PhD οικονομικές σπουδές στη Σουηδία.

Φυσική, Χημεία, Αστρονομία, Βιολογία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: PhD οικονομικές σπουδές στη Σουηδία.

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 22 Σεπ 2018, 23:00

Πρωτόκολλο σε Δημόσια Υπερεσία.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 22 Σεπ 2018, 23:23

sharp έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Exω 20 + χρονια εμπειριας στο πρωτο μου πτυχιο. Δουλεια θα βρω , απλα βαρεθηκα το πρωτο αντικειμενο και θελω να βρω κατι στα οικονομικα. Ολα παιζουν βεβαια.

Πού είναι αυτό;

αΝ ΤΟ ΠΩ κι αυτο, εχω δωσει φωτογραφικα στοιχεια. Θα με ψαχνει ο Λαχουρ.
Δεν εχει σημασια.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 22 Σεπ 2018, 23:24

Διάδοχος έγραψε:Πρωτόκολλο σε Δημόσια Υπερεσία.

Οχι πιτσιρικο.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 22 Σεπ 2018, 23:30

Διάδοχος έγραψε:Αγγελίες για θέσεις στην πόλη που θα πας κοίταξες; Έχεις σχηματίσει μια καλή εικόνα του τι θέσεις παίζουν και τι προσόντα απαιτούνται ή πας με το μυαλό γεμάτο αέρα;

Το αν σε συμφέρει να βρείς κάτι πάνω στο επάγγελμά σου ή να ξεκινήσεις καριέρα σε άλλο αντικείμενα στα 40φεύγα ή ακόμη χειρότερα να το κάνεις μετά απο 3-4-5 στα 50 με διδακτορικό;

Λάβε υπόψη σου ότι στο 1ο σου επάγγελμα υπό προϋποθέσεις μπορείς να θεωρηθείς επαγγελματίας, ενώ στα οικονομικά είσαι απλά απόφοιτος με μηδενική εμπειρία και μειονέκτημα την ηλικία.

Σε κάθε περίπτωση, η απόκτηση πτυχίου και μεταπτυχιακού παράλληλα με εργασία μετράει στο βιογραφικό, ειδικά εκεί που δεν ξέρουν ότι τον μίναρες στο Δημόσιο.

Ε πιπες για το τελευταιο που γραφεις. Απλα θεωρειται κατι το καλο αλλα οχι το ιδιαιτερα σημαντικο.
Στον τομεα του πρωτου πτυχιου ο οποιος δεν ειναι θεωρητικος μπορω να πω πως θα βρω σχετικα ευκολα εργασια, απλα δεν μ αρεσει και τοσο βεβαια αλλες οι συνθηκες στη σουηδια. θα δω. Παντως πιστευω οτι με πτυχιο και μαστερ οικονομικων δεν θα δυσκολευτω ιδιαιτερα να βρω εργασια. Ειναι ενα διλλημα αυτο παντως , και προτιμω τα οικονομικα λογω κορεσμου, αλλα θα δειξει
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 22 Σεπ 2018, 23:38

Οργισμένος έγραψε:Στον τομεα του πρωτου πτυχιου ο οποιος δεν ειναι θεωρητικος μπορω να πω πως θα βρω σχετικα ευκολα εργασια, απλα δεν μ αρεσει και τοσο βεβαια αλλες οι συνθηκες στη σουηδια. θα δω. Παντως πιστευω οτι με πτυχιο και μαστερ οικονομικων δεν θα δυσκολευτω ιδιαιτερα να βρω εργασια. Ειναι ενα διλλημα αυτο παντως , και προτιμω τα οικονομικα λογω κορεσμου, αλλα θα δειξει

Σκέψου το. Στο μεταξύ μασούλα τα επιδόματα ανεργίας και κάνε διακοπές.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 22 Σεπ 2018, 23:42

Διάδοχος έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Στον τομεα του πρωτου πτυχιου ο οποιος δεν ειναι θεωρητικος μπορω να πω πως θα βρω σχετικα ευκολα εργασια, απλα δεν μ αρεσει και τοσο βεβαια αλλες οι συνθηκες στη σουηδια. θα δω. Παντως πιστευω οτι με πτυχιο και μαστερ οικονομικων δεν θα δυσκολευτω ιδιαιτερα να βρω εργασια. Ειναι ενα διλλημα αυτο παντως , και προτιμω τα οικονομικα λογω κορεσμου, αλλα θα δειξει

Σκέψου το. Στο μεταξύ μασούλα τα επιδόματα ανεργίας και κάνε διακοπές.

Για τα επιδοματα θα σας πω συντομως αλλα δεν ειναι και τοσο μεγαλα.
Ουτε φυσικα ειμαι επιδοματικος τυπος.
Θα δουμε θα δουμε.
ΤΟ θεμα ειναι να περναμε καλα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 22 Σεπ 2018, 23:59

Να πας στον ντόπιο ΟΑΕΔ, αυτοί θα σε καθοδηγήσουν. Ούτως ή άλλως, αφού θα τους φορολογήσεις ( σωστά το λέω; ) θα σε καλέσουν. Γλώσσα ξεκίνησες;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Σεπ 2018, 01:56

Οργισμένος έγραψε:
sharp έγραψε:Πού είναι αυτό;

αΝ ΤΟ ΠΩ κι αυτο, εχω δωσει φωτογραφικα στοιχεια. Θα με ψαχνει ο Λαχουρ.
Δεν εχει σημασια.

Τι μαλακα :laugh1: :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 23 Σεπ 2018, 10:02

sharp έγραψε:Να πας στον ντόπιο ΟΑΕΔ, αυτοί θα σε καθοδηγήσουν. Ούτως ή άλλως, αφού θα τους φορολογήσεις ( σωστά το λέω; ) θα σε καλέσουν. Γλώσσα ξεκίνησες;

Οχι οταν ανεβω θα ξεξινησω. Οντως πρωτα πρεπει να παω στο ΙΚΑΕφορια μαζι ειν αυτα για να μου δωσουν περσόννουμέρ ωε συζυγο σουηδου πολιτι κι επειτα οαεδ για να κλεισω ραντεβου για επσγγελματικη καθοδηγηση.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 23 Σεπ 2018, 11:10

Αυτό το νήμα και το άλλο (Να φύγω;...) είναι συναισθηματικά ρόλερ κόστερ. Μια μαλώνουμε και μια τα βρίσκουμε. Τι μπαλίτσα είναι αυτή που μας έπαιξε ο Οργισμένος; Και μετά κάποιοι αμφιβάλλετε οτι θα βρει δουλειά στο φραγκολεβαντίνικο κράτος.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Επιστροφή σε “Θετικές Επιστήμες”