Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Μάιος 2021, 10:21

Adminović έγραψε:Δε θέλω να τρομάξεις, αλλά καθημερινά έχουμε -μόνο στην Ελλάδα- εκατοντάδες θανάτους, κι από κρυολογήματα κι από γρίπες κι από διάφορες άλλες αιτίες, και εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους στον κόσμο.
Πέθαινε κόσμος και πριν τον κορωνοϊό, όπως πεθαίνει και τώρα και θα πεθαίνει πάντα.

Δεν ειχαμε ποτε 10.000 θανατους απο κρυολογηματα και γριπες μεσα σε 15 μηνες στην Ελλαδα και αυτος ο αριθμος θα ηταν μεγαλυτερος χωρις τα περιοριστικα μετρα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει εμβόλιο ή γονιδιακή θεραπεία που να μας μετατρέπει σε αθάνατους. :-/

Εχουμε εμβολια για τον κορονοιο ομως :fico:

Με δεδομένη την υπερκαταγραφή "θανάτων από κορωνοϊό", τον άγνωστο αριθμό των νοσησάντων από κορωνοϊό, καθώς και την υποκαταγραφή των "θανάτων από εμβόλιο", για τα οποία ήδη μιλήσαμε, δεν είναι δύσκολο κάποιος να αντιληφθεί πώς από τη μία παρουσιάζεται πολλαπλάσια η θνητότητα από κορωνοϊό, ενώ από την άλλη η θνητότητα από τα εμβόλια παρουσιάζεται πολύ μικρή. Εκτός φυσικά αν δεν θέλει να το αντιληφθεί. :pardon:

Δεν βασιζεται καπου η γνωμη σου περι υπερκαταγραφης των θανατων του ιου και υποκαταγραφης των θανατων απο εμβολια. Το πιστευεις γιατι ετσι εχεις επιλεξει και αγνοεις τα στοιχεια που λενε το αντιθετο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 01 Μάιος 2021, 12:42

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ειχαμε ποτε 10.000 θανατους απο κρυολογηματα και γριπες μεσα σε 15 μηνες στην Ελλαδα και αυτος ο αριθμος θα ηταν μεγαλυτερος χωρις τα περιοριστικα μετρα.

Ναι, γιατί τότε δεν είχες εκατομμύρια τεστ στο γενικό πληθυσμό για κρυολόγημα ή γρίπη, που, εφόσον βγεις θετικός στο τεστ, να καταγράφεσαι μετά ως θάνατος από κρυολόγημα (ακόμα κι αν σκοτωθείς σε τροχαίο, αν πάθεις ανακοπή κοκ). :D

Πέρνα μία και από το τεστάκι να μας πεις τη γνώμη σου.

Προς το παρόν δεν υπάρχει εμβόλιο ή γονιδιακή θεραπεία που να μας μετατρέπει σε αθάνατους. :-/

Εχουμε εμβολια για τον κορονοιο ομως :fico:

Πότε είπαμε εσύ θα πας να βαρέσεις το εμβόλιο;
Δε φαντάζομαι να είσαι φανατικός των εμβολίων και κοκοκο τώρα που έρχεται η σειρά σου. :fico:

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν βασιζεται καπου η γνωμη σου περι υπερκαταγραφης των θανατων του ιου και υποκαταγραφης των θανατων απο εμβολια. Το πιστευεις γιατι ετσι εχεις επιλεξει και αγνοεις τα στοιχεια που λενε το αντιθετο.

ΛΟΛ :laugh1: :laugh1: :laugh1:

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Μάιος 2021, 16:11

Εχεις πιστεψει ενα συγκεκριμενο αφηγημα και μαγειρευεις τα στοιχεια στο μυαλο σου για να βγει σωνει και καλα οτι τα εμβολια σκοτωνουν και οι νεκροι απο τον κορονοιο ειναι λιγοι. Δεν μπορω να κανω κατι για αυτο :dunno:

Εμβολιο δε θα κανω ακομα γιατι εχουν βγει πολυ προσφατα οποτε θα το ρισκαρω για καποιους μηνες ακομα να μην εμβολιαστω για να δω τι παρενεργειες μπορει να εχουν. Στους γονεις μου που ειναι σε ομαδα κινδυνου εχω πει να κανουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 01 Μάιος 2021, 16:29

Αρβανίτης: Να πάρει η ΕΕ τα 5 κουβανέζικα εμβόλια

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=Ln_5u_8Plrw

Προτείνω όλοι οι αριστεροί να εμβολιαστούν με κουβανέζικα εμβόλια, επίσης για κάθε ιατρικό τους πρόβλημα να νοσηλεύονται στην Κούβα.

