denplirono έγραψε:Αν και καποιες φορες εχω πεσει εξω σε προβλεψεις μου, τολμω να προβλεψω οτι αν οι Τουρκοι στειλουν πλοιο για ερευνες νοτιως της Κρητης, θα το φαν τα ψαρια
Όσο το έφαγαν και στην Κύπρο

denplirono έγραψε:Αν και καποιες φορες εχω πεσει εξω σε προβλεψεις μου, τολμω να προβλεψω οτι αν οι Τουρκοι στειλουν πλοιο για ερευνες νοτιως της Κρητης, θα το φαν τα ψαρια

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ο Αριστος μας γεμιζει νηματα για τα δυο κατα τον ιδιο ζωτικης σημασιας θεματα
Την εξορυξη υδρογονανθρακων που θα αυξησει καθετα το βιοτικο επιπεδοτων Ελληνων και το θεμα του μεταναστευτικου οπου κατα τον ιδιο η πολιτικη ανοιχτων συνορων αποτελει κινδυνο για το μελλον του εθνος μας
Και ενω σε αυτα τα δυο θεματα διαφωνει τελειως με τον ΣΥΡΙΖΑ στηριζει ΣΥΡΖΑ
Οποτε ευλογα αναρωτιεμαι μηπως ο τυπος ειναι ανωμαλος
Γιατι στον πεουλα στηριζεις ΣΥΡΙΖΑ Αριστο;

Αρίστος έγραψε:
Ξαναλεω οτι με τον ΣΥΡΙΖΑ προχωρησαν οι περισσοτερες υπογραφες σε συμβασεις με πετρελαικες.
Παρε και αλλες υπογραφες μεσα στο 2019.
https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oiko ... sto-ionio/
Απο την αλλη ποιος σου ειπε οτι στηριζω ΣΥΡΙΖΑ σε ολα τα ζητηματα;
Στην παιδεια, στο νομο Παρασκευοπουλου, στο μεταναστευτικο, στο πως βλεπει την ΕΕ, δεν ειμαι με το ΣΥΡΙΖΑ.
Τον ΣΥΡΙΖΑ τον υποστηριζω σε καθαρα οικονομικα θεματα γιατι εκανε υποδειγματικη διαχειριση σαν κυβερνηση.
.

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Τελος ο Καμμενος ηταν υπερ της συνεκμεταλλευσης με τις ΗΠΑ δηλαδη ηθελε να δωσει μεριδιο των υδρογονανθρακων της χωρας (αν αυτοι βρεθουν) σε μια χωρα που βρισκεται στην αλλη ακρη του κοσμου και δεν τους διεκδικει.....
Τι δουλεια εχει να κανει προταση για συνεκμεταλλευση ο υπουργος αμυνας;

nemo έγραψε:λολ τι σχεση ο καμμενος με τον ερντο;