Και στη Νικαια το εργο ΔΕΝ το πηραν μεσω αναθεσης απο τη χουντα.
Αλλα επειδη πλειοδοτησαν σε διαγωνισμο του Δημου Νικαιας.
.
Αλ. Τσίπρας: Στη μνήμη του πατέρα μου χρωστώ μια απάντηση
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Αλ. Τσίπρας: Στη μνήμη του πατέρα μου χρωστώ μια απάντηση
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ειδαμε απο 3 πηγες (οι δυο αντισυριζεικες, η τριτη δημοσιος υπαλληλος στο υπουργειο επι χουντας)...
οτι αυτες οι εταιρειες παιρναν μεγαλα τεχνικα εργα με απευθειας αναθεσεις απο τη χουντα.
Ο Σκαπανεύς, η Αρχιρόδον, η ΕΔΟΚ ΕΤΕΡ και ο Κάστωρ.
Η εταιρεια Ηρακλης ΔΕΝ βρισκεται αναμεσα τους.
Και αρα ο Ιωαννιδης ΨΕΥΔΕΤΑΙ.
Οσο για το εργο στη Νικαια δεν το πηρε η εταιρεια Ηρακλης ΟΥΤΕ απο το κρατος ΟΥΤΕ απο αναθεση....
αλλα επειδη εκανε μεγαλυτερη εκπτωση και ετσι πλειοδοτησε σε διαγωνισμο του Δημου Νικαιας.
.
οτι αυτες οι εταιρειες παιρναν μεγαλα τεχνικα εργα με απευθειας αναθεσεις απο τη χουντα.
Η εταιρεια Ηρακλης ΔΕΝ βρισκεται αναμεσα τους.
Και αρα ο Ιωαννιδης ΨΕΥΔΕΤΑΙ.
Οσο για το εργο στη Νικαια δεν το πηρε η εταιρεια Ηρακλης ΟΥΤΕ απο το κρατος ΟΥΤΕ απο αναθεση....
αλλα επειδη εκανε μεγαλυτερη εκπτωση και ετσι πλειοδοτησε σε διαγωνισμο του Δημου Νικαιας.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Αν τα δυο αδελφια ειχαν τοσο καλες σχεσεις με τη χουντα γιατι εκαναν αντισταση;
Και γιατι μετα εφυγαν Σαουδικη Αραβια;
O Hρακλης εκανε αντισταση, ο Παυλος την πληρωσε λογω του αδερφου.
Και οι δυο αποφυλακιστηκαν μετα την δικη.
Αρίστος έγραψε:Και στη Νικαια το εργο ΔΕΝ το πηραν μεσω αναθεσης απο τη χουντα.
Αλλα επειδη πλειοδοτησαν σε διαγωνισμο του Δημου Νικαιας.
Οχι Γιαννης, Γιαννακης, λες και ο Δ.Νικαιας δεν ηταν κομματι του χουντικου κρατους.
Επισης αυτο αντιφασκει με τα οσα λεγανε οτι δηθεν μετα το '70 δεν μπορουσαν να παρουν μερος σε διαγωνισμους, αρα πιαστηκαν ψευτες.
Ειδαμε απο 3 πηγες (οι δυο αντισυριζεικες, η τριτη δημοσιος υπαλληλος στο υπουργειο επι χουντας)...
Δεν ειπε κανεις οτι μονο αυτοι επαιρναν εργα αλλωστε ξερουμε σιγουρα οτι ο ''Ηρακλης'' πηρε τουλαχιστον ενα εργο το '71
Ομορφος κοσμος αγγελικα πλασμενος
.gif)
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ακους τι λες;
ΟΛΗ η Ελλαδα κτιζοταν τοτε απο τον Εβρο ως την Ροδο.
Δρομοι, αθλητικα κεντρα και γηπεδα, νοσοκομεια και στρατοπεδα και πολλα ξενοδοχεια.
α) Υπηρχαν τεσσερεις κατασκευαστικες εταιρειες που παιρναν ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ για μεγαλα τεχνικα εργα απευθειας απο το υπουργειο της χουντας.
Η εταιρεια Ηρακλης δεν βρισκεται μεσα σε αυτες.
β) Το εργο της Νικαιας δεν ηταν αναθεση απο το υπουργειο Δημοσιων Εργων αλλα μεσω διαγωνισμου απο το δημο Νικαιας.
