγή ονόματος και αλλαγή φύλου. Ο λόγος για τον 18χρονο γιο του Έλον Μασκ, Χαβιέρ, ο οποίος υπέβαλε δικαστικά αίτημα για αλλαγή φύλου και ονόματος. Στο εξής θέλει να αποκαλείται Βίβιαν Τζίνα Γουίλσον, εξηγώντας ότι δεν θέλει «να ζει μαζί ή να έχει σχέση με τον βιολογικό πατέρα με κανένα τρόπο».
Δεν υπάρχει προώθηση των λοατκί με την έννοια της μεταδοτικής αρρώστιας ή του μιμητισμού.
Δεν κινδυνεύει κάποιος να γίνει γκέι επειδή κάποιος άλλος είναι γκέι.
Αυτό στο οποίο βοήθησε όλο αυτό το άνοιγμα είναι στο να εκδηλωθούν περισσότεροι που ήδη ήταν γκέι.
Και αυτό νομίζω ότι είναι και το μήνυμα των λοατκί των πράιντς κτλ
Be yourself όχι be gay.

nemo έγραψε:στα υπολοιπα που ειπες παραπανω εχω τα εξης να πω ...δεν εχει σημασια αν ο χ
ο ψ,β,γ, κλπ δεν εχουν οικογενεια σημασια εχει να ρολαρει η κοινωνια και να συνεχιζει
να αυξανεται αν δεν υπαρχει η αυξηση τοτε η ιδια κοινωνια ακυρωνει τον εαυτο της
η αυξηση ειναι ο τοκος που προσμετραται στο συνολο του μελλοντικου χρονου
οσες κοινωνιες(εθνη) καταφερουν να ζουν αξιοπρεπως θα συνεχισουν να υπαρχουν
γιατι η αξιοπρεπεια δεν ειναι αερας κοπανιστος αλλα κανονες που εχουν σφυρηλατηθει
χιλαδες χρονια στο παρελθον και ειναι συνταγες δοκιμασμενες στον χρονο
και ο σκοπος του ανθρωπου δεν ειναι τιποτα αλλο απο το να ανεβει πνευματικα και ηθικα
και για να γινει αυτο χρειαζονται οι νεοι που θα παρουν την γνωση και θα την συνεχισουν
μεχρι να την παραδωσουν στην επομενη γενια
και η εξελιξη ειναι σαν τον βραχο που απο μια σταγονα που πεφτει απο ψηλα σμιλευται
ισως και να παραμορφωνεται κατα διαστηματα αλλα αργα και σταθερα
θα φτασει στην τελικη του μορφη αρκει βεβαια να εχει και λιγη βοηθεια απο μας
οποτε ζητω το εθνος και ειδικα η ελλας

bizeli έγραψε:
Τι είναι αυτό;
Κωστής Παλαμάς;

bizeli έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Ρε σεις και οι στρέιτ σκέφτονται το σεξ αλλά δε δομούν όλη την ύπαρξη τους πάνω σε αυτό.
Οι γκέι συμπεριφορικά θυμίζουν γυναίκες εξαρτημένες από το σεξ που όλο τους το 24ωρο είναι μια αγωνιώδης προσπάθεια επιτυχίας όλο και περισσότερων οργασμών με όσο το δυνατόν περισσότερους συντρόφους.
Το κάνεις χειρότερο![]()
Οι άντρες δε δομούν όλη την ύπαρξή τους πάνω στο σεξ

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ρε σεις και οι στρέιτ σκέφτονται το σεξ αλλά δε δομούν όλη την ύπαρξη τους πάνω σε αυτό.