Απαγορεύτηκε η περιφορά του Επιταφίου. Μια σκέψη είναι να γίνει στην θάλασσα.

επιτάφιος.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 01 Μάιος 2021, 16:42

Λαχουρένιος έγραψε:Εχεις πιστεψει ενα συγκεκριμενο αφηγημα και μαγειρευεις τα στοιχεια στο μυαλο σου για να βγει σωνει και καλα οτι τα εμβολια σκοτωνουν και οι νεκροι απο τον κορονοιο ειναι λιγοι. Δεν μπορω να κανω κατι για αυτο :dunno:

Ποιο είναι το «αφήγημα»;;
Αφού φόρα-παρτίδα τα λένε οι ίδιοι ότι κάθε θάνατο μετά από θετικό τεστ το καταγράφουν ως «από κορωνοϊό».
Κι όταν -αντιστοίχως- έχουμε θανάτους ή σοβαρές παρενέργειες μετά από κάποιο εμβόλιο, λένε θα το εξετάσουμε μπας και υπάρχει κάποια σχέση, αλλά το αποκλείουμε να φταίει το εμβόλιο. :laugh1:
Εντάξει, καλό το εμβολιαστικό τρόλλινγκ, αλλά να ξέρουμε λίγο και τί λέμε.

Λαχουρένιος έγραψε:Εμβολιο δε θα κανω ακομα γιατι εχουν βγει πολυ προσφατα οποτε θα το ρισκαρω για καποιους μηνες ακομα να μην εμβολιαστω για να δω τι παρενεργειες μπορει να εχουν. Στους γονεις μου που ειναι σε ομαδα κινδυνου εχω πει να κανουν.

Έτσι, σωστός ο παίκτης. :good:
Οι περισσότεροι «εμβολιαστές» δεν πρόκειται να το κάνουν, διότι καλό το τρόλλινγκ αλλά με την υγεία μας δεν παίζουμε. :D ;)

pluton έγραψε:Προτείνω όλοι οι αριστεροί να εμβολιαστούν με κουβανέζικα εμβόλια, επίσης για κάθε ιατρικό τους πρόβλημα να νοσηλεύονται στην Κούβα.

Ωπ, καλώς τον!
Εσύ πλούτων τέκνον μου θα πας να σ’το καρφώσουν ή κι εσύ θα το σκεφτείς;;; :laugh1:

Επίσης, αφού κόπτεσθε για το καλό της δημόσιας υγείας (λέμε καμιά μαλακία να περνάει η ώρα :laugh1: ), γιατί έχει φάει αποκλεισμό το ρώσικο και το κινέζικο εμβόλιο;; Τί ήταν αυτό που είπε τις προάλλες ο αρχηγός σου;;

Κ.Μητσοτάκης: «Αν αγοράσω το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V θα πέσει η κυβέρνηση»
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 01 Μάιος 2021, 18:48

Το μόνο που ήθελα είναι να γίνει κυβέρνηση η ΝΔ για να βρίζω τον Κούλη, εγώ φταίω που παντού μέχρι τώρα πέτυχε;

Εσείς γιατί τον βρίζετε; Τι στραβό έχει κάνει μέχρι τώρα;

Ακόμα και αυτό με την Ελληνική ιθαγένεια σε σωστή τροχιά είναι.

Ψευτάκος και εσύ; (καλά που πήγα και το είδα, δεν μπορεί να σας έχει εμπιστοσύνη σε τίποτα κανείς)... ιδού τι είπε:

«Εκτός αν στο βάθος του μυαλού σας υπάρχει μια σατανική σκέψη ότι θα μπορούσε να συμβεί στην Ελλάδα, αυτό που έγινε στη Σλοβακία, όπου ο τέως συνάδελφός μου, επιχείρησε να αγοράσει το εμβόλιο Sputnik, έγινε φοβερή πολιτική κρίση και αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του. Αν αυτό έχετε στο μυαλό σας, φοβάμαι δεν θα σας κάνω το χατίρι». :D