Αν μονο αυτο το εργο εχετε να πειτε πως πηρε η εταιρεια Ηρακλης τοτε μας δινετε το σοβαροτερο επιχειρημα...
οτι δεν επαιρνε μεγαλα τεχνικα εργα, δεν επαιρνε εργα απο το υπουργειο Δημοσιας Ταξεως και δεν επαιρνε εργα μεσω αναθεσης.
Να χαιρεσαι το αυτογκολ σου.
Συνεχισε στο νημα, εχει πλακα.
.
ΟΛΗ η Ελλαδα κτιζοταν τοτε απο τον Εβρο ως την Ροδο.
Δρομοι, αθλητικα κεντρα και γηπεδα, νοσοκομεια και στρατοπεδα και πολλα ξενοδοχεια.
α) Υπηρχαν τεσσερεις κατασκευαστικες εταιρειες που παιρναν ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ για μεγαλα τεχνικα εργα απευθειας απο το υπουργειο της χουντας.
Η εταιρεια Ηρακλης δεν βρισκεται μεσα σε αυτες.
β) Το εργο της Νικαιας δεν ηταν αναθεση απο το υπουργειο Δημοσιων Εργων αλλα μεσω διαγωνισμου απο το δημο Νικαιας.
Αν μονο αυτο το εργο εχετε να πειτε πως πηρε η εταιρεια Ηρακλης τοτε μας δινετε το σοβαροτερο επιχειρημα...
οτι δεν επαιρνε μεγαλα τεχνικα εργα, δεν επαιρνε εργα απο το υπουργειο Δημοσιας Ταξεως και δεν επαιρνε εργα μεσω αναθεσης.
Να χαιρεσαι το αυτογκολ σου.
Συνεχισε στο νημα, εχει πλακα.
.
0 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Οι δημαρχοι διοριζονταν απευθειας απο την χουντα, δεν υπηρχε διακριση αυτοδιοικησης-κεντρικου κρατους τοτε. Ουτε λεει κανεις οτι η αναθεση εγινε μετα απο διαγωνισμο του δημου και οχι του κρατους, αυτο το λες εσυ.
Το αν ηταν μεγαλα ή μικρα εργα το βρισκω αδιαφορο, σημασια εχει η συναλλαγη.
Ειναι σαν να λεμε καποιος δεν ηταν εμπορος ναρκωτικων ηταν βαπορακι.
Αυτογκολ εβαλαν οι τσιπραιοι που λενε οτι μετα το '70 δεν συμμετειχαν σε διαγωνισμους και αποδειχθηκε οτι πηραν τουλαχιστον ενα εργο το '71. Επισης λενε οτι δεν ηταν κρατικοδιαιτοι αλλα ταυτοχρονα εφυγαν απο την Ελλαδα διοτι δεν επαιρναν πια κρατικα εργα
Αφου στηριζονταν στον ΙΤ τι τους πειραξε ο αποκλεισμος απο τους διαγωνισμους και καλα? Παραμυθια για ηλιθιους. Σοι παει το βασιλειο στο ψεμα.
Το αν ηταν μεγαλα ή μικρα εργα το βρισκω αδιαφορο, σημασια εχει η συναλλαγη.
Ειναι σαν να λεμε καποιος δεν ηταν εμπορος ναρκωτικων ηταν βαπορακι.
Αυτογκολ εβαλαν οι τσιπραιοι που λενε οτι μετα το '70 δεν συμμετειχαν σε διαγωνισμους και αποδειχθηκε οτι πηραν τουλαχιστον ενα εργο το '71. Επισης λενε οτι δεν ηταν κρατικοδιαιτοι αλλα ταυτοχρονα εφυγαν απο την Ελλαδα διοτι δεν επαιρναν πια κρατικα εργα
Αφου στηριζονταν στον ΙΤ τι τους πειραξε ο αποκλεισμος απο τους διαγωνισμους και καλα? Παραμυθια για ηλιθιους. Σοι παει το βασιλειο στο ψεμα.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Δεν εχετε βρει ΟΥΤΕ ΕΝΑ εργο που να πηρε η εταιρεια Ηρακλης με απευθειας αναθεση απο τη χουντα.
