Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Απρ 2021, 17:29

οχι με τιποτα ραν σημερα το πρωι ξεχάστηκα και δεν φορεσα μασκα στο ψιλικατζιδικο
και απο πισω ερχοταν μια με μασκα με κοιταξε με μισος στα ματια γιατι δεν φοραγα
και εμεινε εξω μεχρι να ψωνησω και να φυγω το λοιπον διπλη μασκα και για περισσοτερη προστασια θα βαζω και μια στον γκωλο μου
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Απρ 2021, 09:49

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στην Ινδία: Πάνω από 200.000 οι νεκροί από τον κορονοϊό.

Αρκετοί ειδικοί φοβούνται ότι τα επίσημα στοιχεία είναι υποτιμημένα σε σχέση με την πραγματικότητα.

Για πρώτη φορά, οι θάνατοι ασθενών με την COVID-19 μέσα σε 24 ώρες ανήλθαν σε 3.293, με τον απολογισμό της πανδημίας μέχρι εδώ να φθάνει τους 201.187 νεκρούς, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα που έδωσε στη δημοσιότητα το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας.

Αρκετοί ειδικοί φοβούνται ότι τα επίσημα στοιχεία είναι υποτιμημένα σε σχέση με την πραγματικότητα στο κράτος του 1,3 δισεκ. κατοίκων.

Ταυτόχρονα, η Ινδία κατέγραψε νέο παγκόσμιο ρεκόρ κρουσμάτων του SARS-CoV-2, με 360.960 να επιβεβαιώνονται εργαστηριακά σε 24 ώρες και το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί να ξεπερνά πλέον τα 18 εκατομμύρια. Τα έξι εκατομμύρια έχουν διαγνωστεί πριν καν συμπληρωθεί ένας μήνας, τον Απρίλιο.

https://www.news247.gr/kosmos/anexelegk ... 15742.html
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Απρ 2021, 12:05

Τσίπρας: "Διότι η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα με 10 εκ. πολίτες προφανώς θα έχει μικρότερο αριθμό ανθρώπων που χάθηκαν από μία άλλη χώρα που έχει 100 εκ"

Ουγγαρία, 9,64 εκ. κάτοικοι 26.984 νεκροί από κορονοιό
Τσεχία, 10,72 εκ. κάτοικοι 29.119 νεκροί από κορονοιό
Βέλγιο, 11,63 εκ. κάτοικοι 24.065 νεκροί από κορονοιό
Σουηδία, 10,15 εκ. κάτοικοι 13.968 νεκροί από κορονοιό
Πορτογαλία, 10,17 εκ. κάτοικοι 16.970 νεκροί από κορονοιό

Ελλάδα 11 εκ. κάτοικοι 10.179 νεκροί από κορονοιό

Ότι έχει κάνει η αριστερά πάντα είναι στηριγμένο στο ψέμα και την παραπληροφόρηση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
Basic poster
Basic poster

Re: Θὰ ἔχουμε πάλι λοκντάουν; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ » 28 Απρ 2021, 16:14

Σιγά, βρὲ σεῖς, ὅλοι θὰ πεθάνουμε, - πῶς κάνετε ἔτσι καὶ τί σᾶς νοιάζει ἀπὸ τί;
Θἄχετε νὰ λέτε κάτι μετά, νὰ περηφανεύεστε;
2 .
https://www......com.gr/images/smilie ... klinoi.gif
* Ἠθοποιοί εἴμαστε, ὅ,τι πιό ἀέρινο, φίλε!

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 28 Απρ 2021, 20:07

nemo έγραψε:οχι με τιποτα ραν σημερα το πρωι ξεχάστηκα και δεν φορεσα μασκα στο ψιλικατζιδικο
και απο πισω ερχοταν μια με μασκα με κοιταξε με μισος στα ματια γιατι δεν φοραγα
και εμεινε εξω μεχρι να ψωνησω και να φυγω το λοιπον διπλη μασκα και για περισσοτερη προστασια θα βαζω και μια στον γκωλο μου

να βαζεις μια πρωκτικη σφηνα. εγω ειπα, οτι το επομενο βημα των καραντινακηδων ειναι η πρωκτικη σφηνα διοτι απο εκει εκλυονται αερια του σωματος αρα και ο ιος....βαζοντας την πρωκτικη σφηνα κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο.....αυτο ας βαλουν οι καραντινακηδες να περπατανε σαν πιγκουινακια :D
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 29 Απρ 2021, 05:07

denplirono έγραψε:
nemo έγραψε:οχι με τιποτα ραν σημερα το πρωι ξεχάστηκα και δεν φορεσα μασκα στο ψιλικατζιδικο

να βαζεις μια πρωκτικη σφηνα. εγω ειπα, οτι το επομενο βημα των καραντινακηδων ειναι η πρωκτικη σφηνα διοτι απο εκει εκλυονται αερια του σωματος αρα και ο ιος....βαζοντας την πρωκτικη σφηνα κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο.....αυτο ας βαλουν οι καραντινακηδες να περπατανε σαν πιγκουινακια :D