Ρε πως τα μαστορεύεται έτσι τα πράγματα;

Εγώ πάντως θα πάω να μου το καρφώσουν (αν έχει κουβανέζικο δεν το προτιμήσω διότι θέλω να υπάρχει επάρκεια για τους συντρόφους).
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Μάιος 2021, 22:15

Adminović έγραψε:Ποιο είναι το «αφήγημα»;;
Αφού φόρα-παρτίδα τα λένε οι ίδιοι ότι κάθε θάνατο μετά από θετικό τεστ το καταγράφουν ως «από κορωνοϊό».
Κι όταν -αντιστοίχως- έχουμε θανάτους ή σοβαρές παρενέργειες μετά από κάποιο εμβόλιο, λένε θα το εξετάσουμε μπας και υπάρχει κάποια σχέση, αλλά το αποκλείουμε να φταίει το εμβόλιο. :laugh1:
Εντάξει, καλό το εμβολιαστικό τρόλλινγκ, αλλά να ξέρουμε λίγο και τί λέμε.

Ρε boy τι τρολλαρισμα μου λες? Λες οτι εχουν πεθανει παρα πολλοι λογω του εμβολιου χωρις αυτο να στηριζεται πουθενα και μου λες οτι εγω τρολλαρω? Τοσα εκατομμυρια εχουν εμβολιαστει ηδη, αν οντως ηταν τοσο θανατηφορο το εμβολιο θα ειχε φανει. Ή μηπως ειναι τρολλαρισμα τα εκατομυρια νεκρων παγκοσμιως απο τον ιο? Δικαιωμα σου να μην θες να κανεις το εμβολιο ή να μην φοβασαι τον κοβιντ αλλα μην λες ο,τι να ναι.

Έτσι, σωστός ο παίκτης. :good:
Οι περισσότεροι «εμβολιαστές» δεν πρόκειται να το κάνουν, διότι καλό το τρόλλινγκ αλλά με την υγεία μας δεν παίζουμε. :D ;)

Θα αλλαζε κατι αν σου ελεγα οτι θα το κανω απο την στιγμη που εχουν εμβολιαστει εκατομμυρια? :sgrat: Εχεις μπετοναρει μια αποψη η οποια δε θα αλλαξει οτι και να πω.

Στους γονεις μου εχω πει να το κανουν λογω ηλικιας. Ισως και να θελω να τους βγαλω απο την μεση, ποιος ξερει :D Ειναι αλλο πραγμα να περιμενω καποιους μηνες μεχρι να καθισει η μπιλια και αλλο οι δικες σου αποψεις.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 02 Μάιος 2021, 06:35

Ενα πράγμα να σκεφτείτε μόνο...

πότε οι κυβερνήσεις μας υπερασπίστηκαν το "καλό" μας

όταν μας έστησαν στον τοίχο για να ..(πχ απο το 2000 και μετά...)
μπούμε στην ονε;
να κάνουμε τους ολυμπιακούς;
να παίζουν τα σκάνδαλο του χρηματιστηρίου που παραπλάνησαν εσκεμμένα τόσο κόσμος
να παίξουν το τ3 με το τ10?
να ..
να..
να..
να μας εμβολιάσουν όλους για να γλυτώσουμε από την ..πανδημία;
2 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Μάιος 2021, 01:23

Α καλά δεν το βλέπω να ανοίγουμε στις 10 Μαίου.
Σήμερα με το άνοιγμα της εστίασης και λίγο ο καλός καιρός και λίγο οι αργίες, γινόταν παντού ο χαμός.
Και με δεδομένο ότι η πανδημία είναι μια δυναμική διαδικασία, να δείτε που πάλι θα ξαναλλάξουν απόφαση καθώς μέσα σε μια βδομάδα που είναι να ανοίξουμε τα κρούσματα θα έχουν φτάσει στον θεό.

Μου φαίνεται ότι αυτή η σχολική χρονιά θα πάρει παράταση μέχρι τέλη Ιουνίου του 2025.
:ehmmm:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Μάιος 2021, 02:28

Μείνετε μέσα ρε να ανοίξουν τα σχολεία.
:D

Κρατηθείτε λίγο ακόμα μέχρι να λήξουμε το έτος αλλιώς δε το βλέπω να λήγει ποτέ.
:laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”