Λαχουρένιος έγραψε: Σκεψου ποση ωρα την μερα τρωνε σε βαψιματα, γυμναστηρια και ρουχα για να αρεσουν στους αντρες.

nemo έγραψε:α! δεν ξερω δεν εχω διαβασει παλαμα εκτος απο ενα δυο κειμενα που δεν τα θυμαμαι
αλλα εχω μια γενικη αποψη στο τι εγραψε απλα βλεπω την ιστορια διαφορετικα απο
πολλους και να πω και με την ευκαιρια οτι διαβαζοντας την βιογραφια του στεφαν τσβαιχ
ειδα οτι εχουμε παρομοιες σκεψεις και μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι ιδιες σκεψεις
και συμπερασματα καλλιεργουνται ανα τους αιωνες -αυτοκτονησε και αυτος μετα
τα πενηντα τον ειχα διαβασει σε μικρη ηλικια αλλα δεν μου εκανε τρομερη εντυπωση
ωστε να χρειαστει να τον ξαναδιαβασω για να θυμαμαι τουλαχιστον ενα βιβλιο και
πανω κατω τι εγραψε
δλδ δεν θυμαμαι τιποτα οκ..εχω αποφασισει εδω και καιρο να ξαναδιαβασω
ολα τα κλασικα οπως και τον ντοστογιεφσκι φυσικα και τα διαβασα ολα αλλα
το βιβλιο αδελφοι καραμαζοφ αν και το θυμαμαι λιγο δεν του εδωσα πολυ προσοχη
αλλα παλι σκεφτομαι οτι εδωσα πολυ χρονο απο την ζωη μου στο διαβασμα
και στην σκεψη χωρις κανενα ανταλλαγμα .. και να σου πω και κατι να γελασεις
ειχα ονειρο και πιστη οτι αν καποτε μου δινοταν η ευκαιρια να καθησω καπου με ησυχια
να γραψω δοκιμια και ποιηση και διπλα να ειναι τα καβαλετα της ζωγραφικης
αλλα να που καθομαι δυο μηνες και δεν εχω ορεξη να πιασω ενα στυλό και χαρτι
και εχω τελειωσει μονο δυο μυθιστορηματα και ενα ιστορικο
και ενα ακομη εχω ενα φιλο που εχει εκδοσει πεντε εξι βιβλια με αστυνομικη υποθεση
διαβασα το ενα με αρκετη υπομονη στα υπολοιπα του ειπα σορυ φιλε
ειναι σαν να ειμαι ξανα δεκαπενταχρονος και δεν το αντεχω και καλυτερα να με βαλεις
να σπαζω πετρες παρα να ξαναδιαβασω βιβλια σου
α! και ενα με εφ που εκει θα μπορουσα να το κανω εκατο φορες καλυτερο
αν με ακουγε -θελω να πω οτι δεν μου αρεσουν τα πανομοιοτυπα αν ηταν να γραψω
θα ηθελα να ειναι πρωτοτυπα και δεν θελω να ειναι πολλα
-μου αρκουν δυο τρεις πρωτοτυπες σκεψεις -δυστυχως ομως οτι σκεφτομαι και οτι
θα ηθελα να σκεφτω υπαρχει ηδη γραμμενο σε καποιο βιβλιο
και να σου πω που ειναι η διαφορα στην οπτικη και στην αναγνωση
βλεπετε τα φυλλα του δεντρου και οχι το ιδιο το δεντρο τον κορμο μαζι με τις ριζες του
εγω αν δω ενα δεντρο που μεγαλωσε και θεριεψε στην φυση θα σκεφτω οτι το εδαφος
και το κλιμα ηταν πολυ καταλληλο και το βοηθησε να αναπτυχθει
και το ιδιο δεντρο αν το φυτευαμε σε αλλη περιοχη ισως και να μην καταφερνε
να μεγαλωσει και αυτο ισχυει και για τα εθνη και για τις θρησκειες που επαιξαν
και παιζουν σημαντικό ρολο στην ζωη μας ασχετα αν οι περισσοτεροι δεν το αναγνωριζουν

bizeli έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε: Σκεψου ποση ωρα την μερα τρωνε σε βαψιματα, γυμναστηρια και ρουχα για να αρεσουν στους αντρες.
Ναι αλλά κι εσείς δεν θα γυρίσετε να κοιτάξετε μια απλή καθημερινή γυναίκα. Οπότε μπαίνουμε σε έναν φαύλο κύκλο.