Ακούστε τι λένε οι γονείς των φυντανιών που ξυλοκόπησαν τον Σταθμάρχη..

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ακούστε τι λένε οι γονείς των φυντανιών που ξυλοκόπησαν τον Σταθμάρχη..

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Φεβ 2021, 08:13

ВладимирВладимирович έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Και τι με αυτο? Η ΧΑ δεν μπηκε καν στην βουλη :D :pardon:

Στ@@ μου η χα. Εσυ γιατι χαιρεσαι, σε φτιάχνει οτι τα χιτλερικα απολιθώματα γυρισαν στο μαντρί της ΝΔ;

Γιατι στα @@ σου? Δεν υπαρχει φασιστικη μαλακια που δεν εχεις υποστηριξει τους τελευταιους μηνες.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Φεβ 2021, 10:07

Λαχουρένιος έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Στ@@ μου η χα. Εσυ γιατι χαιρεσαι, σε φτιάχνει οτι τα χιτλερικα απολιθώματα γυρισαν στο μαντρί της ΝΔ;

Γιατι στα @@ σου? Δεν υπαρχει φασιστικη μαλακια που δεν εχεις υποστηριξει τους τελευταιους μηνες.

το εννοει μαλλον οτι μπορει η ηγεσια να ειναι φυλακη αλλα οι ψηφοφοροι της χα θα ψηφισουν νδ
οποτε στην ουσια οι φασιστες υπαρχουν και ψηφιζουν :laugh1:

ενα μικρο ποσοστο θα ψηφισει νδ αλλα περισσοτεροι νεοδημοκρατες θα ψηφισουν κατι αλλο εκτος νδ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 09 Φεβ 2021, 13:48

Λαχουρένιος έγραψε:
Και τι με αυτο? Η ΧΑ δεν μπηκε καν στην βουλη :D :pardon:

Στ@@ μου η χα. Εσυ γιατι χαιρεσαι, σε φτιάχνει οτι τα χιτλερικα απολιθώματα γυρισαν στο μαντρί της ΝΔ;

Εμένα με φτιάχνει ότι τα στελέχη της ΝΔ έχουν ήδη αρχίσει να ξυπνάνε και να πηγαίνουν στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη :)

https://www.youtube.com/watch?v=kRIOnwrhQ18&t=28s
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 09 Φεβ 2021, 14:40

Λαχουρένιος έγραψε:

Δηλαδη; Πετας σκληρο γαντι, πρεπει να το αποδείξεις με τα quotes.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Φεβ 2021, 21:00

Λαχουρένιος έγραψε:

εισαι σιγουρος οτι το θελεις; ξανασκεψου το :)
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 09 Φεβ 2021, 21:05

Οχι απλα το θελω αλλα το απαιτω.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Φεβ 2021, 07:38

Λαχουρένιος έγραψε:

Ξεχασες που στηριζες την μπουκα των ναζι στο Καπιτολιο στις ΗΠΑ? Μπορω να βρω το ποστ αλλα το εκανες αρκετα προσφατα και δεν νομιζω να το ξεχασες κιολας... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 10 Φεβ 2021, 15:25

Λαχουρένιος έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Δηλαδη; Πετας σκληρο γαντι, πρεπει να το αποδείξεις με τα quotes.

Ξεχασες που στηριζες την μπουκα των ναζι στο Καπιτολιο στις ΗΠΑ? Μπορω να βρω το ποστ αλλα το εκανες αρκετα προσφατα και δεν νομιζω να το ξεχασες κιολας... :D

Στηρίζω της λαϊκές κινητοποιήσεις κατα της κρατικής αυθαιρεσίας απο οπου κι αν προέρχονται. Εσυ τραβα για περιφρούρηση της βουλης μη παθουν κατι τα αφεντικα σας :laugh1:
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Φεβ 2021, 17:19

Λαχουρένιος έγραψε:

Στηρίζω της λαϊκές κινητοποιήσεις κατα της κρατικής αυθαιρεσίας απο οπου κι αν προέρχονται. Εσυ τραβα για περιφρούρηση της βουλης μη παθουν κατι τα αφεντικα σας :laugh1:

Αν θεωρουσα οτι ησουν χαζος θα το εχαφτα οτι μπερδεψες τους ναζι του Τραμπ με λαικους αγωνιστες. Δεν εισαι ομως οποτε ασε το δουλεμα.... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Φεβ 2021, 20:00

micro έγραψε:Ε; δεν το κατάλαβα και πολύ αυτό. Αλλά για να μη σκαλώσει η κουβέντα, θεωρώ πως λες πως "οτιδήποτε και να έκανε ο σταθμάρχης, αυτό δε δικαιολογεί τον ανελέητο ξυλοδαρμό του", και σε αυτό απαντώ εδώ. Όπως λοιπόν το έχω επαναλάβει και στο παρελθόν, το αν δικαιολογείται ή δε δικαιολογείται ο ξυλοδαρμός, με αφήνει αδιάφορο, διότι δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Πες μου ρε συ bizeli, τι εννοείς, καταρχάς πες μου τι θα έπρεπε να είχαν κάνει σταθμάρχης και νεαροί έτσι ώστε να δικαιολογηθεί ο ανελέητος ξυλοδαρμός, υπάρχει κάτι; Ή μήπως τίποτα; Δλδ ποια πιστεύεις πως θα έπρεπε να ήταν η συμπεριφορά όλων των συμμετεχόντων έτσι ώστε να καταλήξει σε δικαιολογημένο ανελέητο ξυλοδαρμό;

Αν και πάλιωσε πλέον το θέμα θα σταθώ μόνο εδώ.
Αν απαντήσω και στα υπόλοιπα που έγραψες, απλά θα επαναλάβω τον εαυτό μου. Δεν έχω κάτι καινούριο να προσθέσω.

Με αφορμή, όμως, το ερώτημά σου σχετικά με το ποιες πράξεις δικαιολογούνται και ποιες όχι, εγώ θα σου έλεγα ότι όλες δικαιολογούνται.
Ή μάλλον όχι δικαιολογούνται αλλά όλες οι πράξεις μας έχουν μια αιτία.
Είμαι φανατική υποστηρίκτρια του νόμου της αιτίας/αιτιατού ή του φαινομένου της πεταλούδας. Όπως θες πες το.
Πιστεύω ακράδαντα ότι ένα γεγονός που συμβαίνει τώρα είναι αποτέλεσμα μιας σειράς γεγονότων που συνέβησαν στο παρελθόν.

Δλδ προσωπικά για κάθετι που βλέπω γύρω μου κάθομαι και σκέφτομαι "αν δεν είχε συμβεί αυτό στο παρελθόν, δε θα είχε συμβεί αυτό τώρα και αν δεν είχε συμβεί το άλλο δε θα είχε συμβεί ούτε και κείνο..." και μπορώ να το πάω όλο και πιο πίσω και πιο πίσω.

Βέβαια, δεν ξέρω αν αυτό είναι μια μαλακία σκέψη αλλά πιστεύω ότι έχει μια πολύ μεγάλη ρεαλιστική βάση.

Συνεπώς, στην περίπτωση του σταθμάρχη και των πιτσιρικάδων μπορούμε να "δικαιολογήσουμε" και των δύο πλευρών τις συμπεριφορές, αν κάτσουμε και σκεφτούμε ποια γεγονότα προηγήθηκαν προηγουμένως και πιο προηγουμένως και πιο προηγούμενως και φτάσουμε μέχρι και τη στιγμή που γεννήθηκαν... :rolleyes:
1 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”