της γαλανομάτας κι αυτός
:laugh1: :laugh1:

ρε
κλειστείτε στα σπίτια σας για να εξαπλωθεί η ολοκλήρωση της ενορχηστρωμένης αποδόμησης της ελληνικής κοινωνίας και η επικράτηση των πολυεθνικών αποβρασμάτων της εν λόγω κυβέρνησης.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Απρ 2021, 11:55

Ραν ταν πλαν έγραψε:Εντάξει ρε Άλεξ αυτά που γράφεις συμβαίνουν για πολλούς και διάφορους λόγους.
Και εμείς τώρα τι πρέπει να κάνουμε επειδή υπάρχουν και σκοπιμότητες στη διαχείριση της πανδημίας;
Να αδιαφορήσουμε και να γίνουμε στο τέλος μέρος των στατιστικών για να τις διαψεύσουμε από τα μέσα; :fico:

Μην κιοτεύεις ωρέ.

Εσύ, κοτζάμ Καλαματιανός, που έχεις την τέλεια ανοσία χάρη στις 678.982 γυναίκες με τις οποίες έχεις πάει και χάρη στο αντιανεμικό κίτρινο μπρος - καφέ πίσω σώβρακο που αλλάζεις κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα, πας και σκιάζεσαι τώρα με έναν καλαματιανό ιό (από την Κορώνη);;;; :rolleyes: :fico:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Απρ 2021, 12:33

Adminović έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Εντάξει ρε Άλεξ αυτά που γράφεις συμβαίνουν για πολλούς και διάφορους λόγους.
Και εμείς τώρα τι πρέπει να κάνουμε επειδή υπάρχουν και σκοπιμότητες στη διαχείριση της πανδημίας;
Να αδιαφορήσουμε και να γίνουμε στο τέλος μέρος των στατιστικών για να τις διαψεύσουμε από τα μέσα; :fico:

Μην κιοτεύεις ωρέ.

Εσύ, κοτζάμ Καλαματιανός, που έχεις την τέλεια ανοσία χάρη στις 678.982 γυναίκες με τις οποίες έχεις πάει και χάρη στο αντιανεμικό κίτρινο μπρος - καφέ πίσω σώβρακο που αλλάζεις κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα, πας και σκιάζεσαι τώρα με έναν καλαματιανό ιό (από την Κορώνη);;;; :rolleyes: :fico:

Ρε το ξέρω ότι χάρη στα παραπάνω προσόντα μου δε με κολλάει τίποτα.
Να φανταστείς ότι παρά τις 678.982 γκόμενες που έχω στήσει στον τοίχο δεν έχω κολλήσει ούτε μουνόψειρες.:D
Αλλά δε μου επιτρέπει όμως η σταλινική κοινωνική μου συνείδηση να αδιαφορήσω, και να μείνω ανεμβολίαστος, για το ότι ο ιός έχει θερίσει τις γριές (τρεις θειάδες έχασα από κόβιντ) σε όλα τα χωριά της δημοτικής ενότητας του ενδόξου Μελιγαλά.
Χώρια που πρέπει κάποια στιγμή να ανοίξουν τα κωλόμπαρα γιατί μας έχει φάει η αποκοινωνικοποίηση και η μαλακία.
Δλδ η μαλακία έχει φάει κάτι κολλητούς μου γιατί εγώ ως γνωστό έχω αίσθημα με πρώην μις Καλαμάτα. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Θὰ ἔχουμε πάλι λοκντάουν; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Απρ 2021, 12:35

ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε:Σιγά, βρὲ σεῖς, ὅλοι θὰ πεθάνουμε, - πῶς κάνετε ἔτσι καὶ τί σᾶς νοιάζει ἀπὸ τί;
Θἄχετε νὰ λέτε κάτι μετά, νὰ περηφανεύεστε;

Μας νοιάζει. Εμείς οι κομμουνιστές θέλουμε να πεθάνουμε στο εκτελεστικό απόσπασμα τραγουδώντας τη Διεθνή. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Απρ 2021, 13:04

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αλλά δε μου επιτρέπει όμως η σταλινική κοινωνική μου συνείδηση να αδιαφορήσω, και να μείνω ανεμβολίαστος, για το ότι ο ιός έχει θερίσει τις γριές

Θες να πεις δηλαδή ότι χτυπάει το target group σου; :D
Ε, τότε πάσο. :P

Ραν ταν πλαν έγραψε:Χώρια που πρέπει κάποια στιγμή να ανοίξουν τα κωλόμπαρα γιατί μας έχει φάει η αποκοινωνικοποίηση και η μαλακία.

Τί να τα κάνεις τα κωλόμπαρα;
Ίσα ίσα που τώρα είναι η καλύτερη εποχή.
Αντί να σπαταλάς χρόνο και χρήμα για να βγάζεις έξω τη γκόμενα, της στέλνεις κατευθείαν «σπίτι μου ή σπίτι σου;» και δε φοβάσαι μη σε παρεξηγήσει. :fico:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”