Αυτο με το Δημο Νικαιας ειναι η ΑΠΟΔΕΙΞΗ οτι δεν εχετε στοιχεια για αναθεσεις απο το κρατος.
Για ελα κι απο εδω.
viewtopic.php?f=5&t=10613
.
Αυτο με το Δημο Νικαιας ειναι η ΑΠΟΔΕΙΞΗ οτι δεν εχετε στοιχεια για αναθεσεις απο το κρατος.
Για ελα κι απο εδω.
viewtopic.php?f=5&t=10613
.
0 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Δημος Νικαιας=κρατος χουντας.
Οι δημαρχοι ηταν διορισμενοι υπαλληλοι των συνταγματαρχων.
Οι δημαρχοι ηταν διορισμενοι υπαλληλοι των συνταγματαρχων.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Λεβέντης στον ΘΕΜΑ 104,6 για τον πατέρα Τσίπρα: Οι εργολάβοι στη χούντα ξερογλείφονταν στα γραφεία των υπουργών
«Όσοι ήταν εργολάβοι στην εποχή της δικτακτορίας από την χούντα έπαιρναν δουλειές» είπε ο Βασίλης Λεβέντης
Τη θέση του ότι ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα έπαιρνε δουλειάς από τη χούντα επανέλαβε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Βασίλης Λεβέντης.
«Όσοι ήταν εργολάβοι στην εποχή της δικτακτορίας από την χούντα έπαιρναν δουλειές, δεν υπήρχε εργολάβος που έπαιρνε δουλειές από τον Όσιο Ονούφριο» είπε αρχικά ο Βασίλης Λεβέντης.
Στην ερώτηση αν ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα ήταν χουντικός ο Βασίλης Λεβέντης απάντησε «επί δικτατορίας υπήρχαν αντιστασιακοί; Ένας Παναγούλης υπήρχε που έβαλε βόμβα. Λίγοι ήταν ο Παναγούλης, ο Μουστακλής όλοι οι άλλοι για να κάνουν τη δουλειά τους έγιναν είτε συνομιλητές είτε συνεργάτες της χούντας».
«Έδινε σε όλους ο Παττάκος, δεν έδινε μόνο στους δικούς του, το κράτος είχε πολλές δουλειές, όλοι έπαιρναν δουλειές» είπε στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προσθέτοντας ότι «όλοι οι εργολάβοι ξερογλείφονταν στα γραφεία των υπουργών και των παρατρεχαμένων».
«Και σήμερα ο Τσίπρας δεν δίνει μόνο σε ΣΥΡΙΖΑιους, αλλά δίνει και σε δεξιούς» πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης.
«Εγώ δεν είπα ότι ήταν χουντικός ο πατέρας του Τσίπρα αλλά δεν ήταν και ο αριστερός που παριστάνει ο Τσίπρας. Έδινε την εντύπωση ενός φυσιολογικού ανθρώπου κάτι σαν κεντρώου όχι όπως τον τοποθετεί (σ.σ. ο Τσίπρας). » πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
«Εμένα που του έλεγα για τον Γεώργιο Παπανδρέου, εμένα με θεώρουσε πολύ αριστερότερο του ιδίου» πρόσθεσε για τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα.
Διευκρίνισε, δε, ότι «ο Σκαπανέας δεν ήταν του Τσίπρα, συνεργάζονταν, έκαναν δουλειές μαζί».
Επανέλαβε, τέλος, ότι «όλοι οι εργολάβοι για να παίρνουν δουλειές είναι τέτοιο το σύστημα υπουργοκεντρικό που πρέπει να είναι στους προθαλάμους υπυργών».
https://www.protothema.gr/politics/arti ... ikous-tou/
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

O Λεβεντης ειναι πληρως αναξιοπιστος σε αυτο το ζητημα γιατι ΔΥΟ φορες εχει δηλωσει οτι ο πατερας του Τσιπρα εκανε δουλειες με τη χουντα...
και μια φορα το διεψευσε κατηγορηματικα σε εκπομπη του Τραγκα...
.
και μια φορα το διεψευσε κατηγορηματικα σε εκπομπη του Τραγκα...
.
1 .
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Οσο για τον Σκαπανεα οι ιδιοι οι υπευθυνοι του εχουν δηλωσει οτι δεν γνωριζαν κανενα Τσιπρα.
.
.
1 .
.
.